dünya göz eskişehir / Dünyagöz Hastanesi (@dunyagoz) • Instagram photos and videos

Dünya Göz Eskişehir

dünya göz eskişehir

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İlan yayından kaldırılmıştır!

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Hizmet Personeli

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Hizmet Personeli

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1996 yılında ilk olarak İstanbul-Levent’teki hastanesinde hizmet vermeye başlayan Dünyagöz, aynı zamanda ülkemizde branş hastaneciliğinde yeni bir dönemin başlamasına öncülük etmiştir. Bugün 25 ayrı noktada ilkeli sağlık hizmeti veren Dünyagöz Hastaneler Grubu, gözün tüm branşlarında sunduğu yüzlerce farklı tedavi yöntemiyle göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlara çözüm getirmektedir. Sürekli gelişimin amaç edinildiği şubelerimizi, sizlerin de katkılarıyla sağlık alanında mükemmele ulaştırmayı hedeflemekteyiz.

Sağlık sektöründe ''Hasta memnuniyetinde sınırımız gökyüzüdür'' felsefesi ile Türkiye'nin ilk ve en büyük göz hastaneleri zinciri olan Dünyagöz Hastanesi'nin Antalya Şubesi'nde değerlendirilmek üzere "Teknik Servis Personeli" arayışımız mevcuttur.

İŞ TANIMI

  • Meslek Liselerinin veya Meslek Yüksek Okullarının Sıhhi Tesisat ile ilgili bölümlerinden mezun,
  • Şubemizin sıhhi tesisat, ısıtma-soğutma sistemleri ve mekanik işleri konusunda arıza bakım ve onarım işlerini yürütebilecek,
  • Tercihen hastane, bina yönetimi, otel, alışveriş merkezleri deneyimi olan,
  • Teknik altyapının gelişimine yönelik çalışmaları gerçekleştirebilecek,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
  • Askerlik ile ilişiği olmayan (Erkek adaylar için),                                                                        
       

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli

Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci)

Yapıldı, Muaf

Hakkımızda

1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz Hastaneler Grubu, gözün tüm branşlarında göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlar için 500 farklı tedavi yöntemiyle göz sağlığı hizmeti veriyor.Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünyagöz Hastaneler Grubu, günde 8000 poliklinik ve 1000 ameliyat kapasitesiyle yurt içi ve yurt dışında toplam 28 ayrı noktada sağlık hizmeti veriyor. Dünyagöz; teknolojisi, öğretim üyesi ve uzman doktorlardan oluşan 300 kişilik medikal kadrosu, 3000'den fazla personeli ile kısa sürede dünyanın medikal referans merkezi haline geldi. Türkiye’nin iç Anadolu’sundan, kuzeyine, güneyinden, batısına tam 12 ayrı ilde toplam 21 ayrı noktada ve yurt dışında Almanya’nın Frankfurt ve Köln, Gürcistan’ın Tiflis, Azerbaycan’ın Bakü, Kırgızistan’ın Bişkek, Bosna-Hersek'in Saraybosna ve Kosova’nın Priştine olmak üzere 7 ayrı noktada hizmet vermektedir. Dünyagöz yurt dışındaki yatırımlarına aynı hızla devam edecek olup 2021’de İzmir’de hizmete açtığı yeni merkezi ile birlikte daha geniş bir coğrafyaya yayılmayı hedefliyor. Türkiye’de sağlık turizminin öncülüğünü üstlenerek dünyanın 147 ayrı yabancı ülkeden yılda ortalama 100 bin hastaya hizmet vererek Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Başarı Belgesi’yle ödüllendirilen Dünyagöz 2021 de yurt dışında gerçekleştireceği yeni atılımlarıyla sağlık turizmi hacmini büyütmeyi hedefliyor.

Şirket Sayfasına Git

Dünyagöz Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu imzasıyla birçok yandaş gazetede tam sayfa yayımlanan ilan aynen şöyle:

dunya-goz-hastanesi-nden-iktidara-sinirlari-zorlayan-ovguler-779723-1.

Dünyagöz Hastanesi, geçen yıl Ziraat Bankası tarafından kurtarılacağı iddiası ile gündeme gelmişti.

Sözcü yazarı Serpil Yılmaz, 19 Aralık 2019 tarihli yazısında, hastanenin 200 milyon dolarlık borcunun Ziraat Bankası tarafından kapatılacağının iddia edildiğini yazmıştı.

Yılmaz’ın “Dünya Göz Hastanesi’ni de Ziraat mi kurtaracak?” başlığıyla yayımlanan yazısı şöyleydi:

Ziraat Bankası'nın şimdi de Dünya Göz Hastanesi'nin 200 milyon dolarlık kredi borcunu temizleyip karşılığında hisse satın alacağı iddia ediliyor.

Simit Sarayı'ndan sonra gözler Dünya Göz Hastanesi'ne çevrildi. Ziraat GSYO, Dünya Göz Hastanesi'nin Ziraat Bankası'na olan 200 milyon dolarlık kredi borcunu temizleyip, karşılığında hisse satın alacak… Hisselerinin yüzde 100'ü Ziraat Bankası'na ait olan Ziraat Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı'nın (GSYO) ilk kurtaracağı şirket Simit Sarayı olmayacaktı aslında.

Kurtarılacak şirketlerin başında Dünya Göz Hastanesi geliyordu. Nasıl olduysa Simit Sarayı dosyası öne çekildi.

Eray Kapıcıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Dünya Göz Hastanesi'nin çeşitli bankalara olan 200 milyon dolarlık kredi borcu yapılandırıldı. Hepsi Ziraat Bankası'na yüklendi. Bundan 6 ay önce Dünya Göz Hastanesi'nin bağımsız denetim raporu (audit report) çıktı. Şirketin röntgeni çekildi.

1996 yılından 2004 yılına kadar kendi mecrasında akıp giden hastane birden hamle yapmaya başladı. Yurtiçinde açtığı hastane sayısı 20'yi geçti…

2009 yılında 30 milyon doların üzerinde yatırımla Ankara'da en lüks hastanesini açtı. 15 bin kapalı alanı olan 18 katlı binanın mülkü Ziraat Bankası'na geçti.

Kapıcıoğlu; 2010 yılında National Bank of Kuwait'e bağlı NBK Capital'e sattığı Dünya Göz Hastanesi'nin yüzde 30 hissesini 3 yıl sonra geri aldı.

“Borç yiğidin kamçısıdır” diye boşuna söylememiş atalarımız! Bundan 6 ay önce hazırlanan denetim raporunda zincir hastane grubunun en yaldızlı tarafı parlatıldı. Yurtdışında yalnızca göz sağlığına odaklanan 4 hastane açmıştı.

İlk yurtdışı hastanesi 2015 yılında Almanya'nın Frankfurt kentinde hizmete girdi. Onu Hollanda'nın Amsterdam ve son olarak 2018 yılında da Azerbaycan'ın Bakü hastanesi izledi.

Bir yılda yurtdışından gelen 80 bin hasta, Dünya Göz Hastanesi'nde tedavi gördü. Her bir yabancı hasta için Sağlık Bakanlığı'nın sağladığı sağlık turizmi teşviğinden yararlandılar. Kapıcıoğlu'nun hedefinde Londra'da, Belçika'da, Bulgaristan'da da hastane yatırımları vardı. Kapıcıoğlu bir yandan bankalardan kredi kullanmayı, öte yandan kapalı alanı 12-15 bin metrekareden az olmayan büyük hastane yatırımlarını yapmayı sürdürdü.

Dünya Göz, 2016'nın sonunda şirketin toplamda 430 milyon lira borcu bulunduğunu ve borçlarını ödemek için gayrimenkul ve hisse satışına gitmeyi planladıklarını açıkladı.

Aynı yıl bankalar ile sürdürdüğü (borç) yeniden yapılandırma çalışmalarında; varlık ve hisse satış işlemlerini de kapsayan “kredi koşulları mutabakat anlaşması”nın ana bankalar ile beraber imzalanarak yürürlüğe girdiğini duyurdu. Grup, 2017 yılına gelindiğinde yaklaşık 800 milyon TL'lik borç yüküyle karşı karşıyaydı… Bugün 200 milyon dolara ulaşan borcunun, TL karşılığının 1.5 milyar olduğunu söylemek yanlış olmaz. Kapıcıoğlu, Dünya Göz'ü Katarlılar istedi vermedi, Suudi Arabistan sermayesi istedi vermedi… ABD'li bir fona hisse satacaktı, adamlar vazgeçti!

Yüzdürdüğü borçları Ziraat Girişim'e park etti. Ziraat Girişim'in Dünya Göz hisselerini devralması gecikirken, ortaya bir dedikodu da atıldı. Şehir hastanelerinin zararda olduğunu itiraf eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın hastane zinciri Medipol ile Albayrak Grubu alıcı olarak kapıda bekliyormuş…

Koca, geçtiğimiz günlerde muhalefet ile aynı cümleleri kurunca şaşırtmıştı.

Doğrudan yabancı semaye yatırımları düşüyor, şirketlerin kredi yükü bankaların bütçesini zorluyor.

Bankaların bilançolarında artık TL yerine binalar görebiliriz!

MEDICANA ÇAMLICA Göz Hastalıkları

Medicana Çamlıca Hastanesi Göz hastalıkları bölümü göz hastalıklarının tanı ve tedavisinde en ileri teknolojik olanakları kullanarak dünya standartlarında hizmet vermektedir.

Bölümde; Katarakt Cerrahisi, Glokom, Pediatrik Oftalmoloji ve Şaşılık ve Kontakt Lens tedavileri ön plana çıkmaktadır.

Katarakt cerrahisi Katarakt Ünitesi’nde, bugün dünyada kabul edilen en ileri yöntem olan damla anestezisi altında fako emulsifikasyon yöntemiyle dikişsiz olarak gerçekleştirilmektedir. Bu yöntemde göz; iğne yapılmaksızın, sadece damla damlatılarak uyuşturulduktan sonra saydam tabakada oluşturulan 2.5 - 3 milimetre boyutundaki çok küçük bir kesi ile katarakt cerrahisi tamamlanıyor, göz içine uygun lens yerleştiriliyor. Yaklaşık 15 dakika süren bu operasyon sonrası hasta kısa sürede katarakt gelişimi öncesindeki normal görme keskinliğine kavuşabiliyor ve normal yaşantısına dönebiliyor.

Çamlıca Göz Hastalıkları Doktorları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası