balondan kapı süsü yapımı / El Yapımı Ayıcıklı Balon Kapı Süsü ve Takı Yastığı

Balondan Kapı Süsü Yapımı

balondan kapı süsü yapımı

Balon Zinciri

Balon Zinciri Setleri

Balon zinciri; doğum günü, düğün, davet, açılış ve daha birçok organizasyonda karşımıza çıkmaktadır. Artık herkes bir firmaya ihtiyaç duymadan balon süslemelerini kendileri yapabilmektedir. Bunun 2 nedeni var. Birincisi yaparken keyif almak. İkincisi ekonomik olması.

Balon Zinciri Nasıl Yapılır?

Balon zinciri yapabilmek için belli aparatlara ihtiyaç duyulmaktadır. Bunlar şu şekilde sıralanabilir; balon, balon pompası, zincir balon aparatı, yapışkan kroşe. Öncelikle parti yapacağınız konsepte göre balon renkleri belirlenir. Daha sonra balonlar şişirilip balon zinciri aparatına geçirilir. Balon zinciri hazırlandıktan sonra yapışkan kroşe ile balonlar istenilen alana sabitlenir. İşlem bu kadar basit. Bununla ilgili videomuz da bulunmaktadır. Sağdaki linke tıklayarak monash.pw?v=FBZcsW1btcc balon zinciri yapımı hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

5 Metre Balon Zincirine Kaç Adet Balon Sığar?

5 Metre balon zincirine adet balon sığmaktadır. Balonlar belli ebatlarda şişirilir. Balonlar şişirildikten sonra balon zinciri deliklerinden tek tek geçirilir.

Aşağıda bulunan balon zinciri setleri örnek teşkil etmesi açısından oluşturulmuştur. Balon setleri konseptinize uygun değil ise Balonlar kategorisinden balonları seçebilirsiniz.

Balon Zinciri Ne Kadar Sürede Hazırlanır?

5 metre balon zinciri profesyonel ekip ve ekipmanlarla 5 dakika gibi kısa bir sürede hazırlanır. Ama ilk defa yapacak kişi için bu süre yaklaşık 1 saati bulabilmektedir. Aile bireylerinden destek alınarak bu süre daha da kısaltılabilir.

Balon Zinciri Duvara Nasıl Yapıştırılır?

Balon zinciri duvara yapışkan kroşe ile yapıştırılır. Yapışkan kroşenin üzerinde 4 adet yuvadan 2 sinin arasından 1 metre uzunluğunda rafya veya dayanıklı bir ip geçirilip bağlanır. 5 metre uzunluğunda bir balon zinciri için sabitlenecek alana her 1 metrede bir yapışkan kroşe takılır. Ardından duvara sabitlenir.

Balon zinciri oluşturacak herkese şimdiden kolaylıklar dileriz.

Balon Süsleme

Pek çok etkinlikte ve organizasyonda, kullanılan süs malzemeleri ve detaylar göze çarpar. Mekanın genel dizaynı ve organizasyonun amacı ile uygun olarak birbirinden farklı çok sayıda alternatif mevcuttur. Doğum günü, nişan organizasyonu, sünnet düğünü, açılış ve düğün organizasyonu gibi özel günlerde modern ve dikkat çekici süslemeler hazırlayarak ortamın tüm ambiyansını değiştirebilmeniz mümkün hale gelir. Bu tarz etkinliklerde en çok tercih edilen süsleme malzemelerinden biri balonlardır. Balon süsleme ile renk renk ve çeşit çeşit balonlar ile ortamı daha eğlenceli ve ferah bir hale getirebilirsiniz. Açılışlarda, partilerde ve diğer organizasyon çeşitlerinde bu süsleme stili ile sık sık karşılaşılır. Balon çeşitleri ile süslenmiş alanlar görsel açıdan da büyük bir zenginlik sunar. Balonlar için fazlası ile geniş bir ürün yelpazesi mevcuttur. Dolayısıyla hemen hemen tüm kullanıcılar kendi zevklerine, mekanın stiline, organizasyon türüne ve ihtiyaca hitap eden balonları oldukça kolay bir şekilde bulabilir. Balonlar, dilediğiniz temaya ve renklere uygun olarak süsleme yapılmasına imkan sunar. Bu süslemeyi yapmak için Trendyol üzerinden tüm balon süsleme modellerini görüntüleyebilir, karşılaştırma yapabilir ve hem ihtiyacınıza hem de bütçenize en çok hitap eden malzemeleri dakikalar içerisinde satın alabilirsiniz. Böylelikle organizasyon alanını tamamen kendi zevkinize göre süsleyebilir ve dilediğiniz ambiyansı yaratabilirsiniz. Uygun fiyat seçenekleri sayesinde tüm kullanıcılar bütçelerini herhangi bir şekilde yormadan alışveriş yapabilir.

Unutulmaz Konseptler İçin Balon Süsleme Modelleri

Unutulmaz Konseptler İçin Balon Süsleme Modelleri

Balon süsleme için birbirinden farklı pek çok alternatifi bulmak mümkündür. En sık kullanılan malzemelerden biri olan balon süsleme standı hem dekoratif açıdan bulunduğu ortama benzersiz bir kalite ve zenginlik katar hem de kullanım açısından kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlar. Bu stantlarda bulunan çubukların uç kısımlarına dilediğiniz renkte ve formda balonları şişirerek yerleştirebilirsiniz. Balonlar her an sabit kalır. Özellikle açık havada bir organizasyon yapmak istiyorsanız bu tarz sabit ürünler size büyük bir kolaylık sunar. Balonların uçması gibi problemlerle karşılaşmamış olursunuz. Ayrıca etkinlik sona erdikten sonra evinizde de kullanabileceğiniz, fonksiyonel ürünlerden biri haline gelir. Estetik ve modern görüntüsü sayesinde hemen hemen tüm ev dekorasyon tarzlarına uyum sağlar ve bulunduğu ortama aydınlık, zarif bir hava katar. Balon duvar süsleme için oldukça çok sayıda seçeneğe ulaşmak mümkündür. Bu tarz süslemeler genellikle iç mekanlarda yapılan etkinliklerde tercih edilir. Öncelikle süsleme yapacağınız duvarın boyutunu göz önünde bulundurmak gerekir. Akabinde kullanacağınız balon sayısını ve renklerini, formlarını belirleyebilirsiniz. Çocukların doğum günlerinde oldukça eğlenceli ve orijinal bir arka plan yaratan duvar süsleme, fotoğraf ve video çekimlerinde de kusursuz bir görüntü oluşturur. Renkli balonlardan ziyade daha çok sade ve estetik bir alternatif arayan kullanıcılar için şeffaf balon süsleme ideal bir tercihtir. Adından da anlaşılacağı üzere renksiz balonlar kullanılır. Bu noktada süsleme işlemi için balonlarınızın içerisinde pul, sim ve daha pek çok dikkat çekici detayı yerleştirebilirsiniz. Hem farklı hem de dikkat çekici bir ambiyans elde edebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz minik renkli balonları da içlerine yerleştirebilirsiniz. Bu tarz balon süslemeleri genellikle evlilik teklifi, baby shower, nişan gibi organizasyonlarda tercih edilir. Tavana balon süsleme yapmak için dilerseniz seçtiğiniz renklerde ve formlarda balonları yapıştırıcı kullanarak sabitleyebilir, dilerseniz uçma özelliğine sahip olan balonları kullanabilirsiniz. Tavanın boyutuna göre istediğiniz yoğunlukta balonla süsleyebilirsiniz. Ancak sık ve aralıksız bir şekilde süsleme yaptığınızda mekanın ferahlığını artırabilir ve daha geniş görünen, keyifli bir alan yaratabilirsiniz. Bunun için renk uyumuna dikkat edebilirsiniz.

Organizasyonların Yıldızı Balon Süslemelerinin Özellikleri

Organizasyonların Yıldızı Balon Süslemelerinin Özellikleri

Özel günleri unutulmaz hale getirmek ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli vakit geçirmek için organizasyonlar oldukça önemlidir. Ufak detaylara dikkat ederek herhangi bir organizatöre ihtiyaç duymaksızın kendi zevkinize göre kusursuz konseptler yaratmanız mümkündür. Yaz aylarında yapılan etkinlikler için açık alanlar tercih edilirken soğuk kış günlerinde ise çoğunlukla kapalı mekanlar seçilir. Açık alanların süslemesinde doğa ile kusursuz bir şekilde uyum sağlayan canlı renklere sahip malzemeler kullanabilirsiniz. Hem samimi hem de enerjik bir ambiyans yaratabilirsiniz. Ailenizle, arkadaşlarınızla ve tüm sevdiklerinizle günü unutulmaz hale getirmek için benzersiz fotoğraflar ve videolar çekebilirsiniz. Kapalı mekanlarda ise eşyaların stiline ve duvar renklerine dikkat ederek bütünlük sağlayan süs malzemeleri tercih edilebilir. Uçan balon süsleme konsepti hem tavan için hem de masa ve sandalye kenarlarında hoş bir görüntü elde etmenize yardımcı olur. Ortamdaki diğer eşyaların renklerine özen göstererek balonlarınızın rengini belirleyebilir ya da şeffaf balonların içerisine rengarenk malzemeler yerleştirebilirsiniz. Balon süsleme doğum günü, sünnet düğünü, nişan, düğün, baby shower, yıl dönümü gibi kutlamalarda da sık sık kullanılan bir konsepttir. Perdeye, tavan, kapı balon süsleme, üçlü balon süsleme, helyumsuz balon süsleme, şerit balon süsleme, balon süsleme zinciri kullanarak siz de sevdiklerinizin özel günlerini kusursuz bir hale getirebilirsiniz. Birbirinden farklı pek çok süsleme şekli vardır. Bu sayede eğer herhangi bir yakınınız için sürpriz bir organizasyon yapacaksanız onun zevklerine, beğenilerine ve tarzına yönelik parti süsleme malzemelerini satın alabilir ve dilediğiniz gibi hazırlık yapabilirsiniz. Her bütçeye uygun süsleme malzemelerine ulaşmak mümkündür. Böylelikle bütçenizi yormadan kaliteli malzemeler satın alabilirsiniz. Süs malzemelerini muhafaza ederek uzun yıllar boyunca farklı organizasyonlarda da kullanabilirsiniz.

Trendyol ile Avantajlı Balon Süsleme Fiyatları

Trendyol ile Avantajlı Balon Süsleme Fiyatları

Balon süsleme aparatları, ipi, teli kullanarak, farklı şekillerde ve renklerdeki balonları bir araya getirerek duvara ya da cama asabilirsiniz. Açık alanlarda kutlama yaparken de bu tarz aparatlar size büyük bir avantaj sağlar. Görsel bütünlük sağlayan rengarenk balonların saatler boyunca bir arada durmasına imkan sunar ve uçmalarına, dağılmalarına engel olur. Organizasyonlarda kullanılan balon süsleme şekilleri, etkinliğin gerçekleştiği alana göre değişkenlik gösterir. Kapalı alanlarda organizasyon hazırlarken balonların uçması ya da dağılması herhangi bir problem teşkil etmez. Aksine uçan balon çeşitleri tavanda oldukça estetik bir görünüm yakalamanıza olanak sağlar. Çocuklarınızın doğum günleri için kutlama hazırlığı yaparken sade stildeki malzemeler kullanmak yerine belli bir temaya ve konsepte sahip süsler tercih edebilirsiniz. Örneğin Unicorn, Elsa, gökkuşağı balon süsleme çeşitleri bu anlamda oldukça ideal bir kullanım deneyimi sunar. Çocuğunuz ve arkadaşları keyifli vakit geçirirken unutulmaz bir gün hazırlamış olursunuz. Bu tarz balonlar kullanacaksanız masa örtüsü, tabak, bardak, peçete, bayrak gibi malzemelerin de seçtiğiniz konsepte uygun olmasına özen göstererek fotoğraf ve videolarınızı kusursuz hale getirebilirsiniz. Bazı süsleme malzemeleri uzun süre kullanıma uygundur. Örneğin çubuklu, 7 çubuklu balon süsleme standı, etkinlik sonrasında da evinizde dekoratif amaçlı kullanabileceğiniz bir eşyadır. Dilerseniz parçalarını sökerek muhafaza edebilir ve diğer özel günlerde ilk günkü gibi kullanabilirsiniz. Herhangi bir organizasyon hazırlamadan önce balon süsleri ile alakalı kullanıcıların daha önceden yapmış olduğu yorumları inceleyebilirsiniz. Bu sayede ürünlerin yapısı ve kalitesi hakkındaki deneyimlere, izlenimlere göz atarak detaylı bir şekilde bilgi edinebilirsiniz. Online alışverişinizi çok daha pratik bir biçimde tamamlayabilirsiniz. Siz de özel günlerdeki organizasyonlarınızı kendiniz hazırlamak istiyorsanız Trendyol üzerinden tüm balon süsleme malzemelerini inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Sıcak Bir Merhaba: El Yapımı Bebek Kapı Süsü Fikirleri

Bebek kap&#; süsü hem hastane odas&#;na hem de eve s&#;cak bir hava katar. Elle yap&#;ld&#;&#;&#; zaman da tatl&#; bir hat&#;ra olarak kal&#;r. Peki, siz de bebe&#;inize özel kap&#; süsü yapmaya ne dersiniz? &#;&#;te, püf noktalar&#; ile bebek kap&#; süsü yap&#;m&#;:

Keçeden Bebek Kap&#; Süsü

Keçeden Bebek Kap&#; Süsü

Görsel Kaynak

S&#;cac&#;k renk seçenekleri keçe kuma&#;&#;n&#; bebek odas&#; kap&#; süsü yap&#;m&#; için ideal bir malzeme haline getiriyor. &#;&#;te, ad&#;m ad&#;m keçeden bebek kap&#; süsü yap&#;m&#;:

Gerekli Malzemeler:

  • 1 adet büyük mukavva
  • Makas
  • &#;nce kurdele
  • 5 renk ince keçe kuma&#;
  • 1 adet kahverengi keçe kuma&#;
  • Silikon tabancas&#;

Keçeden Bebek Kap&#; Süsü Nas&#;l Yap&#;l&#;r?

Up animasyonun filmini seyreden herkesin akl&#;nda koca bir balon halini alm&#;&#; uçan balonlar gelir. Siz de bebe&#;inizin odas&#;na bu s&#;cak görüntüyü katmak için balon &#;eklinde keçeden kap&#; süsü yapabilirsiniz: 

  • Mukavva üzerine, bebek odas&#; kap&#;s&#;na uyacak büyüklükte bir balon &#;ekli çizin ve kesin.
  • Kap&#; süsüne zemin olarak toz pembe, krem rengi gibi yumu&#;ak renkli bir keçe seçin. Üzerine mukavva ile ayn&#; ölçülerde bir balon çizin.
  • Keçeden balonu mukavvan&#;n üzerine yap&#;&#;t&#;r&#;n.
  • Renkli keçeler üzerine minik balonlar çizin ve kesin.
  • Kesti&#;iniz balonlar&#;, büyük balonun üzerine d&#;&#;tan içe do&#;ru dizilecek &#;ekilde yap&#;&#;t&#;r&#;n. Büyük balon yani kap&#; süsü zemini tamamen kapanana kadar bu i&#;lemi uygulay&#;n.
  • Hava balonu görünümünü tamamlamak için daha önce yapt&#;&#;&#;n&#;z balonun boyutu ile uyumlu bir dikdörtgen kesin. 
  • Bu dikdörtgeni hem mukavvadan hem de kahverengi keçe kuma&#;tan kesin. Elbette erkek ya da k&#;z bebek kap&#; süsü olu&#;una göre diledi&#;iniz keçe rengini de seçebilirsiniz. 
  • E&#;it uzunlukta iki kurdele kesin.
  • Kurdelelerin bir ucunu balona, bir ucunu ise sepete yap&#;&#;t&#;r&#;n.

Evde bebek kap&#; süsü yap&#;m&#; i&#;te bu kadar kolay!

Pleksi Bebek Kap&#; Süsü

Pleksi Bebek Kap&#; Süsü

Görsel Kaynak

Bebe&#;inizin ad&#;na karar verdiyseniz isimli bebek kap&#; süsü de güzel seçeneklerden biri olabilir. &#;&#;k bir görünüm için de aynaya benzeyen pleksi harfler ile kap&#; süsü yapabilirsiniz. &#;&#;te, bebek isimli kap&#; süsü yap&#;m&#;:

Gerekli Malzemeler:

  • Bebe&#;inizin ismini ya da ba&#; harflerini olu&#;turabilecek pleksi harfler
  • Harflerin s&#;&#;abilece&#;i boyutta bir kasnak
  • Jüt (halat) ip
  • Silikon tabancas&#;
  • Küçük bir oyuncak pelu&#;
  • Jüt ya da keten kuma&#;
  • Krem rengi yapay tüyler
  • Makas

Pleksi Bebek Kap&#; Süsü Nas&#;l Yap&#;l&#;r?

Kasnak ve pleksi harfler de bebek kap&#; süsü malzemeleri aras&#;nda en çok tercih edilenlerden. Siz de bu malzemeleri kullanarak bebe&#;inize en trend kap&#; süslerinden birini haz&#;rlayabilirsiniz:

  • Kasna&#;&#;n kenarlar&#;na silikon sürün. Kuma&#;&#; gergin &#;ekilde kasna&#;&#;n kenarlar&#;na yap&#;&#;t&#;r&#;n. 
  • Fazlal&#;k kuma&#;lar&#; arkaya do&#;ru katlay&#;n ve yap&#;&#;t&#;r&#;n.
  • Kuma&#; gerili kasna&#;&#;n kenarlar&#;na yap&#;&#;t&#;r&#;c&#; sürün ve halat&#; buraya yap&#;&#;t&#;rarak kasna&#;&#; çevreleyin.
  • Kasna&#;&#;n içerisine pleksi harflerle bebe&#;inizin ismini yap&#;&#;t&#;r&#;n.
  • Kasna&#;&#;n alt&#;na oyuncak bebe&#;i yap&#;&#;t&#;r&#;n.
  • Tüylerin uçlar&#;na yap&#;&#;kan sürün ve kasna&#;&#;n alt arkas&#;na yap&#;&#;t&#;r&#;n. Tüylerin kasna&#;&#;n alt&#;ndan sarkar &#;ekilde görünmesini sa&#;lay&#;n. 

Bebek için kap&#; süsü haz&#;r oldu bile. 

Ah&#;ap Bebek Kap&#; Süsü

Ah&#;ap Bebek Kap&#; Süsü Yap&#;m&#;

Görsel Kaynak

Bebe&#;inizin odas&#;n&#; dekore etmek için ah&#;ap do&#;all&#;&#;&#;ndan kap&#; süsü haz&#;rlamada da yararlanabilirsiniz. &#;&#;te, uzun y&#;llar çocu&#;unuzun odas&#;n&#; süsleyecek ah&#;ap bebek kap&#; süsü yap&#;m&#;:

Gerekli Malzemeler:

  • Ah&#;ap yuvarlak pano
  • Akrilik boya
  • F&#;rça
  • 20 adet farkl&#; boylarda beyaz strafor top
  • Kürdan
  • Sünger
  • Küçük oyuncak ay&#;
  • “Ho&#; geldin” ya da “K&#;z&#;m”, “O&#;lum” yaz&#;lar&#;n&#; olu&#;turabilecek ah&#;ap harfler
  • Silikon tabancas&#;

Ah&#;ap Bebek Kap&#; Süsü Nas&#;l Yap&#;l&#;r?

Ah&#;ap boyama a&#;amas&#; ile keyifli vakit geçirebilece&#;iniz kap&#; süsü yap&#;m&#;n&#;n ad&#;mlar&#; &#;unlar:

  • Panonun çerçevesini bebe&#;inizin odas&#; ile uyumlu bir renge boyay&#;n. &#;ç k&#;sm&#;n&#; da çerçeve ile z&#;t bir renge boyayabilirsiniz.
  • Strafor toplar&#; bir f&#;rça yard&#;m&#; ile farkl&#; renklere boyay&#;n. Boyad&#;&#;&#;n&#;z toplar&#;n etrafa de&#;meden kuruyabilmesi için kürdan kullanabilirsiniz. Toplara kürdan geçirin ve kurumalar&#; için kürdanlar&#; süngere bat&#;r&#;n.
  • Kuruyan toplar&#; kürdandan ç&#;kar&#;n. Panonun sol alt bölümüne hilal &#;eklini alacak &#;ekilde yap&#;&#;t&#;r&#;n. 
  • Ay &#;ekli olu&#;turan toplar&#;n yan&#;na oyuncak ay&#;y&#; yap&#;&#;t&#;r&#;n.
  • Ah&#;ap harfleri dilerseniz boyay&#;n, dilerseniz de do&#;al hali ile b&#;rak&#;n.
  • Harflerle olu&#;turdu&#;unuz kelimeyi panonun ortas&#;na yap&#;&#;t&#;r&#;n. 

Bebek odas&#;n&#; dekore etme ile ilgili di&#;er öneriler için ¨Bebek Odas&#; Süsleme Fikirleri¨ ba&#;l&#;kl&#; yaz&#;m&#;z&#; okuyabilirsiniz. Boyanabilir ah&#;ap gibi kendin yap projelerinizde kullanabilece&#;iniz dekoratif aksesuarlar&#; ise Koçta&#;’ta bulabilirsiniz.

Tülden Bebek Kap&#; Süsü

Tülden Bebek Kap&#; Süsü Kendin Yap

Görsel Kaynak

Bu modelde de k&#;z ya da erkek bebek kap&#; süsü yap&#;m&#;na özel tül renkleri kullanabilece&#;inizi hat&#;rlatal&#;m. Bu kap&#; süsünü daha büyük boyutlarda yaparak ikiz bebekler için de kullanabilirsiniz. &#;&#;te, tülden bebek kap&#; süsü yap&#;m&#;:

Gerekli Malzemeler:

  • &#;nce tül
  • &#;ki renk keçe kuma&#;
  • Mukavva
  • &#;nci boncuk
  • Tül ile ayn&#; renkte bir kurdele
  • &#;&#;ne
  • Tül ile uyumlu renkte iplik
  • Silikon tabancas&#;
  • Makas

Tülden Bebek Kap&#; Süsü Nas&#;l Yap&#;l&#;r?

Yenido&#;an bebek kap&#; süsü yapmak için &#;u ad&#;mlar&#; takip edebilirsiniz:

  • Tülün büyük bir k&#;sm&#;n&#; al&#;n ve yukar&#;dan a&#;a&#;&#;ya ikiye katlay&#;n. Ard&#;ndan sa&#;dan sola ikiye katlay&#;n. Elinizde küçük bir dikdörtgen &#;eklinde tül kalacak.
  • Tülü, ortas&#;ndan dikine do&#;ru dikin ve ipi çekin. &#;pi çekti&#;inizde tül ortadan büzü&#;ecek ve bir fiyonk görünümünü alacak. Büzü&#;mü&#; haldeki tülü ortas&#;ndan dikin.
  • Diki&#;li bölüme yani fiyonkun ortas&#;na kurdele yap&#;&#;t&#;r&#;n.
  • Mukavvay&#; bulut &#;eklinde kesin. Ayn&#; boyutlarda olacak &#;ekilde keçe kuma&#;tan da bulut kesin.
  • Keçe kuma&#;&#; mukavvan&#;n üzerine yap&#;&#;t&#;r&#;n.
  • 3 cm geni&#;li&#;inde uzun bir tül kesin. Tülü ikiye katlay&#;n. Tülün aç&#;k kalan taraf&#;n&#; iplik yard&#;m&#; ile dikin. 
  • Fiyonk yap&#;m&#;nda oldu&#;u gibi ipi çekin ve tülün kenarlar&#;n&#;n büzü&#;mesini sa&#;lay&#;n. Tülün ucunu dikin.
  • Büzü&#;en ipi kalp &#;eklindeki mukavvan&#;n kenar&#;na yap&#;&#;t&#;r&#;n.
  • Keçe kuma&#;tan bebe&#;inizin isminin harflerini kesin.
  • Kalbin içerisine bebe&#;inizin ad&#;n&#; yap&#;&#;t&#;r&#;n. 
  • &#;ki e&#;it kurdele kesin. Kurdelelerin bir ucunu fiyonka, di&#;er ucunu kalbin arkas&#;na yap&#;&#;t&#;r&#;n. 

Tüllü yenido&#;an kap&#; süsü kullan&#;ma haz&#;r. Güle güle kullan&#;n.  

Halat &#;pten Bebek Kap&#; Süsü

Halat &#;pten Bebek Kap&#; Süsü Yap&#;m&#;

Görsel Kaynak

El yap&#;m&#; bebek kap&#; süsü yapman&#;n kolay yollar&#;ndan birisi de halat kullanmak. &#;&#;te, halat ip ile bebek odas&#; için kap&#; süsü yap&#;m&#;:

Gerekli Malzemeler:

  • Halat ip
  • Mukavva
  • Ah&#;ap ya da plastik hayvan &#;eklinde boncuklar
  • Silikon tabancas&#;
  • Makas

Halat &#;pten Bebek Kap&#; Süsü Nas&#;l Yap&#;l&#;r?

Halat ipten bebek kap&#; süsü yap&#;m a&#;amalar&#; &#;unlard&#;r:

  • Mukavvadan büyük bir daire kesin. 
  • Dairenin içini de kesin ve bir halka elde edin.
  • D&#;&#; kenarlar&#;ndan ba&#;layarak halkaya yap&#;&#;t&#;r&#;c&#; sürün ve halat ipi üzerine yap&#;&#;t&#;r&#;n.
  • Tüm halka iple kaplanana kadar bu i&#;lemi uygulay&#;n.
  • Halka &#;eklindeki kap&#; süsünün üzerine boncuklar&#; yap&#;&#;t&#;r&#;n. Hepsi bu kadar.

Bebek Kap&#; Süsü Nas&#;l As&#;l&#;r?

Tül gibi hafif kap&#; süslerini kap&#;ya jüt ip ya da kurdele yard&#;m&#; ile yap&#;&#;t&#;rabilirsiniz. Daha a&#;&#;r kap&#; süslerinde ise çift tarafl&#; bant tercih edebilirsiniz. Ah&#;ap pano gibi oda içinde de kullan&#;labilen kap&#; süslerini ise çerçeve ask&#;s&#; kullanarak monte edebilirsiniz. 

Do&#;um öncesi yapabilece&#;iniz haz&#;rl&#;klardan birisi de bebek odas&#;n&#; dekore etmek. Bebek odas&#; dekorasyonu ile ilgili ipuçlar&#;n&#; ö&#;renmek için ¨Bebek Odas&#; Nas&#;l Dekore Edilir?¨ ba&#;l&#;kl&#; yaz&#;m&#;za göz atabilirsiniz. Unutmay&#;n, eviniz için zevkle yapabilece&#;iniz kendin yap fikirlerini Ak&#;ll&#; Çözümler kategorisinde sizlerle payla&#;maya devam edece&#;iz.

En Çok Kullan&#;lan Bebek Kap&#; Süsü Malzemeleri Neler?

Bebek odas&#;n&#;n giri&#;ini süsleyece&#;i için genellikle kap&#; süsleri s&#;cak bir görünüm veren malzemeler aras&#;ndan seçilir. Örne&#;in keçe kuma&#;tan bebek kap&#; süsü bir çizgi film görüntüsü yarat&#;r. Tülden bebek kap&#; süsü ise yenido&#;an sevimlili&#;ini yans&#;t&#;r. Öte yandan bebek odas&#; dekorasyonu do&#;all&#;&#;&#;n&#; yans&#;tmas&#; için de boyanabilir ah&#;ap panolar da tercih edilir. Siz de zevkinize en uygun bebek kap&#; süsü için keçe, tül, ah&#;ap ya da halat ip gibi malzemelerden birini tercih edebilirsiniz. Dilerseniz bebek odas&#;n&#; süsleyecek duvar yap&#;&#;kanlar&#;na da Koçta&#;’tan ula&#;abilirsiniz 

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır