kafatasının arka kısmının ağrıması / МОРДА - Rusça sözlükte морда sözcüğünün tanımı ve eşanlamlıları

Kafatasının Arka Kısmının Ağrıması

kafatasının arka kısmının ağrıması

Rusça sözlükte "морда" sözcüğünün anlamı

«МОРДА» TERİMİNİ İÇEREN HABERLER

Ulusal ve uluslararası basında konuşulanları ve мордаteriminin aşağıdaki haberlerde hangi bağlamda kullanıldığını keşfedin.

Зверская морда истории и нападение на солдата

Если учителя (чего на самом деле, конечно, не произойдет) все-таки решат выбросить из школы, то уже в тот же день левые и СМИ начнут вопить, что  «IzRus, Ağu 15»

На что способна лошадиная морда

Более того, хотя лошадиная морда устроена не так, как лицо человека (глаза лошади, например, расположены по разным сторонам черепа), многие  «lenoblinform, Ağu 15»

"Морда кирпичом": собачники в Тайване создали необычную …

Последние тенденции по уходу за домашними любимцами привели к ажиотажу на геометрические прически в груминг-салонах Тайваня, пишет  «seafoodplus.info, Nis 15»

Ляшко: "лошадиная морда" Лаврова грубо вмешивается в …

"Российский министр с лошадиной мордой Лавров рассказывает нам, о чем Украина должна заикаться, а о чем нет, а высшее руководство нашего  «seafoodplus.info, Nis 15»

Мемуары майора Прыщика: Наглая рыжая морда

Второй раз в кабинете Барсик появился, выскользнув из принесенной офицером гильзы. Кот сел на пол и, подняв вверх морду, пристально посмотрел  «СЕГОДНЯ, Oca 15»

Недовольная морда "сердитого котика" принесла ему …

"Сердитый котик", ставший благодаря своей необычной внешности одним из самых популярных котов в интернете, заработал для своей хозяйки около  «Российская Газета, Ara 14»

Вова Морда: Я дал "Свободе" $48 млн, они брали у всех

Львовский бизнесмен и криминальный авторитет Владимир Дидух (Морда), заявил, что дал ВО "Свобода" $48 миллионов на политическую  «УКРАИНСКАЯ ПРАВДА, Kas 14»

Вова Морда: Я дав "Свободі" $48 мільйонів, вони брали у всіх

Я перекривав фінансування усієї партії", - запевняє Вова Морда. "Це було спершу тисяч, потім мільйон, потім два, потім три. Потім по вісім давалося. «Українська правда, Kas 14»

Красноярский велокот Морда стал отцом-одиночкой

О бородатом велосипедисте Владимире с котом на плече знают не только в Красноярске. А недавно велокот, которого Владимир ласково зовет Морда  «Комсомольская правда, Eki 14»

В Славянске батальон «Киев-1» задержал известного боевика …

Бойцы батальона особого назначения МВД «Киев-1» задержали в Славянске Донецкой области известного террориста по кличке «Морда». Об этом  «Information Agency 'Independent News Bureau', Ağu 14»


REFERANS

« EDUCALINGO. Морда [çevrimiçi]. Bulunduğu yer: <seafoodplus.info>. Haz ».

Elena Mısır'a gitti: "Otelde iki yağmacı yönetici vardı, dikkatli değildim ve bugün onlardan biri KOCAMIM"

Elena adında bir Rus kadın, on yıl önce Mısırlı bir erkekle evlendi ve o zamandan beri bir haremde yaşıyor.

En önemli haberleri ücretsiz olarak alın Viber

Bir zamanlar astronot, oyuncu, parfümcü olmayı ve deniz kenarında sıcak bir ülkede yaşamayı hayal ediyordu, ancak mahkeme tüm hayallerinin sadece sonunun gerçekleşeceğine karar verdi.

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüle

Сон в вод ⠀ Это было моё любимое занятие молодости, так сказать? Akşam yemeğinden sonra hep sıcak bir banyoda uyudum ve annem ayağa kalkamadı, bu yüzden benim için yaşadı .. Ve ben zaman geçirdim, acı su döktüm ve daha çok yandım mı? Annem koymadıktan ve kapıyı tokatlamadıktan sonra? ⠀ Однажды, помню, я так проспала всю ночь? zavallı annem…? О Вообще, ю любитель вырубиться в неподходящей κατάστασηци .. неподходящей κατάστασηци .. неподходяей κατάστασηци .. hayır, ayıktı, geldi mi? sadece anayasa benim ̶̶̶̶ ̶̶̶̶ @ ̶̶̶̶p̶̶̶̶a̶̶̶̶ personь? ⠀ Иногда, сидя с мужем and пялясь в телек, тоже вырубаюсь и он меня будит .. а я текнаю всякий бред нестиλ волудратёме .. o konuşuyor, sen oh bunu nasıl söylüyorsun? Senin hakkında? Щ Bu tür durumlar ne sıklıkla meydana geliyor? ну чё, я ж усталая мать? Щё Ve nasıl, oh, namazdan sonra evde aşık oldu ve yan kuruluşlarla bana geldiğinde bu yüzden yaklaşık 20 dakika çaldıktan sonra uyuyakaldı ve şöyle dedi: "Merhaba!"? Ve sonra, birkaç dakika içinde, onu kimin aradığını kontrol etmek için gitti ve AONu'ya (otomatik numara belirleyici, bu kadar erken telefonları bile hatırlamıyorum) koştu. kızlara ısrarla yalvarırken göster, kapılarını ne zaman açacaklar? ⠀ Ve metroda erken kalkar kalkmaz! Sonra çığlık attı ve düşündü, ne zaman çıktın .. ve istasyon ne olacak .. Hepsi annemde э м ма ма ма …… ма ма …… В В В В В ……………… й те й й ??????? ⠀ Peki bu aile nedir? ⠀ Gereksiz yerlerde, toplu taşıma araçlarında ve jakuzilerde mi uyuyorsunuz? ⠀ #zubnaya_life

Tarafından paylaşılan bir yayın MISIR'DA YAŞAM? BEN DE İSLAMİ MİYİM? (@ zubnaya_feya_22) on

Çocukluğunu mutlu olarak hatırlamıyor

Okuldayken birçok kez dayak yedim ve tombul olduğum için küçük düşürüldüm. 11 yaşındayken çok kilo verdim ve kalori dolu olduğuna inandığım için sakızı yutmaktan korktum. 17 yaşında psikolojiye kaydoldum ve 21 yaşında bir seyahat acentesinde çalışmaya başladım ve 25 yaşında Mısır'ı ziyarete gittim. yılındaydı.

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüle

Bizi çalmak mı? Же Я уже много писала, что мой муж жуткий паникёр. Bir я naoborot, nu toze, nihayet, bir panik var .. ama içimizde çeşitli korkular var mı? Ж Муж мой очень ботися всяких бактерий, exodno v otnoshenie deteй. ⠀ Tut kak-to raz Adama ukusil malьchik, og oj oj, tak mжj otel ogo bеstree vezti na privivku ot b̶̶̶̶e̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶e̶̶̶̶n̶̶̶̶s̶̶̶̶t̶̶̶̶v̶̶̶̶a̶̶̶̶ stolbnяka! Я Я konuşma, sakin ol, doorogo, жето же не животное его укусило .. а ребёнок .. но о сказал, что ve укусы людей опасны? ⠀ На прививку мы его, всё-таки, не повезли .. удалось мне мужа убедить, что все окина, что укус не до кровиина, что укус не до кровиина… tüm takılar? ⠀ Её он очень боится, весь в маму свою в этом .. если я не отвечаю на звонки… тут его фантазия зашкаливает .. свекровь моя зашкаливает .. korku . раз звоню ( звонков за бесплатние 5 минут), а ответа нет… ve уже всякие мзасли в голову лезут .. ⠀ уже то ралез мынут .. aynı zamanda kocam eve daha erken geldi, trompetten zarar görmedim я onu almadım, bu yüzden kaçtı ve bana tüm bölgeyi sordu .. neden benim adımı haykırmadı .. Hâlâ kendi hayalini kuruyordu, bizden ne çaldı? Ve işte Judy telefonumla ayağa kalkmayı öğreniyor .. hayır, ilerleme nedir? Ve bu yüzden uzun bir süre sonra beni arıyor, kayıyor .. ve bir şeyler söylüyor , çıplak başına olan bir şeyi çevirir ve söyler, oldu! столько раз звонишь .. я гоюрю, это дитё тешется, маалеш, хабиби? ✌ ⠀ В общем, такой вот он gönüllü kişi!? ⠀ Kocası kim? ya da kimin içinde, kat, çok sakin ?? ⠀ #zubnaya_love

Tarafından paylaşılan bir yayın MISIR'DA YAŞAM? BEN DE İSLAMİ MİYİM? (@ zubnaya_feya_22) on

İlk bakışta bu ülkeye, tarihine ve denize aşık oldum. Yedi yıl sonra Mısır'ın Hurgada kentinde bir otelde resepsiyonist olarak iş teklifi aldım. Koşullar o kadar iyiydi ki Rusya'dan ayrılma düşünceme karşı çıkan annem kabul etmemi söyledi.

Hemen tehlikeler konusunda uyarıldım. Dikkatli olmam söylendi. Otelin turistlerle olan aşklarıyla tanınan iki yöneticisi vardı. Ancak, yeterince dikkatli değildim çünkü onlardan biri bir yıl sonra kocamdı.

Romantizm nasıl başladı

Bana çok ilgi göstermeye başladı. Bana hediyeler gönderdi, eve geldiğimde onu aramam için ısrar etti. İlk başta ona fiziksel olarak ilgi duymadım, onunla bir ilişkim bile düşünmedim, hatta mükemmel bir çift olacağını düşündüğüm bir arkadaşımla tanıştım. İyi, nezih, harika bir mizah anlayışı vardı. Başlangıçta sadece arkadaştık, birlikte yürüyüşe çıktık, Kahire gezisine de gittik. Aniden evlenmeye karar verdik.

Otel hayatı

Kocam bizi bir araya getiren otelde çalışmaya devam etti ve ben bir kraliçe gibi yaşadım ve nedenini hiç anlamadım. Personel odamı temizledi, restoranda yedik, ilk kızımız plajın tadını çıkardı. Bir noktada bu kadar dinlenmekten yorulmuştum.

İkinci kez hamile kaldığımda, hala otelde yaşıyorduk ve sonra kocam iş değiştirmeye karar verdi ve tam anlamıyla çalışmak, temizlemek, yemek pişirmek ve kızım ve yeni doğan oğluma bakmak zorunda olduğum bir daireye taşındık.

Yanamadım ve çocuklarla birçok sorunum vardı. Her şeyi bırakıp Moskova'ya gitmeye hazırdım. Annem hastalandı, oğlum Rus vatandaşlığı aldı, biz de oraya gittik. Yavaş yavaş ilişkimiz büyük bir saygı ve arkadaşlığa dönüştü ve sevgimiz başka bir kız tarafından güçlendirildi. Kocam şefkatli bir baba ve çocukları için her şeyi yapmaya hazır.

Kocam her şeyi bilmek istiyor

Her şeyi, bugün kimin yediğini, hangi çocuğun tuvalete girdiğini ve her şeyin yolunda olup olmadığını bilmeli. Çocukların ne zaman aşı olmaları gerektiği, hangi beden kıyafetlerini giydikleri, kendileri için aldıkları bilinmektedir. Çocukları onun kadar önemsediğimi sanmıyorum.

Bana arka arkaya hangi eş olduğumu soruyorlar

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüle

Я traderь?! ⠀ Загружая сегодня в сториз фото 3-х летней давности, ностальгия нахлынула на меня .. ⠀ Загружая бемоешнила мамогоднила мамогоданхиλ сегодняτе вемориз фото Спо Akrabalarımızla tarihten bahsetti # zubnaya_seed ⠀ Ve komşuma hatırlattı… evet, evet! Yani hemen bahçede dönecekler .. ⠀ Annem denetlendiğinde ve yere yatmadığında o kadar yargılamadım ve kınamadım .. ⠀ Konuştu, nasıl я hrenovaya doь, neden onu sonuncusuna götürmedi .. ve bazı akrabalar konuştu, papam ılımlı bir şekilde öldüğünde .. ne tür bir plan yapıyordum, cenazeye gelmedi ve "akrabaları" kendileri de hayatıyla ilgili olarak onları desteklemedi ve я ⠀ doğum günün kutlu olsun! ⠀ На похоронах мамы и на мененках была одна седска - экс подруга моей мамы .. которая при жизни моей мамы, когода уже бжела тяжело больна, подбрасывала ей под дверь мусор .. и ни разу не предсила как у ма ⠀ похороны иoys, kutsal eser geldi! Dinlenmek için Buhnutь é, Ve nihayet, obhalala ben, o falanca, kabul etmedi ve başlamadan önce çocuklarıyla birlikte uzun süredir acı çeken Mısır'da kalmaya - * ldkami'de! Ёто её слова! Bir kadın Arap ve Müslüman bir kadındır ve bu "o kadar iğrenç Э" başka bir kelime çok uzun bir dille başka bir "komşuya" geçer, kanepede belirli bir sandalye için onunla birlikte oturan .. щв щм яв я не его отношение при жизни .. а факт предстствия на его похоронах ve бухание μετά… ⠀ его отношение при жизни .. а факт предстствия на его похоронах ve бухание μετά… ⠀ Короче, накипело .. her iki vakada da anne ve babalarının yokluğu .. dürüst olmak gerekirse, elimi kalbime koydum, я oradaki otele gitmedim .. benim için оto ochen яяёlй süreci .. Rusya'da bir cenaze düzenlemek istiyorum .. mezarda yüzlerin ifşası ile, hepsi оto ьяte яleчите и му ölüler .. hep kalbimde kalırlar ve canlı hatırlarlar! Ска Ne diyorsun? Görüşlerinizi yorumlara yazın ❤

Tarafından paylaşılan bir yayın MISIR'DA YAŞAM? BEN DE İSLAMİ MİYİM? (@ zubnaya_feya_22) on

Yedi üyeli haremimizde yaşıyorum. Koca, ben, üç çocuk ve iki kedi. Ben onun tek karısıyım. Ve bana göründüğü gibi, öyle kalacak. Kocam birkaç eşe yetecek kadar zengin değil çünkü her birinin aynı muameleyi görmesi gerekiyor.

İnanç değişikliği

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüle

Mısırlı adam mı? ⠀ O nasıl? У Kocamla çok tecrüben var mı, ben de ona söylüyorum? O sevgi dolu bir baba, biraz çocuk hevesini yerine getirmeye hazır ve diğer türlü o kadar çocuksu değil mi? я тоже, бывает, капризничаю и к̶̶̶̶о̶̶̶̶п̶̶̶̶ы̶̶̶̶т̶̶̶̶а̶̶̶̶м̶̶̶̶и̶̶̶̶ ногами бью и требую? Kim olduğunu ve ne olduğunu ve her gün nasıl aradığını biliyor muydu? nu, beni crome, sonunda? ⠀ Hepimiz bir çocuk olduğumuzu hatırlıyoruz. Alışkanlığı ne zaman ve kiminle paylaştıklarını biliyor musunuz? Ne ölçüde, kendi giysilerini kendileri alıyorlar. О му emu ochenь 6 gün hastanede Adem ile birlikte geçirdiği, okul zamanında onu kovduğu ve papazı öğütüp yıkadığı, hastalık günlerine taşıdığı emu podgusnik'i değiştirdiği için minnettar. Я Я думаю, не каждый бы мужчина так смог! ⠀ Erkek nasıl? ⠀ Kadın da babaya ne dersin? ⠀ Купить одежду мне без меня - легко! Ürünlerin tüm fiyatlarını biliyorlar. Okul çocukları ve kadınlar için ödeme yapın. Ailesiyle ilgilenir, maddi olarak yardım eder. Maşallah !? ⠀ Mısırlı bir koca ve baba ?? ⠀ Ama her şey olmuyor! Ama temelde, tam gelişmiş erkek dolgunluğu kadın ve çocuklar tarafından halledilir,% kendi özlemleri altında alırlar у Peki, ideal erkek nedir ??? İdeal bir erkek olmaya nasıl borçlusun?

Tarafından paylaşılan bir yayın MISIR'DA YAŞAM? BEN DE İSLAMİ MİYİM? (@ zubnaya_feya_22) on

Nerede evlendiğimi duyanların aklına ilk gelen şey, kocam yüzünden dinimi değiştirdiğimdir. Aslında, onunla tanışmadan çok önce yaptım. Hiç kimse kimseyi bir şey yapmaya zorlayamaz ve bir adama verilen inanç değişikliğinin sadece ikiyüzlülük olduğunu düşünüyorum. Sonuçta Müslüman bir erkeğin herhangi bir dinden bir kadınla evlenme hakkı vardır.

Ben ev hanımıyım ama köle değilim

Burada düzenli olarak yürüyüşlere çıkıyorum ve Rus kadınlarla takılıyorum, çocukları oyun alanına götürüyoruz, kahve, çay, meyve suyu içmeye gidiyoruz. Boş zamanlarımızı dünyadaki tüm diğer kadınlar gibi geçiriyoruz.

Ancak Mısır o kadar büyük değil

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüle

Örtün! Ку Bir adam paniğe kapılıyor, esli Judy alt takım olmadan klimanın altında yürüyor… Rüzgar esiyor diye bir ти stebusё, ne tür? Н O perezhivaet, ne-nibudь, esli annesiz yürür veya prezervatif altında dert olmadan çalışmak için ne mümkündür? ? О Genelde bir adama şikayet etmem günah mıdır? Öte yandan, anlar neler, ne zaman hazırsınız? ama nadir olan ve ocheno ve metko olmayan nedir? ⠀ Но всё же .. ⠀ бокалы стекляноде все все в посудомойку тол круко кружки лиtoлиlь .. tak ne budet mй belgavernйy лиtoлиlь .. гокава вобова всеклянодего посудомойку Prensip! Peki o anda neye kızıyorsun? divan ve m мtь emu sürahisinden öğrenmek için hemen geliri lenivuю mяsistuю parçası? хотя он and само иногда помыть то бомт .. ⠀ ⠀ хабиби хабиби изысков кухонных ‍♀️ ни боргей, ни драников .. ve менятжегегбих? хотя и я вот их фсих (рыбку тухлую) не пойму Никак .. однако, речь сегодня не обо мне? ⠀ Yelkenle ilgilenmiyor .. sadece bir kalede risottolu et mi hazırlandı? ‍♀️ Mısır'da değil seafoodplus.info .. ⠀ Genelde burada çok geleneksel! Kurumaz, yuvarlanmaz, yuvarlanmaz .. Hoti этом наверное больше плюс, чем минус? daha çok acıtacak mı? Ли Ya da bamya Mısır'da hazır değil mi, umurunda değil mi? "Yağmur yağıyor"! Н O sarı bir panikçi ve mükemmeliyetçi! Salak ve mükemmeliyet karşıtı! ⠀ И бето бесит, когда мы сталкиваемся в каких-нибудь κατάστασηциях? ‍♀️ но тут мы фотографии бесим поровну? ⠀ Вот каждый раз при рождении науредного ребёнка, он паникует, чемему во норождёного нет шеи? и каждый раз я его упопаиваю "не переживай, отрастёт"? ⠀ Besit, her zaman ne poz veriyor .. nasıl, doğal olarak ve я? тут мы схожи? Ро Короче, мы такие разные, друга друга друга друга друга друга друга друга друга бе сиси си ve ve в в в в в ме такие разные пи пи пи ч ч ve tam olarak mesele bu muydu? Так Ve bence o ideal bir adam! Ve her şeyin eksileri nelerdir? sıcak bu olabilir ve tamamen eksi değil т Ve erkeklerde neden bahsediyorsun? ⠀ #zubnaya_love ⠀ Diğer erkek kızlarda neden bahsediyorsun? @Yasemin_devleti

Tarafından paylaşılan bir yayın MISIR'DA YAŞAM? BEN DE İSLAMİ MİYİM? (@ zubnaya_feya_22) on

Bir noktada gitmenin eşiğindeydim. Beni rahatsız etti ve rahatsız etti: pislik, zihniyet, insanlar, böcekler

Burada hamamböcekleri fare boyutundadır ve uçabilirler. Yoksulluk korkunç ve sokaklar çok kirli. Ayrıca temiz olmalarından, zeminin ve masanın aynı bezle silinmesinden çok rahatsız oldum. Kirli çocuk ayakkabıları sorunsuz bir şekilde oyuncaklarına giydirilir. Ne daireler ne de insanlar temiz.

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüle

И снова в школу Mısır'da okulda bir zanaata başlamak için okuma tarihi yoktur. Genellikle bu başlangıçtır - Eylül ayının konusu. Her okulda her yıl için farklı bir sınıf vardır. Okulumuzdaki zanaat Janet için 12 Eylül (7 yaş) (ilkokul), yani başlangıç ​​okulu ve 23 Eylül Adam ( yaş) (anaokulu) için - anaokulu. İngiliz eğitim sistemi üzerine bir sınıf çalışması. Geçmişte Adam, kendisi de John olan bu okula yürür. Zadno okula uyum sağlıyor, yani anaokuluna gitmedi. Janet bu okula 2 yıl gitti ve kg1 (ilk hazırlık) ve ardından kg2 (ikinci hazırlık) sınıfında başladı. Adem'e kg1 olarak verilmesi planlanmıştı ama sınıfı ondan yapabildiğimize, kg1'de ünsüz olması gerçeğine değiştirdik, yani Arapça ve İngilizce içinde zayıf, peki bu nasıl olabilir? всво-таки девочки развиваются быстрее мальчиков… ve плане речи и вообще? O yaşta Jannet bir hastalık olarak gelişiyordu, istemiyordu. Adam da öyle mi? Koroчеe, okulda hepsi birlikte oynuyorlar ve aynı zamanda ikide üç kardeş anlamına geliyor. Bu yıl Janet için eğitim, Adam için yılda dolar, - yılda yaklaşık dolar. Чато частная ызыковая школа. Eğitimin ücretsiz olduğu ücretsiz okullar var. Ama okulumuz tam tersine evde 2x dakika beklemede, bu nedenle seçimimiz belli. ? Tüm mağazalar okul malzemeleri ile dolu. Nado ve ayakkabılar, okul üniforması, sırt çantası ve ders kitapları satın alıyor. Okulda formlar ve ders kitapları mümkün. Farklı bedenlerin formu, aynı sınıf için ve amblemleriyle çiçek açıyorum. Okulumuzda bu yıl futbol polosu 7 dolar, normal deri ceket 5 dolar ve şortlar 8 dolar tutuyor. Başka şeyler de var ama konumu bilmiyoruz, bu yüzden övünmeyiz. Ben bunu sevmedim. Dochka kendi kot pantolonunu veya koyu mavi veya siyah çiçeklerinden somun somunları giydi. Kışlık bir form çeşidi var, ama buna benzemiyor. Tolstovka ve köfte s rukavami. Okulumuzda eğitim İngilizce yapılmaktadır. Bu bir Arapça dersi olur. Джаннет в неттом году добавляется нойй йзык. Almanca ve Fransızca arasında bir seçimimiz vardı, ilk varyantı seçtik. Galeride okumaya devam edin z # zubnaya_о_египе

Tarafından paylaşılan bir yayın MISIR'DA YAŞAM? BEN DE İSLAMİ MİYİM? (@ zubnaya_feya_22) on

Ülkemi özlüyor muyum?

Bu soruyu kendim cevaplayamam. Bazen Rusya'ya gitmek ve tüm akrabalarımı görmek istiyorum ama orada her şey değişti.

İşler çok ve hızlı değişiyor ama ben de değiştim. Arkadaşlarım bana tesettürle doğal görünmediğimi söylüyorlar, beni önceki hayatımdan tanıyorlar, ne kadar açık ve özgür olduğumu biliyorlar, bu yüzden bu tür kıyafetleri giymeyi kabul etmeme şaşırıyorlar.

Her zaman Mısır'a geri dönmek istiyorum. Evim şimdi orada, kendimi harika hissediyorum ve beni seven insanlar var.

Mısır'daki kadınlar büyük oğullarının adını değiştirdi

Eskiden Janet idim ama oğlumu doğurduktan sonra insanlar beni onun adıyla çağırdı. Sadece akrabalarım ve en yakın arkadaşlarım bana Lena derler, ilk adım Elena olarak kısaltılır. Halk arasında Adam adını kullanıyorum.

 

Sevgili okuyucu,

Web içeriğine erişimimiz ücretsizdir, çünkü birisi ödeme yapsa da yapmasa da bilgide eşitliğe inanıyoruz. Bu nedenle çalışmalarımıza devam edebilmek için Özgür Basın'ı maddi olarak destekleyerek okuyucu topluluğumuzun desteğini rica ediyoruz.Uzun vadeli ve kaliteli bilgi sunmamızı sağlayacak tesislere yardımcı olmak için Sloboden Pechat'a üye olun ve HER ZAMAN HALKIN YANINDA OLACAK özgür ve bağımsız bir sesi HEP BİRLİKTE sağlayalım.

ÜCRETSİZ BASINI DESTEKLEYİN.
BAŞLANGIÇ MİKTARI 60 DİNAR İLE

ZAMAN KAYBETMEYİN! KATILIN VE EN ÖNEMLİ ŞEYİ ALIN
HAFTALIK HABERLER - ÜCRETSİZ E-POSTA'NIZDA!

ZAMAN KAYBETMEYİN! KATILMAK
VE EN ÖNEMLİ
HAFTALIK HABERLER -
ÜCRETSİZ E-POSTA'NIZDA!

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir