kiptaş 4 etap satılık daire / Sahibinden Satılık Esenyurt Kiptaş 4. Etap 2+1 daire 80 m2 (Brüt) | Gayrimenkul, Daireler, Işyeri

Kiptaş 4 Etap Satılık Daire

kiptaş 4 etap satılık daire

Kiptaş Silivri 4. etap satılık!

İstanbul İli, Silivri İlçesinde yer alacak olan Kiptaş Silivri 4. etap satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. 

08 Temmuz Çarşamba

Kiptaş Silivri 4. etap satılık!

Kiptaş tarafından hayata geçirilecek olan Kiptaş Silivri 4. etap satılık daire detayını sizler için araştırdık.

İstanbul İli, Silivri İlçesinde yer alacak olan Kiptaş Silivri 4. etap satılık daire seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. 

2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan Silivri Kiptaş 4. etap satılık daire seçenekleri arasında ortalama kat brüt alanları 86 metrekare ile metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Toplam 32 adet bloğun inşa edildiği projede  adet daire yer alıyor. 

Ayrıca 50 cadde üstü dükkan ve 1 adet kreş, açık otopark ve çocuk parkınında yer aldığı projede adet 2+1 açık mutfaklı 86 metrekare büyüklüğünde daire ve  adet 3+1 metrekare daire bulunuyor.

Kiptaş Silivri 4. etap satılık daire seçenekleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kiptaş Silivri 4. etap fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / seafoodplus.info 

Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yucel Şendag Kişi okudu

Emlakçı neden benden nüfus cüzdanı fotoğrafı istiyor?

Soru

Merhaba . Emlakçı ya arsa sattım .paramı da kendisinden aldım . Satıştan sonra benden nüfus cüzdanimin arkalı önlü fotoğrafını istiyor. Emlakçı da bana "Aldığım arsanın KDV sini ödemem lazım ,kimden aldığımı bildirmem lazım. O yüzden kimliğinizin arkalı önlü fotoğrafını çekip bana gönderin "diye söyledi. Buna gerek var mı ? Nasıl güvenip de kimliğimin fotoğrafını ona göndereyim ?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.

23 Haziran Tuba Kandemir Kişi okudu

Tapuda kargir ev görünen kırsal mahalle de prefabrik ev yapmak.

Soru

Merhaba. Kırsal mahalle olan köyümüzde tapuda kargir ev görünen ama arsa da yapı olmayan yerimize prefabrik ev yaptırmak istiyorum. Eski yıkılmış olan yapınin oturum zamanı çok eskiye dayanıyor. Eskiden köy evlerinde elektrik vardi ama su yoktu. Elektrik ve su alırken zorluk cikartiliyormus hatta abonelik verilmiyormus. Şimdi belediyeden kırsal mahalle olmasına rağmen neredeyse normal bir yapı yapılıyormuşcasina zemin testleri istiyorlar. Yapı testleri istiyorlar. Yapmamız gerekenler nedir.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.

22 Haziran Ayşe Bulut Kişi okudu

Yatırım için Altın mi ,ev mi

Soru

Yatırım için altında mi kalmak mi yoksa satıp ev almak mi mantikli

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.

23 Haziran

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir