yay erkeği yengeç kadını uyum / Yengeç Burcu Kadını Özellikleri: YengeçKadınını Tanıyın

Yay Erkeği Yengeç Kadını Uyum

yay erkeği yengeç kadını uyum

Binkelam

Aşık olduğu kişinin yanında kendini güvende hissetmesi için tüm genel ve özel bilgilerin mutlaka kişi hakkında kendine geçmesi gereklidir. Bunun nedeni başak burçlarının aşklarında biraz da mantıklarını kullanmaları ve aşık oldukları kişiyle ileriye yönelik planlar yapmak istemesidir. Kalabalığı, insanlarla birlikte olmayı seven terazi burcu hiçbir zaman partnersiz yaşamayı kabul etmezler. Eşleri, aşık oldukları kişiler onlar için her zaman ihtiyaçtır.

Yalnızlığa hiç özenmeyen Terazi burçları, sevdiklerine en iyi jestleri yapan burçlardan birisidir.

Yenge&#; Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Uyumu

Yengeç Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Uyumu

Yengeç Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği

Birbirlerine ilk görüşte aşık olan yay burcu erkeklerinin ile yengeç burcu kadınlarının ilişkileri fırtınalıdır. İki taraf da ilişkisinde huzur arasa da ruh hallerindeki ani değişimler, huzurdan çok kaosa neden olur.

Yengeç Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Uyumu

Ateş grubundaki yay ile su grubuna ait olan yengeç burcu en başta su ve ateş gibi zıt görünebilir. Ancak birlikte vakit geçirip paylaştıkları anların sayısı arttıkça son derece uyumlu ve mutlu bir çift olabilirler.

Yengeç Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Aşk Uyumu

İlk zamanlar yengeç kadınının sevgilisini sahiplenen, anaç kişiliği yay erkeklerinin fazlasıyla hoşuna gider. Ancak zaman geçtikçe sahiplenme baskıya dönüşür. Bu ise aşkın yerini alışkanlığa ve ego savaşlarına bırakması anlamına gelir. Yengeç kadını aşık olduğunda gözü hiçbir şey görmez ve arkadaşlarını, hatta ailesini bile ihmal edebilir. Öte yandan yay erkeğinin başkalarıyla geçirdiği zamanları da kıskanmaya başlar. Özgür ruhlu yay erkekler bu tür kıskançlıklara karşı yapacağından geri durmaz ve bildiğini okumaya devam eder.

Yengeç Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Sevgi Uyumu

Yay erkeği sevgisini de kendisi gibi doğal bir şekilde yaşar. Aşırı hareketlerden, abartılmış romantizmden ve sevgi gösterilerinden hiç hoşlanmaz. Yengeç kadını ise muzip ve enerjik olduğu kadar duygusal bir karaktere sahiptir. Arada sırada da olsa küçük bir hediye ya da bir buket çiçekle ruhunun okşanmasını ister.

Yengeç Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Cinsellik ve Cinsel Uyumu

İkilinin ten uyumunu yakalaması için önce aralarında güven duygusunun yer etmesi gerekir. İlişkileri zaman içerisinde olgunlaştıkça aralarındaki bağ kuvvetlenir. Bu da yatak uyumlarına olumlu bir şekilde yansır.

Yengeç Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Evliliği ve Evlilik Uyumu

Söz konusu evlilik olduğunda yengeç kadınları aşırı istekli ya da sabırsız davranmazlar. Ancak doğru erkeği bulduğunu düşündükleri an vakit kaybetmeden nikah masasına oturmak ister. 'Carpe Diem' felsefesini benimsemiş olan yay erkekleri içinse evlilik fikrine karşı mesafelidir. Çiftler evlendiğinde aynı evi paylaşmaktan doğan yeni problemlerle karşılaşabilir. Yay erkeğinin aşırı rahat tavırları ev düzeni ve temizliği konusunda hassas olan yengeç kadınlarını fazlasıyla sinirlendirir. Ayrıca yenge. burcu kadınları eşlerini sürekli evde, yanlarında ister. Erkeğin eve birkaç saat geç gelmesi bile büyük kavgaların yaşanmasına neden olabilir.

Yengeç Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Arkadaşlığı ve Arkadaşlık Uyumu

Yay erkeği evlense bile hemcinsleriyle plan yapmaktan geri durmaz. Yengeçlerin kurduğu arkadaşlık ilişkileri ise genelde yüzeyseldir. Bu nedenle hayatlarına biri girdiği zaman, zaten az görüştüğü arkadaşlarıyla iletişimi koparma noktasına gelir. İkili arkadaş olduğunda ise ani bir çekimle kendilerini bir anda sevgili olarak bulabilirler.

Yengeç Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Anlaşabilir mi?

İki taraf da öfkeden uzak, sakin bir karaktere sahiptir. Ancak uyuşamadığı noktalarda birbirlerine karşı acımasız eleştiriler yöneltmekten asla çekinmezler. Yengeç kadını her ne kadar duygusal olsa da bazen diline hakim olamayıp sevgilisinin kalbini kırabilir. Yay erkeği ne kıskanır ne de kıskanılmak ister. Çiftlerin anlaşabilmesi için yengeç kadınının aşırı meraklı ve kıskanç tavırlarından vazgeçmesi gerekir.

Yengeç Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği İletişim Uyumu

Yay erkeği saatlerce telefonuna bakmayacak kadar umursamaz olabilir. Buna karşın kendisi birini arayıp ulaşamazsa adeta içi içini yer. Yengeç kadını ilgi düşkünüdür. Bu nedenle mesajlarına geç geri dönüş yapılması onu sinirlendirmeye yeter.

Yengeç Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği İlişkisi ve İlişki Uyumu

Yengeç burcu kadını ve yay burcu erkeğinin fırtınalı ruh halleri ilişkilerine de yansır. Bir gün birbirini deli gibi seven romantik bir çift olur. Başka bir gün ise ortada hiçbir sebep yokken birbirlerine iki yabancı gibi davranabilirler. İlişkilerindeki bu dengesizlik, zamanla rutinleri olur.

Yengeç Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Birbirlerini Nasıl Etkiler?

Yay erkeği, uyumlu, fedakar ve iletişim kabiliyeti yüksek kadınlardan etkilenir. Yengeç kadını bu özelliklerden üçünü de taşıdığı takdirde yay burcu erkeğinin vazgeçemediği aşkı olur. Yay kadınları ise sevgilisinin mizah yeteneğinden ve sportif görünümünden fazlasıyla etkilenir.

Yengeç Burcu Kadını Yay Burcu Erkeği Birbirlerine Nasıl Davranmalı?

İki burcun da egosu yüksek olduğu için sık sık hediye alıp birbirlerini şımartmalı. Aralarındaki saygıyı kaybetmezlerse uzun soluklu bir ilişki yaşama ihtimalleri epey yüksektir.

Köşe Yazıları.
  • boğa adam akrep Kadın İlişki Uyumluluğu.
  • Yengeç Kadını ve Yay Erkeği İlişkisinde Öne Çıkan 5 Şey!.
  • Bu nedenle ikisi arasında çekim güçlü olsa da, ilgileri uzun süre ilişkide kalmayabilir. Hareketli ve yerinde duramayan Yay, meraklı, eğlenceli, hayatın keyfine varmayı seven bakış açısı ile Yengeç için renkli bir insandır. Hayatı coşkulu yaşamayı seven Yay, ayakları yere salam basan Yengeç ile kısıtlanmış hissedebilir. Bu ilişkide çiftler birbirine zor uyum sağlar. Biri ne kadar evine bağlıysa, diğeri de o kadar dışarıyı ve hayatı gezerek, tanıyarak yaşamaya dönüktür.

    Maddi konularda da aranızda ciddi uçurumlar vardır. Yay hayatı sevdiği için zevkleri için para harcamaktan çekinmez. Yay iyimserdir, Yengeç ise çabuk karamsarlaşır ve depresyona meyillidir. Renkli kişilikleriyle çevreleri tarafından da sevilen bir çift olabilirler. Ancak sıklıkla öfke patlamaları yaşanabilir. Yay ve Aslan ateş grubuna bağlı ve tüm ateş enerjileri gibi sezgisel davranan, çabuk parlayan etkilere sahiptirler. Dolayısı ile Yay ve Aslan, çabuk gerginleşebilen ve ortamı fazla idare etmeye eğilim göstermeyen mizaçtadır.

    İkisi de gezmeye ve eğlenmeye düşkün olduklarından birlikte zaman geçirmekten hoşlanacaklar, birçok ortak alanda buluşabileceklerdir. Buradaki en hassas nokta bazen patavatsızlığa varan açık sözlülüğünü Aslan bir süre sonra gergin tepkilerle karşılayabilir.

    1. başak ve başak Burçları.
    2. Koç burcu ile yengeç burcunun aşk uyumu nasıldır?

      nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir