türk telekom nakil süresi / İnternet Paket Bilgileri | Türk Telekom

Türk Telekom Nakil Süresi

türk telekom nakil süresi

Tivibu Ev hizmetinin başka bir aboneye devri mümkün değildir.

Tek başına Tivibu Ev için yılda 2 kez toplamda 90 gün olacak şekilde hat dondurma yapılabilir.

Tivibu Ev hizmeti tek başına nakil edilemez. Yeni adreste Tivibu Evdestekliyor ise internet ile birlikte nakil işlemi yapılır.

Yazılı talebinizin Şirketimize ulaştığı tarihten itibaren yedi gün içerisinde fesih işlemi gerçekleştirilecektir. Hattınızın iptali sonrasında varsa mülkiyeti Şirketimize ait cihaz/donanım/modem/kart ve benzeri ekipmanların iade edilmesi ve hattınıza ait son faturanın takip edilerek ödenmesi gerektiğini bilgilerinize sunarız.

Müşterilerimizin abonelik fesih işlemlerini, Türk Telekom Grup mağazalarına şahsen başvuru yaparak veya faks çekerek yapabilmesi mümkündür. Faks ile abonelik fesih işlemleri yapmak isteyen müşterilerimizin üzerinde abonelik bilgilerinin bulunduğu imzalı bir dilekçe ile resmi kimlik belgesinin bir kopyasını 0() 07 16 numaralı faksa göndermesi yeterlidir. Talep edilen işlemlerin sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde zamanında tamamlanabilmesi için sizinle irtibata geçmemiz gerekebilir. Bu nedenle iletişim bilgilerinin doğru ve güncel olmasına dikkat edilmelidir. Ayrıca güncel iletişim bilgilerinin (Cep Telefon ve sabit telefon numarası) dilekçede yer alması önem arz etmektedir.

Abonelik feshi işlemini yalnızca abonelerimizin kendilerinin veya vekâletname ile yetkilendirdikleri kişilerin gerçekleştirebildiğini hatırlatmak isteriz.​​

Telefon ve İnternet Nakil İşlemi Nasıl Yapılır?

Nakil işlemini

Türk Telekom Ofislerinde gerçekleştirebilir miyim?

Eğer Türk Telekom kullanıcısıysanız, sabit telefon nakil işlemlerini sadece Türk Telekom Müdürlüklerinden gerçekleştirebilirsiniz. Türk Telekom ofisleri ve yetkili başvuru merkezlerinden nakil işlemlerini gerçekleştiremezsiniz.

İkametgahım hattın bulunduğu adreste bulunuyor. İşlemi ben gerçekleştirebilir miyim?

Unutmamak gerekir ki nakil işlemi ancak hat sahibinin başvurusu ile gerçekleştirilebilir. Aynı adreste ikamet eden diğer kişilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Telefon numaram değişecek mi?

Yeni adresiniz aynı bölgede bulunuyorsa telefon numaranız değişmeyecektir. Eğer adresiniz, farklı bir bölgenin Türk Telekom Müdürlüğü'ne bağlı ise, size yeni bir telefon numarası verilecektir.

Nakil başvurusu için hangi belgeler gerekiyor?

Bireysel başvurular için, hat sahibinin nüfus cüzdanı, ehliyeti yada pasaportu ile başvurusu gerekmektedir. Kurumsal hatlarda ise şirket vergi levhası, imza sirküleri, kuruluş gazetesi, faaliyet belgesi, yetkili kişi kimlik fotokopisi ile şirket yetkilisinin başvurusu gerekmektedir.

Nakil işlemi ne zaman biter? Yeni hattım ne zaman açılır?

Telefon ve internet nakil işlemleri müdürlüğün yoğunluğuna bağlı olarak 2 ile 7 iş günü içerisinde tamamlanmaktadır.

Nakil işlemi için ücret ödemek gerekiyor mu?

İşlem ücreti olan lira, yeni adresinize gelecek olan ilk faturaya yansıtılacaktır.

ADSL İnternet Nakil İşlemini Nasıl Gerçekleştirebilirim?

ADSL internet kullanıcısı iseniz, nakil başvurunuzu aynı müdürlükte gerçekleştirebilir, aynı belgeler ve aynı kurallar dahilinde başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

EmlakJet Haber

İnternet aboneliği konut ve işyelerinde internet erişimi sağlanabilmesi için abone olunan bir telekomünikayon hizmetidir. TC Ulaştırma Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş Internet Servisi Sağlayıcı kurumlar tarafından sağlanan her çeşit internet aboneliği nin abone talebi doğrultusunda nakil işleminin yapılması bir zorunluluktur. Yani aboneler internet erişimlerini dilerlerse yeni adreslerine nakil yapabilirler.

İnternet Aboneliği Nakil işlemi genellikle belirli bir ücreti olan bir hizmet olabilmektedir, bu hizmet ücreti yeni tesis ücreti kadar da olabilmektedir. Bazı şirketler abonelik yılı başına 1 defa nakil işlemini ücretsiz de sunabilmektedir. Nakil işlemi ile ilgili ücretlendirmeleri ilgili bilgilere şirketin müdürlüğüne yada bayisine ulaşarak , çağrı merkezini arayarak yada web sitesini inceleyerek ulaşabilirsiniz.

Nakil işlemi her operatörde farklı süreler almak ile beraber genellikle 3 ila 15 gün içerisinde tamamlanmaktadır, nakil işlemi için başvurmadan önce yeni gidilecek adreste ilgili hizmetin sunulup sunulamadığını öğrenmeniz faydalı olacaktır. Örneğin fiber internet erişimi kullandığınız bir daireden fiber internet erişimi olmayan bir binadaki bir daireye taşınmanız halinde fiber internet aboneliğinizi nakil yapma şansınız olmayacaktır. Bunu başvuru yapmadan önce öğrenmeniz menfaatinize olacaktır.

Yeni gidilecek adrese ilgili internet servisi sağlayıcı şirket internet hizmeti sunamıyor ise aboneliğin iptal edilmesi gerekli olabilmektedir, bu durumda kurum aboneden var ise cayma bedeli talep etme hakkına sahiptir, bazı kurumlar yeni gidilecek adrese internet erişimi sunulamamasını kendi yetersizlikleri kaynaklı olduğunu değerlendirerek aboneden çıkabilecek cayma bedelini tahsil etmememeyi tercih edebilmektedir. Tabi hizmetin iptali ile neticelenen nakil işlemlerinde ilgili internet servisi sağlayıcı şirketin mülkiyetinde olan modem vb cihazların tamamının iade edilmesi ve aboneliğe taahüt ile satınalınmış elektronik cihaz veya hizmet varsa ücretinin ödenmesi gerekmektedir.

İnternet Aboneliği Nakil Dilekçesi aşağıda size sunacağımız İnternet Aboneliği Nakil Dilekçesi Örneği benzeri bir dilekçeyi kendi aboneliğiniz ile ilgili bilgiler ile düzenlemeniz ve ilgili şirketin talep ettiği yöntem ile şirkete bildirmeniz gerekmetkedir, bazı şirketler müdürlüklerine şahsen teslimini , bazi şirketler bayisine şahsen teslimini , bazi şirketler fax ile gönderilmesini , bazı şirketler eposta ile gönderilmesini talep edebilmektedir, ilgili şirketin prosedürüne uygun şekilde dilekçenizi iletiniz. İnternet Aboneliği Nakil Dilekçesi Word ve PDF olarak da bilgilerinize sunulmuştur.

İnternet Aboneliği Nakil Dilekçesi Örneği

İnternet Aboneliği Nakil Dilekçesi Örneği Word İndir

İnternet Aboneliği Nakil Dilekçesi Örneği PDF İndir

İlgili Yazılar

İnternet Nakil İşlemi Nasıl Yapılır? ()

Taşınmak, yeni bir evin bulunması ve eşyaların nakliye işlerinin hallolmasının yanında, aboneliklerin taşınması gibi bir iş yükünü de ortaya çıkarıyor. Elektrik, su, doğalgazda olduğu gibi, internet için de yeni adreste yeni bir abonelik başlatılıyor veya var olan abonelik yeni adrese nakil olabiliyor.

İnternet aboneliğinin devam eden bir taahhüdü bulunuyorsa, abonelik işlemini sonlandırmak yerine yeni adrese nakil yapmakta fayda var. Çünkü taahhüdü dolmamış işe operatörünüz internet paketinizin iptali için daha önce belirtilmiş miktarda bir cayma bedeli talep ediyor. Ancak var olarak internet sağlayıcınızın yeni taşınacağınız adresin olduğu bölgede bir altyapısı bulunmuyorsa bu durumda cayma bedeli ödemek zorunda olmadan abonelik iptal işleminizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Peki internet nakil işlemi nasıl yapılır? Şimdi hep birlikte işlem adımlarına göz atalım…

  • İlk olarak, evde kullandığınız internetiniz bir sabit hat numarası üzerine ise öncelikle bu sabit hat numaranızı yeni adrese taşımanız, buraya kaydettirmeniz gerekiyor.
  • Aboneliğiniz hangi servis sağlayıcısına bağlıysa buranın müşteri hizmetlerini arayarak veya yakın bir merkezine giderek internet aboneliğinizi yeni bir eve nakil etmek istediğinizi bildiriyorsunuz.
  • Başvuru merkezlerinde sizden vatandaşlık numaranız ve kimlik bilgileriniz talep ediliyor. İstenen başka belgeler de varsa bunlar da hazır olunca başvuru işlemini gerçekleşiyor.
  • Sonraki adım modemin kurulması. Bunun için internet operatörünüz modemin bağlanması için evinize bir teknik ekip gönderiyor. Eğer mevcut bir modem bulunmuyorsa sizden modem için ücret talep ediliyor. Bu ücret bazen tek seferde alınabiliyorken bazen de taksitlendirilerek aylık internet ücretinizle birlikte tahsil ediliyor.
  • Modem kurulumu gerçekleştikten sonra operatörünüz internet bağlantınızın açılmasını sağlıyor ve kullanıma başlayabiliyorsunuz.

En temelde yapılacaklar benzer olsa da, farklı internet servis sağlayıcıların abonelik nakil işlemlerinde farklılıklar bulunabiliyor.

TTNET İnternet Aboneliği Nakil İşlemi Nasıl Yapılır?

TTNET, kullanıcılarına Türkiye’nin her yerinde nakil işlemi yapma garantisi taahhüt ediyor. Nakil işlemi herhangi bir Türk Telekom Müdürlüğüne veya TTNET bayilerine kimlik kartı veya başkası adına ise noter onaylı vekaletname ile müracaat edilerek gerçekleşiyor. Ayrıca 5 numaralı TTNET Müşteri Hizmetleri aranarak ve e-Devlet üzerinden de nakil başvurusu yapılabiliyor. fiyatlandırmalarıyla, TTNET internet kullanıcılarının nakil işlemi için vergiler dahil olmak üzere 57 TL ücret ödemesi gerekiyor ve bu ücret nakil işleminden sonraki ilk faturaya yansıtılıyor.

TTNET interneti kullanan kurumsal müşteriler nakil başvurusunda bulunuyorlarsa, bu durumda kurum adına yetkili kişi veya kişilerin kimliklerini ibraz ederek başvuru yapması gerekiyor.

TTNET nakil işlemleri ortalama 7 günde tamamlanıyor.

TTNET’e bağlı internet aboneliğinizi yeni adresinize taşımak için TTNET Nakil Talep Formunu doldurarak başvuruda bulunabilirsiniz. Ayrıca TTNET internet kullanımı ve nakil işlemleri için gerekli tüm detaylara kendi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Superonline İnternet Aboneliği Nakil İşlemi Nasıl Yapılır?

Turkcell Dijital operatöre bağlı Superonline internetinizin nakil işlemleri için bayilikler, e-Devlet ve ​ 0 numaralı müşteri hizmetleri ile kayıt bırakılabiliyor. Bunun için öncelikle e-Devlet üzerinden adres güncellemesi yapılması ve eski adresteki aboneliğin borçtan dolayı askıya alınmış olmaması gerekiyor. Askıda olan aboneliklerin nakil işlemleri, ancak gecikmiş faturalar ödendikten ve abonelik aktif hale geldikten sonra gerçekleşebiliyor.

Superonline internet nakil işlemleri sırasında sabit telefon hizmeti de yeni adrese taşınıyor, alan kodunun değiştiği durumlarda yeni bir numara almak gerekiyor. Nakil durumunda statik IP değişmiyor.

Superonline nakil işlemlerinde yeni adreste fiber internet veya DSL hizmetlerden faydalanmak üzere evinize gelen ekipler modem kurulumunu gerçekleştiriyor, bu nakil işleminin ücreti toplam TL olmak üzere tek seferde veya 5 taksit ile ödenebiliyor.

Turkcell Superonline internetinizin nakil işlemleri ve diğer tüm bilgilere Turkcell web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Vodafone İnternet Aboneliği Nakil İşlemi Nasıl Yapılır?

Vodafone evde internet abonelik nakil işlemi için 00 00 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak veya Vodafone Net satış merkezlerine giderek nakil başvurusu yapmak gerekiyor. Gerekli tüm adımlar Vodafone web sitesi nakil sayfasında yer alıyor.

Nakil işleminin gerçekleşebilmesi için ödenmemiş fatura bulunmaması gerekiyor. Önceden imzalanmış bir taahhüt bulunuyorsa yeni adreste kalan ay kadar devam ediyor, istenirse farklı bir paket seçilerek yeni bir taahhüde geçilebiliyor. İstenilen ileri bir tarihte de nakil sağlanıyor ve o tarihe kadar eski internet aboneliği kullanılabiliyor.

Vodafone’da nakil işleminin ücreti TL ve istenilen taksit sayısı kadar ay boyunca faturaya yansıyor. Yeni adreste yeterli altyapı bulunmuyorsa, abonelere cayma bedelsiz iptal seçeneği sunuluyor. İptal işlemi ise Vodafone satış merkezleri, müşteri hizmetleri veya e-Devlet üzerinden gerçekleşiyor. Tüm detaylar ve daha fazlası Vodafone web sitesinde yer alıyor.

Diğer tüm internet sağlayıcıların ana sayfalarında başvuru ve nakil işlemleri için gerekli bilgiler bulunuyor. Dilediğiniz operatörden bilgi almak için kendi web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası