bir kadını alnından öpmek ne demektir / Rüyada Alnından Öpmek Ne Anlama Gelir?

Bir Kadını Alnından Öpmek Ne Demektir

bir kadını alnından öpmek ne demektir

Hangi &#;p&#;c&#;k ne anlama geliyor?

Alına Küçük Tatlı Bir Öpücük

Birinin alnını öpmek, duyulan sevgiyi göstermenin nazik bir yoludur. Genellikle arkadaşça olur ya da ileride romantik bir şeye dönüşmesi beklenen bir şeyin utangaç başlangıcı olabilir.

Elinin Üzerini Yumuşakça Öpmek

Ninelerimizin dedelerimizin ellerini öptüğümüz şekilde değil tabii ki. Elin parmaklarla nazikçe tutularak üzerini yumuşakça öpmek centilmence bir harekettir ve karşıdaki kişiye olan tutkunun ifadesidir.

Eskimo Öpücüğü

İki kişinin burunlarını birbirlerine nazikçe sürtmesiyle olur. Genellikle anne ve çocuk arasında bir sevgi göstergesidir. Adının “Eskimo Öpücüğü” olmasını sebebiyse çok soğuk bir ortamda yaşayan kişilerin bu şekilde öpüşmesidir, aksi takdirde dudaklar birbirine yapışabilir.

Fransız Öpücüğü

Fransız öpücüğü dilinizi kullanmayı ve bol bol yetenek gerektirir. Bunu iyi bir şekilde yapabilmek zor da olsa sonuçta hissedilen tutkunun bir sonucudur yani kendinizi bırakıp akışına göre yapsanız sonuç çok kötü olmayabilir.

Kulağı Öpmek

Kulak çoğu kadının kolayca tahrik olduğu bir bölge yani heyecanlanmakta haklısınız! Kulak memelerini nazikçe öperek ya da dişler arasında acıtmadan sıkıştırarak yapılır. Çiftler arasındaki en romantik öpüşlerden biridir.

Kelebek Öpücüğü

Bu aslında Eskimo Öpücüğü gibi pek de öpüşten sayılmayabilir ama yine de listede olmayı hak ediyor. Kelebek öpücüğünde çiftlerin yüzleri birbirlerine o kadar yakındır ki kirpikleri birbirine değerek gıdıklar.

Yanağı Öpmek

Yanağa dudakların hafifçe dokundurulması, genellikle sarılırken olur. Anlamı oldukça değişkendir, bizim kültürümüzde hoş geldin ya da hoşça kal anlamlarına bile gelebilir.

İz Bırakan Öpücük

Ruj öpücüğü olarak da bilinen bu öpücük genellikle oyuncu bir yapıdadır ve şakalaşırken yapılır.

Kafadan öpmek ne anlama geliyor? Öpücüklerin anlamı ve bir ilişkideki önemi

Farklı yerlerde öpüşmek, aşık insanların duygularını ifade etmesine yardımcı olur. Bir erkek bir kızı dudaklarından tutkuyla ve bir dille öperse, bu, kadınına sahip olmaya, onunla yakın bir ilişki kurmaya, eşinde cinsel arzu uyandırmaya çalıştığı anlamına gelir. Yanaktan veya alından öpüşmek yakın arkadaşlar için tipiktir ve el öpen bir adam büyük bir saygıya sahiptir, kadınına değer verir ve işleri aceleye getirmek istemez. Bir erkek öpüşme sırasında bir kızın dudağını ısırırsa, onunla flört eder.

Önemli! Bugün kendinize iyi bakmak ve her yaşta çekici bir görünüme sahip olmak çok basit. Nasıl? Tarihi dikkatlice okuyun Marina Kozlova Oku →

Dudaklarda öpücük türleri

Bir erkek bir kızı farklı şekillerde öpebilir:

  • Hızlı ve biraz dikkati dağılmış - bu şekilde bir adam genç bir bayana duyduğu sempati hakkında konuşmak istiyor, biraz utangaç ve duygularından utanıyor, çünkü karşılık vereceğinden emin değil.
  • Gözleri kapalı şehvetli - böyle bir duygu tezahürü, aşık genç bir adam için tipiktir. Sevgisini iletmek istiyor ve seçtiği kişiye tamamen güveniyor.
  • Açık gözlerle ısırarak öp - adam kızı ciddiye almıyor, duygularıyla oynuyor ve onunla uzun ve güçlü bir ilişki görmüyor.
  • Fransız, çok şehvetli ve uzun - bu tür okşamalar, yalnızca fiziksel değil, aynı zamanda manevi yakınlık için de çabalayan çok yakın insanlar için tipiktir.
  • Müstakil kısa öpücük - böyle bir öpücük sırasında, bir adam yabancı bir şey düşünür ve devam etmekle ilgilenmez.
  • Sert ve agresif - böyle bir duygu tezahürü, güvensiz genç bir adam için tipiktir. Sevgilisini memnun etmeye çalışmaz ve kıza büyük şüpheyle davranır.

Bir erkek bir öpücük sırasında bir kıza sertçe bastırır ve onu tüm vücuduyla hissetmek isterse, genç bir bayanı sever ve tutkulu seks yapmak ister.

Nasıl öpüşülür

Diğer yerlerin önemi

Yanağa nazik bir öpücük, verilen hizmet için dostça bir sevgi veya şükran işareti anlamına gelir. Aynı zamanda hoş gören biriyle selamlaşma şeklidir. Karşı cinsin bir temsilcisi sevgilisini gözlerinden öperse, bu, aşık bir çift arasında güçlü bir manevi bağlantı anlamına gelir. Bir adam burnundan öper - bir kadını neşelendirmek, onun için çok hassas ve romantik duygular yaşamak ister. Boynu öpmek - partnerinizde arzu uyandırın, sevgilinize doğaüstü bir zevk verme arzusu. Adamın ilişkiler konusunda ciddi olduğundan emin olabilirsiniz.

Öpücükler. Dünyadaki her insan, hatta bir bebek bile bunun ne olduğunu bilir. Ve aynı zamanda kimse öpücükleri bilmiyor. Hassasiyet ve sevgi, bağlılık ve dostluk, özen ve tutku anlamına gelebilir. Yahuda bir öpücükle ihanet etmeyi bile başardı. Psikologlar, bir öpücüğün zihinsel sağlığımızı korumamıza yardımcı olduğuna inanırlar, çünkü bu sırada o kadar çok endorfin üretilir ki, bir kişi neredeyse bir ilacın etkisi altındadır. Öpücüğün birkaç yıl önce ortaya çıktığına ve tanrılara saygı göstermek için kullanıldığına inanılıyor. öpücük ne demek? Nasıl unutulmaz, alakalı ve doğru hale getirilir? Gelin birlikte çözelim.

öpücüklerin anlamı

Öpüşmenin o kadar çok farklı yolu var ki, öpüştüğümüzde ya da öpüldüğümüzde o kadar çok durum var ki bazen şu ya da bu öpücüğün ne anlama geldiğini anlamak zor: samimi aşk, hafif flört, tutkulu arzu. Bir rüyadaki bir öpücük bile farklı anlamlara gelebilir. Örneğin, bir rüyada çocukları öptüğünü görürseniz, ailenizde barışın hüküm sürdüğü anlamına gelir. Anneni öptüğünü görmek, iş başarısının habercisidir. Bir kız veya erkek kardeşi öpmek iyi bir arkadaşlığın işaretidir. Bir yabancıyı bir rüyada öpmek, döküntü eylemine hazır olmak anlamına gelir. Bu tür birçok yorum var. Gerçek bir öpücük ne anlama geliyor? Her şey öpüldüğün yere bağlı.

boyundan öpmek ne demek

Sağda, boyundaki bir öpücük en samimi olanlardan biridir. Kadınlar için boyundan bir öpücük, deliliğe doğru atılmış bir adımdır. Gezegendeki neredeyse tüm kadınları inanılmaz derecede heyecanlandırıyor. Boynundan öpüşen erkekler, onlara sahip olmak istediklerini söylüyorlar. Bir erkeğin bir kadını boynundan çok daha sık öptüğüne dikkat edilmelidir. Gerçekten de, diğer şeylerin yanı sıra, boyundan bir öpücük, bir ilişkide kimin sorumlu olduğunu gösterir. Ve hangi erkek, kadınının "efendisi" olmaktan hoşlanmaz?

dudaktan öpmek ne demek

Aşıkların ruhlarının dudaklarda buluştuğu söylenir. Gerçek gibi görünüyor, değil mi? Dudaklardan öpüşmek de farklı olabilir, ama şüphesiz her zaman bir erkek ve bir kız arasındaki aşk anlamına gelir. Dudaklarda yumuşak, zar zor kayan bir öpücük, eşinize karşı saygılı bir tutum anlamına gelir. Fransız öpücüğü, güçlü cinsel istek anlamına gelir. Bir partnerin dudaklarına hafif bir dokunuş, sevgi anlamına gelebilir. Böyle bir öpücük, genellikle, tutku azaldığında köklü çiftlerde bulunur.

alnından öpmek ne demek

Çocukluğumuzda her birimiz annemizden alnından bir öpücük aldık. Ateşini kontrol ettiği zamanki gibi. Ve neden erkekler alnından öpüşür, bu da kafadan bir öpücük anlamına gelir? Alnındaki öpücükler sizi aşık ve çekici kılar. Bize ebeveyn sevgisini hatırlatıyorlar ve bu nedenle bize bakıldığımızı, korunduğumuzu hissediyoruz. Alından bir öpücük, başın üstündeki bir öpücük gibi, patronun öpücüğüdür. Erkekler en çok sevdikleri kadınları üzüldüklerinde alnından öperler. Aynı zamanda bize sevecen ve tatlı bir şey söylüyorlar. Bu arada kızlar, annelerin sadece kızları değil erkekleri de öptüğünü hatırlamalıdır. Bu nedenle, bir erkek için alın veya taçtaki bir öpücük aynı zamanda ebeveyn bakımı ve sevgisinin bir sembolüdür. Sevdiğinize zor bir durumda destek olmak istiyorsanız alnından öpüp başını okşayın. O memnun olacak.

gözlerden öpmek ne demek

Bir erkek bir kızı gözlerinden öperse, bu romantik aşk demektir. Öpücüğü ile gözyaşlarını kurutuyor gibi görünüyor. Çoğu zaman, bir kız üzüldüğünde ve hatta ağladığında gözlerinden öpülür. Erkeklerin sevdiklerinin gözyaşlarını görmeleri zordur, bu nedenle onlar için gözlerdeki bir öpücük sadece sevgi ve sempatinin bir tezahürü olarak değil, aynı zamanda olumsuz deneyimlerden bir tür kendini savunma işlevi görür.

Öpüşmek için diğer vücut parçaları

yanaktan öpmek ne demek? Çoğu zaman insanlar birbirlerini yanağından öperler. Bazı ülkelerde, bu geleneklere ve görgü kurallarına bir övgüdür. Örneğin, Rusya'da tanıştıklarında, geleneksel olarak bir arkadaşını yanağından ve üç kez öperler. Ama her şeyden önce, yanaktan bir öpücük, bir ilişkide dostluk, sıcaklık tezahürü anlamına gelir.

El öpmek ne anlama geliyor? Eldeki bir öpücük, bir erkek adına bir kadına derin saygı duymak anlamına gelir. Ve bunun yanı sıra, böyle bir öpücük beyefendinin yetiştirilmesinden ve cesaretinden bahseder.

Bazen burundan bir öpücüğün ne anlama geldiğini düşünürler. Burundan bir öpücükle birbirimize "Çok tatlısın!" diyoruz. Ve kulaktan bir öpücükle, partner bizimle flört eder, bizi bir aşk ön sevişmesine dahil eder, dalga geçer. Bir kızı bir erkeğin karnından öpmek, bilinçli veya bilinçsiz ondan çocuk sahibi olma arzusundan bahseder. Ve yetişkinler çocukları neşelendirmek için karnından öperler, çünkü bu genellikle hoş bir gıdıklama hissine neden olur. Saçtaki bir öpücük, samimi bağlılık anlamına gelir. Eşleri olduğu gibi bize şöyle diyor: “Sensiz yaşayamam!”.

hava öpücüğü ne demek

Hava öpücüğü sadece bir jest değil, bir sembol, dikkat işareti, duyguların ifadesidir. Hava öpücüğü flört etmek demektir. Çoğu zaman kızlar tarafından kullanıldığını söylemeliyim. Muhtemelen erkekler daha pratik olduğu için. Sevdiklerine yaklaşmaları ve onu gerçekten öpmeleri daha kolaydır. Hava öpücüğü olan bir kız kendine dikkat çeker, bir erkeğin gözünde gizem ve geçilmezlik ekler.

Öpücük ne olursa olsun, her zaman duygularımızı ve duygularımızı ifade etmemize yardımcı olan bir iletişim şeklidir. Böyle bir "dili" tanımayı öğrenerek, hemen hemen her insanla karşılıklı anlayışa ulaşabilirsiniz. Genel olarak, öpücükler hakkında konuşmak oldukça işe yaramaz. O yüzden ekrandan kalk ve sevdiklerini öp. Sonuçta, bu belki de dünyanın en keyifli aktivitesi!

Psikologlar, ilk öpücükten sonra bir kişinin sizin için doğru olup olmadığını doğru bir şekilde belirleyebileceğinizi söylüyor. Gerçekten de, dudaklara bir dokunuş çok şey söyleyebilir. Bu mesajı nasıl deşifre edeceğinizi bilmek ister misiniz? O zaman makalemizde öpücüklerin anlamını okuyun.

İnsanlar neden öpüşür?

Böyle samimi bir süreç uzun zamandır ilgilenen bilim adamlarına sahiptir. Birçok teori ortaya atılıyor, birçok efsane doğuyor ve öpücüğün gerçek anlamı ortaya çıkmadı. İlginçtir ki, eski düşünürler bile bu konuyu düşündüler. Örneğin Plato, bir öpücük yardımıyla bir kişinin ruh eşiyle yeniden birleşmeye çalıştığını öne sürdü. Ne de olsa eski efsaneler, eski insanların biseksüel olduğunu söylüyor. Ancak tanrılar, onları kibirden mahrum bırakmak için onları ayırmaya karar verdi.

Elden öpmenin anlamı

Bir kişinin gerçek tutumunu değerlendirmek için birçok ayrıntıyı dikkate almak gerekir: öpücüğün koşulları, duygusal ruh hali, dudak dokunuşunun net lokalizasyonu. Parmaklar öpücüklerle kaplıysa, bu hayranlık ve hassasiyet hissi anlamına gelir. Ancak avucunun iç kısmı, sevgilisine itaat etmeye hazır olanlar tarafından tercih edilir. Kalemin dışını öpmek genellikle saygı anlamına gelir. Bu, bir erkeğin bir kadına karşı yiğitliğini ve sempatisini göstermesine izin veren klasik bir resmi jesttir. Ancak birkaç yüzyıl önce bileğin dudaklarına dokunmak en açık ve seksi olarak kabul edildi. Bugün, psikologlar bu hareketi bir ortağa boyun eğdirme arzusu olarak görüyorlar.

burun öpücüklerinin anlamı

Aşıklar, sempati ve hassasiyetlerini göstermek için genellikle burunlarından öpülür. Bu, genellikle bir partnerin önemini ve onunla ilgili olarak yaşanan sevginin tüm derinliğini vurgulayan çok hassas bir duygu gösterimidir. Sevdiğiniz birinin dudakları burnunuza dokunduysa, size güvendiğinden emin olun.

Yanaktaki öpücüklerin anlamı

Dudakların yanaktan aşağı kayması çoğu zaman arkadaşlığı ima eder. Ancak, genellikle ilk buluşma böyle iffetli bir öpücükle sona erer. Bu durumda, bu jest, tanıdıkların romantik bir şekilde devam etmesi için bir umut olarak kabul edilebilir. Partner zaten belli bir sempati duyuyor, ancak duygularını tam olarak ifade etmekten korkuyor. Kız arkadaşlar genellikle birbirleriyle olan güçlü bağlarını vurgulayan yanaktan öpüşürler. Her ne kadar bu öpücükler konusunda anlamsız olanlar ve onları herkese dağıtmaya hazır olanlar olsa da.

alnından öp

Böyle bir öpücüğün anlamı: Bir kişi sizinle ilgilenmek ve ilgilenmek arzusunu hisseder. Genellikle bu duyguların tezahürü babaların karakteristiğidir, bu nedenle alındaki bir öpücüğe genellikle baba denir. Bir çiftte bir erkek bir kadından çok daha yaşlıysa, ruh eşini koruma ve koruma arzusunu göstermek için sık sık alnına dudaklarıyla dokunmasına izin verir.

"Ve dudaklarımı seninkilerle birleştirip sıcak bir öpücük"

Dudaklardaki öpücüklerin anlamı bir çocuk için bile açıktır. Bu sevgi, tutku ve hassasiyetin bir tezahürüdür. Dudak dokunuşu, iki insan arasındaki en samimi anlardan biridir. Bu arada, bir kişi onun karakteri ve gerçek niyetleri hakkında çok şey anlatabilir. Örneğin, agresif öpüşme genellikle güvensiz insanların özelliğidir. Tükürüğün bolluğu, eşin duygularının samimiyetsizliği anlamına gelir. Fransız öpücüğü genellikle daha yakın bir ilişkinin başlangıcı olur.

öpücüklerin anlamıboyuna

Bu durumda, partner size doğrudan bir testle şunu beyan eder: "Seni istiyorum." Boyun, sizi heyecanlandırmak isteyenler tarafından kesinlikle kullanılacak olan ana erojen bölgelerden biridir. Boyundaki bir öpücük, arzu ve tutkuyu sembolize eder.

kulaktan öp

Çoğu durumda, bu aşk oyununun bir parçasıdır. Bu, yakınlığın başlangıcı veya gerçek arzuların bir ipucudur. Kulağınızdan öpüldüyseniz, eşinizin duygularının gücünden ve samimiyetinden emin olun.

Pek çok gencin, bir kızı ilk kez nasıl öpeceği konusunda endişelenmesi şaşırtıcı değildir, böylece onu uzaklaştırmak için değil, tam tersine onu kendisine çekmek için. Doğaçlama elbette iyi bir şeydir, ancak öpücük gibi önemli bir olaya hazırlanmak daha iyidir.

Bir öpücük için hazırlanırken, sürecin fizyolojik tarafını unutmamak gerekir. Bir kızın kişisel alanına girdikten sonra, kıza hem ruhsal hem de fiziksel olarak yaklaşırsınız.

Bu nedenle, yakınlık anında sadece öpüşme tekniğini değil, aynı zamanda hijyen ve doğruluğu da hatırlamak gerekir.

  1. Bir erkekten yayılan hoş bir aroma, gerçekten her genç bayanın başını döndürebilecek bir afrodizyaktır. Bu nedenle mutlaka iyi bir erkek kolonyası kullanın ama aşırıya kaçmayın.
  2. Hala belirtilmesi gereken bir diğer mantıklı açıklama, fırçalanmış dişler ve taze, hoş bir nefestir.
  3. Yıpranmış dudaklar, durumun tüm romantizmini ortadan kaldırabilecek son derece nahoş bir manzaradır. Partnerinizin yıpranmış ve çekici olmayan dudaklarından hoşlanmayacağınızı kabul edin.
  4. Kadınların sakal hakkındaki görüşleri bölündü. Kimisi sakala karşı olumlu bir tavır sergiler, kimisi düzgün traşlı erkeklerden hoşlanır, kimisi ise böyle bir erkek özelliğine hiç dikkat etmez. Elbette sakalınız varsa yine de tıraş etmemelisiniz ama bakımlı bir görünüm kazandırmak ön koşuldur.

Her şeyin yolunda gitmesi için endişelenmeyi ve “titremeyi” bırakmanız gerekir. Heyecanınız kesinlikle, sizin için tatsız olduğu noktaya kadar her şeyi düşünebilen eşinize aktarılacaktır.

Bu nedenle, bir araya gelin, gereksiz şüpheleri atın, çünkü sizinle bir randevuyu kabul ederek kız biraz sempati gösterdi.

Bu samimi sürecin görünen basitliğine rağmen, ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunabilecek veya tam tersine aranızda ortaya çıkan sempati ve “kimyayı” yok edebilecek birkaç önemli noktayı unutmamalıyız.

Maço görünmek isteyen bazı erkekler için ilk buluşmada öpüşmek bir zorunluluk veya tamamen doğal bir durum olarak kabul edilir. Bu görüşle tartışmayacağız, ama yine de acele etmeye değmez.

Birçok kız bilinçli veya bilinçsiz olarak aşağıdaki kuralı takip eder - ilk buluşmada bir öpücük bir tür tabu olarak kabul edilir.

Bazı genç bayanlar müsait olduklarını göstermek istemiyor, diğerleri sadece beyefendinin niyetinin ciddi olduğundan emin olmak istiyor, diğerleri henüz hiç öpüşmediler, bu yüzden biraz korkuyorlar.

Tabii ki, ilk buluşmada öpüşmekten hoşlanmayan özgürleşmiş genç bayanlar var. Bu durumda, kızların kendileri açıkça arzularını ima edeceklerdir.

Genç bayan utangaçsa, aranızdaki bağı koparmamak için riske atmamak daha iyidir.

Biraz komik gelebilir ama daha önce genç bayanlarla öpüşmediyseniz biraz pratik yapmalısınız. Sürecin tüm inceliklerini bilerek, dudaklarda gerçek bir öpücük söz konusu olduğunda daha az endişeleneceksiniz. Örneğin, burunları çarpıştığında aşıkların utandığı olur.

Dudaklara dokunmak için pek çok teknik vardır ve öpüşme süreci çok çeşitlidir, bu yüzden onları tarif etmek nankör bir iştir. Bu yüzden prova son derece önemlidir, ancak gerçek duyguları ifade etmeyi unutmayın.

Sempatiniz ve samimi arzunuz, herhangi bir yanlış adımı düzeltebilir.

Dudaktan bir öpücük için doğru anı ve zamanı seçmek son derece önemlidir. Yüz ifadelerini, jestlerini ve davranışlarını dikkatlice izlerseniz, bir kızın "hazırlık" belirtilerini belirlemek o kadar zor değildir.

Genç bayanın şu durumlarda öpüşmeye hazır olduğunu söyleyebiliriz:

  • kişisel rahatlık alanına girmenize izin verir (50 cm'den az);
  • iletişim kurarken saçlarını büker, dudaklarına dokunur;
  • konuşurken dudaklarına bakar;
  • göz temasından kaçınmaz;
  • kısa dokunuşlara olumlu tepki verir (geri çekilmez).

Ayrıca, bu "kutsallık" için doğru yeri seçmek önemlidir. Birçok kız, arkadaşlarının onları görmesinden korkarak büyük bir insan kalabalığıyla öpüşmekten utanır.

Bazı genç bayanlar için bu kritik anda eşlerini görmek önemli olduğundan, sinemadaki son sıralar her zaman öpüşmek için ideal bir yer değildir.

Bu nedenle, sakin bir yer ve acele eden veya yürüyen insan sayısının en aza indirildiği bir zaman seçmek en iyisidir.

Dürüst olmak gerekirse, öpüşme tekniği, kıza olan hassasiyetiniz ve saygınız kadar önemli değil. Bu süreci zorlamamalı ve hatta daha fazla zorlamamalısınız, çünkü bunu yaparak kendiniz hakkında karakteristik bir izlenim yaratacaksınız. En romantik aurayı yaratmalı, genç bayana niyetinizin ne olduğunu açıkça belirtmelisiniz. İdeal seçenek üç bileşenden oluşur:

  • sevgilinize yaklaşın (konfor bölgenize girin);
  • doğrudan gözlerinin içine bakarak gözünü yakalayın;
  • yavaşça ve nazikçe dudaklarınıza dokunun.

Yavaşça kızın dudaklarına yaklaştığınızda, bu genç bayana sizi öpmek istemiyorsa veya bu kadar yakın bir tanıdık olmaya henüz hazır değilse kaçma fırsatı verir.

Kızlar girişiminize farklı şekillerde tepki verebilir. Örneğin, o anda başkaları ona baktığında biri rahatsız hisseder, diğerleri sadece belirli erkekleri öpmek istemez ve yine de diğerleri erkeklerin reddetme tepkisini test etmeye çalışır.

Önemli! Kızın öpüşme konusundaki isteksizliğine rağmen, onurlu davranmanız gerekiyor. Hakaretlerin veya bu tür diğer eylemlerin kabul edilemez olduğunu hatırlatmak bile mantıklı değil.

Kararının sana zarar vermediğini göstermek önemli, bu yüzden konuşmayı devam ettir ve olumlu ol. Garip bir durumu şakaya dönüştürebilirsiniz.

İnternette ve genel olarak erkek ortamında, bir kızın öpüşmeden önce izin almasıyla ilgilenmeniz gerekip gerekmediği konusunda tamamen farklı iki görüş vardır.

Sözde pikapçılar, öpüşmek için izin isteyen erkeklerin genç hanımların gözünde zayıf ve güvensiz göründüklerini iddia ediyor. "Alfa erkeği ol adamım!" böyle danışmanlar söylüyor.

Bu görüş erkekler arasında oldukça yaygındır ve muhtemelen var olma hakkı vardır.

Öpüşmenin, özellikle ilk buluşmada gerçekleştiğinde, karşılıklı anlaşma ile gerçekleşen bir eylem olduğunu söyleyen karşıt bakış açısı hakkında daha fazla konuşalım.

Ve bir erkek sormadan öpüşürse, kız partnerinin görüşünün pek ilginç olmadığına karar verebilir.

Bir öpücükten önce bir kızdan izin almanın gerekli olduğu yönündeki ana argümanlar:

  1. Bu, erkek yetiştirmenin bir göstergesidir. Bir erkek genç bir bayana öpülüp öpülmeyeceğini sorduğunda, onun kişiliğine saygı gösterir.
  2. Genç bir bayan öpüşmeye hazır olmayabilir ya da hemen şimdi öpmek istemeyebilir.
  3. Bazı kızlar bir erkeğe ilk sempatilerini yalnızca konuşma ve iletişim şeklinde gösterir, cinsel çekim ve öpüşme arzusu ancak bir veya iki ay sonra ortaya çıkabilir.
  4. Başkasına sormadan dudaklara dokunmanın da cinsel şiddete bağlanabileceği görüşü var.

Yukarıdaki görüşlerden hangisinin daha doğru olduğu size kalmış. Büyük olasılıkla, iletişim sürecinde muhatabınızın samimiyete nasıl tepki vereceğini belirleyebileceksiniz. İlk buluşmada bir öpücüğe karşı mı olacak, yoksa sizin tarafınızdan herhangi bir tecavüze kesin olarak “hayır” mı diyecek?

Bir kızı nasıl öpeceğinizi düşünürken, basit bir şeyi anlamanız gerekir - bir aşk ilişkisinde, her şeyden önce sezgiyle yönlendirilmelisiniz.

Genç büyücüyü kendinize çekmeyi başardıysanız, nazik ve romantik olsaydınız, yakında diğer toplantılar ve tarihler gelecek ve ancak o zaman ilk öpücük. Sadece sürecin tadını çıkarmanız gerekecek!

Kategoride popüler:

Şeritler ile yeni yıl için şişelerin dekorasyonu Şampanya Noel Baba

Şeritler ile yeni yıl için şişelerin dekorasyonu Şampanya Noel Baba

okuman
Plastik kaşıklardan el işleri: Kendin yap takıları nasıl yapılır (78 fotoğraf)

Plastik kaşıklardan el sanatları: kendi ellerinizle nasıl süslemeler yapılır

okuman
Kendin Yap sapan boncuklar: Yeni başlayanlar için bir tığ işi ana sınıfı Sapan boncukları nasıl monte edilir

Kendi elinizle slingo boncukları: tığ işi ustalık sınıfı

okuman
kendin yap popik bebek: ana sınıf

kendin yap popik bebek: ana sınıf

okuman

Bir kadını alnından öpmek ne demektir?

İçindekiler:

  1. Bir kadını alnından öpmek ne demektir?
  2. Alnından öpmek sünnet mi?
  3. Yanaktan öpmek ne anlama gelir?
  4. 3 kere öpmek ne anlama gelir?
  5. Yanaktan öpmek orucu bozar mı?
  6. Karşı cinsten birine dokunmak orucu bozar mı?
  7. Sevgili ile öpüşmek orucu bozar mı?
  8. Geniz akıntısı nasıl tedavi edilir?

Bir kadını alnından öpmek ne demektir?

Alnından öpmek deyimi, hoşa giden ya da gurur okşayan şeyler yapan birini takdir ve tebrik etmek anlamında kullanılır. Birçok deyimde olduğu gibi bu deyimde de kelimeler mecazi anlamda kullanılmıştır.

Alnından öpmek sünnet mi?

Çünkü Peygamber Efendimiz çocukların alnından öpermiş. Çocukların alnından öpmek çocukların özgüvenini yerine getirir. Su içerken besmeleyle başlaması ve suyu içtikten sonra şükür etmesi peygamber Efendimizin sünnetlerindendir.

Yanaktan öpmek ne anlama gelir?

1. yanağından bir öpücük destek anlamına gelebilir Yanaktaki tüm öpücüklerin cinsel amaçlı olmadığını belirtmek önemlidir. Bazen sevilen birinin zor zamanlar geçirebileceği ve sevginizi ve desteğinizi göstermek için yanağından bir öpücük kullanılabilir.

3 kere öpmek ne anlama gelir?

(ukde: uktedan) öpmenin kabul olmasının şartlarından biridir. farzdır. Tam iki kez öpecekken eğer karşı taraf 3'lemeyi tamamlamaya ant içtiyse kollarınızdan tutup 3.öpücüğe zorlar.

Yanaktan öpmek orucu bozar mı?

Ramazan ayında oruç tutan vatandaşlar, 'Oruç bozulunca yapılması gerekenler neler?' Ramazan'da oruçlu olduğunu bile bile cinsel ilişkide bulunmakla oruç bozulur, hem kaza ve hem de keffâret gerekir (Buhârî, Savm, 30). Eşlerin birbirlerini öpmeleri veya sarılmalarıyla oruçları bozulmaz.

Karşı cinsten birine dokunmak orucu bozar mı?

Ramazan ayı içerisinde yakınlaşmanın sınırlarını belirleyen fetvaya göre, oruçlu iken eş ve sevgili ile el ele tutuşmak ve sarılmak orucu bozmaz. Kişinin hanımını öpmek, elle tutmak, okşamak gibi durumları orucu bozmaz. Bu durumda meni gelmedikçe oruç bozulmaz.

Sevgili ile öpüşmek orucu bozar mı?

Oruçlu olan bir kimse sevgilisinin tükürüğünü, ağız suyunu yutması durumu söz konusu olduğunda, öpüşmek orucu bozar. Bundan dolayı oruç tutan kişilerin sevgili ile öpüşmekten kaçınması hem orucun zarar görmemesi hem de Ramazan ayının ruhuna uygun davranmak adına kişiye büyük fayda sağlayacaktır.

Geniz akıntısı nasıl tedavi edilir?

Geniz Akıntısı

  1. Nedenleri ve Belirtileri. Bu durumu tetikleyen çeşitli faktörler bulunmaktadır.
  2. Ev Reçeteleri. Etkili sonuçlar elde edebilmek için kullanabileceğiniz pek çok ev reçetesi bulunmaktadır.
  3. Sıvı Tüketimi.
  4. Süt Ürünlerinden Kaçının.
  5. Tuzlu Su İle Gargara.
  6. Buhar Banyosu.
  7. Bitki Özleri.
  8. Bal ve Zencefil.

Adam saçını öper. Karnında öpmek demek

0 6 0

Günlük yaşamda ne kadar sıklıkla öpücük değiştirdiğimizi bile düşünmüyoruz. Gün boyunca, çocuğu öpüyoruz, annemle babamı öpüyoruz, tanıştığımızda arkadaşlarımıza havadar selamlar gönderiyoruz, evcil hayvanımıza sarılıyoruz.

Sevgili bir adam veya bize sempati duyan bir adam tarafından öpüldüğümüzde durum oldukça farklı. Kafamda hemen bir sürü soru ortaya çıkıyor: Bu ne anlama geliyor? Ben onun için bir arkadaştan daha fazlası mıyım? Neden alnımı veya yanağımı öptü? Bütün bu öpücüklerin önemi nedir? Ve onlara sormakta haklısın.

Herhangi bir öpücük kendi içinde, yakın bir kişinin size karşı hissettiği duygu ve duyguları belirten bir çeşit kodlanmış mesaj taşır.

Ama aşk öpücüklerinin anlamını deşifre etmeye devam etmeden önce, diğer türlerden nasıl farklı olduklarını bulalım.

Sınıflandırma öpüşme

  • saygılı  kişiye olan derin saygıyı gösterir. Eli öpmek veya vücudun bu bölümünün dudaklarına kolayca dokunmak.
  • ilgili  aile üyeleri arasında yakın bir ilişki olduğunu gösterir. Genellikle yanakları ve alnı öpmek, daha az dudak, eşlik eden öpücüklere sarılmak.
  • compunctionate  Çocuklar ve hayvanlar için tasarlanmıştır. Hassas duygularını ifade eden çocuk yanaklardan, burundan veya alnından öpülür. Genellikle yanağa bastırılırlar veya dudaklarıyla kolayca temas ederler.
  • samimi  Cinsel taşlanmayan bir kişinin yerini gösterir. Genellikle selamlarken, arkadaşlar veya arkadaşlar yanağından öpüşür, bazen dudaklarından.
  • hava  dostça bir tutum veya kolay flört gösterir. Bir mesafeden gönderildi, avucunu öpüyor ve öpülen kişiye doğru esiyor.
  • Hollywood  laik ortamda popüler, bir toplantıda iki kişi bir öpücük taklit ederek, hava öpmek zaman.
  • aşk,  Bir kadın ve bir erkek arasında romantik, tutkulu hisler ortaya çıkarır. Aşk ilişkilerinde vücudun farklı kısımlarını öp. Bu tür öpücüklerin değerleri daha fazla dikkate alınacak.

Dudaklarında

Dudaklardaki bir öpücük, derin sempati veya hatta sevginin tanınmasına eşdeğerdir.

Bu tür öpüşmelerin çeşitliliği çoktur ve her birinin kendi anlamı vardır.

  • Dudaklarla hafif dokunuş  bir kişinin sempati ifade ettiğini ve romantik bir ilişki sürdürmeye hazır olduğunu söylüyor.
  • Bir dudak öp  ortaklar arasındaki aşktan bahseder.
  • Nazik, uzun süre oynayan ve alay öpücüğü  samimiyet için başlangıçtır. Birlikte rahat hissediyorsunuz ve birbirinize güveniyorsunuz.
  • Dudak ısırma ile öp erkeklerin size hükmetme isteğini veya tutkuların yoğunluğundan bahseder.
  • Parçalı dudaklar  belirgin bir cinsel overtone var. Erkeklerden çok hoşlanır ve kadının samimi bir ortamda toplantıya devam etmeye hazır olduğunu gösterir.
  • Dil ile öp  Ortakların güçlü ve tutkulu isteklerinden ve fiziksel yakınlık beklentisinden bahsediyor. Ancak bir ilişkinin ilk aşamasında, bir Fransız öpücüğü birkaç sempati ve devam etmek için iyi bir test olabilir.
  • Kapalı dudaklarla öp  ortakların hala birbirlerine baktığını gösterir. Ama eğer evli çiftler böyle öpüşürse, böyle bir öpücük bir tür duygusal yakınlıktan bahseder.


Omuz içinde

Omzunuzdaki dudakların dokunuşunu hissederseniz, bu, insanın size hoş duygular vermek ve karşılıklı duygular için umutlar vermek istediği anlamına gelir.

Boyunda

Boyunda baştan çıkarıcı ve şehvetli bir öpücüğe direnmek zordur. Ancak, toplantıda adam sizi vücudun bu bölümünde öperse, size cinsel arzusunu anlatır ve daha fazla öpücüklerin izleneceğini bekler.

Kulakları

Bir erkek öper veya nazikçe kulak memelerini emdiğinde kadını aşk oyununa katılmaya davet eder. Genellikle bu alanda bir öpücük samimiyetten önce ön sevişmenin bir parçası olur.

yanak

Eğer genç bir adam seni yanağından öperse, nazikçe kucaklayıp elini tutarsa, bu jest sadece onun için bir sevgili değil aynı zamanda iyi bir arkadaş olduğun anlamına gelir.

Tapınakta

Bir erkek tapınağını öperse, bu senin için endişelendiği, sorumluluk hissi duyduğu ve seni harekete geçirmek istediği anlamına gelir.

Alnında

Erkeğinden bu tür bir öpücük aldıysan, o zaman hassasiyet ve bakımın bir ifadesi olarak görülebilir. Alnından öpüşürken, sevginiz sanki sizi harekete geçirmek, dünyadaki her şeyden korumak ve korumak için hazır olduğunu ima ediyor.

Poteluincialnında.   Hiç öpüşmekten hoşlanmayan insanlarla hiç tanışmadım. Muhtemelen, insani gelişim programına dahil edilmiştir, çünkü en doğuştan itibaren bizi öpmeye başlarlar. Öpücük - sözsüz iletişim. Bazen kelimelerle ifade etmeleri zor olan duygularımızın çok sayıda ince gölgesini aktarıyor. Yüz kelimeden daha iyi bir öpücük!

Orta Çağ İtalya. Bir erkek, onu halka açık bir şekilde öperse, bir kızla evlenmek zorunda kaldı. Ne yazık ki, Orta Çağ'a sahip değiliz ve İtalya'da yaşamıyoruz. Şimdi anneler bebekleri sadece mutluluk için öpüyorlar ve daha önceki Sırp kadınları da bir öpücükle, yeni doğan bebekleri zarar görmekten koruyordu.


Şaşırtıcı olan şey, yaşlandıkça, daha düşük öpüşmeye başlamamızdır. Ve ünlü Rus grup "Viagra" bile, "Sevgi arttıkça, öpücükler azaldıkça "


Hayır, yetişkin öpücüklerinden bahsetmeyeceğim. Bazen öpücüklerin çok "yetişkin", çok "gelişmiş", çok karmaşık olması olur. En sevdiğin erkekleri nasıl öpüşeceğini söylemeyeceğim. Ve hiçbir durumda erkeklere kadınların nerede, nasıl ve hangi yaşta öpüşmeleri gerektiğini öğretmek istemiyorum. Ama gerçekten alnındaki bir öpücük hakkında konuşmak istiyorum.


değeröpücük, alnına öpücük demek? Neden alnından öptün?

Alnındaki bu öpücükler, her birimiz çocukluk döneminde aldık. Çoğu zaman, annem sıcaklığı kontrol ettiğinde. Sonra alında ya da yanağında iyi davranış için öpüştük. Ve sonra yetişkin oluyoruz ve alnımızdaki bir öpücük hayatımızda azalıyor.

Adam, adam alnından öper. neden?

Amerikalı gazeteci Christopher Morley, yüksek topukluların alnına tutkuyla öpülen bir kadın tarafından icat edildiğine inanıyor. Durumun bu olup olmadığını merak ediyorum, o zaman hangi nedenle sadece alnından öpülmüş? Sadece büyüme yüzünden buna inanmıyorum.

Alnındaki bir öpücük cinsellikten yoksun, iffetli sayılabilir. Bununla birlikte, deneyimli baştan çıkarıcılar böyle bir iffetli öpücüğün bir kadın için ne kadar önemli olduğunu bilir. Bu çocukların öpücükleri büyülüyor ve aşık oluyor. Ancak korkma, sevgili kızlar, deneyimli baştan çıkarıcılar azdır ve bu nedenle alnına yapılan bir öpücük, samimi bir öpücük olarak değerlendirilebilir ve bu, sizi korudukları ve sizinle ilgilendikleri anlamına gelir. Alnına öp - patronun öpücüğü. Çoğu zaman erkekler, üzgün olduklarında en sevdikleri kadınları alnından öperler. Ve bunu şu kelimelerle yapıyorlar: “Eh, üzülme bebeğim. Her şey yoluna girecek! ”

"Alnına Öpücük" - Arjantin'de bir film çekildi!

İnanmayacaksın, ama bu öpücüklerle ilgili bir film var! Arjantin'de 'da “Alın Üzerine Öpücük” (Besos en la frente) filmi yönetmen Carlos Galetteini tarafından çekildi. Bu en popüler film değil, ama izlemeye değer. Aynı zamanda İtalya'da, çok fazla öpüşmeyi sevdikleri bir ülkede, bir erkeğin sahibinin izni olmadan bir bayanın eldivenini öpemeyeceği kanunu çıkarıldı. Bunun basitçe olamayacağını söyleyin! Boşuna. 65 yaşındaki bir Napoliten, genç bir bayanı öpmeye çalıştığı için mahkum edildi. Hanımefendi, kadınların erkeğinin ellerinden kaymasına rağmen, hala parmak eldivenlerini öpmeyi başardı. Bunun için 25 milyon lira ödedi. Yasanın cehaletinin insanlara yaptığı budur! Alnındaki güzelliği öpmek gerekliydi, o zaman hakimlerle buluşmak zorunda kalmazdınız. İtalya'daki alnına yapılan bir öpücük yasallaştırıldı. İtalya'daki bu öpücük için, sevgili erkekler mahkum edilmeyecek. Fakat bunu İran’da yapmayın. İran'da, yalnızca sıcak yerel erkekler böyle çocukça bir öpücük için sizi cezalandırmaz. Bu ülkede evli ya da birbirine yakın olmayan bir erkek ile bir kadının fiziksel teması yasaktır. Alnındaki bir öpücük için bile, 74 kirpik alabilirsiniz. Yazd şehrinin İslam din adamlarının Gökşar Kayrandış'ı istemeleri böyle bir ceza oldu. İranlı film yıldızı, yılın en iyi filmi için ana ödülün tören sunumu sırasında mutluluğa uygun olarak karar verdi ve gülümsemeyle alnını öptü, sonra da filmin yönetmeniyle el sıkıştı. Neyse ki, hakimler yumuşaklık gösterdi ve Kayrandish kamuoyunda özür dilettikten sonra kırbaçlamayı askıya alınmış bir cümle ile değiştirdi. Yaşasın İran mahkemesi, tabiri caizse, dünyamızdaki en insancıl mahkeme!

Büyü - alnından öper. Öpücük ne demekbüyü açısından alnında?

Sihirde, alında bir sevgiliyi öpmenin imkansız olmadığını düşünüyorlar. Çünkü bu “son öpücük” ve böyle bir öpücük cenaze töreni ile ilişkilidir. Büyücüler, yalnızca bir annenin çocuğunun alnına dokunabileceğini iddia ediyor. Muhtemelen, büyücüler sevgili zarar vermemek için kötü düşüncelerle öpüşemeyeceğini söylemeyi unuttular. Masallarda bile, sihrin büyüsü bir öpücük tarafından yok edilir. Neden alnından öptün? Alin, insan enerji merkezlerinden biridir. Merkezi ustaca etkilediğinizde olumlu bir sonuç alabilirsiniz. Programı öp, yatırım yap, sevginin düşüncelerini, insana olan tüm saygını ve parlak ve neşeli bir gelecek mutluluğu umuyor. Öyleyse rahipler de, bebeklerin vaftizleri sırasında.

Alnından öp  sevgili adam değeröp.

Sevgili adamın alnını öp ama aşk ve kibar düşüncelerle yap. Çocuğa okula eşlik eden bir anneymişsin gibi alnından öp. Genellikle anne alnını öper ve nazikçe "İyi bir kız ol! Seni seviyorum" der. Annemin kibar öpücüğü ve annenin sözleri sevgi ve annelikle dolu olan saf kalbinden gelir. Anne çocuğu ne kadar sık ​​öperse, çocuk o kadar mutlu olur. Yani bir erkekle. Talimata gerek yok, o zaten büyük bir çocuk. Onu alnından öp, onu ne kadar sevdiğine dair düşüncelerle, ve ona iyi dileklerimle. Seni ve nazik düşüncelerini hissedecek. Eminim sana bir gülücük ve geri dönüş öpücüğü verecek. Ve asla küçük bir aşk büyüsünden şüphelenme.

Bir erkek ya da bir adam alnından öper.

Birçok erkek alnındaki öpüşmekten hoşlanmaz, ne performanslarında ne de onlarla ilişkilidir. Böyle bir öpücükte itici bir şey olduğunu söylüyorlar. Bence bunlar sadece kendilerini küçük hissetmekten hoşlanmayan erkekler. Bir kadının ilişkiye egemen olduğu zamanları sevmiyorum. Ya da sadece öpmek isteyen güzel bir alnına rastlamadılar. Ne de olsa, güzel bir kadın sonsuza dek öpebilir. Alnına bir öpücük bağışlamaktır. Ve eğer erkeğiniz böyle bir hassasiyeti sevmiyorsa, yatmadan önce ya da uyandığı sırada onu öpün, alnın tam ortasından öpmeyin, tapınağa yaklaşın. O şiddetle karşı koyamaz ve ona sevginin pozitif enerjisini verebilirsin. Uyku sırasında bir kişinin serbestçe herhangi bir üçüncü taraf bilgisini aldığı uzun zamandır tespit edilmiştir. Aşkını bildiklerini öp.

Ne yazık ki, her zaman alnına bir öpücük sevinç getirir. Çok sık bu öpücük elveda sırasında olur. Sonuç olarak, bir ilişki. Tıpkı kafayı kontrol eden katiller gibi, bazı sevgililer alnına şu sözlerle öpüşür: “Affet. Ben gidiyorum

Ama üzücü şeyler hakkında konuşmayalım. 2 tür duyu vardır: bu sevimli bir vücudu öptüğünüzde ve sevdiklerinizde sizi öptüğü zaman duyumlardır. Bu duygular tamamen farklı, ama zevk veriyorlar. Ve zevk çok önemlidir. Ve sadece alnından öpme fırsatın varsa öp. Pişman olmayacaksınız!

İnsanlar uzun zamandır duygularını nazik dokunuşlarla ifade etmeye alışmışlardı. Öpücük, duygusal durumunuzu iletmenin ve stresin yıkıcı etkilerini azaltmanın en iyi yoludur. Bu yüzden ağlayan bir kişi sarılmak, kucaklaşmak ve rahatlamak ister. Duygusal çöküntü anında, her şeyden çok ihtiyacı var. Öpücükler farklıdır: bazıları romantik duyguları ifade eder, bazıları tutkudan bahseder, bazıları ise yumuşak ve saygılı tavırdan bahseder. Bir erkek bir kızı öptüğünde, en azından kendisine kayıtsız olmadığını gösterir. Aksi takdirde, böyle bir an ortaya çıkmayacaktı.

Farklı öpücükler, şu anda yanında olan kişinin niyetlerini gösterir. Yanaktaki dostça bir şapırdatmanın bir sempati tezahürü olduğuna inanılıyor, herkes böyle algılıyor. aşk demektir. Bazı genç kızlar bunun içinde nasıl olacağını hayal eder, tatlı bir olay olmasını bekler. Gözlerdeki bir öpücük, hızlı bir ayrılık öngörüyor. Genelde biraz hüzün ve bakışlarına özlem eşlik eder.

Bayanın elindeki öpücük beyefendinin sersemliğini, nezaketinde olduğunu gösterir. Genellikle adam, çekingen ilgisini arkadaşına gösterir. Tanıma ve saygı bazen ifade eder Kızların sonuncusu en az rüya görmesine rağmen, çünkü nötr görünmektedir. midede? Çözmeye çalışalım!

Psikolojiyi Öp

Dudakları cilde temas ettirmek her zaman hoş bir his verir. Üstelik her iki taraf da süreçten geçiyor. Öpüşmenin psikolojisi, rakibin bir cevabı olduğu şekildedir. Bir kişi size kayıtsız değilse, o zaman kesinlikle aynı cevap verecektir ve sadece minnetle gönderilen bir hediye kabul etmez. Çoğu durumda, karşılıklı dokunuş ortaklardan gelen cinsel isteği uyandırır. Ayrıca, öpücükler sinir sistemini güçlendirir, insanlar arasında duygusal bir bağ kurar. kendileri tarafından çok yararlı. İnsanların şefkat ve ilgiden mahrum oldukları, daha az yaşadıkları ve daha fazla acı çektikleri görülmektedir.

İhale duyguları

Göbek, insan vücudunun özel bir alanıdır. Hatta samimi olarak adlandırılabilir, çünkü herkes kendini böyle bir yerde öpmene izin vermez, ama sadece en yakın, ikinci yarı. Vücudun alt kısmında, çok fazla sinir ucu vardır, çünkü hassasiyeti yüksektir. Karnınızdaki bir öpücük, ortaklar arasında yüksek derecede güven demektir.


Bu yerdeki endişeli dokunuşlar, ifade edilmeleri istenen hassas duyguları ifade edebilir. Genellikle, böyle okşamalardan sonra, hemen bir aşk ilanı gelir. Kişinin duygularını açıklamak, iki kişi arasındaki güven ve karşılıklı anlayışı güçlendirir.

Arzu yakınlığı

Bir adam karnındaki bir kızı öptüğünde, neredeyse her zaman onunla seks yapmak istediğini gösterir. Vücudun alt kısmı, sadece insanların dokunmadığı anlamına gelir. Adil cinsiyetin belirli bir temsilcisiyle samimiyet arzusu varsa, genç adam, bir kural olarak, agresif ve cesur davranır. Bu tür dokunuşlar eşi uyarmayı amaçlayan kışkırtıcı bir eylem olabilir.


Samimiyet arzusu bazen bir insanın gerçek bir tutkusu olduğu kadar güçlüdür. Kız arkadaşının düzgün bir karnını öpmek çok nazik ve saygılı genç erkekler olabilir. Tutkuyla, genç bir adam genellikle hareketlerini kontrol etmeyi bırakır. Her durumda, sadece çok yakın, sevgili bir kişi göbeği öpebilir. Eğer bu bağlayıcı olmayan seks ve başka bir şey değilse, o zaman kızın kendisine bu şekilde dokunmasına izin vermeyebilir.

Çocuk sahibi olmak arzusu

Midede bir öpücük, bir bebek sahibi olmak için bilinçli veya gizli bir niyet ifade etme yeteneğine sahiptir. İlişki süresi boyunca sevgi dolu bir çift paha biçilmez etkileşim deneyimi kazanır, insanlar birbirlerini yarım kelimeden anlamayı öğrenirler. Bir erkek bir kadının karnını öperse, bu sadece cinsel arzu değil, aynı zamanda çocuğunun babası olma niyeti anlamına da gelebilir. Belki de olabilecek en nazik dokunuş budur. Bu tür bir alt metin ihale anlamına gelir ve her çift birbirini iyi hissetmez ve anlamaz.

Çocuk sahibi olma arzusu, bir insanda en güçlü olanlardan biridir. Sonuçta, olumsuz koşullar altında bile, bir bebeğin doğum olasılığı hiç kimse iptal etmez. İnsanlar arasında böyle bir işaret var: Bir koca karısının karnını uzun süre öperse, uzun zamandır beklenen bir hamilelik yakında ortaya çıkacaktır. Bu uygulama aylarca ya da yıllarca bir bebek doğramayan çiftler için uygundur.

Ebeveyn içgüdüsü

İşin garibi, midedeki bir öpücük, anne veya baba duygularını gösterebilir. Çok saygılı ve dokunaklı görünüyor. Ebeveynler bebeklerini öpüyorlar. Yavaşça dudaklarına yumuşak karnına dokunurlar. Çocuk genellikle güler ve böyle eylemlerle sevinir.


Hem kadının hem de erkeğin ebeveyn içgüdüsü var. Annem ve babam, bebeklerini dış olumsuz etkilerden korumak için tamamen isteklidirler. Bu durumda, midede psikolojik bilim açısından bir öpücük, çocuğun olumlu ve neşe dolu bir yaşam sürdürmesine yardımcı olan bir tür koruyucu unsurdur.

Sonuç yerine

Bu nedenle, sevilen bir kişiyi midede öptüğümüzde, ilişkinin tüm döneminde oluşmuş olan yüksek derecede güven ve samimiyet anlamına gelir. Bu kadar samimi bir bölgeye dokunmak her zaman cinsel fazlalıklara sahip değildir, hassasiyet ve açıklığı ifade eder.

Herkese merhaba, bizim favori okuyucularımız! Bugün yazımızda ne tür öpücükler olduğunu anlayacağız. Farklı öpücüklerin anlamı. Bir öpücükle duygularını nasıl ifade edersin. Öpücüklerin gizli anlamı nedir?

Seksologlar iddia - her öpücük gizli bir anlamı var! Her çeşit öpücük ne anlama geldiğini öğrenin!

Dudaklarında bir öpücük değeri, alın, yanak

Öpücük nereden geldi - belli değil. Her zaman varmış gibi. Bilim adamları bir öpücüğün neden gerekli olduğu konusunda inanılmaz teoriler geliştirdiler. En ilginç olanı, bir öpücüğün yeme ile ilgili olduğu teorisidir. Bedenin yemeyi sevdiği ve bir öpücükle beslendiğini "düşündüğü" anlamına gelir. Ve “sinir” deki tüm faydaları tatmak ve çıkarmak için tüm sinirleri keskinleştirir.

Beğen ya da beğenme, ama o öpücükten gelen tat tomurcuklarını alevlendirdi, orası kesin. Ve bazen hafif bir açlık hissi vardır. Öyleyse bir öpücük sırasında, özellikle derin bir öpücük sırasında karın bazen büyümeye başlar! ve öpüşmeyi görürseniz, sokakta ya da televizyonda tükürük oluşur. Heyecandan değil, gıda ile ilgili reflekslerden geliyor.

Öpücükler öpüşmeyle ilgili çok şey söyler, çünkü çoğumuz bilinçsizce ama aşırı duygulardan öper. Ve bir erkek sevgili veya onu çekmeyen birini öptüğü zaman öpüşmenin anlamı budur.

Yanağından öp

Bu insan hayatındaki ilk öpücüklerden biridir. Yanaklar yumuşak, yumuşak, dudaklarına dokunmak hoş. Ve bu öpücük çok dokunaklı. Bir zorunluluksa (örneğin bir takımda selamlama biçimi olarak), o zaman çok hızlı, resmi, soğuktur. Öpüşmek ve öpüşmek genelde bu süreçten hoş olmaz.

Başka bir durumda, ezici bir hassasiyetten geliyor. Eğer adam dudaklarını sıkıca yanağına bastırırsa ya da yüksek sesle şapırdatırsa, senin için delirir. Kelimenin tam anlamıyla - o seni yemek istiyor, asla seninle ayrılmayacak. Bu özellikle çocuklarda belirgindir - öpüşürken yanakları ısırırlar. Bu öpücük, cinsellik ipucu olmayan bir sevgi aracıdır. Halka açık yerler için uygundur.

Burun öpücük


Aslında çok samimi bir öpücük. Burun bilinçaltında, hijyenik olmayan bir nesne olarak algılanmaktadır. Ve eğer bu öpücük olursa, partner sizi olduğu gibi, süslemesiz kabul ettiğini açıkça belirtir. Neredeyse hiç kimse tutkuya neden olmaz - bu güven gösterme aracıdır. Halka açık yerler için uygun değildir.

Alnından öp


İnanılmaz derecede nazik ve babalık ve aynı zamanda sevgi. Bu koruma ve bakımı göstermek için bir araçtır. Ancak Rusların başkanlarında, belki sonsuza dek, hatta veda ile ilişkilidir. Bu nedenle, nadiren kullanılır. Öpülmekte olan kişinin güven duygusu ve biraz heyecan, iffetli kalır. Sadece çok yakın insanlar arasında olur. Halka açık yerler için uygundur.

Boynuna öp

Bu açık bir şehvet ifadesidir. İlginçtir ki, erkekler dudaklarından ziyade seks yapmak istediklerini göstermek için boyundaki bir öpücüğü tercih ederler. Ve eğer bir adam özenle boynunu öper ve kızın dudaklarını görmezden gelirse, büyük olasılıkla onu sevmez, ama sadece onu ister. Peki ya kızın sadece boynunu değil, bütün öpücüğü alması gerektiğini bilmiyor! İşte bir erkek için çok daha sık dudaklarından bir öpücük - bir aşk enstrümanı. Bu arada, boyundaki bir öpücük halka açık yerler için uygun değildir.

El öp


Bu nazik, çok yönlü ve eski bir öpücük. Onu sevgili annene, putlara, kurtarıcına verebilirsin. O saygı ve hayranlık, şükran gösterir. Halka açık yerler için uygundur.

Bir erkek durmadan en sevdiği elini öperse, o zaman onunla gurur duyuyor, hayran. Ve parmağını bile ısırırsa - bu kızı sonsuza kadar kendi yapmayı planlıyor. Bu öpücük aynı zamanda iyi bir terbiye ve bir insanın yüksek bir iç kültüründen ve romantik bir doğadan bahseder.

Dudaklarından öp

Bu öpücük çok yönlüdür, “Kama Sutra” da bütün bir bölüm buna ayrılmıştır. Bir iş ilişkisine bile girdi. Bu ve hoşgeldin bir şaplak - çoğunlukla kadınlar selamlıyor ve hoşçakal diyor. Ve daha yakın zamanda, erkekler, yüz yıldan biraz daha uzun bir süre önce, uzlaşmanın bir işareti olarak veya bir sözleşmeyi imzalarken, dudaklarını kokladılar. Sevgili şakacı insanlar üzerinde şapır şupur - bu çok iyi değil, ama kabul edilebilir. Diğer tüm tipler kesinlikle samimi bir ortamda yapılmalıdır!

Dil olmadan nazik öpücük dudaklar çok heyecan verici. Dil ile - yani genel olarak seks unsuru. Bir kız için, çok önemli olsa da dudaklarından bir öpücük çıkıyor, ama bir erkek için olduğu kadar ciddi değil. Şaşırtıcı bir şekilde, bazı erkekler bile cinsiyeti saçmalık olarak görüyor ve dudaktan öpmek bir sorumluluktur. Seksologlar bunun sebebinin aynı gıda refleksi olduğuna inanıyor. Mesela, bilinçaltındaki adam, ayrılmamak için onunla birleşmek için bir kızı "yemek istiyor". Bu çok anlamlı bir öpücük. Ve genellikle ilk derin öpücüğü başlatanlar kızlardır.

Doğru öpüşmek nasıl

Bir öpücüğün anlamı, kişisel alan istilası olarak görülebilir. Bir insanı olabildiğince yakın görme fırsatı. Herhangi bir öpücük bu nedenle atmosferik olmalıdır. Gözlerin ifadesi, yüz ifadeleri bir öpücük hedefleriniz hakkında konuşmalıdır - saygı, özen, tutku veya formalite gösterisi. Sıkıca kapalı dudakları "hortum" çekmek için taş bir yüz ile - bu sevilen bir bile korkutup anlamına gelir.


Adamın önündeki kız bütün arkadaşları öperse, çok dürüst olmadığını düşünürdü. Ve eğer bir erkek arkadaşı sevgilisiyle karşılaştığında bir kız arkadaşını şapırdattıysa, ihanetinden emin olurdu.

Kaliteli bir öpücük için - herhangi bir - tazelik gerekir. İstenilen kişiye yaklaştığında rahatsız edici vücut kokusu hissetmek kimseyi istemez. Bu nedenle, banyo, keskin bir hafif parfüm değil, temiz giysiler ve taze bir nefes gereklidir. Ve hızlı yemek yemeyi bırak ve soda iç. Onlar yüzünden, ağızdan kötü koku, ter ve daha çılgın koku ve öpüşürken sert bir çarpışma!

Öpücükler ne anlama geliyor? bulgular

Artık öpücüklerin ne anlama geldiğini ve hangi gizli anlamlarını taşıdıklarını biliyorsunuz. Bir kişi neden belirli bir öpücüğü seçtiğinin farkında olmayabilir. ve şimdi niyetini sadece öpücüğünü takdir ederek okuyabilirsin!

Duygularını bir öpücükle paylaş! İyi günler!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası