hamide tanır / Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Hamide Tanır kimdir, nereli, nerede yaşıyor, ne iş yapıyor?

Hamide Tanır

hamide tanır

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına damga vurdu

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının 21 Ocak'taki yayınına konuk olan yarışmacı Hamide Tanır kendine özgü tarzıyla yarışmaya damga vurdu. 6 yaşında Almanya'ya yerleştiğini belirten Tanır hikayesini anlatırken sempatik ve ilgi çekici tavırlarıyla hem izleyenleri hem Kenan İmirzalıoğlu'nu şaşırttı.

İki çocuğu olduğunu belirten Tanır, eski eşi tarafından terk edildiğini ancak kendinin ve çocuklarının bu terkedilişten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Programa başvurduktan 3 gün sonra yarışmaya kabul edilen yarışmacı hayat enerjisi ve pozitifliğiyle de dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

21 Ocak'taki programa konuk olan Hamide Tanır sosyal medyada da en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Bazı kullanıcılar Tanır'ı, "Tarihteki ilk aşko kuşko kız" diye tanımlarken bazı kullanıcılar, "Bir yarışmacıya bu kadar güleceğim aklıma gelmezdi" yorumunda bulundu.

YARIŞMADAN ÇEKİLDİ

Yarışmada dikkat çeken Hamide Tanır bin liralık soruyu açtırmayı başardı. Tanır, "'lere kadar hangi ülkedeki yetim, gayrimeşru doğmuş, ebeveyni alkolik, ayrılmış veya fakir olan çocuklar devlet tarafından bazen açık arttırmayla satılarak çiftliklerde çalıştırılmıştır?" sorusu karşısında kararsız kalarak yarışmadan çekildi ve 50 bin liranın sahibi oldu. Tanır'ın cevap vermediği sorunun cevabı İsviçre çıktı.


Kim Milyoner Olmak İster&#;de yarışmacı Hamide Tanır&#;ın konuşması viral oldu!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Hamide Tanır kendine özgü tarzıyla dikkat çekti. Tanır, sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi.

Kim Milyoner Olmak &#;ster yar&#;&#;mas&#;n&#;n 21 Ocak'taki yay&#;n&#;na konuk olan yar&#;&#;mac&#; Hamide Tan&#;r kendine özgü tarz&#;yla yar&#;&#;maya damga vurdu. 6 ya&#;&#;nda Almanya'ya yerle&#;ti&#;ini belirten Tan&#;r hikayesini anlat&#;rken sempatik ve ilgi çekici tav&#;rlar&#;yla hem izleyenleri hem Kenan &#;mirzal&#;o&#;lu'nu &#;a&#;&#;rtt&#;.



&#;ki çocu&#;u oldu&#;unu belirten Tan&#;r, eski e&#;i taraf&#;ndan terk edildi&#;ini ancak kendinin ve çocuklar&#;n&#;n bu terk edili&#;ten dolay&#; çok mutlu oldu&#;unu dile getirdi.

Programa ba&#;vurduktan 3 gün sonra yar&#;&#;maya kabul edilen yar&#;&#;mac&#; hayat enerjisi ve pozitifli&#;iyle de dikkat çekti.



21 Ocak'taki programa konuk olan Hamide Tan&#;r sosyal medyada da en çok konu&#;ulan isimlerden biri oldu. Baz&#; kullan&#;c&#;lar Tan&#;r'&#;, "Tarihteki ilk a&#;ko ku&#;ko k&#;z" diye tan&#;mlarken baz&#; kullan&#;c&#;lar, "Bir yar&#;&#;mac&#;ya bu kadar gülece&#;im akl&#;ma gelmezdi" yorumunda bulundu.



Yar&#;&#;mada dikkat çeken Hamide Tan&#;r bin liral&#;k soruyu açt&#;rmay&#; ba&#;ard&#;. Tan&#;r, "'lere kadar hangi ülkedeki yetim, gayrime&#;ru do&#;mu&#;, ebeveyni alkolik, ayr&#;lm&#;&#; veya fakir olan çocuklar devlet taraf&#;ndan bazen aç&#;k artt&#;rmayla sat&#;larak çiftliklerde çal&#;&#;t&#;r&#;lm&#;&#;t&#;r?" sorusu kar&#;&#;s&#;nda karars&#;z kalarak yar&#;&#;madan çekildi ve 50 bin liran&#;n sahibi oldu. Tan&#;r'&#;n cevap vermedi&#;i sorunun cevab&#; &#;sviçre ç&#;kt&#;.

Kim Milyoner Olmak İster&#;deki enerjisiyle dikkat çeken Hamide Tanır Twitter&#;ın en çok izlenenleri arasında!

ATV ekranlar&#;nda yay&#;nlanan Kenan &#;mirzal&#;o&#;lu'nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak &#;ster'de Hamide Tan&#;r isimli yar&#;&#;mac&#;ya yöneltilen soru sosyal medyada gündem olmu&#;tu. Avrupa'n&#;n karanl&#;k tarihine &#;&#;&#;k tutan sorunun yer ald&#;&#;&#; video k&#;sa sürede sosyal medya platformu Twitter'da 30 milyon izlenmeyi geçti.

O SORU NEYD&#;?

Bahsi geçen soru &#;u &#;ekildeydi: "'lere kadar hangi ülkedeki yetim, gayrime&#;ru do&#;mu&#;, ebeveyni alkolik, ayr&#;lm&#;&#; veya fakir olan çocuklar devlet taraf&#;ndan bazen aç&#;k art&#;rmada sat&#;larak çiftliklerde zorla çal&#;&#;t&#;r&#;lm&#;&#;t&#;r?"

kim-milyoner-olmak-ister-deki-avrupa-sorusu__o

CEVAP &#;SV&#;ÇRE ÇIKMI&#;TI

&#;&#;klar aras&#;nda, Danimarka, Norveç, &#;sviçre ve Belçika yer al&#;yordu. Sorunun do&#;ru cevab&#;n&#; bilmeyen Hamide Han&#;m, yar&#;&#;madan çekilme karar&#; alm&#;&#;t&#;. Yar&#;&#;madan çekilmesinin ard&#;ndan soruya cevap veren Hamide Tan&#;r, "Danimarka" &#;&#;kk&#;n&#; tercih etmi&#;ti. Do&#;ru cevap ise &#;sviçre ç&#;km&#;&#;t&#;.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası