çetonun yeri / Çetonun Yeri menü fiyatları Yamaçtepe, Gaziantep Biftek - YummyAdvisor

Çetonun Yeri

çetonun yeri

Çetonun Yeri

E.C.Ç Galeri
Değirmiçem Mah. Süleyman Kuranel Cad, Gaziantep, Türkiye

Megatronik Güvenlik VE Otomasyon
Süleyman Kuranel Cd. Seç Apt. No: , Değirmiçem Mahallesi, Şehitkamil/ Gaziantep, Gaziantep, Gaziantep Province, Turkey

Diva Uğur Villa
15 temmuz mahallesi nolu sokak no : 43, Gaziantep

Miraç Çiçekcilik
Mimar Sinan Mah. Mustafa Kökmen Bulv. No: 69, Nizip

Gaziantep Ozanlı Mahallesi
Şahinbey Ozanlı Mahallesi, Gaziantep

Helvaci oglu zeytinyagı fabrikası
Gaziantep, Gaziantep

BİLBENLER YAPI
Gaziantep

BİLBENLER SİGORTACILIK
Mücahitler Mah., Gaziantep

Adeletini Siktigimin Dunyasinda :-) :-)
Gghjjn, Gaziantep

TETÜ ( Terbizek Teknik Üniversitesi )
ADIYAMAN BESNİ TERBİZEK, Besni, Adıyaman Province, Turkey

İzmir denince ilk akla gelenler tarihi, denizi ve görülmesi gereken yerleri gelmektedir. Bir de mutlaka tadına bakılması gereken lezzetleri vardır. Ülkemizin pek çok noktasında bu lezzetler yapılsa da hiç biri İzmir’de yedikleriniz ile aynı olmayacaktır. Kumru da bu lezzetlerden biridir. Ege’nin incisini çok daha özel ve farklı bir hale getiren bir lezzettir.

Kumrucu Kardeşler Çeto’nun Yeri olarak güvenilir ve sağlık standartlarına en uygun şekilde lezzetler sunmaktayız. Siz değerli müşterilerimizin istekleri doğrultusunda kumrularınız alanında uzman şeflerimiz tarafından hazırlanmaktadır.

Bizim için sağlığınız ve memnun olmanız her şeyden önce gelmektedir. Kullandığımız bütün malzemeleri titizlik ve dikkat ile seçmekteyiz. Sonrasında malzemeler yetenekli şeflerimizin ellerinde gerçek anlamlarını bulmaktadır.

Çeşme’ye yalnızca tatil planları yapmayın. Planlarınıza kumrunun orijinal halini yemeyi de ekleyin. Özellikle de ülkemizin farklı noktasından geliyorsanız nerede yesem sorusu da akla gelmektedir. Cevap Kumrucu Kardeşler Çeto’nun Yeri’dir. Çünkü profesyonel bir çalışma ile sıcak bir atmosfer sunan restoranımızı tasarladık. Ayrıca yemek yemenin özellikle de kumru yemenin ne kadar güzel olduğunu herkese kanıtlamak istedik. Ailecek ya da arkadaşlarınız ile geldiğinizde keyifli bir şekilde vakit geçirebileceğiniz her detayı düşündük. Dilerseniz de alo paket servis hattımızı da tercih edebilirsiniz.

İzmir restaurant sektörüne yepyeni bir soluk getirdik. Eşsiz bir lezzet kazandırdık. Sizler için hizmet vermekteyiz ve vermeye devam edeceğiz.

Firma Etiketleri

How to get to Aksesuarcı Ceto'nun Yeri in Çankaya by Bus or Subway?

Public Transit to Aksesuarcı Ceto'nun Yeri in Çankaya

Wondering how to get to Aksesuarcı Ceto'nun Yeri in Çankaya, Turkey? Moovit helps you find the best way to get to Aksesuarcı Ceto'nun Yeri with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides free maps and live directions to help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, and find out how long does it take to get to Aksesuarcı Ceto'nun Yeri in real time.

Looking for the nearest stop or station to Aksesuarcı Ceto'nun Yeri? Check out this list of stops closest to your destination: - Kızılay; - Kızılay; - Kızılay; Sıhhiye; - Kızılay; - Kızılay; - Kızılay; - Kızılay; - Sezenler Sokak; - Zafer Çarşısı; - Kızılay; - Kızılay; - Kızılay; - Kızılay; - Kızılay; - Kızılay; Kızılay.

BusSubway:M1-M2-M3

Want to see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from and directions to Aksesuarcı Ceto'nun Yeri easily from the Moovit App or Website.

We make riding to Aksesuarcı Ceto'nun Yeri easy, which is why over million users, including users in Çankaya, trust Moovit as the best app for public transit. You don’t need to download an individual bus app or train app, Moovit is your all-in-one transit app that helps you find the best bus time or train time available.

For information on prices of Bus and Subway, costs and ride fares to Aksesuarcı Ceto'nun Yeri, please check the Moovit app.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Aksesuarcı Ceto'nun Yeri Address: Necatibey Caddesi, 22 Korkutreis, Ankara street in Çankaya

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir