boğaç aksoy instagram / Kanserle mücadele eden Boğaç Aksoy tedavi sürecini anlattı - Magazin haberleri – Sözcü

Boğaç Aksoy Instagram

boğaç aksoy instagram

Boğaç Aksoy Kimdir ? Arka Sokaklar'da Boğaç Aksoy kimdi?

Arka Sokaklar dizisinde 4 sezon boyunca başarıyla canlandırdığı Volkan Komiser rolüyle hafızalara kazınan genç oyuncu Boğaç Aksoy,  Instagram hesabından lenfoma kanserine yakalandığını duyurdu.  31 yaşındaki oyuncu Instagram hesabından  şunları yazdı: "Üzülerek söylemek isterim Lenfoma kanserine yakalandım. Uzun bir süre daha buralarda olamayacağım. En yakın zamanda ayağa kalkmak için elimden geleni yapacağım. Dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarınıza dönemezsem affedin" diyerek sevenlerinden dua istedi. youtube türk abone

BOĞAÇ AKSOY KİMDİR? 

 30 Temmuz tarihinde İzmit doğan Boğaç Aksoy, yılında Fenerbahçe Lisesinden mezun olan ünlü manken ve oyuncu, liseden sonra üniversite eğitimini Haliç Üniversitesi Besyo Antrenörlük bölümünde tamamladı.

Bunların yanında, iki sene profesyonel at biniciliği eğitimi almıştır. Aynı zamanda da iki yıldızlı dalgıçlık belgesine sahiptir. Her zaman eğitimine önem veren ünlü manken ve oyuncu Boğaç Aksoy, oyunculuğunu geliştirebilmek için de kuruculuğunu Vahide Gördüm ve Altan Gördüm’ün üstlendiği Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Boğaç Aksoy, Arka Sokaklar dizisinde 4 sezon rol almıştı. Aksoy'un canlandırdığı Volkan karakteri oldukça sevilmişti. Lenfoma kanserine yakalandığını duyuran ünlü oyuncuya eski rol arkadaşları ve ailesinden destek mesajları yağdı.

Lenf kanserine yakalanan Boğaç Aksoy: Mücadelemiz daha bitmedi

"Sizlerin varlığı, sevginiz ekstra güç verdi. Sayenizde moralim hep yüksekti. İyi ki varsınız" diyen oyuncu sözlerine, "Şükürler olsun ki tedavimiz de sonuç verdi. Şu anda benden mutlusu yok. Hepiniz Allah'a emanet olun canlarım dualarım sizinle, sizlerin de benimle olsun" diye devam etti. 

"ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Aksoy üzücü haberi, "Sevgili dostlarım Ne yazık ki uzun zamandır sizinle değilim. Üzülerek söylüyorum ki lenfomaya yakalandım, uzun bir süre daha olamayacağım. Ben en yakın zamanda ayağa kalkmak için elimden geleni yapacağım. Siz de dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarınıza, telefonlarınıza dönemezsem de affedin" sözleriyle duyurmuştu.

BOĞAÇ AKSOY KİMDİR?

30 Temmuz İzmit doğumlu Boğaç Aksoy, yılında Fenerbahçe Lisesi'nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini Haliç Üniversitesi Besyo Antrenörlük bölümünde tamamladı.

Arka Sokaklar dizisinde izlediğimiz Boğaç Aksoy oyunculuk eğitimini ise  Vahide Gördüm ve Altan Gördüm'ün kuruculuğunu yaptığı Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde tamamladı.

Oyunculuk hayatından önce ışıkçı olarak çalıştığını ve sahne tozu yuttuğunu belirten Aksoy, daha sonra pek çok reklam filmlerinde rol almıştı.

ADA MASALI 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Önceki yıl martta kansere yakalanan ünlü oyuncu Boğaç Aksoy&#;dan nihayet müjdeli haber geldi.

Lenfoma teşhisi konulan Boğaç Aksoy kanseri yendiğini sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.
Aksoy, mutlu haberi &#;Bu benim için yeniden doğuş hikayesiydi!&#; ifadesi ile duyurdu.

&#;Arka Sokaklar&#; isimli dizide &#;Volkan komiser&#; karakterini canlandırması ile tanınan Boğaç Aksoy, bir yılı aşkın süredir lenfoma ile mücadele ediyor.

33 yaşındaki Aksoy, bu süreçte Instagram&#;dan yaptığı paylaşımlar ile sağlık durumunu takipçileri ile paylaştı.

&#;Bu Hastalık Bana Çok Şey Kazandırdı&#;

Oyuncu, kanseri yendiğini duyurdu. Aksoy, yaptığı paylaşımda &#;Sevgili dostlarım bugün hayatımın en heyecanlı, en anlamlı günüydü sanırım. Uzun bir tedavi sürecinin ardından sonunda uzun zamandır beklediğim &#;Tertemiz, iyileştin&#; kelimelerini doktorumdan duydum. Kontrollerim ara ara devam edecek ama ilaç günlerim sona erdi. Bana bunca zaman destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu hastalık bana çok şey öğretti, çok şey kazandırdı; insan da kaybettirdi ama çok dost kazandırdı. Bu benim için yeniden doğuş hikayesiydi&#; Allah bu mücadeleyi veren herkese ve ailesine güç, kuvvet, sabır ve şifa versin. İyi ki varsınız. Geri geliyorum!&#; ifadelerine yer verdi.

İşte Boğaç Aksoy&#;un O Paylaşımı:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası