meydan evler kiptaş / KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler / Sosyal Konut

Meydan Evler Kiptaş

meydan evler kiptaş

kiptaş tuzla meydan evler son durum

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt; İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da yapımı devam eden Aydınlık Evler ve Meydan Evler projelerini inceledi.

Genel Müdür Ali Kurt, şantiye ziyaretlerine Tuzla’da inşaatı süren sosyal konut projesi Aydınlık Evler ile başladı. Söz konusu projenin ilerleyişini yakından takip eden Ali Kurt, yaptığı açıklamada Tuzla Aydınlık Evler’in şantiyesinde olduğunu söyleyerek, kaba yapısı bitmek üzere olan projenin imalatlarının hızla ilerlediğini söyledi. 

Yaptığı açıklamada "Sürprizlere hazır olun." diyen KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, bölgenin alt yapı yatırım süreçlerini hızlı şekilde yürüten İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ve Genel Sekreter Yardımcımız Arif Gürkan Alpay’a da teşekkürlerini sundu.

Teknik ekip ile ziyaretlerina hız kesmeden devam eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt daha sonra tamamlanma sürecine giren Tuzla Meydan Evler şantiyesini ziyaret etti. Daire belirleme

Tuzla Meydan Evler projesi sahiplerine erken teslim edildi

&#;stanbul Büyük&#;ehir Belediyesi (&#;BB) i&#;tiraki Kipta&#; taraf&#;ndan 31 May&#;s ’de temeli at&#;lan ve ba&#;&#;ms&#;z birimden olu&#;an Kipta&#; Tuzla Meydan Evler tamamland&#;. 5 blok, konut, 9 ticari birim ve 1 kre&#;ten olu&#;an projenin anahtar teslim töreni &#;BB Ba&#;kan&#; Ekrem &#;mamo&#;lu kat&#;l&#;m&#;yla gerçekle&#;ti.

&#;stanbullulara verdi&#;i sözleri yeri getirmenin gururunu ya&#;ad&#;&#;&#;n&#; belirten &#;mamo&#;lu, &#;stanbullulara mahcup olmamak için en üst seviyede gayreti ortaya koyacaklar&#;n&#; kaydetti. Bostanc&#; – Dudullu metrosunun ’ün ilk gününde yeni y&#;l hediyesi olarak &#;stanbul’a kazand&#;r&#;laca&#;&#;n&#; müjdesini veren Ba&#;kan &#;mamo&#;lu, “Söz veriyoruz ve sözlerimizi tutuyoruz. Ne mutlu bana” dedi.

"&#;stanbul'un kaynaklar&#; için ne kadar titiz çal&#;&#;t&#;&#;&#;m&#; bilemezsiniz"

Verilen sözlerin belli sebeplerle yerine geldi&#;ini belirten &#;mamo&#;lu, “16 milyon insan&#;m&#;za verdi&#;imiz sözleri tutmak üç y&#;lda yapt&#;&#;&#;m&#;z hizmetlerle çok konu&#;ulmak hatta öyle konu&#;ulmak ki bir k&#;s&#;m insanlar kendi yönettikleri 25 y&#;l&#;, 3,5  y&#;lla yar&#;&#;t&#;racak derecede e&#; de&#;er tuttuklar&#;n&#; görmek, beni ziyadesiyle mutlu ediyor” ifadelerini kulland&#;. Projelerin &#;stanbullular&#;n bütçesindeki israfa son vererek hayata geçti&#;ini aktaran &#;mamo&#;lu, aç&#;klamas&#;na &#;öyle devam etti:

“Bu &#;ehrin nimetlerinin, paras&#;n&#;n tekrar bu &#;ehrin insanlar&#;na harcanmas&#; konusunda ne kadar titiz çal&#;&#;t&#;&#;&#;m&#;z&#; bilemezsiniz. &#;sraf&#; ortadan kald&#;rd&#;&#;&#;n&#;zda tasarrufu hayata geçirdi&#;inizde sözlerinizi yerine getirmek bir o kadar kolay oluyor. Onun için e&#;er siz akl&#;n&#;za hizmet etmeyi koyarsan&#;z i&#;te tam da o zaman ba&#;aramayaca&#;&#;n&#;z ve sonucuna ula&#;t&#;ramayaca&#;&#;n&#;z hiçbir i&#;, &#;stanbul'da yok.”

"&#;BB bütçesi hiç bu kadar bereketli olmad&#;"

&#;sraf son veren, tasarrufu hayata geçiren anlay&#;&#;&#;n &#;stanbul’un bütçesine bereket getirdi&#;ini kaydeden &#;mamo&#;lu, “Bereket çok k&#;ymetli bir kavram. Hakk&#;n&#; vermek laz&#;m. &#;sraf düzenine i&#;te son verdi&#;iniz zaman sizin bütçenizde de bereket filizlenir, büyür ve kocaman olur. Tahmin edece&#;iniz i&#;lerden daha fazla i&#; üretirsiniz. Mucizeden de&#;il   bereketin t&#;ls&#;m&#;ndan bahsediyorum.   Bereketin oldu&#;u yerde biliniz ki yat&#;r&#;m vard&#;r. Bereketin oldu&#;u yerde güzel i&#;lerle insanlar&#;n&#;z&#; bulu&#;turmak vard&#;r. &#;ddiayla söylüyorum ki &#;stanbul Büyük&#;ehir Belediyesi'nin bütçesi hiç bu kadar bereketli olmam&#;&#;t&#;. Çok dua, çok destek var bizimle” diye konu&#;tu.

Günde 20 bin litre su tasarrufu

Sosyal konut anlay&#;&#;&#;na bereket kavram&#;yla ba&#;ka bir boyut getirdiklerini söyleyen &#;mamo&#;lu, “Kipta&#; yeni bir dönemi ba&#;latt&#;. Türkiye'de ilk kez bir sosyal konut projesinde bu tarz uygulama hayata geçirmenin gururunu ya&#;&#;yoruz. Günde 20 bin litre su tasarrufunu vatanda&#;lar&#;m&#;za sadece bu projede kazand&#;r&#;yoruz. Bakt&#;&#;&#;n&#;zda bu senede kurak bir dönem geçiriyoruz. Yani her birinizin evindeki muslu&#;un ak&#;&#;&#;nda biraz daha titiz olmal&#;y&#;z” dedi.

Zaman&#;ndan 6 ay önce teslim edildi

Kipta&#; Tuzla Meydan Evler projesinin ’de temelinin at&#;ld&#;&#;&#;n&#; an&#;msatan &#;mamo&#;lu, konu&#;mas&#;n&#;n devam&#;nda &#;unlar&#; söyledi:

“Neredeyse 1,5 sene sonra, zaman&#;ndan 6 ay önce insanlar&#;m&#;zla bu projeyi bulu&#;turuyoruz. Biz buran&#;n temelini burada atarken sabote edilmeye gayret edildi. Projenin uygunsuz oldu&#;u, ruhsat verilemeyece&#;i gelip yine kürsüden söyleyen bir ilçe belediye ba&#;kan&#; vard&#;. Yani bu ifadelerle yine devletin bir kurumunu zora sokmak. 41 bine yak&#;n insan&#;n ba&#;vurdu&#;u ve bugün onlardan ’unun yuvas&#;na girece&#;i evleri, karalamak, kötülemek ve tabiri caizse insanlar&#;n buraya ilgisini uzakla&#;t&#;rma yönündeki giri&#;imi tümden bo&#;a ç&#;km&#;&#;t&#;r. Üzülerek bunu hat&#;rlat&#;yorum. E&#;er ben böyle  bir laf&#; etmi&#; olsam bugün gerçekten yüzüm k&#;zar&#;rd&#;. Hatta morar&#;rd&#; diyece&#;im, k&#;zarmas&#; yetmez. Bir ba&#;kas&#;n&#;n yüzü k&#;zar&#;r m&#; diye merak etmiyor de&#;ilim. Üzüntüyle o gün de kendisini uyarm&#;&#;t&#;m. Yanl&#;&#; yap&#;yorsun. Biz devletin kurumuyuz. Devletin kurumu bu tür i&#;lere tenezzül etmez. Zira biz bu kentte yüzlerce, bizden önce yap&#;lan yanl&#;&#; uygulamalar&#; ve  i&#;leri tapusundan tutun kat irtifak&#;na yanl&#;&#; projelerden tutun protokolsüz temel atmalara var&#;ncaya kadar düzeltmi&#; de bir yönetimiz. Hat&#;rlatmas&#;nda ve uyar&#;s&#;nda yapmama ra&#;men bu &#;srar&#;n da devam etmi&#;ti. Ancak gördü&#;ünüz gibi sonucuna ermi&#; olmas&#; ne denli bir yanl&#;&#; ifade kulland&#;&#;&#;n&#;n ve bizi karalama giri&#;iminde bulundu&#;unun da ispat&#; olmu&#;.”

"16 milyona e&#;it bakan göze sahibiz"

“Kendini soyutlayan de&#;il, çevreyle bütünle&#;en bir yap&#; düzeni, kom&#;uluk duygusunu artt&#;ran bir yap&#; düzenini harekete geçirdik” diyen &#;mamo&#;lu, “Uygun bir alan&#;nda bir de kre&#; üretti arkada&#;lar&#;m… Sosyal konuttan ba&#;layan sosyal ya&#;am kültürünü güçlendiren, sosyal demokrat anlay&#;&#;&#;m&#;z&#;n tam da bir sonucu i&#;te burada insan&#; ay&#;rt etmemek. &#;nsanlar&#; e&#;it hizmet sunma duygusu hiç kimsenin kimli&#;ine, ya&#;am&#;na, inanc&#;na siyasi görü&#;üne bakmaks&#;z&#;n o kadar kendimi, bu &#;ehrin 16 milyon insan&#;na yak&#;n hissediyorum ki Allah &#;ahit hiçbirisiyle aramda bir ba&#;kas&#;yla oldu&#;undan fark yok. Hizmet ederken e&#;er mutluysa vatanda&#;&#;m&#;z gözünün içerisinden o mutlulu&#;u alabiliyorsam. Benim için gerisi teferruat. 16 milyon insan&#;m&#;za e&#;it bakan bir göze, gönle sahibiz” ifadelerini kulland&#;.

Anahtar teslim töreninin ard&#;ndan &#;mamo&#;lu, hak sahiplerinden O&#;uzhan Canpolat’&#;n evine misafir oldu. Ev sahipleriyle kahve içen ve koyu sohbete koyulan &#;mamo&#;lu aileyle hat&#;ra foto&#;raf&#; çektirdi.

Ayd&#;nl&#;k Evler de geliyor

Kipta&#; Genel Müdürü Ali Kurt ise, “Tuzla Meydan Evlerle birlikte bu dönemde temel at&#;lan dört sosyal konutumuzun üçünü teslim etmi&#; oluyoruz ve ba&#;&#;ms&#;z birinden olu&#;an sosyal konut projemizi teslim etmi&#; oluyoruz. Bundan sonraki hedefimiz Tuzla Ayd&#;nl&#;k Evler Sosyal Konut Projemiz. Onu da ola&#;anüstü bir aksilik olmazsa Ocak ’te hak sahipleri daire belirleme kurallar&#;n&#; yapaca&#;&#;z. Teslim tarihimizi de ayn&#; dönemde aç&#;klayaca&#;&#;z” dedi.

ba&#;&#;ms&#;z birimden olu&#;an Kipta&#; Tuzla Meydan Evler, Türkiye’de ilk kez bir sosyal konut projesinde kullan&#;lan “Gri Su Geri Kazan&#;m” sistemiyle ön plana ç&#;k&#;yor. “Gri Su Geri Kazan&#;m Sistemi” ile evlerde kullan&#;lan sular (du&#;, küvet, lavabo, çama&#;&#;r makineleri ve mutfaklardan vb. gelen evsel nitelikli at&#;k sular) ar&#;t&#;larak yeniden (klozetlerin rezervuarlar&#;nda ve bahçe sulamas&#; için) kullan&#;lacak. Böylece hem bu evlerde ya&#;ayanlar&#;n su faturalar&#;ndan hem de sadece bir günde ortalama ki&#;inin ihtiyac&#; olan yakla&#;&#;k 20 bin litre sudan tasarruf edilerek, do&#;al su kaynaklar&#;n&#;n ve çevrenin korunmas&#;na önemli katk&#;da bulunulacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından 31 Mayıs ’de temeli atılan ve bağımsız birimden oluşan KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler tamamlandı, 6 ay erken teslimler başlıyor.

ANAHTAR TESLİM TÖRENİ İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU’NUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞECEK

2 haftalık ön başvuru süresi sonunda 40 bin başvuru alan KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler’in daire teslim töreni; 10 Aralık Cumartesi günü saat ’de, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt ve hak sahiplerinin katılımıyla Tuzla Meydan Evler’de yapılacak.

KİPTAŞ YİNE BİR ERKEN TESLİM KLASİĞİNE İMZA ATIYOR

5 blok, konut, 9 ticari birim ve 1 kreşten oluşan Tuzla Meydan Evler’in 8 Ekim tarihinde gerçekleşen daire belirleme kura çekilişinde KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt; projenin teslimlerinin sözleşme iş bitim tarihinden 6 ay önce başlayacağını duyurmuştu. Kaliteli malzemeden ödün vermeden dönemin en uygun ödeme şartlarının sabit taksitlerle sunulduğu proje, hak sahipleri ile buluşuyor.

TÜRKİYE’NİN İLK ÇEVRECİ SOSYAL KONUTU: TUZLA MEYDAN EVLER

Tuzla Meydan Evler projesi, Türkiye’de ilk kez bir sosyal konut projesinde kullanılan “Gri Su Geri Kazanım” sistemiyle ön plana çıkıyor.

 “Gri Su Geri Kazanım Sistemi” ile; evlerde kullanılan sular (duş, küvet, lavabo, çamaşır makineleri ve mutfaklardan vb. gelen evsel nitelikli atık sular) arıtılarak yeniden (klozetlerin rezervuarlarında ve bahçe sulaması için) kullanılacak. Böylece hem bu evlerde yaşayanların su faturalarından hem de sadece bir günde ortalama kişinin ihtiyacı olan yaklaşık 20 bin litre sudan tasarruf edilerek, doğal su kaynaklarının ve çevrenin korunmasına önemli katkıda bulunulacak.

Merkezinde insan olan, çevre odaklı olarak inşa edilen KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler, modern mimarisi, çocuk oyun alanları, cadde üstü dükkânları, kreşi ve duvarlarla çevrili olmayan tasarım anlayışıyla bulunduğu bölgeye değer katacak.

ANAHTAR TESLİM TÖRENİ

Tarih: 10 Aralık Cumartesi

Saat:

Adres: KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler 

Mimar Sinan Mahallesi, Sarıkaya Caddesi No, Tuzla/İstanbul

Daire teslimleri 10 – 29 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olup teslim programına buradan ulaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası