nilüfer park evleri 2 etap / Nilüfer Park Evleri 2. Etap Fiyatları ve Projesi - Zingat

Nilüfer Park Evleri 2 Etap

nilüfer park evleri 2 etap

Nilüfer'e yeni proje; Özgür Park Evleri

Beydağ-İnt Grup imzası ile hayata geçirilen Özgür Park Evleri projesi Bursa Nilüfer'de yükseliyor.

Nilüfer'e yeni proje; Özgür Park Evleri
Karma konsepte sahip olan Özgür Park Evleri projesi Bursa Nilüfer'de yükseliyor.

Kentsel dönüşüm projesi olan Özgür Park Evleri projesi konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Özgür Park Evleri projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

18 bin 500 metrekare alan üzerinde üzerinde inşa edilen Özgür Park Evleri projesinde yeşil alanlar, yürüyüş yolları, kapalı-açık spor alanları ve yüzme havuzları, kapalı-açık çocuk oyun alanları yer alıyor. Beydağ-İnt Grup imzası ile hayata geçirilen Özgür Park Evleri projesi 9 blok olarak tasarlanıyor.

Özgür Park Evleri teslim tarihi? Tıklayınız.

Özgür Park Evleri fiyat?Tıklayınız.

Özgür Park Evleri nerede? Tıklayınız.

Özgür Park Evleri iletişim!
Adres: Üçevler Mahallesi Ritim Sokak Metro Plaza No:11/12 Nilüfer BURSA
Telefon: 02245320279
Web: www.ozgurparkevleri.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Arkat Park Evleri Nilüfer’in yeni gözdesi olmaya aday

Bursa Nilüfer bölgesinde konumlu Arkat Park Evleri sizleri lüks yaşam standartlarıyla buluşturacak türden bir proje. 6 katlı binalar şeklinde inşası devam eden proje site içerisindeki lüks dairelerden oluşuyor. Projede sosyal olanaklar neler? Proje yatırım yapmak için uygun mu? Proje kapsamındaki konut fiyatları nasıl seyrediyor?

Arkat Park Evleri daire seçenekleri

Yerden ısıtma sistemi ile ısınması sağlanan daireler balkonlu ve site içinde yer alıyor. Görüntülü arama ile gezme seçeneğinizin olmadığı daireler Arkat Yapı farkıyla sizlerle buluşuyor. Dört blok olmak üzere 100 daireden oluşan sitede yüksek tavanlı daireler özel dekorasyonlu ve kullanışlı olmasıyla dikkat odağı konumunda. Daireler akıllı ev sistemi kapsamında dizayn ediliyor. Hırsız alarmı ve görüntülü diafona sahip projede daireler gömme dolap da içeriyor. Proje kapsamında pek çok daire seçeneği mevcut. Brüt 244 metrekarelik 3+1 evlerin yanında brüt 256 metrekare genişliğindeki dubleks 4+1 daireler de dikkat çekiyor. Ayrıca proje kapsamında brüt 261 metrekarelik dubleks 4+1 daireler de var. Projedeki daire tiplerinden başka bir tanesi ise brüt 327 metrekarelik dubleks 5+1 daireler. Ayrıca projede yer alan en küçük ve en ucuz daire seçeneği ise brüt 208 metrekare genişliğindeki 3+1 daireler.

Arkat Park Evleri sosyal olanakları

Proje kapsamında jeneratör ve güvenlik hizmetleri mevcut. Konumu bakımından merkezde yer alan projede oyun parkı ve spor alanları da var. Ayrıca kapıcı hizmetine sahip daireler kapalı garaj imkanı da sunuyor. Proje kapsamında açık yüzme havuzu da bulunuyor. Hastane, üniversite ve semt pazarına yakın konumlu proje hayatınızdaki her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir konumda yer alıyor. Bununla birlikte doğa ve şehir manzaralı daireler ayrıcalıklı fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

Proje maalesef konut kredisi kapsamında değerlendirilemiyor. İnşaat firmasından satışta olan projede daireler takas yoluyla da değişime açık. Konut projesinde yer alan 3+1 tip daireler 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. 3+1 tip daire fiyatları 1 milyon 050 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

256 metrekare 4+1 tip bahçe katı dairelerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır. 2022 yılı Ağustos’ta teslimi gerçekleşecek projede 327 metrekare 5+1 dubleks konutların fiyatları ise 1 milyon 300 bin TL’den başlamaktadır. Projede daire tipine bağlı olarak fiyatlar değişiklik gösteriyor. Ayrıca proje yatırım amacı ile de tercih edebileceğiniz bir yapı olmasıyla dikkat çekiyor.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 453 45 70 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır