samsung a30 açılmıyor / Açılmayan Samsung Galaxy A30'unuz nasıl düzeltilir? - Teknoloji -

Samsung A30 Açılmıyor

samsung a30 açılmıyor

Samsung Galaxy A30'lerde şarj sorunu, ne yapmalı?

İster e-postaları kontrol etmek, ister alışveriş yapmak veya sosyal ağlarda gezinmek için bir akıllı telefona sahip olmak artık norm haline geldi, onları tüm gün kullanıyoruz. Bununla birlikte, bu teknolojik mücevherler ne kadar kırılgan olursa olsunlar ve Samsung Galaxy A30'larınızda ekran sorunları var, bu durumda ne yapmalısınız? İşte tam da bu yazımızın konusu, öncelikle akıllı telefonunuzun neden ekran sorunu yaşadığını anlatacağız, ikinci olarak da, Samsung Galaxy A30'lerde ekran sorunları nasıl düzeltilir?

Samsung-Galaxy-A30s-telefon ekranı sorunu

Samsung Galaxy A30'lerdeki farklı ekran sorunları ve kökenleri?

Bu nedenle makalemize aşağıdakileri açıklayarak başlıyoruz: Samsung Galaxy A30s'deki ekran sorunlarınızın kaynakları . Bunun nedeni, birçok sorunla karşılaşabilmenizdir, ancak bunların nedenleri genellikle aynıdır. Bu nedenle, karşılaşabileceğiniz farklı sorunları ve nedenlerini tek tek keşfedeceğiz:

  • Samsung Galaxy A30s ekranım takıldı: Bu özel durumda, muhtemelen ekranın değil akıllı telefonun çökmesiyle karşı karşıyasınızdır, aslında, genel bir kural olarak işletim sistemindeki bir hata cep telefonunu "dondurabilir" ve kullanılamaz hale getirebilir.
  • Samsung Galaxy A30s ekranım açılıyor: Sıçrayan bir ekran, ekranın yanlış temasına bağlanabilir, Samsung Galaxy A30'larınız yakın zamanda bir kaza yaşadıysa, endişenizin nedeni bu olabilir.
  • Samsung Galaxy A30s'imin ekranı yanmıyor: Bunun iki olası nedeni vardır, ya Samsung Galaxy A30s'niz artık çalışmıyor (artık pil yok, işlemci bitiyor vb.) ve bu nedenle telefon artık açılmıyor ya da ekran çalışmıyor veya fişe takılı değil.
  • Samsung Galaxy A30s'imin ekranı "Ekran yerleşimi algılandı" mesajını görüntüler: Bu, aynı anda açmaya çalışan iki uygulamanız olduğu anda görünen bir hata mesajıdır.
  • Samsung Galaxy A30s ekranım çatlamış, kırılmış veya hasarlı piksellere sahip: İkinci durumda çatlağın ciddiyetini belirlemek size kalmış, sorulacak soru levhanın değişip değişmeyeceği olacaktır.

Samsung Galaxy A30s'de bir ekran sorunu nasıl düzeltilir?

Samsung Galaxy A30s'de ekran sorununuzu düzeltmek için hazırlık kontrolleri

  • Hissetmeseniz bile, Samsung Galaxy A30s'nizin ekranının çatlamadığını veya kırılmadığını kontrol etmek her zaman iyidir, bu genellikle bir açıyla olur, çalışması rahatsız edici olabilir.
  • Arızanızın nedeninin bu olmadığından emin olmak için koruyucu filmi çıkarın.
  • Ekranınızın lekeli veya özellikle kirli olmadığından emin olun. Aslında kir, dokunmatik ekranın düzgün çalışmasını engelleyebilir.
  • RAM kullanımını inceleyin. RAM, Samsung Galaxy A30'larınızın görevleri yerine getirmesine izin verir, doluysa cep telefonu artık normal şekilde çalışmayacaktır.

Samsung Galaxy A30s'de ekran sorunlarınızı çözmek için farklı çözümler

Son olarak, bu son bölümde, size uygun farklı çözümleri sunmaya çalışacağız. Samsung Galaxy A30s'de ekran sorunu . En basit çözümlerle başlayacağız ve son olarak, bu seçeneklerden hiçbiri sorununuzu çözmezse, size sunulan son olasılıklar.

  • Samsung Galaxy A30'lerinizi yeniden başlatın: Mantıklı görünse de, engellenen ekran gibi bazı hatalar Android akıllı telefonun basit bir şekilde yeniden başlatılmasıyla düzeltilebilir.
  • Hatanızın nedeninin bir program veya uygulama olmadığını kontrol edin: Bunu yapmak için, yalnızca yerel uygulamaları çalıştırmak için güvenli moddan geçmeniz ve böylece Samsung Galaxy A30s'nizin ekranının bu modda düzgün çalışıp çalışmadığını görmeniz gerekir.
  • Samsung Galaxy A30'lerinizi bağlayın: Ekran artık yanmıyorsa, Samsung Galaxy A30s'nizin pili bitmiş olabilir, prize takmanız bu sorunun nedeninin pil olmadığını görmenizi sağlar. Yanan şarj göstergesi LED'ini inceleyin.
  • Samsung Galaxy A30s ekran yerleşimi: Bu özel durumda, ekran kaplama seçeneğini kapatmak ve bu hatayı önlemek için Ayarlar / Uygulamalar'a gitmeniz gerekecektir.
  • Samsung Galaxy A30s'inizin ekranını değiştirin: Eğer çatlamışsa, belli bir kısmında artık yanmıyorsa veya kırılmışsa tek çözüm paneli değiştirmek olacaktır, yaptırdığınız mağazaya göre ile € arasında bir maliyeti olacaktır. . seçtiğiniz parçanın onarımı ve kalitesi.

Samsung Galaxy A30s'deki bir ekran sorunu için genel sorun giderme çözümlerini ayrıntılı olarak anlattıktan sonra, uygulayabileceğiniz iki teknik çözüm daha var.

  • Fabrika ayarlarını geri yükle: İlk olarak fabrika ayarlarını geri yüklemeyi deneyebilirsiniz, her şeye rağmen dikkatli olun, tüm verilerinizi kaybedersiniz, bu nedenle öncelikle tüm verilerinizi yedeklemeniz önerilir.
  • Samsung Galaxy A30s'inizi kontrol etmek üzere bir USB fare kullanmak için: Son olarak, ekranınız engellenmişse ancak telefon çalışıyorsa, fare kullanmak Samsung Galaxy A30s yazılım sorununuzun kilidini açmanıza izin verebilir. Bunun için bir microUSB / USB adaptörü kullanmanız gerekecektir.

Samsung Galaxy A30s'un kralı olmak için mümkün olduğunca çok eğitim arıyorsanız, sizi kategorideki diğer eğitimlere göz atmaya davet ediyoruz: Samsung Galaxy A30'ler.

Merhaba zzrx5r,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

 

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

funduszeue.info

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;


1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.


2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

 

target=_blankfunduszeue.info

 

Teşekkürler.
MOD

Çoğumuz günde birkaç saat telefon kullanırız. Terminallerin yapmamıza izin verdiği çok sayıda şey sayesinde, kullanımları hem kişisel hem de profesyonel olabileceği gibi birçok durumda eğlence amaçlı da olabilir. Çoğumuz cep telefonumuzu yalnızca pilin bittiği anlarda kapattığımız için, genellikle cep telefonumuzu günde 24 saat açık tutarız.

Bununla birlikte, bu sürekli ve sürekli kullanım, genellikle doygun olduğundan ve sistemin kendini yenilemesi için yeniden başlatılması gerektiğinden, terminalin takılmasına veya kullanımında farklı arızaların ortaya çıkmasına neden olur.

Eğer telefon yeniyse veya bunu yapmaya hiç ihtiyacımız olmadıysa, bunu nasıl yapacağımızı bilemeyebiliriz. Bu nedenle aşağıda, telefonda ortaya çıkan farklı sorunları çözmek için Samsung A30'u adım adım nasıl kapatabileceğinizi veya yeniden başlatmaya zorlayabileceğinizi gösteriyoruz.

1. Samsung Galaxy A30'u yeniden başlatmaya zorlama


Tuzağa düştüğü ve yanıt vermediği için telefonu yeniden başlatmaya zorlamak istiyorsanız aşağıdakileri yapmanız gerekir:

Aşama 1

  • AÇMA/KAPAMA düğmesini birkaç saniye basılı tutun.
  • Aynı anda ses kısma düğmesini basılı tutun.

Adım 2
Telefonun nasıl yeniden başladığını göreceksiniz ve farklı sorunların çözülüp çözülmediğini kontrol edebileceksiniz.

2. Samsung A30'u harici menüden yeniden başlatmaya zorlama

Aşama 1
Her şeyden önce, telefon kapalı. Ardından, tuşları basılı tutmanız gerekir:

Adım 2
Android bebeği göründüğünde, bu düğmeleri serbest bırakmanız gerekiyor. Birkaç seçenek içeren yeni bir ekranın göründüğünü göreceksiniz. Seçmek

  • Sistemi şimdi yeniden başlat. Zorla telefon yeniden başlatma.

Bu seçeneği ses tuşunu kullanarak seçebilir ve "Güç" düğmesini kabul edebilirsiniz.

3. Samsung Galaxy A30 nasıl kapatılır veya yeniden başlatılır


Telefonu yalnızca geleneksel şekilde kapatmak veya yeniden başlatmak istiyorsanız, aşağıdakileri yapmanız gerekir:
  • Yan açma/kapama düğmesine birkaç saniye basın.
  • Görünen ekranda istediğiniz seçeneği seçin (kapat veya yeniden başlat)

Bu şekilde telefonu yeniden başlatmış ve yaşadığınız hataları mutlaka çözmüş olacaksınız. Durum böyle değilse, telefonu fabrikadan yeni çıkmış gibi bırakmak için sıfırlamayı son seçenek olarak deneyebilirsiniz. Bunun Samsung Galaxy A30'da sakladığınız tüm veri ve bilgileri sileceğini unutmayın.

Arkadaşlarınızla sayfasını paylaşan sitenin gelişimine yardımcı olacak

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası