vapur beşiktaş kadıköy / Kadıköy Beşiktaş Vapur Seferleri

Vapur Beşiktaş Kadıköy

vapur beşiktaş kadıköy

İstanbul Vapur Saatleri – Beşiktaş, Kadıköy, Üsküdar Eminönü, Adalar Vapur Seferleri ve Saatleri

Deniz ulaşımında kısa mesafeler içinde kullanılan vapurlar özellikle İstanbul'da çok fazla ve sık kullanılan ulaşım araçlarıdır. Çünkü sayısız yere ulaşımı kolaylıkla sağlamaktadır. Vapurlar hakkında ise genel olarak merak edilen konulardan bazıları ise nerelere gittikleri ve saatleri olmuştur. Vapurların saatleri genellikle en sık merak edilen konulardandır. Bunun sebebi de zamanın rahatlıkla kullanılmaya çalışılmasıdır. Genel olarak insanlar bir yere ulaşmaya çalışırken bu saatlere dikkat ederek hareket ederler. Biz de bu konudan kaynaklı yazımızda İstanbul vapur saatleri, Beşiktaş, Kadıköy, Üsküdar Eminönü, Adalar vapur seferleri ve saatleri gibi başlıklarla sizleri bilgilendirmeyi amaçladık.

VAPUR SAATLERİ

Kadıköy – Kabataş: Bu hattımız hafta içi saatlerinde sabah akşam , cumartesi günleri – arası, Pazar günü ve tatillerde ise Pazar ve tatil günlerinde ise – arası seferlerini yapmaktadır. Genellikle yarım saatte bir seferi bulunan bu hattın belli saatler aralığında sefer sıklığı arttırılmaktadır.

Kadıköy – Karaköy – Eminönü: Bu hattımız hafta içi hafta sonu fark etmeksizin aynı saatleri kullanmakta olup, Kadıköy yönünden sabah , akşam ise arası, Karaköy yönünden – arası, Eminönü yönünden ise – saatleri arasında kullanılabilmektedir.

Üsküdar – Karaköy – Eminönü: Bu hattımız hafta içi hafta sonu fark etmeksizin aynı saatleri kullanmakta olup, Üsküdar yönünden – , Karaköy yönünden – , Eminönü yönünden ise – arası saatlerde kullanılabilmektedir.

Kadıköy – Beşiktaş: Bu hattımız hafta içi hafta sonu fark etmeksizin aynı saatleri kullanmakta olup, Kadıköy yönünden – , Beşiktaş yönünden ise – arası seferlerini düzenlemektedir.

Kadıköy – Karaköy – Beşiktaş: Bu hat sadece cumartesi ve Pazar günleri gece saatlerinde aktif olup Kadıköy yönünden – , Karaköy'den – , Beşiktaş yönünden ise – arası seferlerini düzenlemektedir.

BEŞİKTAŞ- KADIKÖY VAPUR SAATLERİ

Beşiktaş – Kadıköy vapur hattı İstanbul'un en sık kullanılan hatlarından biri özelliğini taşımaktadır. Beşiktaş yönünden kalkacak vapur saatleri hafta içi hafta sonu fark etmeksizin saat – saatleri arasında yapılmaktadır. Kadıköy yönünden kalkan vapurun saatleri ise yine aynı şekilde hafta içi ve hafta sonu farkı gözetmeksizin aynı olup – saatleri arasında yapılmaktadır. Vapurları kullanacak vatandaşlarımızın genellikle bu saatleri gözeterek hareket etmesi ve genel sefer aralığını ve saatlerini inceleyerek ulaşımlarını istediği şekilde, kolayca sağlayabilmesi gerekmektedir.

İstanbul&#;da Şehir Hatları vapurları Kadıköy ile Beşiktaş arasında seyahat etmek isteyenler için ulaşım imkanı sağlar. Kadıköy ilçesinden iç hat seferleri ile Beşiktaş iskelesine gitmek isteyenler için 19 Eylül ile 18 Haziran arasında geçerli olacak yılı güncel kış seferleri aşağıda yer almaktadır. Şehir Hatları güncel Beşiktaş Kadıköy vapur seferlerinin vapur kalkış saatleri için tarife bilgisi ve gerekli tüm tabloları öğrenmek için okumaya devam edin.

Kadıköy &#; Beşiktaş hat bilgileri

Şehir Hatları vapurlarıyla Kadıköy&#;den Beşiktaş&#;a seyahat edebilirsiniz. Seferler karşılıklı olarak yapıldığı için aynı zamanda Beşiktaş&#;tan Kadıköy&#;e seyahat edebilirsiniz. İBB&#;ye bağlı Şehir Hatları A.Ş. vapurları ile Kadıköy &#; Beşiktaş arasında seyahat etmek için sefer bilgileri güncel olarak aşağıda yer almaktadır. Şehir Hatları vapurlarıyla seyahat etmek isteyenler için aradıkları tarifeler ve sefer saatlerini görmek için okumaya devam edin.

  1. Kadıköy
  2. Beşiktaş

Şehir Hatları Kadıköy &#; Beşiktaş vapur seferleri

Şehir Hatları Kadıköy &#; Beşiktaş vapur seferleri ile Kadıköy &#; Beşiktaş vapur seferleri her gün yapılmaktadır. Hafta içi ve hafta sonu vapur seferlerinin listesi aşağıda yer almaktadır.

Şehir Hatları Kadıköy &#; Beşiktaş vapur hattı bilet fiyatları

Şehir Hatları Kadıköy &#; Beşiktaş vapur hattında İstanbulkart kullanarak seyahat edebilirsiniz. Hattın güncel bilet fiyatları ve ücret tarifesi aşağıda yer almaktadır:

Bilet türüKategoriFiyat
İstanbulkartTam11,75 TL
Öğrenci5,75 TL
İndirimli8,50 TL

Bu sayfada yer alan bilgiler Şehir Hatları web sitelerinden alınmıştır. Kartalcom&#;un bu sayfadan kaynaklı herhangi bir hatalı bilgiden veya sorundan dolayı hiçbir sorumluluğu yoktur. Bu yazının son güncellenme tarihi, sefer listelerinin Şehir Hatları web sitesinde son kontrol tarihidir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası