çaykur işçi alımı şartları / ÇAYKUR KPSS siz 24 Personel Alımı İlanı - İŞKUR Başvuru No

Çaykur Işçi Alımı Şartları

çaykur işçi alımı şartları

&#;AYKUR iş&#;i alımı başvuru şartları neler, başvuru nasıl yapılır?

ÇAYKUR geçici İşçi istihdam edeceğini; "Teşekkülümüz hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla; Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun İllerinde işçi ihtiyacı bulunan yaş çay fabrikalarımıza geçici beden işçisi (tahmil tahliye); Rize Cumhuriyet Çay Fabrikasına 19 engelli geçici işçi, Artvin Arhavi Çay Fabrikasına 11 engelli geçici işçi; Yıl Pazarlama ve Üretim Bölge Müdürlüğüne lise ve dengi okul mezunu teknik kariyerli geçici işçi noter kurası ile alınacaktır” sözleriyle duyurdu.

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

İşe girmek isteyen geçici işçi adayları – tarihleri arası 5 işgününde İŞKUR İl ve İlçe Müdürlükleri aracılığıyla veya funduszeue.info resmi internet sitesinden müracaat edebilecekler. İşçi adayları ikamet ettikleri İl için bildirilen işyerlerimizden sadece biri için iş başvurusu yapacak. Birden çok işyeri için başvuruda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacak.

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

A. İş başvurusunda bulunacak geçici beden işçisi (tahmil-tahliye) adaylarının;

1- 50 yaş aralığında,

2- Erkek,

3- En az İlkokul mezunu,

4- Müracaat edecekleri işyerinin bağlı bulunduğu İlin İl ve İlçelerinde ikamet etme,

5- Vardiyalı düzende, tozlu ortamda ve bedenen çalışmasında sağlık yönünden herhangi bir engeli bulunmaması,

B. İş başvurusunda bulunacak geçici engelli işçi adaylarının;

1- En az İlkokul mezunu,

2- Müracaat edecekleri işyerinin bağlı bulunduğu İlin İl ve İlçelerinde ikamet etme,

C. İş başvurusunda bulunacak lise ve dengi okul mezunu geçici işçi adaylarının;

1- 45 yaş aralığında,

2- Lise ve Dengi Okul Mezunu (Ekli listedeki bölümlerden mezun olması),

3- Müracaat edeceği işyerinin bağlı bulunduğu İlin İl ve İlçelerinde ikamet etme,

4- Vardiyalı düzende, tozlu ortamda ve bedenen çalışmasında sağlık yönünden herhangi bir engeli bulunmaması, şartlarını taşımaları gerekmektedir.

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

ÇAYKUR işçi alımı başvuru nasıl yapılır? İŞKUR ÇAYKUR işçi alımı başvuru şartları nelerdir?

Değerli funduszeue.info okurları.

funduszeue.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak funduszeue.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca funduszeue.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler funduszeue.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

funduszeue.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve funduszeue.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

funduszeue.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

İşin Olsa">

ÇAYKUR bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kamu İşçi alımı için ilan yayımladı. Az Önce İŞKUR'da gelen ilana göre ÇAYKUR bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Rize'de işçi alımı gerçekleştirecek. Söz konusu ilana göre Ön Lisans Mezunu işçi alımı gerçekleştirilecektir. Buna göre İŞKUR ilan numarası ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

ÇAYKUR İşçi Kontenjan Bilgisi Nedir?

Alım Yapılacak Kurum: Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü,

Çalışma Şekli: Geçici / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Alım Yapılacak Şehir: Rize

Meslek: 24 Çay Eksperi

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan işçi alımı ilanı ile ÇAYKUR bünyesine Kamu İşçi alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi şartlar aranacak.

Çay Eksperi Özel Şartları Nedir?

  • 18 Yaşını tamamlamış ve 50 yaşından büyük olmamak ( - tarihleri arasında doğan kişiler) ,
  • Meslek Yüksek Okulu Önlisans seviyesinde Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi bölümü mezunu olmak,

Geçici Süreli İşçi Alımı Yapılacak!

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) tarafından  Rize ili ve ilçelerindeki Çay fabrikalarında, yaş çay kampanyası dönemlerinde istihdam edilecek işçiler en fazla gün çalışabilecektir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

ÇAYKUR işçi alımı için adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirecek. Bu kapsamda başvurular 25 Mayıs tarihi ile başlamış olup en geç 29 Mayıs tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını sadece İş İlan No () ile gerçekleştireceklerdir.

Yorumunuz Onaylanmak Üzere Gönderildi

Çaykur işçi alacak! İşte Çaykur işçi alımı başvuru şartları…

Çaykur beden işçisi alacağını duyurdu. Başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağı duyuruldu. İşte Çaykur işçi alımı başvuru şartları ve detayları

Yayınlanma:

Çaykur işçi alacak! İşte Çaykur işçi alımı başvuru şartları…

Çaykur resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada; “Teşekkülümüz hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla Rize, Trabzon ve Artvin İllerinde işçi ihtiyacı bulunan yaş çay fabrikalarımız ile yılında üretime açılacak olan Sümer (Rize Fındıklı İlçesi) çay fabrikasının işçi ihtiyaçlarının karşılanması için, noter kurası ile geçici beden işçisi (tahmil tahliye) alınacaktır” denildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

1- 50 yaş aralığında,

2- Erkek,

3- En az İlkokul mezunu,

4- Müracaat edecekleri işyerinin bağlı bulunduğu İlin İl ve İlçelerinde ikamet etme

BAŞVURU DUYURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

28 ŞUBAT’TA BAŞVURULAR SON BULACAK

Yapılan açıklamada; “İşe girmek isteyen işçi adayları – tarihileri arası 5 işgününde ikamet etikleri İlin İş Kurumu İl Müdürlüğü aracılığıyla veya Çalışma ve İş Kurumunun funduszeue.info resmi internet sitesinden müracaat edebileceklerdir. İşçi adayları ikamet ettikleri İlin İşkur İl Müdürlüklerine bildirilen işyerlerimizden sadece biri için iş başvurusu yapacaktır. ( Birden çok işyeri için başvuruda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacaktır.) İş başvurusu yapan işçi adayları için düzenlenen işe gönderme belgesini alacaklardır” ifadeleri kullanıldı.

ENGELLİ VE HÜKÜMLÜ İŞÇİ ALIMLARI

Çaykur ayrıca engelli ve hükümlü işçi alacağını da duyurdu. Yapılan duyuruda; “ sayılı İş Kanununun 30'uncu maddesi gereğince çalıştırılması gereken Engelli ve Eski Hükümlü işçi kontenjanlarımızdaki noksanlığın tamamlanması için Rize İline bağlı işyerlerimiz için Cumhuriyet Çay Fabrikası Müdürlüğüne 35 Engelli 17 Eski Hükümlü, Trabzon İline bağlı işyerlerimiz için Çamlı Çay Fabrikası Müdürlüğüne 9 Engelli 3 Eski Hükümlü, Artvin İline bağlı işyerlerimiz için Arhavi Çay Fabrikası Müdürlüğüne 3 Engelli 2 Eski Hükümlü, Giresun İline bağlı işyerlerimiz için Tirebolu Çay Fabrikası Müdürlüğüne 1 Eski Hükümlü olmak üzere, toplam 47 Engelli 23 Eski Hükümlü geçici işçi noter kurası ile işe alınacaktır.

İşe alınacak engelli ve eski hükümlü işçiler çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri aracılığı ile işe alınacaktır.

İşe girmek isteyen Engelli ve Eski Hükümlü işçi adayları, ikamet ettikleri İlin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine müracaat edeceklerdir.

İş başvuruları 24/02/ – 28/02/ tarihleri arası 5 işgününde yapılacaktır.

İşe alınacak işçiler noter huzurunda çekilecek kura sonucunda belirlenecektir. Kura çekimi Rize ve Giresun İli için 17 Mart Salı günü saat 'da Rize /Kalkandere Polis Meslek Yüksekokulu salonunda, Trabzon İli için 18 Mart Çarşamba saat 'de Trabzon/Of kapalı spor salonunda, Artvin İli için 19 Mart Perşembe günü saat 'de Artvin/Hopa kapalı spor salonunda gerçekleştirilecektir.” denildi.

ArtvinÇarşambaÇayCumhuriyetGiresuninternetnoterPerşembePolisRizesalıTRABZON

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası