prenses model kısa abiye / Simli Prenses Model Abiye – Eren Abiye

Prenses Model Kısa Abiye

prenses model kısa abiye

Abiye Elbise Modelleri

Oleg Cassini yarım asırlık bir Amerikan markasıdır. Gelinlik ve abiyede Amerika’nın bir numaralı markası olup koleksiyonları tüm dünyada ’den fazla mağazada satılmaktadır. Oleg Cassini Türkiye’de İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, İzmit, Antalya’daki mağazlarıyla birlikte büyüme hızı gün geçtikçe artmaktadır. Oleg Cassini mağazalarında gelinliğin yanı sıra, geniş çaplı abiye ve özel günlerinize kusursuz şekilde hazırlanmanızı sağlayacak tüm aksesuar alternatifleri bulunmaktadır. Dünya çapında gelinlik ve abiye üreticisi olarak anılan marka müşterilerine en iyi tasarım ve kaliteyi uygun fiyatlar ile sunabilmeyi temel ilke edinmiştir.

Tüm stil sahibi kadınlarını gelinlik ve abiye koleksiyonlarıyla buluşturan Oleg Cassini mağazaları, zengin koleksiyonu ile özel günleriniz için tepeden tırnağa şıklık sunmak üzere ışıltılı dünyasına sizi de davet ediyor.

Lila Kayık Yaka Prenses Model Abiye Elbise

TESLİMAT

İnternet mağazamızdan oluşturduğunuz siparişleriniz, size MNG Kargo güvencesiyle ulaştırılmaktadır.

Siparişiniz 24 ile 48 saat arasında MNG Kargo’ya teslim edilir. MNG Kargo siparişinizi teslim aldıktan sonra sizi sms ile bilgilendirir ve bulunduğunuz bölgeye göre iş günü içerisinde adresinize teslim eder.

Mobil bölgelerde teslimatların biraz daha uzun sürebileceğini lütfen dikkate alınız. Resmi tatil ve bayram dönemlerinde kargo firmaları çalışmadığı için teslimatınız ilk iş günü içerisinde yapılacaktır. 

DEĞİŞİM & İADE

Satın almış olduğunuz üründe; ürünün tekrar satılabilme özelliğini kaybetmemiş ve kullanılmamış olması koşulu gerekmektedir. Değişim ve İade işlemlerinde fatura ibrazı zorunludur. Değişim ve İade süresi elinize ulaştığından itibaren 2 iş gündür. Abiye, Tulum ,Klasık Takım, Elbise  ( Tüm Elbiseleri Kapsamaktadır ) ve Tasarım ürünlerde iade yapılmamaktadır, model yada beden değişimi yapabilirsiniz. İade sadece  GÜNLÜK KULLANIM   (JEAN,TİŞÖRT,SWEAT vb.) gibi ürünleri kapsamaktadır.

Değişimini yapmak istediğiniz ürün/ürünleri anlaşmalı olduğumuz kargo firmamız MNG Kargo aracılığıyla () kodu ile göndermeniz gerekmektedir. Gönderdiğiniz kargo bize ulaştıktan sonra değişim siparişinizi oluşturabilirsiniz. Değişim kargonuzu rahat bulabilmemiz için alış- veriş yaptığınız isim soy isim ve telefon numaranızı kargo gönderimi esnasında yazmanız rica olunur.  (Abiye, Tulum ,Klasık Takım, Elbise  ( Tüm Elbiseleri Kapsamaktadır ) ve Tasarım ürünlerde iade yapılmamaktadır, model ve beden degişi mi yapabilirsiniz)

Değişim ve İade kargo masraflarını ben mi ödeyeceğim?

Hayır, funduszeue.info 'den yapacağınız alışverişlerinizde iade gönderdiğiniz ürünlerin satın almış olduğunuz tutarları size iade edilir. Satın aldığınız ürünlerin iade tutarlarından kargo masrafları düşülerek ücret tarafınıza yatırılır.

-Kapıda ödeme ile yapılan ödemelerde Aracı firma (kargo) aracılığı ile ödeme yapıldığından iade süreçleri 21 iş günü içerisinde gerçekleşmektedir,

-Online ödemelerinizde iade sürecimiz ürün firmamıza ulaşmış olduğu tarih itibari ile  15 iş günüdür,

Ürünlerin size ulaşması amacıyla ödediğiniz Kargo Ücreti ve Kapıda Ödemeli siparişlerinizde tahsil edilen Kapıda Ödeme Hizmet Bedeli iade edilmemektedir.

Değişimine karar verdiğiniz ürününüzü tarafımıza gönderirken Kargo Ücreti Tarafınıza Yansıtılacaktır. Satışa sunduğumuz tüm ürünler, kargoya teslim edilmek üzere paketlenirken hasar kontrolünden geçer. Nadiren yaşanılan ürün ayıplı/defolu/yanlış şekilde tarafınıza ulaştıysa böyle bir durumda süreç şu şekilde işlemektedir;

Siparişiniz kargo görevlisi tarafından adresinize ulaştırıldığında, ürünü teslim almadan önce mutlaka dış pakette hasar kontrolü yapın ve herhangi bir hasar gördüğünüz anda "Durum Tespit Tutanağı" hazırlatın. Sipariş tesliminden sonra fark ettiğiniz bir hasar durumunda, ilgili kargo şubesiyle hemen iletişim kurmanız ve "Durum Tespit Tutanağı" hazırlamalarını istemeniz gerekir. Eğer kargo şubesi size bu konuda yardımcı olmuyorsa, lütfen en kısa sürede bizi bilgilendirin.

Hasar Tespit Tutanağıyla birlikte hasarlı ürünü adresimize gönderdiğinizde ürün değişim ya da iade işlemleriniz hızla tamamlanır ve size bu konuda bilgi verilir.

Simli Prenses Model Abiye

Kalın askılı, köpük simle tasarlanmış, eteği tül Prenses abiye
Model adı prenses

 

Eren Abiye bu sezon tasarım ilhamını İstanbul’un ihtişamından alıyor. Koleksiyon, şehrin zengin kültürel mirasını ve çeşitli etkilerini kutlamak için tasarlandı. İstanbul’un ihtişamından ilham alan abiye koleksiyonu, Türk ve Batı stillerinin birleşiminden oluşuyor. Koleksiyon ipek, tül, şifon, dantel ve payetler gibi çeşitli materyalleri içeriyor. Zarafeti feminenlikle, ihtişamı modernlikle, geleneği yenilikle harmanlayan bir koleksiyon. Koleksiyon, kadınların kendilerini daha da güzel hissetmeleri amacıyla tasarlandı.  Eren Abiye’nin yeni koleksiyonu, onun tasarıma olan tutkusunun bir temsilidir. İpek, tül, şifon, dantel ve payetler gibi kumaşlarla bu parçaların herhangi bir etkinlik için mükemmel olması şaşırtıcı değil. Koleksiyon, her durum için mükemmel olan zarif, şık ve zamansız tasarımlara sahiptir. Ayrıca koleksiyonda ten rengi tonlardan pembe ve mavinin canlı tonlarına kadar geniş bir renk yelpazesi kullanılıyor.  Göz alıcı renkleriyle göz kamaştırırken, güpür kristal boncuk işlemeleriyle, sizi zerafetin eşliğinde bir yolculuğa çıkarıyor. Eren Abiyenin vazgeçilmez  kemer üzerine özenle kristal boncuk işlemelerine bu sezon tarlatalı etek dikişleri eşlik ediyor. Tartarlı etek dikişleri koleksiyonun vazgeçilmez bir parçası oluyor. Tasarımları, tutkulu ve derin hislerle karakterize eden yeni koleksiyonu romantizmin kapısını aralıyor.

Prenses Abiyeler

Şık bayanlara özel Prenses abiyeler aynı gün ücretsiz kargo ve iade avantajı ile Abiyefon'da

  • Zümrüt Yeşili Askılı Pul İşlemeli Uzun Prenses Abiye ABU

    Zümrüt Yeşili Askılı Pul İşlemeli Uzun Prenses Abiye ABU

  • Açık Lavanta Taşlı Uzun Özel Tasarım Abiye ABU

    Açık Lavanta Taşlı Uzun Özel Tasarım Abiye ABU

  • Mint Taşlı Uzun Özel Tasarım Abiye ABU

    Mint Taşlı Uzun Özel Tasarım Abiye ABU

  • Kırmızı Üstü Boncuklu Uzun Prenses Model Abiye ABU

    Kırmızı Üstü Boncuklu Uzun Prenses Model Abiye ABU

  • Son 1

    Pudra Taşlı Prenses Uzun Simli Nişan Elbisesi ABU

    Pudra Taşlı Prenses Uzun Simli Nişan Elbisesi ABU

  • Uzun Lavanta Abiye Elbise ABU

    Uzun Lavanta Abiye Elbise ABU

  • Zümrüt Yeşili Askılı Simli Uzun Prenses Abiye ABU

    Zümrüt Yeşili Askılı Simli Uzun Prenses Abiye ABU

  • Bakır Askılı Simli Uzun Prenses Abiye ABU

    Bakır Askılı Simli Uzun Prenses Abiye ABU

  • Son 1

    Lavanta Askılı Simli Uzun Prenses Abiye ABU

    Lavanta Askılı Simli Uzun Prenses Abiye ABU

Toplam 9 üründen 1-9 arası gösteriliyor.

Bizi Takip Edin

Sizin İçin Buradayız

E-Bültene Üye Ol %10 İNDİRİM Kazan!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası