j7 prime 2 whatsapp / Whatsapp'ı güncelle

J7 Prime 2 Whatsapp

j7 prime 2 whatsapp

Bug&#;nden itibaren WhatsApp’ın &#;alışmayacağı telefon modelleri! WhatsApp hangi telefonlardan kaldırılacak?

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp’tan bazı kullanıcılarını üzecek haber geldi. WhatsApp güncellediği destek sayfasında iOS 9 ve altı sürümlere sahip iPhone kullanıcılarının artık WhatsApp’ı kullanamayacağını bildirdi. Android tarafında ise sürümünün altı telefonlarda artık WhatsApp çalışmayacak.

 WHATSAPP’IN ÇALIŞMAYACAĞI TELEFON MODELLERİ

1 Kasım ’den itibaren yukarıda belirtilen sürümlerden daha eski sürümlere sahipseniz, akıllı telefonlarınızda WhatsApp çalışmayacak.

WhatsApp’ın 1 Kasım itibariyle kullanılamayacağı iOS cihazlar:

iPhone SE

iPhone 6S

iPhone 6S Plus

iPhone 6S gibi telefon modellerine iOS 9 güncellemesini yaparlarsa WhatsApp’ı çalıştırabilecekler.

Bugünden itibaren WhatsApp’ın çalışmayacağı telefon modelleri WhatsApp hangi telefonlardan kaldırılacakWhatsApp’ın 1 Kasım itibariyle kullanılamayacağı Android telefonlar:

Samsung

Galaxy Trend II

Galaxy SII

Galaxy S3 mini

Galaxy Xcover 2

Galaxy Core

Galaxy Ace 2

LG

Lucid 2

Optimus F7

Optimus F5

Optimus L3 II Dual

Optimus F5

Optimus L5

Best L5 2

Optimus L5 Dual

Optimus L3 II

Optimus L7

Optimus L7 II Dual

Optimus L7 II

Optimus F6 Enact

Optimus L4 II Dual

Optimus F3

Optimus L4 II

Best L2 2

Optimus Nitro HD ? 4X HD

Optimus F3Q

Huawei

Ascend G

Ascend Mate

Ascend D Quad XL

Ascend D1 Quad XL

Ascend P1 S

Ascend D2

ZTE

Grand S Flex

V

Grand X Quad V

Large Memo

Son Güncelleme :

WHATSAPP'I iPHONE TELEFONUNUZDA GÜNCELLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Güncelle whatsapp'ı

Web ve masaüstünde WhatsApp Web ve masaüstündeki WhatsApp ile tüm sohbetlerinizi bilgisayarınızla sorunsuz bir şekilde senkronize edebilirsiniz. Böylece hangi cihazdan sohbete devam etmek sizin için daha kolaysa onu tercih edebilirsiniz. Masaüstü uygulamasını indirin veya başlamak için funduszeue.info adresine gidin.

Güncelleme yapmıyor uygulama indirmiyor. WhatsApp bile kuramadım. İşyeriyle ilgili gruplarda aktif olmalıyım şu an. Hiçbir şeye erişemiyorum. İnternet Wi-Fi Kullanıcı oyu: 1,8 · ‎ inceleme Yorumlar Google tarafından doğrulanmaz

Whatsapp'ı güncelle

Quickly send and receive WhatsApp messages right from your computer. WhatsApp Web. Use WhatsApp on your computer. Open WhatsApp on your phone; Tap Menu or Settings and select Linked Devices; Tap on Link a Device; Point your phone to this screen to capture the QR code; Tutorial.

Yablon online casinos

WhatsApp'ı güncelleyin Uygulamaları en son sürümlerine güncel tutmak her zaman önemlidir. Ancak, olası işletim sorunları nedeniyle birkaç kullanıcı uygulamaları güncellemekten çekinmez. Diğerleri

25 Eki — IOS cihazlar için diğer bir güncelleme yolu için de yine Apple Store'a gidin. Daha sonra sağ üst köşede yer alan profil fotoğrafına tıklayın.

Mefete numara güncelleme

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, geçen gün Çankaya Köşkü'nde A Haber'in sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın karşısına ..

Stadium24 güncelleme

WhatsApp güncellemeyle ilgili bilgiler merak ediliyor. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp cihazdaki uygulama mağazasından birkaç adımda kolayca güncelenebilir. İşte detaylar..

Güncelle whatsapp'ı

Uçtan uca şifreleme En kişisel bazı anlarınızı WhatsApp üzerinden paylaşıyorsunuz, işte bu nedenle uygulamamızın en son sürümünde uçtan uca şifrelemeyi geliştirdik. Uçtan uca şifrelendiğinde, gönderdiğiniz mesajlar ve aramalarınız korunmuş olur. Sadece siz ve iletişimde olduğunuz kişi bunları okuyabilir veya dinleyebilir, aradaki hiçkimse, WhatsApp bile bunları okuyamaz ve dinleyemez.

Whatsapp'ı güncelle

WhatsApp'ı telefonunuzdaki mağaza uygulamasından kolayca güncelleyebilirsiniz.

23 Şub — Kullanıcılarına sıklıkla yenilikler sunan WhatsApp, 1 Mart'ta yeni bir güncelleme alacak. Getirilen güncellemeleri desteklemeyen telefon

Nesine güncelleme

14 Ara — Google Play Store'a gidin ve WhatsApp'ı aratın. WhatsApp Messenger'ın yanındaki Güncelle düğmesine dokunun. WhatsApp nasıl güncellenir iPhone?

funduszeue.info üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

funduszeue.info güncelle

WhatsApp Messenger: More than 2 billion people in over countries use WhatsApp to stay in touch with friends and family, anytime and anywhere. WhatsApp is free and offers simple, secure, reliable messaging and calling, available on phones all over the world.

Jojobet bilgi güncelleme

Asgari ücret tahminleri hep tutan isim müjdeyi verdi: Temmuz'da yeni asgari ücret

Nesine güncelleme indir

İPhone’unuzda WhatsApp’ı güncellemek kolaydır. İşte izlemeniz gereken adımlar. İPhone’unuzda App Store’u açın. Profil resminize dokunun. Güncellemeler’e ilerleyin veöğesine dokunun. Güncelleme WhatsApp Messenger’ın yanında. Güncelleme istemini görmeyin ve bunun yerine, altında WhatsApp’ın listelendiğine bakın.

Güncelle whatsapp'ı

Android cihazlarda Instagram güncellemesi yapmak için ilk olarak uygulama mağazına gidin. Google Play Store'da arama kısmından 'WhatsApp' uygulamasını aratın. Uygulama sayfası gelince de 'Güncelle' butonuna tıklayarak uygulamayı güncelleyebilirsiniz.

Sesli arama sayesinde aile ve arkadaşlarınızla, başka bir ülkede olsalar bile, ücretsiz*, konuşabilirsiniz. Ayrıca, ses veya yazı yeterli olmadığında, ücretsiz * görüntülü arama sayesinde yüz yüze sohbet etme şansınız olur. WhatsApp sesli ve görüntülü arama, veri planınızdaki dakikalar yerine telefonunuzun İnternet bağlantısını kullanır. Böylece pahalı arama ücretleri için endişe etmenize gerek kalmaz.

Money kart güncelleme

Her zaman WhatsApp'ın en son sürümünü kullanmanızı tavsiye ederiz. En son sürüm en yeni özellikleri sunar ve hata iyileştirmeleri içerir.

Whatsapp'ı güncelle

WhatsApp Messenger: 'den fazla ülkede 2 milyardan fazla kişi, arkadaşları ve aileleriyle diledikleri zaman, diledikleri yerden iletişim kurmak için WhatsApp'ı kullanıyor. Ücretsiz bir uygulama olan WhatsApp, dünyanın dört bir yanındaki telefonlarda kullanılabilen kolay, güvenli ve güvenilir mesajlaşma ve arama özellikleri sunuyor.

Whatsapp'ı güncelle

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberleri, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi funduszeue.info haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Bill Gates'ten sinsi Türkiye adımı! O ilimizde gizli elleri devreye sokup tarım arazisi toplamaya başladı

Inat box güncelleme indir

WhatsApp İndir Hizmet Koşulları © WhatsApp LLC Özel olarak mesajlaşın Dünyanın her yerinde ücretsiz kullanılabilen basit, güvenilir, özel mesajlaşma ve arama*. İndir * Veri bağlantısı ücretli olabilir. Daha fazla bilgi için servis sağlayıcınızla iletişime geçin.

Güncelle whatsapp'ı

WHATSAPP'I ANDROİD TELEFONUNUZDA GÜNCELLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

WhatsApp'ı İndirin WhatsApp ile tüm cihazlarınızda bağlı kalın, farklı bir cihaza geçtiğinizde sohbetlerinize kaldığınız yerden devam edin. Mobil ve Tablet Android Minimum Gereklilikler (Sürüm ) Android OS veya üstü Mobil iOS Minimum Gereklilikler (Sürüm ) iOS veya daha yeni sürümleri gerekir Masaüstü Desteklenen sürüm

Whatsapp'ı güncelle

Milli Muharip Uçak'ın rakibiyle ilgili olay gelişme! Rusya 'bulduk' diyerek dünyaya duyurdu

Güncelle whatsapp'ı

Profilinizi oluşturun: Yeni profilinizde adınızı girin ve İleri 'ye dokunun. Dilerseniz profil fotoğrafı da ekleyebilirsiniz. 5. Kişilere ve fotoğraflara erişim izni verin: Telefon rehberinizdeki kişileri WhatsApp’a ekleyebilirsiniz. Ayrıca telefonunuzdaki fotoğraf, video ve dosyalara erişim izni verebilirsiniz. 6.

Whatsapp'ı güncelle

Whatsapp'ı güncelle

Samsung telefonlarda iki WhatsApp hesabı kullanma

Samsung telefonlar için mesajlaşma uygulamalarının bir kopyasını oluşturabileceğiniz Dual Messenger özelliğinin nasıl aktif edilebileceğini anlattık.

Yayınlanma:

Samsung telefonlarda iki WhatsApp hesabı kullanma

funduszeue.info

Samsung'un çıkardığı orta ve üst düzey telefonlarda bulunan Dual Messenger özelliği, ekstra bir programa ihtiyaç duymadan mesajlaşma uygulamalarını kopyalamanızı sağlıyor. Uygulamayı kopyaladıktan sonra ikinci bir hesabınız ile uygulama kullanılabiliyor. Özellikle WhatsApp uygulamasını ikinci bir telefon numarasıyla kullanabilmek için söz konusu özelliğin nasıl etkinleştirileceğinden bahsedelim:

Öncelikle telefonunuzdan Ayarlar'ı açın ve 'Gelişmiş özellikler' kısmına dokunun.

Samsung telefonlarda iki WhatsApp hesabı kullanma

Ardından Dual Messenger seçeneğine dokunun.

Samsung telefonlarda iki WhatsApp hesabı kullanma

İkinci bir kopyasını oluşturabileceğiniz uygulamalar karşınıza çıkacak. WhatsApp'ı aktif hale getirin.

Samsung telefonlarda iki WhatsApp hesabı kullanma

Telefonunuz WhatsApp'ın bir kopyasını oluştururken biraz bekleyin. İkinci bir WhatsApp aktif olduğunda, telefonunuzun uygulamalar bölümüne, aşağıdaki gibi yeni bir WhatsApp simgesi gelecek.

Samsung telefonlarda iki WhatsApp hesabı kullanma

Yeni oluşan WhatsApp uygulamasına girerek yeni telefonun numaranızı uygulama içinden aktif edin. Artık ikinci bir WhatsApp hesabınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

whatsappSosyal MedyaSamsung

Google News ile Takip Et

Samsung Galaxy J7 Prime 2 uyumlu hızlı şarj aleti, cihazı - j15 SYROX

Syrox'un Micro USB Kablo modelleri kategorisinde yer alan Samsung Galaxy J7 Prime 2 uyumlu hızlı şarj aleti, cihazı - j15 SYROX ürününü sitemizden kolay ve güvenli bir şekilde sipariş verebilir, ertesi gün hızlı kargoyla sahip olabilirsiniz. Diğer Syrox Micro USB Kablo ürünleri ve fiyatlarını incelemek isterseniz bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bilgilendirme: Başlıkta belirtilen markalar ve model adları, ürünlerin uyumlu olduğu marka ve modelleri belirtmek için yazılmıştır. Belirtilen markalarla herhangi bir iş ortaklığı yoktur. Önizleme yaptığınız ürün yan sanayi olarak tabir edilen Ticaret ve Sanayi Bakanlığı tarafından onaylı muadil üründür.

SYROX Technologies®

SYROX J15 Amper MİCRO USB GİRİŞLİ ŞARJ ALETİ CİHAZI

Hızlı Şarj Özelliği

ŞARJ ADAPTÖRÜ ve MİCRO USB KABLO BİR ARADA

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

  1. Micro USB şarj girişi bulunan tüm cihazlarla uyumludur.
    A adaptörü sayesinde diğer girişlere sahip farklı cep telefonu, tablet ve aksesuarlarınızı şarj edebilirsiniz.
    Şarj adaptörü ve Micro USB kablonun ayrılması sonucunda Micro USB kabloyu veri aktarımı için kullanabilirsiniz.
  2. Giriş : AC V - 50/60 hz
  3. Çıkış : 5V, A
  4. Renk : Beyaz
  5. Ürün Boyutu : 18,7 mm x 84,2 mm x 38 mm
  6. Ürün Ağırlığı : 39 gram

KUTU İÇERİĞİ

1 Adet A Syrox Şarj Adaptörü
1 Adet Syrox Micro USB Kablo ( cm)

SATICI YORUMU:

Telefonunuzu Destekler ve tam Uyum Sağlar.
Ticaret ve Sanayi Bakanlığı’ndan Onaylıdır.
Kablo Piresli  Giriş Soketleri Sayesinde Dağılmaz Parçalanmaz.
Gerçek Amper Çıkış
Uzun Ömürlü Yumuşak Gerçek Bakır Micro USB Kablo

ÜRÜNLERİMİZ FATURALI VE GARANTİLİDİR
Bu ürünü internet ortamında sahte ve çakmaları mevcuttur. Dikkat etmenizde fayda vardır.
Stoktan Teslim & Aynı Gün Kargo
Amper ŞARJ ALETİ
(HIZLI ŞARJ EDER)

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.


Ortalama Değerlendirme »

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası