90 60 90 vücut tipi / Blog - Vücut ölçüsünün tarihsel gelişimi,

90 60 90 Vücut Tipi

90 60 90 vücut tipi

Ölçüleri Olan Mankeni Tahmin Edebilecek misin?

Haberler

Test

Ölçüleri Olan Mankeni Tahmin Edebilecek misin?

Hangisi?

Tebrikler! Tam isabet!

Tebrikler! Tam isabet!

Maalesef!

Maalesef!

Yanlış tahmin!

Yanlış tahmin!

Hayır!

Hayır!

Çok yaklaştın ama olmadı!

Çok yaklaştın ama olmadı!

Yanlış tahmin!

Yanlış tahmin!

Maalesef!

Maalesef!

Tekrar dene!

Tekrar dene!

Bilemedin!

Bilemedin!

Bilemedin!

Bilemedin!

ölçüsü nedir?

İçindekiler:

  1. ölçüsü nedir?
  2. Hangi manken ?
  3. Fizik Nedir?
  4. vücut ölçüleri değişti mi?
  5. Vücut ölçüleri nasıl alınır?
  6. Kum saati vücut tipi nasıl olur?
  7. Mankenlerin beli kaç cm?
  8. 90 60 90 ne zaman çıktı?
  9. Mükemmel vücut ölçüleri nedir?
  10. Kadın Vücut ölçüleri kaç olmalı?
  11. Kum saati fizikli kadınlar nasıl giyinmeli?
  12. Kum saati vücut icin ne yapmali?
  13. Kadınların ideal vücut ölçüleri nasıl olmalı?
  14. Bomba Bomba şarkısı ne zaman çıktı?
  15. Ismail yk Bombabomba ne zaman cikti?
  16. Kadın vücut ölçüleri kaç olmalı?

ölçüsü nedir?

90-60-90 ölçülerikadınlarda sırasıyla göğüs, bel ve kalçaların çevresinin ölçülmesiyle elde ediliyor ve ideal kadın vücudunun bu ölçülere sahip olması bekleniyor

Hangi manken ?

Tebrikler! Tam isabet! Petra Nemcova'nın vücut ölçüleri 90-60-90!

Fizik Nedir?

36 bedene denk gelen vücut ölçüleri. uzun yol yaparken radara yakalanmamak için kullandığım bir terim. 90km/h hızla normal yolda giderken, köy ve şehiriçi transit yollara geldiğinizde mecburen yavaşlayıp hızı 60km/h'a düşürmek ve şehir dışına çıkıldığında tekrar hızlanarak 90km/h hıza çıkarma işine verdiğim isim.

vücut ölçüleri değişti mi?

TÜRK Standartları Enstitüsü (TSE), Türk kadın ve erkeğinin beden ölçüleriniyeniden belirledi. Çıkan sonuç, Türk kadınının, mükemmel vücut ölçüsüdiye bilinen '90-60-90'dan uzaklaştığı yönündeydi. Buna göre ideal Türk kadınının standart vücudu, göğüs 96 cm, boy cm, bel 68 cm ve kalça cm ölçülerinde

Vücut ölçüleri nasıl alınır?

Beden ölçüsü, göğüsün tam altındaki hizadan ölçülür. Bu hiza mezura ile sarılarak göğüs beden ölçüsübulunabilir. Cildi sıkıştırmayacak şekilde mezuranın tutulması, doğru sonuçların bulunması için oldukça önemlidir.

Kum saati vücut tipi nasıl olur?

Kum saati vücut tipi nedirsorusunun cevabı; en ideal vücuttipidir. Simetrik omuzlar ve kalçalar, dolgun göğüsler, incecik bel ve kusursuz bacaklar görüyorsan, kum saati vücut tipinesahip olduğunu söyleyebiliriz. Üst ve alt yani göğüs ve kalça eşit, tam ortası yani bel incecik olur.

Mankenlerin beli kaç cm?

Bu da demek oluyor ki, bir modelin boyu ve 1. 80 metre arasında, göğüs, belve kalça çevresi ise cmolursa idealdir! Belçevresi 68 cm'den darsa, bu kilonun da az olması gerektiğine işaret eder.

90 60 90 ne zaman çıktı?

Çok ilginçtir ki, ilk albüm 'te çıkmıştı, ikincisi de 'da piyasaya sürüldü. Böyle bir tesadüf var ortada. Umarım uğurlu gelir. - Yeni şarkınızda, sanal alemdeki kadınların ağzından "90-60-90vücudum var, doya doya bitmez tadım var" demişsiniz

Mükemmel vücut ölçüleri nedir?

Mükemmel VücutYapısı Yapılan klinik deneyler ve tüketici araştırmaları kadınlar için ideal vücut ölçüleriniortaya koymayı başarmıştır. Hiçbir cerrahi müdahaleye uğramamış ortalama boyunda olan kadınların ideal vücut ölçüleri; olarak sıralanabilir.

Kadın Vücut ölçüleri kaç olmalı?

Hiçbir cerrahi müdahaleye uğramamış ortalama boyunda olan kadınlarınideal vücut ölçüleri; olarak sıralanabilir. Uzun yıllar olarak hafızalarda yer eden ideal ölçülergünümüzde daha gerçekçi rakamlarla revize edilmiş ve herkes kendi vücuduyla barışma yolunu seçmiştir.

Kum saati fizikli kadınlar nasıl giyinmeli?

KUM SAATİVÜCUT TİPİ NASIL GİYİNMELİ? Kum saativücut tipinde önemli olan, bel bölgesini vurgulamaktır. Bu vücut tipine sahip olan kadınlara çoğunlukla yüksek belli pantolon, etek ve şortlar daima yakışır. Bununla birlikte v yakalı ve yuvarlak parçalar da oldukça şık durur.

Kum saati vücut icin ne yapmali?

Kum SaatiTipi Vücutİçin Beslenme Önerileri Doymuş yağ tüketmekten kaçınmalısınız. Et ürünü tüketecekseniz yağsız olmasına dikkat etmelisiniz. Çok fazla karbonhidrat tüketmemeniz gerek. Canınız pilav gibi karbonhidrat içeren besinler çektiyse bunu en azından öğle saatlerinde yapabilirsiniz.

Kadınların ideal vücut ölçüleri nasıl olmalı?

Hiçbir cerrahi müdahaleye uğramamış ortalama boyunda olan kadınların ideal vücut ölçüleri; olarak sıralanabilir. Uzun yıllar olarak hafızalarda yer eden ideal ölçülergünümüzde daha gerçekçi rakamlarla revize edilmiş ve herkes kendi vücuduyla barışma yolunu seçmiştir.

Bomba Bomba şarkısı ne zaman çıktı?

Bombabomba.com, İsmail YK'nın "Yurtseven Kardeşler" adında kardeşlerinden oluşan müzik grubu haricinde çıkardığı ikinci albümüdür. tarihinde müzik marketlerindeki raflarda yerini almıştır.

Ismail yk Bombabomba ne zaman cikti?

funduszeue.info tarihi

Kadın vücut ölçüleri kaç olmalı?

Hiçbir cerrahi müdahaleye uğramamış ortalama boyunda olan kadınlarınideal vücut ölçüleri; olarak sıralanabilir. Uzun yıllar olarak hafızalarda yer eden ideal ölçülergünümüzde daha gerçekçi rakamlarla revize edilmiş ve herkes kendi vücuduyla barışma yolunu seçmiştir.

90 60 90 nasıl görünüyor Araştırmalar ideal bir kadının nasıl görünmesi gerektiğini kanıtladı.

Yani. Bugün kadın figürü hakkında konuşacağız. Daha doğrusu - belirli bir ideal figür hakkında. O kadar yaygın bir görüş var ki - "ideal" 90x60x90 olduğunda. Bu sayılar nedir? Bu kalça - bel - göğüs çevresidir. Santimetre cinsinden. Nereden geldi? Kadın güzelliği sorusu uzun süredir birçok meraklı zihni meşgul etti - ve şimdi ölçtüler ve karşılaştırdılar. Ve bir yerlerden biri - şimdiye kadar ideal bir figürün sahibi olarak kabul edilen tüm kadınların - oranların aynı 90 60 90'a yakın olduğu sonucuna vardı.

İlk örnek 90 60 90, büyük olasılıkla herkes Marilyn Monroe'yu arayacak. "Göstergeleri" iyi biliniyor - bunlar Aslında, işte burada - gerçekten, sayılar 90 60 90'a yakın. Aynı zamanda. 90 60 90 formülünün yanlış olduğu benim için her zaman açıktı. Sonuçta, insanların daha yüksek ve daha düşük olduğu açıktır. Daha eksiksiz ve daha az eksiksiz. Sabit mutlak değerlerden bahsedemeyiz. En azından mutlak değerler hakkında değil oranlar hakkında konuşmamız gerektiğini söylemeye gerek yok.

Şunlar. vücudun bir kısmı diğerine bazı katsayılarla bağlı olmalıdır. Bu ilk. Daha uzak. Ne de olsa kimsede aynı 90 60 90 yok. Marilyn Monroe bile. Maça maça diyelim: , değil. Bu tamamen farklı bir oran. Formül doğru olsaydı - o zaman Marilyn ünlü olmazdı. GERÇEKTEN 'a sahip olan kadın temsilciyi tam olarak bulurlardı.

Genel olarak tanınan ideal rakamlarda hiç kimsenin 'a sahip olmadığı basit gerçeği bile - bu kendi başına bunun yanlış bir oran olduğunu kanıtlıyor. Bu nedenle, bu durumda tek doğru sonucu çıkarıyoruz: bu formül yanlış.

Yani. Formül reddedildi. Ama bu formül yerine başka bir şeye dikkat çekmek istiyorum. 'ın sadece yaygın bir efsane olduğu benim için her zaman açıktı. Ama oranları karşılaştırırken şunu fark ettim - bu beni gerçekten şaşırttı. Yani: Tamamen farklı göstergelere dikkat ettim. 90 60 90 formülü "çevreyi" ölçer. Ama baktığımızda bu çevreyi görüyor muyuz? Sadece vücudun tek tek bölümlerinin görünen genişliğini ve uzunluğunu görüyoruz. Onların "çevresini" görmüyoruz. Bu nedenle, mantıksal olarak basittir - genel olarak "çevrenin" dikkate alınmasına gerek yoktur. Yani. Omuzların genişliğini ve kalçaların genişliğini karşılaştırmaya başladım. Çevre değil - sadece görsel genişlik. Ve aldığım şey bu:

Doğru açıya sahip, doğru kol ve bacak düzenine sahip uygun bir fotoğraf bulmak çok zordur - aslında, dikkatli bir fotoğraf çekmeniz gerekir, ayaklar omuz genişliğinde açık. Bu nedenle, bu tür fotoğrafları getirdim - bulmayı başardım.

Marilyn Monroe

Açının çok doğru olmadığını anlıyorum. Ancak kalçaların ve omuzların genişliğine dikkat edin - bunlar aynıdır. Bu yaklaşık bir eşleşme değil - eşleşiyorlar.

Omuzların ve kalçaların çakışmasına dikkat ederek, aptalca tüm aktrisleri ve genellikle "güzel" olarak kabul edilenleri ayırmaya başladım. Burada herkesin farklı zevkleri olduğunu ve ortalama bir görüşten bahsettiğimizi anlamak önemlidir, yani. güzelliğin bir tür kitlesel tanınması.

Megan Fox:

Ekrana bir cetvel bağlarsanız ve kalçaların genişliğini en geniş kısımda ölçerseniz - ve ardından omuzlara koyarsanız - neredeyse tam bir eşleşme. Gerçekten kalça genişliği omuz genişliğine EŞİT.

Angelina Jolie - en başarılı fotoğraf. Bu tam olarak ihtiyacınız olan açıdır:

Aslında omuzların ve kalçaların genişliğinin tam bir tesadüfü. Omuzların genişliği burada ve diğer durumlarda, zaten aşağı inmeye başladığı uçları saymadan üst kısımdan alınmalıdır.

Jolie olduğu için bu kadar başarılı bir fotoğraf bulmayı başardım - sadece vücudun doğru konumu ve doğru açı - üzerinde omuzların ve kalçaların görsel genişliğinin çizgilerinin çakışmasını grafiksel olarak göstereceğim:

Gördüğünüz gibi, omuzlar, maksimum genişlik değil, eğimin başladığı bölümlere alınır. Yani, olduğu gibi, eller dikkate alınmaz. Ve eğer bu göstergeleri alırsak, o zaman Angelina Jolie - gerçekten - bu göstergelerin tam bir tesadüfünü gözlemliyoruz.

Natalya Varley

Maçı tamamla

Jennifer aniston

Kate Beckinsale

Milla Jovovich

Natalie Portman

halle berry

Maria Sharapova

Vb. vb.
Aslında, özellikle tüm ünlü aktrisleri inceledim ya da sadece güzel olarak kabul ettim. Mesela ben Marilyn Monroe hayranı değilim. Ama bir araştırmacı olarak onu listenin en üstüne koydum - çünkü. gerçekten de çok sayıda insan tarafından güzel olarak tanınır. Örneğin, Sharapova - Amerikalılar tarafından çok güzel olarak kabul edildiğini hatırladım. Bu yüzden ekledim. Bunu neden söylüyorum? Bunların benim tercihlerimden ve seçimlerimden bazıları olmadığı gerçeğine. Toplumun kitlesel olarak güzel olarak kabul ettiği kişilerin tamamen tarafsız bir analizi. Ve her yerde kalça ve omuz genişliğinin eşitliği izlenebilir.

Araştırırken aşağıdaki resme rastladım:

Bu, zamanları için güzellik standardı olarak tanınan kadınların birleşik bir resmidir. Lütfen dikkat - farklı dönemlerde popüler yüksek ve alçak, geniş ve ince vardı. Ancak her yerde, omuzların ve kalçaların genişliğinin eşitlik oranının korunduğu izlenebilir. Bu resimde, sadece bariz hale geliyor. Aslında uzayan, sonra zaman zaman küçülen tüm konturlar, omuz ve kalçaların eşitliğini koruyor. Eh, belirgin bir belin varlığı. (omuzlar=kalça ve bel var) tüm kontürlerin tek sabitidir.

Tabii ki, burada itiraz edilebilir: yukarıdaki resimde, yazar kalça, bel, göğüs oranlarını takip etti. Büyüme. Ama omuzlar değil. Ve cevap vereceğim: evet, "yaklaşık" konturlar var. Ancak yine de - yazar bu sefer konturların aslına uygunluğunu takip etti. Ve iki - hepsini çözdük. Ve gerçekten de hepsinin omuzları ve kalçaları aynı.

Bu gerçek nasıl hala gündeme getirilmedi? Benim için bu bir gizem. Ama burada, görünüşe göre, bunun hakkında ilk kez yazıyorum. Kalça çevresine değil, beline, göğsüne bakılmalıdır. Omuz ve kalça oranları çok önemlidir. Ve bunun mantıklı olduğunu söyleyeceğim. Doğru oranlar çok önemlidir. Sol el sağ el ile eşleşmelidir. Sağ ayak ile sol ayak. Yüzün sol yarısı sağa simetrik olmalıdır. Aksi halde bu çirkinliktir, özellikler yanlıştır diyeceğiz. Buna göre, oranları koruyan başka bir simetri çizgisi var - bu omuzların ve kalçaların genişliği. Bu kadınlar için önemlidir. Erkeklerin farklı oranları var ve dürüst olmak gerekirse, bunu yapmakla pek ilgilenmiyorum.

Elbette herkesin zevki farklıdır. Ve güzellikle ilgili fikirler - çok. Ancak omuzların ve kalçaların genişliğinin çakışması, genel olarak kabul edilen tüm "ideallerde" izlenebilir. Bunu göz önünde bulundurarak, fitness konusunda tavsiye bile verebilirsiniz. Sonuçta, "ideal" vücuda sahip olmak için çabalıyorlar. İşte arzusu - vücudunuzu şekillendirmenin yolu budur. Ancak özellikle omuzların ve kalçaların genişliğine uyma arzusu, doğru orantılara giden yoldur. Buna göre omuzlarınız kalçalarınızdan küçükse sallayabilirsiniz. Ve kalçalarınızı sallayın - eğer omuzlarınızdan daha küçüklerse.

Rakamların çok farklı olabilmesi çok ilginç. Bu son resimde de görebileceğiniz gibi - farklı dönemlerde kadınlar ya geniş ya da dar popülerdi. Ya daha yüksek ya da daha düşük. Göğüs ya daha küçük ya da daha büyüktür. Şunlar. genellikle büyük ölçüde değişir. Ancak omuzların ve kalçaların genişliğinin simetrisi her yerde mevcuttur.

Tabii ki, yukarıdakilerin tümü, omuzların ve kalçaların eşitliğine ek olarak, başka kadın özelliklerine de sahiptir. Tabii ki - herkesin belirgin bir beli var. Peki, vb. Sadece bu makalede çok fazla ele alınmamıştır. Bu makale, 'ın katı değerlerini çürütmüştür. Omuzların ve kalçaların genişliğinin net bir eşitliği gösterilmektedir - bu arada çoğu kadında mevcuttur. Ve burada - söyleyeceğim - garip bir şey yok ve hayır. Sonuçta, bu "norm". Ama bele gelince - öyle olmalı. Yukarıdakilerin tümü için oldukça farklıdır - ancak herkeste vardır.

Genel olarak, her şey sonuna kadar yapılmalıdır. Evet - "Çevre" karşılaştırmasının genellikle yanlış olduğunu gösterdim - çünkü görsel olarak çevreyi görmüyoruz - iki boyutlu genişliği/yüksekliği görüyoruz. Aslında göğsün kalçalarla () değil, omuzların kalçalarla çakışması gerektiğini de gösterdim. Ve sadece omuzlar değil, aynı zamanda "kolsuz" omuzların görsel üst kısmı. Daha öte. Sorunu bel ile sökmeye devam ediyor. Ve burada - her şey çok basit. Belin görsel genişliğini alıp kalçaların görsel genişliğine böleceğiz. Bu oranları hesaplayalım.

Marilyn Monroe 63%
Megan Fox 66%
Angelina Jolie %
Varley ~ %70 (diğer fotoğraflardan alınmıştır, tamı bulamadım)
aniston 66%
Beckinsale %66 (başka bir fotoğraftan)
Jovovich %68 (diğer fotoğraf)
%71
dut %63
Sharapova %71
60/90 = 66%

Bu da belin yüzde 60 ila 70 arasında olması gerektiğini gösteriyor. 60 zaten çok ince ve 70 zaten neredeyse hiç bel değil.

O. ideal bir kadın figürünün parametreleri analiz edilir: kolan yok, ancak omuzların görünür genişliği (kollar olmadan, yani kolların sadece yarısı omuzlara giriyormuş gibi) kalçaların görünür genişliğiyle çakışmalıdır. Bu çizgiler arasında kalça genişliğinin yüzde 60 ila 70'i kadar bir bel olmalıdır.

Son olarak kadın bedeninin güzelliğinin bilimsel bir yorumunu vereceğim. Yani. Kadın güzelliği, çocuk doğurma yeteneğidir. Burada her şey çok basit. Çocukların doğumu için geniş kalçalara, sağlığa, gençliğe ihtiyaç vardır. Ve bir erkeğin bakış açısından bir kadının güzelliği, bu kadının yavru üretme yeteneğinin bir değerlendirmesidir.

Güncelleme 1
Zaman geçtikçe burada her şeyi ne kadar doğru anlattığımı daha iyi anlıyorum. Teorik olarak, uzun zamandır zaten var olmuştu - kolanlara göre saymanın yanlış olduğunu anladım. Ama burada her şeyi ortaya koyduğumda, her şey çok daha basit hale geldi. Yani. Konunun daha fazla değerlendirilmesi için ideal olmayan bir şekle örnekler vermek mantıklıdır. Ve burada en ilginçiyle karşılaştım. Gerçek şu ki, en basit şey aktrislerin oranlarını analiz etmektir. Sebepler çok basit: farklı açılardan çok sayıda fotoğraf. İşte bu noktada büyük bir sorunla karşılaştım: Görünüşe göre çok ve sık fotoğraflanan ve fotoğraflarını Google resimlerinde bulmak kolay olan tüm kızların yukarıdaki teoriye göre kesinlikle doğru orantıları var. Orada gerçekten de omuzların görsel genişliği kalçalarla örtüşüyor ve %'lik bir bel var.

Yanlış oranları bulmak çok zordu. Çünkü ünlü aktrisler olamazlar. Banal bir sebepten dolayı geçmezler - aynı oranlara sahip değiller. Ana rollere alınan en iyi aktrisleri ayırmaya başladım. Ve ikincil olanlar. Hangisi güzel görünüyor - ama asla ana rollere gelemediler. İşte onların arasında ihtiyacım olanı buldum. Aşağıda sadece fotoğraflarını vermiyorum - dayanamadım ve grafik editöründe elimden geldiğince figürlerini yukarıda yetiştirdiğim standartlara göre ayarladım. İlk fotoğraf orjinal, ikinci fotoğraf ideal orantı için tarafımdan düzeltilmiştir.

Arianny Celeste

Alice Milano

Her ikisinin de omuzlarının görsel genişliği kalçalardan biraz daha fazladır. Biraz var - ama bu, gözün bir kusur görmesi için zaten yeterli ve modeller / aktrisler zirveye çıkmadı. Düzelttim - ve gerçekten daha iyi oldu. Bulduğum başka örnekler de var. Ve kusurlu aktrisleri ararken bir şey fark ettim. Omuz-kalça simetrisi yanlış olan aktrisler bunu gösteren fotoğraf yok. Her yerde, ya çerçevedeki omuzlar ve bel, ya da bel ve kalçalar. Şunlar. ya üstte ya da altta. Asla tamamen çerçeve içinde bir arada. Ayrıca, her şey çerçevedeyse, omuzlar her zaman döndürülür. Şunlar. gövde döndürülür - bu, omuzları görsel olarak azaltır ve daha büyük oldukları gerçeğini gizleyerek onları görsel olarak kalçalara eşit hale getirir. Fotoğrafı böyle açılardan ve böyle pozlardan bilinçli olarak çeken fotoğrafçının işi, fotoğrafı mükemmel kılmaktır. Hala bulabildiğim fotoğrafı çekmek çok zordu. Ve Alice Milano için, bu genellikle sadece sokaktan bir fotoğraftan kesilir - paparazziler yanlışlıkla bir fotoğraf çekti. Diğer bazı aktrislerde, kusuru ortaya çıkaran açıları hiç bulamadım - bu kadar çok fotoğraf olmamasını sağlıyorlar.

Güncelleme 2
Yukarıda ideal oranlar verilmiştir. Ancak bu, bunun tek güzellik faktörü olduğu anlamına gelmez. Bu önemli faktörlerden biridir. Şunlar. Basitçe - vücudun doğru oranları. Ama başkaları da var. Yalnızca bireysel faktörlere odaklanmayın - ve başkalarını unutun. Çok önemli bir faktör sadece banal sağlıktır. Sağlıklı bir vücut güzeldir. Sağlıksız çirkindir. İdeal oranlar olsun - bu sorunu çözmeyecektir. Sağlık, doğru yaşam tarzıyla elde edilir. Bu konuyla ilgili tamamen teorik olarak planlanmış ayrı bir makalem var - ancak bunu asla başaramayabilirler. Planladığım çok şey var - ama her şey söylenemez. Bu yüzden burada kısaca temelleri ortaya koyacağım. Sağlık doğru beslenmedir. Başka çılgın diyetler yok. Doğru beslenme ve beslenme, atalarımızın yediği besindir. Sebze ve et. Bu kesinlikle alkol ve tütün kullanılmamasıdır. Diğer maddeler hakkında zaten sessizim. İnsan vücudunun düzgün çalışması için bir gram alkole ve genel olarak tek bir sigaraya ihtiyacı yoktur. Hiçbir şekilde bir damla alkol tüketilmemelidir. Sigara da kesinlikle yasaktır. Bütün bunlar sağlığınızı bozar, cildi yaşlandırır. Bütün bunlar görülebilir. Gerçekten görülebilir. Vücudu yok eder. Zorunlu sporlar. Kadınlar için ağır sporlara izin verilmez - halter, halter. Ancak hafif fitness, jimnastik vb. - gereklidir. Kadın vücudu yağ ile yüzmeye eğilimlidir. Bu kadınsı bir özelliktir. Yukarıdaki "ideallerin" fotoğrafına bakarsanız, ne zayıf ne de şişman olduklarını göreceksiniz. Herhangi bir yere yapışan kemik yok. Ve hiçbir yerde deri altı yağ tarafından gizlenen rahatlama yoktur. Cilt sağlıklı, tonlanmış, elastik, belirli bir rahatlama görünüyor, hiçbir şey sarkmıyor, hiçbir yerde kas rahatlamasını gizleyen deri altı yağ katmanları yok, hiçbir yerde cilt sarkmıyor. Sadece kalçalara denk gelen görsel bir omuz genişliğine ve% 'lik bir bele sahip değiller - vücutları sağlık yayar. Sadece cilde bakmak güzel. O mükemmel durumda. Güzellik için vücudunuzu sağlıklı bir durumda tutmanız yeterlidir.

Eh, bir kez daha sonuç olarak. Güzel vücutları olan ve en iyi aktris olan yukarıdaki tüm kızlar sporla uğraşıyor. Bunlar sporcular. Kelimenin tam anlamıyla. Orada sihir yok. Doğal veriler, doğal verilerdir. Her yerde ilk etapta büyük bir iş var. Spor salonları artık herkesin kullanımına açık - bununla ilgili bir sorun yok. Vücudunuza bakmanın spor yapmaktan başka bir yolu yoktur. Spor yapmayan bir insan prensipte hiçbir güzelliğe sahip olamaz.

Güncelleme 3
Uzun zamandır eklemek istediğim bir şeyi ekleyeceğim. İdeal kadın figürünün az gelişmiş bir göğsü vardır. Pelvise göre çok küçüktür, akciğerlerin hacmi çok küçüktür. Başlangıçta bu kelimeyi, bu terimi kullanmak istemedim. Ama yine de yapılacak doğru şey bu.

Güncelleme 4
Yukarıdaki bilgiler üzerinde uzun yıllar düşündükten sonra şunu fark ettim: Kalçaların genişliği, pelvisin genişliği ve kalçaların genişliği ile elde edilebilir. Şunlar. pelvis pelvis seviyesindedir. Pelvis seviyesi, bacakların farklı yönlerde ayrıldığı noktanın hemen üstünden geçer. Ve göbeğin altında. Kalça çizgisi - gre noktasının altından geçer, bacaklar birbirinden ayrılır. Şunlar. dar bir pelvisin sahipleri uyluk kaslarını pompalayabilir ve böylece figürü görsel olarak normalleştirebilir. Ancak gerçek ideal figür, tam olarak pelvis nedeniyle kalçaların genişliğidir. Şunlar. pelvis belin tabanıdır, geniştir. Ve daralma dibe doğru gidiyor. Yukarıdaki tüm ideal rakamlara bakarsanız, kalçaların genişliği her yerde tam olarak pelvisten gelir. Şunlar. geniş kalça kemiği. Geniş aralıklı olması gereken bu kemiktir.

"" uzun zamandır neredeyse her kadın için sevilen bir figür olmuştur. Çoğu kız, sadece hayalini kurduğu bu parametrelere ulaşmak için sıkı diyetler yapıyor. Ancak yine de, tüm insanların tamamen farklı figürlere sahip olduğunu unutmamalıyız ve biri yaklaşık olarak aynı parametrelerle doğarsa, o zaman başka bir kadın için ulaşılamaz bir rüya olabilir. 'ın neye benzediğine ve böyle bir rakamın birçok kadının bunu başarmak için harcadığı çabaya değip değmeyeceğine daha yakından bakalım.

İdeal figür veya ""

Genel olarak, böyle bir güzel kadın figürü standardının eski zamanlardan Venüs de Milo'dan geldiğine dair bir görüş vardır ve eğer bize biraz daha yaklaşırsak, o zaman güzellik standardı hala sadece bu tür figür parametrelerine sahip olandır. . Ancak bu güzelliklerin her ikisinin de küçük olmasına ve buna göre “” figürünün özünde muhteşem kadınsı formlara sahip olmasına dikkat edin. Ve şimdi incelik moda ve bu nedenle bu tür parametrelere sahip neredeyse iki metrelik bir büyümeye sahip modeller basitçe donut olamaz! Ve tüm bunlar, moda tasarımcılarının her şeyin mükemmel görüneceği uzun ve zarif kızlara kıyafet dikmesi çok daha uygun olduğu için. Ancak, aziz "" ve yüksek büyümeye sahip olmayan kadınlar da var. Ne yapmalılar?

"" nasıl elde edilir?

İdeal bir model figürüne sahip olmak için kendinizi dikkatlice izlemeniz gerekir. Birincisi, yemek. Kızartılmış, yağlı, tatlı veya nişastalı bir şey yok. Günde beş kez, ancak küçük porsiyonlarda yemek en iyisidir. İkincisi, spor. Her gün bir fitness kulübünü ziyaret etmeniz veya en azından evde tam bir egzersiz yapmanız önerilir. Üçüncüsü, masaj. Çeşitli masajlar ve sargılar, biriken yağın dağılmasına yardımcı olacaktır.

Ancak her zaman hatırlamanız gereken en önemli şey, her insanın benzersiz olduğu ve kendini olduğu gibi sevmesi gerektiğidir, o zaman başkalarının da hayranlığını uyandıracaktır. Ayrıca, tüm erkeklerin farklı zevkleri olduğunu ve eğer biri zayıf kızlardan hoşlanıyorsa, o zaman daha muhteşem formları tercih edenler olduğunu belirtmekte fayda var.

Standart bir model olarak kabul edilse de, pratikte böyle bir şekle sahip hiçbir model yoktur.

Sitemiz boşuna çağrılmamıştır! Dünyanın dört bir yanındaki bu değerli figürler, ideal kadın figürünün standardını sembolize ediyor. Bu isim, kilo kaybı, diyetler ve hatta 'de piyasaya sürülen popüler Modelleri TV dizisi için çeşitli tıbbi ürünlerde kullanılmaktadır.

Görünüşe göre bu güzellik standardı genel olarak kabul ediliyor ve tartışılmasına gerek yok. Ancak modelleme işiyle ilgili portalımız böyle önemli bir konuyu görmezden gelemez. Birçok kadını anlamak ve cevap vermek gerekiyor - parametreleri nereden geldi ve gerçekten takip edilmesi gereken bir örnek mi?

Modelin ideal figürü

Modelleme endüstrisinde uzun süre çalıştım, çoğu zaman model parametreleriyle uğraşmak zorunda kaldım. Bir mankenlik ajansına neredeyse her talepte, müşteri kızların bedenlerini belirtmesini ister: boy, göğüs, bel, kalça. Bu, takım elbise dikmek için veya tam tersi hazır olanları göstermek için ve sadece model hakkında genel bir fikir için gereklidir.

Şimdi sizi şaşırtacağım, ancak profesyonel modellemede bedenleri oldukça nadirdir!

İlk olarak, 90 cm'lik bir göğüs hacmi oldukça büyük, yemyeşil bir büstüdür. Tabii ki, modelleme işi bir hostesle ilgiliyse veya derin yakalı lüks bir elbiseyle bir stand üzerinde poz veriyorsa, böyle bir büstü büyük bir artı olacaktır. Fotoğraf çekerken veya podyumda iç çamaşırı ve mayo sergilerken de aynı şey geçerli. Ama başka işlerde böyle bir kız için zor olabilir.

Kendi tecrübelerime göre 60 cm bel ve 90 cm kalça oranıyla buluşmanın neredeyse gerçekçi olmadığını söyleyeceğim. Böyle bir kalça hacmi ile bel ölçüsü genellikle 70 cm'dir, ancak bayan modellerin ortalama cm yüksekliğe sahip olduğunu ve birçoğunun daha uzun olduğunu unutmayın. Bu nedenle boyu cm, beli 70 cm olan bir kız asla dolgun görünmeyecektir.

Modeller için en yaygın boyutlar nelerdir, soruyorsunuz? Örneğin, birkaç iyi bilinen üst modelin parametrelerini vereceğim.

  • Alessandra Ambrósio (Alessandra Ambrósio), yükseklik , ciltler ;
  • Coco Rocha, yükseklik , ciltler
  • Natalya Vodyanova, boy , ölçüleri

Örnek olarak en ince modellerden çok uzaklara değindiğimi lütfen unutmayın. Örneğin, Alessandra Ambrosio, Victoria's Secret'ın iç çamaşırlarını gösteren ana "meleklerinden" funduszeue.info Rocha ve Natalia Vodianova da iyi şekillere funduszeue.info nedenle, modelleme işinde genellikle cm göğüslü modeller bulabilirsiniz, ve aynı kalçalar.

neye benziyor (fotoğraf)?

Profesyonel modeller arasında oranlarının oldukça nadir olduğunu öğrendik. Peki bu standart nereden geldi ve yanlış mı? Kesinlikle bu şekilde değil. Gerçek şu ki, bu "ideal" hacimler hiçbir zaman modelleme işine uygulanmadı. Aksine, kadın figürünün genel güzellik standardını, baştan çıkarıcılığı, “iştah açıcı” gösterirler. Bu boyutlar şartlı olarak en kadınsı ve baştan çıkarıcıya bağlanabilir.

döneminin başlangıcının Marilyn Monroe tarafından atıldığına inanılıyor. santimetrelik düşük bir büyümesine rağmen, bu tür parametrelere sahip olan oydu.

Modern kadınlardan bahsedecek olursak, milyonlarca erkeğin gizli arzu nesnesi kimdir? Elbette, Monica Bellucci! Boyu cm ve vücut ölçüleri cm, bakınız, Megan Fox - boy , parametreler cm ve hatta Vera Brezhneva - yükseklik , parametreler cm.

  • monica Bellucci monica Bellucci
  • megan tilki megan tilki
  • Penelope Cruz Penelope Cruz
  • Marilyn Monroe Marilyn Monroe

Bugün, giderek daha sık internette, televizyon ekranında veya parlak bir fotoğrafta, figürü olan kızlar titriyor. Birçok kadın için bunlar sadece rakamlar değil, aynı zamanda "altın güzellik standardı" denen şey için çaba gösterilmesidir. Ve kızlar ideal parametrelere ulaşmak için kilo verir, diyet yapar, güç egzersizleriyle kendilerini tüketir, yiyecekleri veya hayattaki diğer zevkleri reddeder. Ama buna değer mi?

Bu standartlar nereden geldi?

Moda, eski çağlardan beri koşullarını bize dikte etmiştir. Ve birkaç on yıldır ideal rakam 'dır. İşin en ilginç yanı, bu standartları ortaya çıkaran yazarın hala bilinmiyor olmasıdır. Ama o zaman nereden geldiler?

Böyle fantastik standartlar, televizyonun patlama yaptığı bir zamanda moda oldu. Sürekli çekim ve video kaydı Birçok kişi video kameraların tek bir "hoş olmayan" etkisinin olduğunun farkındadır. Videoda insanlar normal hayatta olduklarından çok daha dolgun görünüyorlar. Filmde ve reklamda her şeyin güzel olması için özgün bir yol bulundu. Çekimler sırasında oldukça ince modeller kullanıldı (fotoğraf - şekil ). Ve böylece, gerçek hayatta sıska olmalarına rağmen ekranda oldukça çekici görünüyorlardı. Tabii ki bu etki seyirci tarafından fark edilmiyor, bu yüzden 'ın ekranda gördükleri ideal kadın figürü olduğuna inanıyorlar.

Neden bu sayılar, daha fazla değil, daha az değil? Bu da bilinmiyor. Belki de bu rakamlar, sıska kadınlar için çok daha rahat kıyafet diken moda tasarımcılarının bir hevesidir. Sonuçta, geçen yüzyılın sonunda moda maestrosunun modelleri için parametrelerini öne sürmeye başladığı biliniyor. Ancak bu rakamların neden sıradan kadınlar tarafından benimsendiğini açıklamak zor.

Güzellik arayışı

Son yıllarda genç erkekleri andıran kız figürleri giderek daha popüler hale geldi. Göğüs yok, kalça yok, rahip yok - hiçbir şey görünmüyor. Katı "tahtalar" veya "askılar" olarak adlandırılırlar. Ve ana avantajları bacaklarıdır. Podyumda yürümek için uzun ince bacaklar ve bir figür.

Gerçek şu ki, mankenlik işinde moda tüccarları çoğunlukla erkektir. Bununla birlikte, daha güçlü cinsiyetin olağan temsilcilerinden farklıdırlar. Moda tasarımcıları benzersiz kişiliklerdir. Kadınlar gibi boyaları, kumaşları, mücevherleri severler. Kadınlar gibi, tüm tezahürlerinde güzellik için ve ayrıca yakışıklı genç erkekler için çabalıyorlar. Bu nedenle, gerçek kadınlar için kıyafetler yaratarak onları genç erkeklere dönüştürmeye çalışıyorlar: durgun, uzun boylu, düz göğüslü

Peki pistte kim var? Kadın ya da adam? Belki üçüncü bir şey? Ve buna güzellik mi deniyor? Ve bunun için çaba göstermeli miyiz?

Öyle ya da böyle, ancak kilo vermek için bedene ihtiyacı olmadığını iddia eden kadınların çoğunluğu onlar için çabalıyor. Ne de olsa, bu tür parametrelere sahip modeller, dergilerin kapaklarında ve hatta daha çok ekranda veya giyim kataloglarında sergileniyor.

ürpertici şema

Modelleme dünyasında, moda modelleri için ideal parametrelerin hesaplandığı özel bir şema olduğu ortaya çıktı. Bir modelin rakamına sahip olması için kaç kilo olması gerekir?

Bu şemaya göre, kızın ağırlığı, santimetre çıkarıldığı ve yüzde 10'unun daha alındığı boyuna eşit olmalıdır. Ve modeller bu kuralı takip eder. Ancak bu yaklaşımla, kızın boyu santimetre ise, ağırlığın 62 kilogramı geçmemesi gerektiği ortaya çıktı. Vahşi! Tabii ki, çok az insan böyle bir idealle tanışabilir, çünkü normal bir fiziğe sahip sıradan bir kız için bu, tükenme ile tehdit eder.

Ancak, kadınlar istenen "ideal" için çaba gösterirler. İnce ve çok sıralı olmayan şekilde, kendileri ve antrenörler için belirli bir hedefin belirlendiği fitness merkezlerine giderler: rakamı. Genellikle başarı getirmeyen kuvvet antrenmanları ve katı diyetlerle kendilerini tüketmeye başlarlar.

Neden çalışmıyor?

Bu durumda başarısızlık sadece bir kelime ile açıklanır - genetik. Bir kadının geniş bir kemiği varsa ve vücut tipi diğer parametrelerde açıkça yer alıyorsa, herhangi bir şeyi değiştirmeye çalışmak işe yaramaz. Kızın ailesindeki yaşlı kadınlar (büyükanne, anne) "vücutta" bayanlarsa, simülatörlere aşırı yüklenmemeli ve kendini zayıf bir geyik olmak için aç bırakmamalıdır. Ve bununla uzlaşmalısın ve doğaya karşı savaşmaya ve gitmeye çalışmamalısın.

pes etme

Ancak, kendinizi ve figürünüzü kabul etmek, sporu tamamen bırakabileceğiniz ve şişmanlayabileceğiniz anlamına gelmez. Figürünüzün yapısı değiştirilemese bile en azından onu güzel bir görünüme kavuşturmaya, karın ve bel bölgesinde yağ kıvrımlarının oluşmasını engellemeye çalışmalısınız. Bacakların, kolların, karın ve kalçaların kaslarını sıkın, sırtınızı güçlendirin - ve kendinize güven kazanacak ve dünyada tek bir ideal figür olduğunu ve sizin olduğunu anlayacaksınız.

Ağırlık ve vücut parametrelerini doğru bir şekilde hesaplamak için birçok farklı faktörü göz önünde bulundurmanız gerekir. Ve bu sadece kızın boyu değil, aynı zamanda yaşı, fiziği, sağlık durumu, bilek çevresi ve çok daha fazlası. Bu nedenle moda endüstrisinin geliştirdiği korkunç formülü kullanmamalısınız. Size uygun ideal formülü bulmak için bir beslenme uzmanına danışmalısınız. Doktor size hangi siluetin sizin için en uyumlu olduğunu söyleyecektir. Ve mutlaka aynı rakam olmayacak.

ayık düşün

arası bir kız figürünün kısa boylu güzel göründüğünü unutmayın. Ve santimetre boyunda bir kadın aynı parametrelere sahipse?

Numara. Doğa asla modaya uyum sağlamaz. Uzun boylu bir kız yaratarak, ona daha güçlü bir iskelet, ağır kemik ve geniş bir göğüs bahşeder. Böyle bir kız için, başlangıçta tüm hacimler düşük olandan daha büyük olacaktır. Ve aziz ideale ulaşmak için kilo vermeniz gerekecek. Şiddetle, deriyle kaplı kemiklere. Ama öte yandan, "altın" olanlar elde funduszeue.info şimdi modaya uygun bir elbiseye sarılmış model podyumda yürüyor Ve sonra yorgunluktan ölüfunduszeue.info en kötüsü, o sadece o değil. hepsi, dünyadaki binlerce kız, ideale ayak uydurma çabasıyla açlıktan kendilerini tüketiyor.

altın standartları moda endüstrisi tarafından bize dayatılıyor. Ve hepsi, şişkinlik ve kıvrımlar olmadan böylesine sıska bir figürün şovlar için kıyafet dikmesi çok daha kolay olduğu için. Ve biz yetişkinler bütün bunları çok iyi anlıyoruz ama yine de kendimizle ekran güzelleri arasında karşılaştırmalar yapıyoruz.

O zaman uzun zamandır kadınlık ve güzellik standardı olarak tanınanlara dikkat etmelisiniz. Sevilen sayılar onlar için bu kadar önemli mi?

Scarlett Johansson

Scarlett, gezegenin her yerindeki erkek kalabalığı tarafından beğenilen kadınsı bir figüre sahiptir. Ancak, hiçbir şekilde “altın standart” kapsamına girmez. santimetre yüksekliğinde, oyuncu 57 kilo ağırlığında ve parametreleri:

Figürü pek model olarak adlandırılamaz, ancak Scarlett'in buna hiç ihtiyacı yoktur - çekiciliği ve güzelliği yadsınamaz. Ve taraftar kalabalığı bunun doğrudan kanıtıdır. Ancak bu, aktrisin figürünü takip etmediği anlamına gelmez. Her gün bir Hollywood yıldızı basit fiziksel egzersizler yapar. Programı şu şekildedir: 30 dakika - kardiyo ısınması, ardından yavaş tempoda koşma, şınav ve ağız kavgası. Üstelik hafif bir diyet. Scarlett sağlıklı bir yaşam tarzına ve doğru beslenmeye bağlı kalır. Meyve ve taze sebzeleri tercih ederek kızarmış ve fast food tüketimini en aza indirmeye çalışır.

beyonce

Şarkıcının şık figürü ve baştan çıkarıcı formları, şüphesiz onun milyonlarca güçlü hayran ordusunu kazanmasına yardımcı oldu. Beyonce vücuduyla gurur duyuyor ve efsanevi için çabalamıyor. santimetre yüksekliğinde, 61 kilogram ağırlığında ve parametreleri Genç yaşta olmasına rağmen, şarkıcı utangaçtı ve kendini güzel görmedi.

Baştan çıkarıcı Beyoncé, yalnızca çekimlerden ve performanslardan önce katı diyetlere bağlı kalır, geri kalan zamanlarda Amerikalılar için çok sevilen ve tanıdık yiyecekler olmadan yaşayamaz. Doğru, dans stüdyosunda her gün pratik yapmayı unutmaz.

kim Kardashian

Sosyetik ve realite TV yıldızı, standart güzellik oranlarından açıkça uzaktır. santimetre yüksekliğinde, 56 kilogram ağırlığında ve parametreleri: 89 - 65 -

Ancak, bu konuda hiç karmaşık değil ve hatta memnun. Kim asla zayıf olmayı hedeflemedi ve milyonlarca erkek hayranının onu desteklediği geniş kalçalarını çok seksi ve çekici buluyor. Kardashian dar elbiseler ve kot pantolon giymekten çekinmiyor, açıkçası erdemlerini gösteriyor. Ve erkek arkadaşı rapçi Kanye West, "ne kadar çok o kadar iyi" ilkesine bağlı kalıyor.

Jennifer Lopez

J Lo, güzellik idollerinden biridir. Bununla birlikte, parametreleri de "altın standart"tan uzaktır. santimetre boyunda olan J. Lo, 56 kilogram ağırlığında, ölçüleri Hiç öyle değil, ama bu onun Hollywood'un en güzel ve en seksi yıldızlarından biri olarak kabul edilmesini engellemiyor.

Elbette Jennifer, özellikle doğum yaptıktan sonra formda kalmak için çok çaba sarf ediyor. Küçük porsiyonlarda sık öğünlerle düşük kalorili bir diyete (günde kcal) bağlı kalır ve ayrıca spor salonunda günlük olarak egzersiz yapmaya çalışır.

Bu arada, şarkıcı kısa süre önce sporla ve figürleriyle arkadaş olan herkesi desteklemek için kendi spor giyim serisini çıkardı.

Kate Winslet

Titanik yıldızı, model dışı görünümüne rağmen (Kate, 63 kilogram ağırlığında ve santimetre yüksekliğinde ve parametreleri: ), Hollywood'un en seksi yirmi aktrisinden biridir.

Bu arada, Kate alay ve zorbalığa aşinadır, çünkü çocukken gerçek bir “çörek” idi. Buna rağmen, oyuncu ne pahasına olursa olsun kilo kaybının kurbanı olmadı. Kate basit ama etkili bir ilke izliyor: daha az ye, daha çok hareket et. Doğru, doğumdan sonra oyuncu hala 25 kilogramdan kurtulduğu için diyete devam etti.

Gördüğünüz gibi, tüm bu kadınlar tamamen farklı vücut parametrelerine rağmen inanılmaz derecede güzel. Bu nedenle, kadın güzelliğinin gerçek sırrının hiç de ciltlerde olmadığı ve 'da icat edilmediği sonucuna varabiliriz. Güzellik tamamen farklıdır - doğal çekicilik, lezzet, kişinin kendi vücuduna olan sevgisi ve doğanın verdiği mükemmel şekli koruma yeteneği.

parametrelerine sahip standart bir rakam hakkındaki efsane aslında sadece bir efsanedir. Bununla birlikte, mitler de birdenbire ortaya çıkmaz. Sıska modeller modern güzellik endüstrisi için faydalıdır. Her şeyden önce, televizyon suçludur. Herkes ekranda bir kişinin gerçekte olduğundan daha dolgun göründüğünü bilir. Bu nedenle, zayıf kızlar videolarda daha etkileyici görünüyor. İkincisi, belirlenen standart, tasarımcıların çalışmalarını kolaylaştırır - ince olanları dikmek daha kolaydır. Ayrıca tüm modeller aynı boyutta olduğunda birbirlerinin yerini kolaylıkla alabilirler. Üçüncüsü, çoğu ünlü moda tasarımcısı kariyerlerine eşcinselliğin moda olduğu 80'li ve 90'lı yıllarda başladı. Moda tasarımcıları, moda modellerini tüm kadınları değil, beceriksiz genç erkekleri görmek istedi. Ünlü Jean-Paul Gaultier bir keresinde şunu itiraf etti: “Kadınlık zerresi olmadan, tüm kadınlardan nefret ederek kadın güzelliğinin standardını yaratıyorum. Bana göre onlar sadece elbise askısı.”

Kategoride popüler:

Danil Koretsky: Dövmeli cilt

Danil Koretsky: Dövmeli cilt

okuman
Aile hakkında dövme yazı

Aile hakkında dövme yazı

okuman
Skyrim'de taş ocağı taşı nereden bulunur Skyrim'de taş ocağı taşı nereden alınır

Skyrim'de taş ocağı taşı nerede bulunur Taş ocağı taşı nereden alınır

okuman
İzografları tahmin ettikten sonra nesnelerin isimlerini öğreneceksiniz.

İzografları tahmin ettikten sonra nesnelerin isimlerini öğreneceksiniz.

okuman

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE İDEAL VÜCUT KAYGISI​​​​​​​

Yüzyıllardan bu yana kadına biçilmiş bir vücut vardır. Bu durum vücut ölçüleri zaman zaman değişse de süregelen anlayış hiç değişmedi.

YY
Çok eski zamanlarda yani yy ile yy aralığında kadın denilince akla hemen yuvarlak hatlar, hatta bu da yetmez kilolu, bugün şişman olarak adlandırılan kadınların vücut tipi modaydı. Kilolu zenginlik göstergesi olduğu zamanlar. Fakirler aç ve zayıf olarak nitelendirilirdi. ’lü yıllar kısaca Victoria Dönemi ise dolgun vücutlar, korselerle sıkılmış bedenler dönemiydi.( - )



’LER
Artık belli ikonların zirveye yerleştiği ve “O’nun gibi olmak modası”  ise ’lerin başına denk geliyor. 1. Dünya Savaşı’nın bitiminden () sonra rahatlayan moda ve sanat camiasının başını çeken iki ikondan bahsedecek olursak; Fransız aktris ClaudetteColbert  ve 20’li yıllara damgasını vurup ’larda etkisinigöklere taşımış Alman asıllı sanatçı Maria MagdalenaDietrich ön plana çıkıyor. Hatta Dietrich, günümüze kadar uzanan zarif maskülenetkiyi yaratan kişi olarak da moda tarihine adını yazdırıyor.




’LER
’lere gelindiğinde kum saati vücut tipi ön plana çıkıyor. Kıvrımlı 90*60*90’lar, incecik beller…
Hollywood’un altın çağında ikonlar o dönemin ünlüleri ya da her dönemin desem daha mantıklı olacak; Elizabeth Taylor, BrigitteBardotve Marilyn funduszeue.info’nun hafif dolgun hatlarının belde incelmesiyle oluşan yuvarlak görüntüsü tüm dünyayı etkisi altına almış görünüyor. Sıska kadınlardan hiç haz edilmiyor vebölgesel kilo alma derdi sarıyor.





’LER 
60’lara geldiğimizde, kilo alamayan sıska vücutlar yine moda oluyor. İnce vücutlar, ince uzun bacaklar, küçük göğüsler ve uzun-zayıf ergen görüntüsü ön plana çıkıyor. 70’li yıllarda Farah Fawcett,  Jane Fonda varken, 80’lerde artık süper modeller dönemi olarak değerlendirilebilir. Uzun bacaklar,  geniş omuzlar, dar kalçalar,ince olduğu kadar da atletik vücut yapısıyla kolların ve gücün öne çıktığı yıllar.




90’LAR
90’larda yeni dünyanın farklı etkileşimi sarmaya başlamış ancak melankolik bir gençlik, renkler, dans derken aşırı zayıf, soluk ciltli, erkek ve kadınsı farkındalığıyla gelen estetik duygusu…90’ların ortalarından milenyum dediğimiz yılına doğru adım atarken, uzun bacaklar, iri göğüsler ve göbeksiz bir vücut algısıyla Victoria Secret’ın modelleri altın zamanını yaşadı.





 ’LAR
  arasında ince uzun olmak modayken aynı zamanda hafif hafif tekrar kum saati modellerin atletik görüntüsü ön olana çıktı. Derken zarafet hem kapıyı çaldı hem de gelene göre davranmasını öğrenmeye başladı. Özgürlükçü düşünen beyinler vücut ölçülerini tartışmaya başladı. Sıfır beden mankenler yüzünden çok insan aç kalmayı tercih etti. Ama güzellik anlayışı yeniden değişiyordu. Latin Amerika rüzgarı etkisi altına aldığı dünyasında Akdeniz kadınını ön plana çıkardı. Bronz bir ten estetik yuvarlak hatlar ve iri kalçalar…





VE SON 10 YILIMIZ
yıllarında ise kum saati modelinin yine revaçta olduğu zamanlar. Ama daha da önemlisi, sağlıkla parlayan bir cilt, karakterle desteklenen bir moda anlayışı, organik olma arzusu’lerde daha kadınsı hatların yer aldığı, daha doğal ancak sağlığın birinci planda olduğu zamanlar olacak. Moda mı,  tabi ki Chanel’in de dediği gibi “Moda değişir ancak tarz baki kalır.”
O halde vücudunuz nasıl olursa olsun, fiziksel ve ruhsal sağlığınızın yansıması tüm günlerini aydınlatsın, her giydiğiniz kıyafet düşüncelerinizle ışıldasın, yüreğinize sevgiyi katın ve gülüşünüz hayatınızın en güzel makyajını yapsın…

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası