bakırköy ido iskelesi durağı / 🚌 İstanbul - BAKIRKÖY İDO İSKELESİ-Bakirköy Durağından Geçen Otobüs Hatları | Ne Vakit

Bakırköy Ido Iskelesi Durağı

bakırköy ido iskelesi durağı

How to get to Bakırköy İdo İskelesi İETT Durağı in Bakirköy by Bus, Metro, Train or Cable Car?

Public Transit to Bakırköy İdo İskelesi İETT Durağı in Bakirköy

Wondering how to get to Bakırköy İdo İskelesi İETT Durağı in Bakirköy, Turkey? Moovit helps you find the best way to get to Bakırköy İdo İskelesi İETT Durağı with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides free maps and live directions to help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, and find out how long does it take to get to Bakırköy İdo İskelesi İETT Durağı in real time.

Looking for the nearest stop or station to Bakırköy İdo İskelesi İETT Durağı? Check out this list of stops closest to your destination: Dadyan Sokak; Ziraat Odasi - Bakirköy Yönü; Mektep Arkası Sokak.

Bus:BN1MR20Train:MARMARAY (ATAKÖY - PENDIK)MARMARAY (HALKALI - GEBZE)Metro:M1ACable Car:DOLMUŞ: D14

Want to see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from and directions to Bakırköy İdo İskelesi İETT Durağı easily from the Moovit App or Website.

We make riding to Bakırköy İdo İskelesi İETT Durağı easy, which is why over million users, including users in Bakirköy, trust Moovit as the best app for public transit. You don’t need to download an individual bus app or train app, Moovit is your all-in-one transit app that helps you find the best bus time or train time available.

For information on prices of Bus, Metro, Train and Cable Car, costs and ride fares to Bakırköy İdo İskelesi İETT Durağı, please check the Moovit app.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Location: Bakirköy, İstanbul

Yenikapı Metro Durakları Nerede? Yenikapı Metro Durağı İle İDO Arası Mesafe Ne Kadar, Nasıl Gidilir?

İstanbul'da iki farklı Yenikapı metrosu bulunuyor. Bu metrolar M1 ve M2 hatları olarak biliniyor. M1 hattı da M1A ve M1B olarak ikiye ayrılıyor. Hatlar bu kadar çok olunca pek çok insan Yenikapı metro durağına nasıl gidilir, hangi hatlar geçiyor diye merak ediyor. Peki, Yenikapı metro durakları nerede? Yenikapı metro durağı ile İDO arası mesafe ne kadar? Konu ile ilgili bilmeniz gereken tüm detaylar, yazımızın devamında sizinle.

Yenikapı Metro Durakları Nerede?

Yenikapı'dan hangi metro var diye merak edenlere, sorunun yanıtını hızlıca verelim. Yenikapı da M1 (M1A – M1B) ve M2 hatları bulunuyor. Bu hatlar Yenikapı – Atatürk Havalimanı, Yenikapı – Kirazlı ve Yenikapı – Hacıosman arasında hizmet veriyor. Yenikapı metronun açık adresi ise:

Yenikapı Meydanı, Langa Bostanları Sokak ,Aksaray Mahallesi, , Fatih/ İstanbul

Yenikapı metrosu nereye kadar gidiyor diye düşünüyorsanız, bu sorunun pek çok yanıtı bulunuyor.

Yenikapı M1A metro durakları şu şekilde:

Atatürk Havalimanı, DTM- İstanbul Fuar Merkezi, Yenibosna, Ataköy- Şirinevler, Bahçelievler, Bakırköy- İncirli, Zeytinburnu, Merter, Davutpaşa- YTÜ, Terazidere, Otogar, Kocatepe, Sağmalcılar, Bayrampaşa- Maltepe, Topkapı- Ulubatlı, Emniyet- Fatih, Aksaray, Yenikapı.

Yenikapı M1B metro durakları şu şekilde:

Kirazlı- Bağcılar, Bağcılar Meydan, Üçyüzlü, Menderes, Esenler, Otogar, Kocatepe, Sağmalcılar, Bayrampaşa- Maltepe, Topkapı- Ulubatlı, Emniyet- Fatih, Aksaray, Yenikapı.

Yenikapı M2 metro durakları ise şu şekilde:

Hacıosman, Darüşşafaka, Atatürk Oto Sanayi, İTÜ- Ayazağa, Seyrantepe, Sanayi Mahallesi, 4. Levent, Levent, Gayrettepe, Şişli- Mecidiyeköy, Osmanbey, Taksim, Şişhane, Haliç, Vezneciler, Yenikapı.

Yenikapı Metro Durağına Giden Araçlar

Yenikapı metro istasyonuna:

  • 30D
  • 32A
  • 41Y
  • 70KY
  • 72T
  • 77
  • 92B

otobüsleri ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Yenikapı İDO Arası Ulaşım

Yenikapı Feribot Metroya yakın mı sorusu pek çok vatandaşın kafasını kurcalıyor. Yenikapı metro durağı, İDO Yenikapı İskelesi'ne yaklaşık olarak 7 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.

İDO Yenikapı İskelesinden Yapılan Seferler

İDO Yenikapı İskelesi’nden gerçekleşen seferler, İç Hatlar ve Dış Hatlar olmak üzere ikiye ayrılıyor.

İDO Yenikapı Dış Hat Seferleri:

  • Kadıköy – Yenikapı – Bursa
  • Bostancı – Yenikapı – Bandırma
  • Kadıköy – Yenikapı – Armutlu Tatil Köyü – Armutlu – Kumla – Bursa
  • Bostancı – Yenikapı – Marmara – Avşa
  • Bostancı – Yenikapı – Çınarcık – Esenköy
  • Yenikapı – Bursa
  • Yenikapı – Bandırma
  • Yenikapı-Yalova

İDO Yenikapı İskelesi üzerinden hafta içi her gün düzenlenen dış hat seferleri ile Marmara Bölgesinde farklı noktalar birbirine bağlanıyor. Size zaman, yakıt ve maliyet açısından avantajlar sunan İDO ile keyifli bir deniz yolculuğu yapmak için kolayca bilet alabilirsiniz.

İç Hat Seferi:

● Bostancı – Kadıköy – Yenikapı – Bakırköy

İDO İç Hatlar seferleri için bilet satışı yapılmamaktadır. İstanbulkart ile İDO’nun İstanbul içi seferlerinden faydalanabilirsiniz.

İDO Yenikapı İskelesi Tarihçesi

yılında İDO’nun filosuna katılan 5 deniz otobüsü ile birlikte ilave iskele ve terminal yatırımı yapma ihtiyacı doğmuştur. Bu bağlamda da, aynı yılın Kasım ayında Yenikapı İskelesi ve binası, deniz doldurularak inşa edilmiştir. Yenikapı İskelesi’nden başlangıçta yalnızca Bostancı’ya seferler yapılırken yılında İDO Kadıköy İskelesi’nin açılmasıyla bu güzergâh üzerine ek seferler koyulmuştur. Yenikapı İskelesi’nin çehresi, yılının Ekim ayında açılan Yalova Hızlı Feribot hattıyla değişmiştir. Takip eden yıllarda eklenen Bandırma hattı ve diğer yazlık bölgelere yapılan seferler ile İDO Yenikapı İskelesi, Marmara Bölgesi’nin en önemli merkezlerinden biri haline gelmiştir.

İDO Yenikapı İskelesi Nerede?

İDO Yenikapı İskele adresi; Katip Kasım Mahallesi, Kennedy Caddesi üzerinde yer alıyor. İskelenin yerini kolaylıkla tarif etmek için, genellikle M1 ve M2 Metro ve Marmaray hatlarının çıkışı kullanılıyor. Metro çıkışından İDO Yenikapı Terminali’ne dakikalık bir yürüyüş ile ulaşabilirsiniz.

İDO Yenikapı İskelesi Haritası

İDO Yenikapı İskelesi Yol Tarifi

İDO Yenikapı İskelesi'ne ulaşmak için pek çok alternatife sahipsiniz. Toplu taşıma araçlarının kesiştiği lokasyonuyla Yenikapı İskelesi, şehrin en merkezi noktalarından biri konumundadır. İDO Yenikapı İskelesi’ni tarif etmek için genellikle Yenikapı Metro ve Marmaray istasyonlarının olduğu noktalar kullanılmaktadır.

Metrobüs ile İDO Yenikapı İskelesi'ne Nasıl Gidilir?

İstanbul’un en fazla kullanılan toplu taşıma aracı olan Metrobüs ile İDO Yenikapı İskelesi'ne ulaşabilmeniz mümkündür. İDO Yenikapı İskelesi'ne Metrobüs ile ulaşmak için Zeytinburnu durağında aktarma yapıp MR10 Numaralı otobüslerle yaklaşık 15 dakikalık bir yolculuk ile Marmaray’a ulaşabilir ve oradan yapacağınız aktarma ile Yenikapı İskelesi’ne gidebilirsiniz.

Metro ile İDO Yenikapı İskelesi'ne Nasıl Gidilir?

İDO Yenikapı İskelesi'ne ulaşım sağlayabileceğiniz bir diğer toplu taşıma aracı, metro hattıdır. M2 Hacıosman - Yenikapı güzergahını kullanarak trafiğe takılmadan hızlıca Yenikapı İskelesi’ne varabilirsiniz. M2 hattına alternatif olarak ise, M1A ve M1B metro hatlarını da tercih edebilirsiniz.

Marmaray ile İDO Yenikapı İskelesi'ne Nasıl Gidilir?

Avrupa ve Anadolu Yakasını raylı sistem ile birbirine bağlayan ve son dönemde sıklıkla kullanılan Marmaray ile de İDO Yenikapı İskelesi'ne ulaşabilirsiniz. Anadolu Yakasından Marmaray ile Yenikapı’ya gelmek için Ayrılıkçeşmesi veya Üsküdar duraklarını kullanabilirsiniz. Avrupa Yakası’ndan ise Kazlıçeşme veya Sirkeci duraklarını kullanarak İDO Yenikapı İskelesi'ne varabilirsiniz.

Otobüs ile İDO Yenikapı İskelesi'ne Nasıl Gidilir?

Şehir içi ulaşımın can damarları olan otobüsler ile İDO Yenikapı İskelesi'ne gitme seçeneğine sahipsiniz. Hem Avrupa hem de Anadolu Yakasından çeşitli şehir içi otobüsler ile rahatlıkla Yenikapı’ya varabilir ve birkaç dakikalık yürüme ile iskeleye ulaşabilirsiniz.

Tramvay ile İDO Yenikapı İskelesi'ne Nasıl Gidilir?

İstanbul’un en eski raylı hatlarından biri olan T1 Tramvay hattı ile İDO Yenikapı İskelesi'ne ulaşabilirsiniz. İskeleye ulaşmak için ise tramvay ile önce Zeytinburnu’na gelebilir, ardından da M1A Atatürk Havalimanı – Yenikapı Metro Hattına aktarma yaparak İDO Yenikapı Terminali’ne gidebilirsiniz.

Yenikapı’da Nerelerde Vakit Geçirebilirsiniz?

Tarihi yarımadanın bir parçası olan Yenikapı, vakit geçirmeniz için pek çok farklı alternatif sunuyor. Yenikapı sahili yakınlarında bulunan kültürel kalıntıları ziyaret ederek İstanbul’un görkemli tarihine yakından tanıklık edebilirsiniz. Bununla birlikte, geniş bir ulaşım ağının ortasında yer alan Yenikapı’dan yapacağınız kısa yolculuklar ile tarihi yarımadayı ve Yenikapı etrafında yer alan yerleri rahatlıkla gezebilirsiniz.

Yenikapı İskelesi etrafında yer alan Bizans döneminden kalma surlar, Halil Çevkan Çeşmesi ve Refia Hanım Çeşmesi gibi İstanbul’u yansıtan eserleri kısa bir yürüme ile ziyaret ederek tarihi dokuyu içinize çekebilirsiniz. Ayrıca Küçük Ayasofya, Topkapı Sarayı, Hipodrom Kalıntıları gibi eserleri çok kısa sürecek otobüs yolculukları ile ziyaret edebilirsiniz. Buna ek olarak Yenikapı’nın simgelerinden olan Yenikapı Mevlevihanesi ve Panaroma müzelerini de yine ufak bir otobüs veya metro yolculuğu ile görebilirsiniz.

Siz de Yenikapı’nın merkezi lokasyonundan ve tarihi havasından faydalanarak İstanbul’da güzel bir gün geçirebilirsiniz.

İDO Yenikapı İskelesi İletişim Bilgileri

İDO Çağrı Merkezi: 44 36 - 44 36

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası