kadıköy rakı fix menü / Login • Instagram

Kadıköy Rakı Fix Menü

kadıköy rakı fix menü

KADIKÖY MEYHANELERİ

Kadıköy İstanbul&#;un keyifli yaşamayı en iyi bilen, en özgür ruhlu semti olur da, Kadıköy meyhaneleri de meşhur olmaz mı?

Her sayfiye yeri gibi, Kadıköy de balık, rakı ve meze ile yoğrulmuş bir yeme-içme kültürüne sahip. Ne plajında, ne de çehresinde artık pek bir tatil yeri hali kalmadığını kabul ediyoruz da DNA&#;sında hala var bir tatil hissi var. Kadıköy meyhaneleri de valiz yapmadan şalterleri indirmenin en hızlı yolu. 🙂

Kadıköy meyhaneleri modunuza göre çeşit çeşit: Aradığınız ister  masalı, samimi bir Kadıköy meyhanesinde dost muhabbeti, ister uğultulu, sürekli mezelerin gelip geçtiği bir meyhanede  gece hiç bitmeyecek gibi hissetmek olsun, Kadıköy&#;ün hepsine bir cevabı var.

O zaman &#;Denizin kokusunu içimize çekerken bir duble içip ve iki lafın belini kıralım&#; diyenler için, yeni nesil meyhanesinden, eski usülüne buyrun Kadiköy&#;de güzelleşmenin en iyi 8 formülü:

Kadıköy Meyhaneleri

1. Güneşin Sofrası

Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nin bahçesinde, gün ortasında ya da günü bitirirken uğranacak bir durak Güneşin Sofrası. Dostluğun, emeğin, güzel mezenin, adabıyla rakı içmenin, hoş sohbetin, geceyi bitiremeyen muhabbetlerin mekânı. Konser sonrası, oyun öncesi, iki durak arası. Nazım’a selam ederek, Cemal Süreya’yı anarak, Piraye’yi düşünerek içilen bir rakı, bir çatal alınan haydari, şevkle beklenen kalamar tabağı. Adres: Osmanağa Mahallesi, Ali Suavi Sk. No, Kadıköy Tel: () 53 51 Konum için tıklayın.

2. Koço

yılında açılan, Türkiye’nin yaşayan en eski lokanta ve meyhanelerinden Koço, bugün hâlen enfes mezeleri, taze balıkları, nostaljik dekorasyonu ile nesilden nesile aktarılan ve eskimeyen bir mekân. Fakat tüm bunların yanında Koço’yu diğer tüm meyhanelerden ayıran bir başka özelliği daha var, o da ayazması. Koço’nun içinde eski bir Rum kilisesi ve bir ayazma bulunuyor. Meyhaneye gitmişken bir mum yakıp dilek dilemek istemez misiniz? Adres: Caferağa Mahallesi, Moda Cd. No, Kadıköy Tel: () 07 95 Konum için tıklayın.

3. Müsaade

Kadıköy’ün en yeni meyhanesi Müsaade, kendisini “şahsına münhasır meyhane” olarak tanımlıyor. “Yeni nesil meyhane” kavramının bir karşılığı varsa, işte o tam da Müsaade aslında. Müsaade’den söz ederken mekânın kendisini ve yemeklerini öne çıkarmak yerine, mekânın kendisi, menüsü ve blog yazıları ile yaşatmaya çalıştıkları meyhane kültürünü öne çıkarmak gerek. Menüsüne gelecek olursak ise, Müsaade’nin en önemli yeniliği, geniş bir “vegan” menüsüne sahip olması.

Adres: Caferağa Mahallesi, Dumlupınar Sk. No, Kadıköy Tel:  72 54 Konum için tıklayın.

4. Moda Meyhanesi (Samatyalı)

Moda Caddesi’nin tam üstüne konuşlanan Moda Meyhanesi (ya da yeni ve benim alışamadığım adıyla Samatyalı), küçük ama samimi bir meyhane arayanlar için ilk tercih edilebilecek mekânların başında geliyor. Kendilerinin yorumladığı Girit Ezmesi ve Topik gibi klasik mezelerin yanı sıra ciğer de mekânın favori lezzetlerinin başında geliyor. Adres: Caferağa Mahallesi, Moda Cd. 82/B, Kadıköy Tel: () 02 58 Konum için tıklayın.

Ne Demek Yeldeğirmeni&#;ni Gezmedim?

Aşkolsun!

Kadıköy İstanbul’un içinde kendi başına bir cumhuriyetse, Yeldeğirmeni de Kadıköy’ün içindeki ayrı bir cumhuriyet. Alternatifin de alternatifi. İşgal evi, dev muralları, tematik kitapçıları, sanatçıların atölyeleri ve yerel tasarımcıların dükkanları ile sanki Kadıköy’ün içine sanki küçük bir Berlin ya da Budapeşte sıkıştırmışlar.

Biz de size hiç kimseye ihtiyaç duymadan, kendi kendinize Yeldeğirmeni’nin tüm gezilecek yerlerini elinizden tutup gezdiren haritalı bir yürüyüş rotası çıkardık. Sabahtan akşama harika bir Cumartesi günü programı. Yazması bizden, Instagram’da murallı fotoğraflar paylaşmak sizden.

Sizi acil Yeldeğirmeni rehberimize alalım: Yeldeğirmeni Turu

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası