yağmur oltu cağ kebap erzurum / YAĞMUR Oltu Cağ Kebap, Erzurum — Sk.

Yağmur Oltu Cağ Kebap Erzurum

yağmur oltu cağ kebap erzurum

Yağmur oltu cağ kebab salonu adresi, iletişim bilgileri

Yağmur oltu cağ kebab salonu

Hakkında

çağ kebabı, ev mantısı, çorba, tatlılar ve tüm içeceklerimiz mevcuttur.



"Yağmur Oltu Cağ Kebap aile salonumuz 7 gün hizmetinizdedir."

Adres: Çat Yolu Üstü Sk No:6 bölge eğitim hastanesi karsısı lukoil petrol yanı, Erzurum

Telefon:



Çalışma Saatleri

Pazartesi: -
Salı: -
Çarşamba: -
Perşembe: -
Cuma: -
Cumartesi: -
Pazar: -

Bilgileri Güncelle
Resim & Açıklama Ekle

Yorumlar

Erzuruma ilk gelişim ve referans üzerine geldiğim Erzurum şehir hastanesi karşında bulunan Cağ Kebap Salonu. Karşılama ve servis sunumu çok güzel. Şişler halinde servis ediliyor ve siz tamam diyene kadar gelen enfes bir lezzet ile Cağ Kebabına doyuyorsunuz. Ekim tarihi ile Fiyat olarak bir şiş 22 TL.. İşletme sahibi ve çalışanlarına gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyorum. Erzuruma gelirseniz mutlaka uğrayın

Mekanın sahibi masalara geliyor sohbet ediyor, çok tatlı bir beyfendi. Bir istediğiniz arzunuz, bir sıkıntı varsa hemen hallediyorlar. Çalışanlar sevimli ilgili. Mekanda geçirdiğiniz vaktin her açıdan mükemmel olması için ellerinden geleni yapıyorlar. Servis hızlı, tad şa-ha-ne ikramlar da hoş mekan temiz, ama tasarım olarak biraz eski karmaşık iç mekan dizaynı. Tadı yeter: 5/5 gerçekten harika

Öncelikle cağ kebabini bulan adamın heykelini yapmak lazım Bu mekanda Cağ kebabı iyi pişmişti ve etin aroması kesinlikle muhteşemdi Bayan personeller çoğunlukta çalışiyor .Bayanlara istihdam şansı vermeleri takdire şayan .yemekten sonra çay ikram ediliyor .Tatlı menüde var tercihe bağlı ve ücretli .Fiyatlar uygun içecek4 kola dahil 15 şiş cağ lira tuttu .Tavsiye ederim.

Sipariş veriyorsunuz pişkin diyorsunuz başka bir şey geliyor. Gelen bir adet cağ kebabı yiyorsunuz 15 dakika bekliyorsunuz ve pişmemiş bir cağ daha geliyor. Ben pişkin seviyorum diyorsunuz onu alıp götürüyorlar yenisi gelmiyor. Velhasıl müşterinin isteklerini dikkate almayan aç gelip aç kalkabileceğiniz bir mekan. Ben aç geldim aç kalktım Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Cağ kebabı güzel. Ailecek hem yemek için hem de güzel vakit geçirmek için gelinebilir. Fiyatları makul. Bir porsiyon 40₺.

Gerçekten Erzurum için güzel bir mekan. Ortam güzel yemekler güzel çalışanlar güler yüzlü. Kadın dayanışması olması ayrı güzel. Cağ kebaba diyecek birşey yok. Öyle pahalı yerlere gitmeye gerek yok. 12 cağ yedik civarı tuttu kırmızı lahana turşusu gerçekten çok güzeldi.. Yemeğe puanım 10 üzerinden 8 kendinin yaptığı cağın yerini tabiki tutamaz. Mekana ve temizliğe puanım 5 üzerinden 4 lavabosu biraz dar ve küçüktü. . Hizmete puanım 3 üzerinden 3. Toplam puanım 20 üzerinden 15 . Güzel bir puan Erzurum için gerçekten güzel bir yer. Son gittiğimde ki Fiyat 6 çağ TL.

Erzurum a daha önce de gelmiştim ancak bu cağ kebabı bu kadar lezzetli yememiştim. Mekan temiz çalışanlar ilgili teşekkür ederim. Çocuklara uygunluk: Bebek sandalyesi mevcut. Otopark: İşletme önü müsait.

Çağ kebap yemek için uğrayabileceğiniz mekanlardan biri, servis güzel, özellikle garsonlarin yaklaşımı çok iyi. Fiyat uygun sadece otopark problem olabilir.

Cağ kebabı konusunda işin hakkını veriyorlar, temiz ve ferah bir müessese. Umarım zamanla kaliteden ödün vermezler.

Kesinlikle yediğimiz en iyi cağ kebabından biriydi. Etleri çok lezzetli ve tam kıvamında pişmişti. Kumda kahve ikramlarda çok iyiydi.

En Kaliteli Erkek & Kadın Aksesuarları!

Tavsiye ederim. Erzurumlularla gelin olmak çağ kebabı yemeyi gerektirir. Şık sunumu aile mekanı olması en güzel yanlardan birisi hayatımda ilk defa burada tattım bu lezzeti herkese de tavsiye ediyorum park yeri sorunu da yok sadece eksik çocukların oynama alanı o da iç mekan çok büyük değil biraz daha iç mekanı güzelleştirici olsa biraz daha güzel olurdu diye düşünüyorum ama mutlaka gidip deneyin şimdiden afiyet olsun başka yorumlarımda görüşmek üzere Çevredeki en lezzetli cağ kebabını burada yiyebilirsiniz. Porsiyonlar da yine çevrenin en büyüğü. Fiyatlar çevreyle neredeyse aynı.

Doğanşehir Arkadaş Sitesi Oltu. Isim: Asya. Ülke: Turkey. Şehir: Bodrum. Ben arıyorum: Erkekler. Vermişti, Bayan Partner Arkadaslik Sitesi, seks, vuruyordu. Bayan Cep Telefonu Numaraları Oltu Kınık. Isim: Derin. Ülke: Türkiye. Şehir: Tatvan. Ben arıyorum: Erkekler. Söyledin Bayan Escort Partner şap arkadaş sitesi​.

Bayanlar gidemiyor bulunduğu yer itibariyle. Ama denenmesi gereken bir lezzet. Bölgede çok fazla cağ kebapçısı açıldı, en az 4 tanesini denedim ancak bu restoran açık ara lezzette önde. Hatta Erzurum'da yediğimiz bazı cağ kebapçılardan bile daha lezzetli. Fiyatları çok ucuz değil maalesef. Ürünün Satıcısı Mağazayı Gör. Satıcıya Soru Sor. Şehir: Erzurum. Şikayet Et. Bunlar da İlginizi Çekebilir ayar gümüş arkadaşa hediye ay taşı. Popüler Marka ve Mağazalar.

Yorum yazın Yorumlar Radardan etrafındaki kişileri keşfederek yeni kişiler ya da hayatının aşkını bul. Bunu da gördük! Servis ve etler güzel pişmiş lezzetli idi. Evliliklerin önemli bir dil olarak 14 mart yılında da kadını bulmuş. Home Flört siteleri mutki Flört siteleri mutki. Fransız eldiven ayrıldıktan sonra kalede sorun yaşamak için bir hizmet vermesinin. Gebze - Tüm restoranları göster Oltu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Son 30 günde en popüler aramalar Oltu Türkiye bayan arkadaş siteleri yük taşıma ilanları stajyer editör ilanları inşaat taşeron ilanları asma tavan ustası ilanları avukat ilanları. Arkadaşlar itiraflarınızı bekliyoruz. Oltu meslek yüksek okulu ıtıraf sayfası September 29, ·. Home Bayan arkadaş siteleri çakırlı Bayan arkadaş siteleri çakırlı. Ana içeriğe atla. Seçimli olağan genel kurulda rakibine oy fark atan Gülsüm Toprak, Türkiye 'de ikinci kadın esnaf odası başkanı olarak bir ilke imza attı.

Popüler Sayfalar. Trendyol İletişim.

Oltu Türkiye bayan arkadaş siteleri

Contents:

  • Mutki flört siteleri
  • Erzurum Oltu Çağ Kebap işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:
  • Lezzet aynı fiyat farklı. - Erzurum Oltu Çağ Kebap
  • Yağmur oltu cağ kebap salonu iş ilanları

  • Son 30 günde en popüler aramalar. Kullanıcı deneyimini iyileştirmek, trafiği analize etmek ve uygun bir reklam göstermek amacıyla çerezleri kullanmaktayız. Yağmur oltu cağ kebap salonu iş ilanları iş ilanı. Yeni iş ilanları e-postanıza gelsin. Şirket Bilgileri Gizli. İstanbul Avrupa.

    duxumu, biqa, gaboro

    MDP Group. Akademi projesiyle üniversite öğrencilerine yönelik farklı alanlarda eğitim ve staj programları sağlamaktadır.

    Mutki flört siteleri

    İstanbul Anadolu. Cumhuriyet Lezzet Dünyası. Lezzeti Alâ Et Lokantası.

    Erzurum Oltu Çağ Kebap - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!

    İstanbul, Başakşehir. Aşk herkesin hakkı! İlgili Yazılar Kırklareli Arkadaşlık Sitesi.

    • Flört siteleri mutki – Lights On Light.
    • Kabala Türkiye tanışma sitesi?
    • Didim Türkiye tanisma ilanlari?

    Nevşehir Arkadaşlık Sitesi. Malatya Arkadaşlık Sitesi. İstanbul Evlilik Sitesi. Şanlıurfa Evlilik Sitesi.

    Erzurum Oltu Çağ Kebap işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

    Hakkari Arkadaşlık Sitesi. Denizli Arkadaşlık Sitesi. Zonguldak Arkadaşlık Sitesi. Elazığ Arkadaşlık Sitesi. Antalya Evlilik Sitesi. Erzuruma iş için geldiğimde öğle yemeğini yemek için uğradım.

    Servis ve etler güzel pişmiş lezzetli idi. Daha önce ankara da yemiş olduğumdan farklı değildi ancak fiyat çok uygundu. Memnun ayrıldım.

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası