tarkan izmir konseri canlı / İzmir'de 100. yıl şöleni: Gündoğdu Meydanı'nda Tarkan rüzgarı esti

Tarkan Izmir Konseri Canlı

tarkan izmir konseri canlı

Tarkan’ın İzmir konseri ne zaman? Konser canlı izlenebilecek mi?

Tarkan’ın İzmir konseri ne zaman? Konser canlı izlenebilecek mi?
İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı Türkiye'de coşkuyla kutlanıyor Bu tarihi heyecana ortak olan Tarkan 9 Eylül İzmir'de dev bir konser verecek

Bir süredir konuşulan ancak yapılması hakkında soru işaretleri bulunan Tarkan’ın İzmir konseri kesinleşti. Müzik severler merak ediyor Megastar Tarkan’ın İzmir’de vereceği konser ne zaman yapılacak? Tarkan'ın İzmir'deki konseriyle ilgili Belediye Başkanı Tunç Soyer nasıl bir hamle yapacak? Sadece Tarkan hayranları değil tüm müzikseverler konuyu derinlemesine araştırıyor. Gerçekleşmesine saatler kalan Tarkan’ın konseri canlı izlenebilecek mi? Tarkan’ın konu ile ilgili paylaşımı haberimizde. Şimdi detaylar

Tarkan’ın İzmir konseri ne zaman? Konser canlı izlenebilecek mi?

9 Eylül 1922 tarihinde Yunan mezaliminden kurtarılan İzmir için bugün çok özel bir gün. İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı sadece İzmir’de değil bütün Türkiye'de coşkuyla kutlanıyor. Bu tarihi olaya bigâne kalmayan Megastar Tarkan'da 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu münasebetiyle bir konser verecek. Ancak iki gündür hem sahne yerinde yaşananlar hem de basına düşen haberler kafalarda soru işareti oluşturdu.

Tarkan İzmir konseri iptal mi oldu?

9 Eylül Cuma akşamı İzmir'de konser verecek Tarkan'ın konseri organizasyon başladı başlayalı aksiliklere düçar oldu. Önce konserin iptal edileceği söylentisi yayıldı. Ardından da dün gece konserin verileceği Kordonboyu Cumhuriyet Meydanı'ndaki sahne platformu çöktü. Müzik severleri heyecanlandıran gelişme üzerine konser alanı değiştirildi. Bugün ise çeşitli platformlarda konserin iptal edileceği Söylentisi yayıldı.

Konser var ancak yayın yok!

Aksiliklerin bir türlü bitmediği Tarkan’ın İzmir Konseri her şeye rağmen verilecek. İzmir'in Kurtuluşu’nun 100. Yılı münasebetiyle İzmir Gündoğdu Meydanı’nda sahne alacak Tarkan'ın konseri güvenlik nedeniyle canlı yayınlanmayacak. Ancak Megastar Tarkan'ın İzmir konserinin İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Twitter hesabı üzerinden ya da İzmir Büyük Şehir Belediyesi YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanma ihtimali kuvvetli bir ihtimal. Her şey konserden hemen önce belli olacak.

9 Eylül İzmir Tarkan konseri nerede yapılacak?

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü tüm yurtta ve Kuzey Kıbrıs’ta coşkuyla kutlanıyor. Gün büyü değişik etkinlikler düzenledi. Milli heyecana ortak olmak isteyen Tarkan’ın vereceği konsere on binlerce kişinin katılması bekleniyor. Konser yeri olarak önceden Kordonboyu meydanı seçilmişti ancak dün yaşanan aksiliklerden dolayı konser alanı Gündoğdu Meydanı olarak belirlendi. Konser alanında hummalı hazırlıklar göze çarparken akıllara canlı yayın olup olmayacağı ve konserin ücretli mi değil mi sorusu takıldı. 

9 Eylül'de Kordon Boyu'nda görüşmek üzere!

9 Eylül'de İzmir'de on binlerce hayranıyla bir araya gelecek olan Tarkan'ın konseri ücretsiz olacak. Belediye Başkanı Tunç Soyer, ücretsiz olacağını duyurduğu Tarkan konserine tüm vatandaşları davet etti. Bu arada Tarkan'ın sosyal medya hesabından dün bir paylaşım geldi. Tarkan paylaşımında şu sözlere yer verdi: “İzmir'in kurtuluşunun 100. yılını, bu çok özel günü beraber kutlamak ve yıllar sonra bu konserle sizlerle yeniden buluşmak çoook heyecanlı. Sizleri ve o müthiş enerjinizi çok özledim, iple çekiyorum. 9 Eylül'de görüşmek üzere.

09-09-2022 Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır
Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı..mail

İzmir Tarkan konseri canlı yayın izle! 9 Eylül Cuma 2022 Tarkan konseri canlı yayın nereden izlenir? Tarkan konseri canlı yayını hangi kanalda?

Tarkan konserinin başlamasına sayılı dakikalar kala vatandaşlar, İzmir Tarkan konseri canlı yayın izleme linki var mı? İzmir Tarkan konseri canlı yayın nereden izlenir? İzmir Tarkan konseri canlı yayın hangi kanaldadır? merak edildi. 9 Eylül İzmir Tarkan konseri izle! İzmir Tarkan konseri canlı yayın izle!

Megastar Tarkan'ın konseri 9 Eylül Cuma günü 21.00'da İzmir'in kurtuluşu etkinlikleri kapsamında Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleşecek.

İzmir'in kurtuluşunun 100'üncü yılında Tarkan'ın konser vereceği Cumhuriyet Meydanı yakınlarındaki sahnenin yıkılmasının ardından konserin, Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleşeceği açıklandı.

Tarkan konseri bugün 9 Eylül Cuma günü saat 21:00 'da başlayacak.

Evet, Tarkan İzmir konserini TV kanallarından, İzmirtube Youtube kanalından ve sosyal medya hesaplarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Konu hakkında Tunç Soyer'in yaptığı Twitter paylaşımı şöyle:

"9 Eylül coşkusuyla tek yürek oluyoruz.

100. yıl kutlamalarımızı TV kanallarından, İzmirtube Youtube kanalından ve sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak takip edebilirsiniz."

İzmir Tarkan konseri canlı yayın izle! 9 Eylül Cuma 2022 Tarkan konseri canlı yayın nereden izlenir? Tarkan konseri canlı yayını hangi kanalda?

Konseri Youtube İzmirtube kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

İzmir Tarkan konseri canlı yayın izle! 9 Eylül Cuma 2022 Tarkan konseri canlı yayın nereden izlenir? Tarkan konseri canlı yayını hangi kanalda?

YOUTUBE İZMİRTUBE KANALI CANLI İZLE!

TarkanGündemMagazinHaberler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası