nivea orjinal ürün sorgulama / Kozmetik Ürünlerinin Orijinal Olduğunu Nasıl Anlarız

Nivea Orjinal Ürün Sorgulama

nivea orjinal ürün sorgulama

kozmetik ürünlerinin sahte olduğunu anlama yöntemleri

2. (link: funduszeue.info?page=gepirbarcode Bu siteye) tıklayarak karşınıza çıkan sayfada ürününüzün barkod numarasını girerek sorgulatabilirsiniz. Bu hizmeti sunan ise GS1&#;dir. 

GS1 Türkiye, yılında "Milli Mal Numaralandırma Merkezi" adıyla, Türkiye&#;de üretilen ve satışa sunulan ticari ürünlerin, ulusal ve uluslararası ticarette, herhangi bir sorun ile karşılaşmadan tanınmasını ve izlenebilmesini sağlamak üzere özel sektörün Türkiye&#;deki en üst düzeydeki yasal temsilcisi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde kurulmuş ve EAN&#;a üye olmuştur.

EAN, yılında 12 ülkeden üreticilerin ve dağıtımcıların katılımıyla Avrupa&#;daki ürünlerin tanımlanması için standart oluşturma çalışmaları başlamış ve bu çalışmaların sonucunda yılında Brüksel merkezli "European Article Numbering (EAN)" (Avrupa Mal Numaralama Örgütü) kurulmuştur.

EAN&#;ın temel görevi, etkin tedarik zinciri yönetimini sağlamak amacıyla ürün, hizmet, taşıma birimi ve demirbaşları tanımlayabilecek, her sektöre uygun uluslararası standartlar geliştirmektir. EAN&#;a üye yerel numaralandırma organizasyonları, uluslararası standartları kendi bölgelerinde uygulama ve geliştirmekle yükümlüdür.

Zamanla üye profili Avrupa&#;yı aşıp tüm dünyaya yayılan EAN, yılında EAN International adını almıştır.

EAN isminin GS1 olarak değişmesiyle beraber Mart tarihinde "Milli Mal Numaralama Merkezi" adı "GS1 Türkiye" olarak değişmiş; 22 Eylül tarih ve sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan ilan ile kurulması kesinleşen “Türkiye Global Standartlar Tedarik Zinciri ve Lojistik Eğitim Vakfı” (kısa adı ile GS1 Türkiye Vakfı) olarak yapılandırılmıştır.

GS1 Türkiye, Türkiye&#;deki üretici, dağıtıcı ve satıcı firmaların GS1 Sistemine üye olmasını ve böylece tüm dünyada tanınmasını sağlamakta, bu firmaların uygulamalarını kolaylaştırmak ve firmalara destek sağlamak amacıyla Türkiye&#;ye özel düzenlemeler yapmaktadır.

Sadece şöyle bir risk var bence. orijinal bir ürünün barkod kodu taklit edilerek sahte üründe kullanılabilir. Ama Çoğunlukla sahte ürünlerde hep aynı barkod numarası vardır. Halbuki tüm ürünlerin barkodu farklı olur. Ayrıca QR kodunuda google playden barkod okuma programı indirerek okutabilirsiniz. Bunların yanı sıra ürünlerin üzerinde ithalatçı firmanın bilgilerini içeren bir etiket olmalı. Bu etiketten ithalatçıya firmaya ulaşarak ürünü aldığınız satış noktasına ürün verip vermediklerini sorabilirsiniz.

Bu nedenle, sitenin sahte dediği kesinlikle sahte, orijinal dediği ise az da olsa barkod numarası taklit edilmiş sahte ürün olabilir. Eğer şüphe etmenize yol açan bir durum varsa diğer yollarla sahte olup olmadığını öğrenin. 

Bu bilgi kesmedi ise, emin olmak istediğimiz şey başka şey olabilir. elinizdeki ürünlerin hangi tarihte üretildiğini ve ne kadarlık raf ömrü kaldığını merak edebilirsiniz. 

elinizdeki kozmetik ürünün batch kodunu girmek suretiyle raf ömrünü, üretim tarihini ve dolayısıyla da ne kadar ömrü kaldığını kolaylıkla öğrenebileceğiniz (link: funduszeue.info İnternet sitesi bu). Ülkemizdeki internet siteleri, kozmetik firmaları, diğer satış kanalları ürünlerin raf ömrü konusunda pek güvenilir değil, malum. buradan bir kontrol edin.

Yalnız bu site sadece elinizdeki ürünün orjinal olması halinde işe yarayan bir sitedir. diğer şartlarda işe yaramaz. zira yaptığı işlem online bir işlem olmayıp hesap kitap işine dayanmaktadır. yani sahte barkodlu ürünlerin de raf ömrünü gösterebilir. kendileri de zaten sitede bunu belirtmişler.

Bu site ile, bazı firmaların neden indirimli ürün sattığını anlarsınız. 

Edit, Kaynak internette yaptığım araştırma sonucunda bulduğum  siteler hakkında topladığım ve İngilizce olan siteleri de çeviri yaparak topladığım bilgilerdir. Zaten bu konu hakkında link verdim. En üstte. 

28 mart temmuz

Nivea toplu kod çözücü, kozmetik üretim tarihini kontrol edin

Nivea kozmetik veya parfüm parti kodunu nasıl bulabilirim?

Beiersdorf AG tarafından üretilen veya dağıtılan kozmetikler:

Beiersdorf AG toplu kodu

- Bu doğru parti kodudur. Paketin üzerinde buna benzeyen kodu bulun.

funduszeue.info - Bu bir parti kodu değil. Buna benzeyen değerler girmeyin.

Nivea kozmetiklerinin tarihini en sık kim kontrol eder?

Nivea kozmetiklerinin tarihi hangi yıllarda kontrol edildi?

YılFarkKullanım sayısı
+%~
+%
+%
+%
-

Kozmetikler ne kadar tazedir?

Kozmetiklerin raf ömrü, açıldıktan sonraki süreye ve üretim tarihine bağlıdır.

Açıldıktan sonraki süre (PAO)Açıldıktan sonraki süre (PAO). Bazı kozmetikler, oksidasyon ve mikrobiyolojik faktörler nedeniyle açıldıktan sonra belirli bir süre içerisinde kullanılmalıdır. Ambalajlarında açık bir kavanoz çizimi var, içinde ay sayısını temsil eden bir sayı var. Bu örnekte, açıldıktan sonra 6 aylık kullanımdır.

Üretim tarihi. Kullanılmayan kozmetikler de tazeliğini kaybederek kurur. AB yasalarına göre üretici, yalnızca raf ömrü 30 aydan az olan kozmetik ürünlere son kullanma tarihini koymak zorundadır. Üretim tarihinden itibaren kullanım için en yaygın uygunluk dönemleri:

Alkollü parfümler- yaklaşık 5 yıl
Cilt bakımı kozmetikleri- en az 3 yıl
makyaj kozmetik- 3 yıldan (rimel) 5 yıldan fazlaya (tozlar)

Raf ömrü üreticiye bağlı olarak değişebilir.

Kozmetik Ürünlerinin Orijinal Olduğunu Nasıl Anlarız?

Kozmetik ürünleri cildimizle direkt temas halinde olan ürünlerdir. Kaliteli olması ve sağlığa zararlı madde içermemesi, bu anlamda büyük önem taşır. Profesyonel kozmetik markalarının ürünlerine erişmek de bu noktada öne çıkıyor. Dermatolojik testlerden geçmiş ve sağlık ile ilişkisi ispatlanmış ürünlerle kendinize bakım yapabilirsiniz. Sahte ya da taklit kozmetik ürünler, hem cilt sağlığınız hem de güzelliğiniz için oldukça risklidir.

Orijinal kozmetik ürünlerine erişmek için güvenilir sitelerden alışveriş yapmaya özen göstermek önemlidir. İlgili markaların Türkiye distribütörlerinden alışveriş yaparak dilediğiniz ürünün orijinaline erişebilirsiniz. Sitemizde yer alan kozmetik, bebek bakım ve bakım ürünlerinin tamamı orijinaldir. Satın aldığınız kozmetik ürünlerinin orijinal olup olmadığını anlamak için farklı yöntemlerden yardım alabilirsiniz. Gelin beraber bu yöntemlere daha yakından bakalım.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası