vestel v tab 8029 lcd ekran / Malliá Beauty – ny teknik för frisörsalonger

Vestel V Tab 8029 Lcd Ekran

vestel v tab 8029 lcd ekran

Vestel V Tab incelemesi: özellikleri ve fiyatı

Vestel V Tab neden ortalamadan daha iyi?

  • Ağırlık?
    gvsg
  • Genişlik?
    mmvsmm
  • Hacim?
    cm³vscm³

Dizayn

Daha hafif cihazların taşınmasının daha kolay olması hafifliğin, daha avantajlı olduğunu düşündürmektedir. Ayrıca daha az ağırlık, taşımayı kolaylaştırdığı için bir çok ev aleti için de avantajlıdır.

Ürünün kalınlığı (veya derinliği).

Genişlik, ürünün yatay boyutunu temsil eder.

Yükseklik, ürünün dikey boyutunu temsil eder.

Hacim, ürünün gövdesi tarafından çevrelenen 3 boyutlu alanı ifade eder. Daha basit bir ifadeyle ürünün kapladığı alan miktarıdır.

Ekran kalemi, bilinen kalemlerden farklı olarak dokunmatik ekranda işlem yapmanıza olanak tanıyan, özellikle de çizim ve yazım işlemlerinin çok net bir şekilde yapılmasını sağlayan bir aksesuardır.

Cihazınızın klavyesini sökebilir ve ekranı tablet olarak kullanabilirsiniz. Klavyeyi sökmek cihazı hafif ve kullanımı daha kolay bir hal getirirken laptop modundan tablet moduna kolayca geçmenizi sağlar.

Cihaz toz geçirmez ve suya karşı dayanıklıdır. Su geçirmez cihazlar, tıpkı fıskiyeler gibi suyun penetrasyonuna karşı dayanıklıdır ancak yine de suya batırılmamalıdırlar.

Görüntü

Ekran boyutu ne kadar büyük olursa, kullanıcının deneyimi de o kadar iyi olur.

Dikey ve yatay eksendeki piksel sayısı olarak ifade edilen çözünürlük, ekranda gösterilebilecek maksimum piksel miktarını gösterir.

Piksel yoğunluğu, ekranın inç başına düşen piksel sayısı (PPI) olarak ifade edilen ekran çözünürlüğünün ölçümüdür. Daha yüksek piksel yoğunluğu, ekranda oluşan görüntüler için daha fazla netlik ve kalite sağlar.

Ekranda kullanılan teknoloji türü.

Ekranın yenilendiği frekans. Yüksek frekans yoğun hareket sahnelerinde az titreşen ve daha doğal hareketli görünüme neden olur.

Dokunmatik örnekleme hızı, bir ekranın dokunma girişinizi kaydedebileceği ve sonraki kareyi oluşturarak yanıt verebileceği hızdır. Dokunma yenileme hızı olarak da adlandırılır.

Darbeye dayanıklı cam (örneğin, Corning Gorilla Glass veya Asahi DragonTrail Glass gibi) ince ve hafif olup yüksek kuvvetlere dayanıklıdır.

Ekran, bir HDR (yüksek dinamik aralık) video teknolojisi olan HDR10'u destekler. Standart dinamik aralıklı (SDR) video ile HDR10 karşılaştırıldığında, HDR10 videonun daha fazla kontrast ve renk derinliğine sahip olduğu anlaşılmıştır, bu da sizlere daha gerçekçi görüntüler sağlayacaktır.

Performans

Salt okunur bellek olarak da adlandırılan dahili hafıza (ROM); sistem verileri, uygulamalar ve kullanıcı tarafından oluşturulan veriler için aygıtta bulunan yerleşik depolama alanı anlamına gelir. Büyük bir dahili depolama alanı ile cihazınıza daha fazla uygulama ve dosya yükleyebilirsiniz.

Rastlantısal-Erişim Hafızası (RAM) kullanılmakta olan çalışma verilerini ve makine kodunu saklamak için kullanılan geçici bir bellektir. Herhangi bir sırayla okunabilir ve değiştirilebilir. Aynı zamanda hızlı veri erişimi sağlar.

CPU hızı, tüm çekirdekleri (işlem birimleri) dikkate alınarak, bir CPU tarafından saniyede kaç işlem döngüsünün gerçekleştirilebileceğini gösterir. Her bir çekirdeğin saat oranları yada farklı mikro mimarileri kullanan çok çekirdekli işlemciler durumunda, her bir çekirdek grubunun saat hızları eklenerek hesaplanır.

Dahili depolamayı çok masrafa girmeden genişletmek ya da fotoğraflar gibi verileri bellek kartından kolayca alabilmek için cihazda standart bir harici bellek yuvası var (SD kart yuvası, microSD yuvası gibi).

Daha küçük bir yarı iletken boyutu, çip oluşturmak için daha yeni bir süreç olduğunu göstermektedir.

32 bit işletim sistemi sadece 4GB RAM destekler. 64 bit ise 4GB'dan fazlasına izin verir bu da performansı artırır. Ayrıca 64 bit uygulamaları çalıştırmanıza da izin verir.

Bir çip üzerindeki (SoC) sistem, entegre LTE hücresel çipe sahiptir. LTE, eski 3G teknolojisine göre daha hızlı indirme hızı kapasitesine sahiptir.

büyük:LITTLE teknolojisini kullanarak bir çip, batarya ömrünü uzatmak ve performansı artırmak için iki set işlemci çekirdeği arasında geçiş yapabilir. Örneğin; oyun oynarken performansı artırmak için daha güçlü olan çekirdek kullanılır, ancak emailleri kontrol ederken bataryadan tasarruf sağlamak için daha düşük güçteki çekirdek kullanılır.

Kameralar

Megapiksel sayısı ana kamerayla çekilen görüntülerin çözünürlğünü belirler. Daha fazla megapiksel kameranın daha fazla detayı yakalayabileceği anlamına gelir. Buna rağmen megapiksel boyutu kameranın çektiği görüntünün kalitesini belirleyen tek unsur değildir.

Megapiksel sayısı, ön kamera ile çekilen fotoğrafların çözünürlüğünü belirler. Daha yüksek megapiksel ön kameranın detayları daha iyi yakalayabileceği anlamına gelir, yani yüksek çözünürlüklü selfie çekmek için önemli bir etkendir.

Ana kamerayla çekilen videolar için maksimum çözünürlük. Diğer kare oranları arasında seçim yapmak mümkün olsa da, bu kayıtların genellikle daha düşük çözünürlükleri vardır.

Flas düşük aydınlatmalı ortamlar için faydalıdır ve sıklıkla fener olarak kullanılabilir.

Bir ön kamera görüntülü sohbetler için kullanılabilir.

Ağır çekim, zamanı yavaşlatılmış video oluşturmaya imkan tanıyan sanatsal bir video efektidir. Ağır çekim videolar, 24fps veya 30 fps'li standart oynatma hızından daha yüksek bir hızla kaydedilerek elde edilebilir. Kamera kapasitesine bağlı olarak ağır çekim videolar için 60 fps ile fps arasında bir hız kullanılır.

Ses

aptX, sesin Bluetooth ile kablosuz olarak iletilmesi için kullanılan bir kodlayıcıdır. Qualcomm tarafından geliştirilen bu teknoloji kbps bit hızında 16 bit sesi destekler.

aptX HD, Qualcomm tarafından geliştirilmiş Bluetooth cihazlar için kullanılan bir ses codec bileşenidir. Yüksek kaliteli 24 bit sesi destekler ( kbps bit hızında).

LDAC, Sony tarafından Bluetooth ses için geliştirilmiş bir codec bileşenidir. Yüksek çözünürlüklü ses sağlayan kbps'lik çok yüksek bir bit hızına sahiptir. Ayrıca, stabiliteyi artırmak için kbps veya kbps gibi daha düşük bir bit hızına otomatik olarak ayarlanabilir.

aptX Low Latency, Qualcomm tarafından geliştirilen bir codec bileşenidir. Düşük gecikmeli ses (yaklaşık 40 ms) sağlamak için Bluetooth teknolojisini kullanır; böylece ses gecikmesini önleyebilirsiniz (örneğin oyun oynarken) .

aptx Adaptive, Qualcomm tarafından geliştirilmiş Bluetooth cihazlar için kullanılan bir ses codec bileşenidir. Değişken bir bit hızına ( kbps ile kbps arasında) sahiptir, yani HD ses dinlemek veya diğer cihazlardan gelen paraziti azaltmak gibi farklı durumlar için bit hızını ayarlayabilir.

Stereo hoparlörlü cihazlar, hem sol hem de sağ tarafta bağımsız kanallardan ses ileterek daha zengin bir ses ve daha iyi bir deneyim sunar.

Birden fazla mikrofon alette varsa, arka plan gürültülerinin filtreleri daha iyidir ve genel ses kayıt kalitesini artırır .

Verilen kulaklıkla birlikte FM radyo gibi kullanılır

Batarya

Batarya kapasitesi olarak da bilinen batarya gücü, bataryanın depolayabileceği elektrik enerjisi miktarını temsil eder. Daha fazla batarya gücü, daha uzun batarya ömrü demektir.

Pil ömrü

Bilinmeyen. Bir değer önererek bize yardımcı olun.

Üretici tarafından belirtilmiş olan pil ömrüdür (kullanımda). Daha uzun pil ömrü ile cihazı daha az sıklıkta şarj etmeniz gerekir.

Hızlı şarj teknolojileri, Qualcomm Quick Charge veya MediaTek Pump Express gibi, cihazı şarj etmek için gereken süreyi azaltır. Örneğin, Quick Charge ile %50 batarya 30 dakika içerisinde şarj edilebilir.

Cihaz Qi gibi bir kablosuz şarj standardını destekler. Cihazı şarj etmek için uyumlu bir şarj pedinin üzerine koymanız yeterlidir.

şarj süresi

Bilinmeyen. Bir değer önererek bize yardımcı olun.

Cihazın tamamen şarj edilmesi için gereken süre.

Cihaz açık konumdayken ne kadar güç tüketir

Pili takılıp çıkarılabilir ve eğer kırılırsa kullanıcı tarafından değiştirilebilir

Özellikler

Cihaz tarafından desteklenen Wi-Fi sürümleri.

Mail Gizliliği Koruması, göndericilerin size gönderdikleri bir e-postayı ne zaman okuduğunuzu görmek için kullandıkları "izleme piksellerini" engelleyen varsayılan e-posta uygulamasında yerleşik bir özelliktir. Ayrıca IP adresinizi gönderenlerden gizler.

Fotoğraflar uygulamasındaki kişileri, yerleri ve daha fazlasını tanımak için cihazda makine öğrenimi kullanılır. Algoritmalar, bu hassas verilerin tutulduğu cihaz üzerinde çalışır. Rakip servisler fotoğrafları yükler ve bunu kişisel verilerin paylaşılmasını gerektiren sunucularında gerçekleştirir.

Bu gizlilik özelliği, bir uygulama panonuzdan veri kopyalandığında küçük bir bildirimle sizi uyarır.

Bu gizlilik özelliği, kesin konumunuz yerine yaklaşık konumunuzu bir uygulama ile paylaşmanıza olanak tanır.

Bir uygulamanın, cihazınızdaki kameraya ya da mikrofona erişimini etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. Bir uygulamanın kamerayı veya mikrofonu kullandığını size göstermek için gösterge simgeleri de mevcuttur.

Bazı uygulamalar, uygulama kullanımda değilken bile etkinliğinizi izler. Bu gizlilik özelliği, tüm uygulamalarda ya da uygulama bazında bu izlenmeyi engellemenize olanak tanır.

Bu ayar (varsayılan tarayıcıda), gizliliğinizin korunmasına yardımcı olmak için siteler arası izleme tanımlama bilgilerini ve verilerini engellemenize olanak tanır.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Samsung Galaxy Tab S8 Plus

Apple iPad Pro 12__9 () Wi-Fi + Cellular

Apple iPad Pro 11 () Wi-Fi + Cellular

Apple iPad Pro 12__9 () Wi-Fi + Cellular

Apple iPad Pro 11 () Wi-Fi + Cellular

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro

Hepsini Göster
This page is currently only available in English.

BU ÜRÜNLER İLĞİNİZİ ÇEKEBİLİR

ÜRÜN HAKKINDA BİLGİ

ÜRÜN CİNSİ:

EKRAN veya DOKUNMATİK

GARANTİ:

3 AY

ÜRÜN DURUMU:

YENİ

ÜRÜN İÇERİĞİ:

1 ADET RESİMDE GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ ÜRÜN

Vestel V Tab Dokunmatik Siyah 8 inç YTG-GF4 V ÜRÜNÜ ; DOKUNMATİK veya EKRANIN Jilatinini Sökmeden Montajını Yapmadan, Test ediniz.
ÜRÜNÜ KARGODAN TESLİM ALIRKEN, SAĞLAMLIĞINI MUTLAKA KONTROL EDİNİZ.

Vestel V Tab Dokunmatik Siyah 8 inç YTG-GF4 V ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

TABLET BOYUTU : 8 inc
KABLO SOKET YÖNÜ : SOL YAN TARAF
KABLO PIN SAYISI TIPI : 40 pin
Chip : Kablo Üzerinde Chip Yok
Kamera : Üst Orta
Renk : Siyah
Soket Kablo Uzunluğu : CM
BOY --Dokunmatik Uzun Kenar Boy olarak hesaplanmıştır : 21 cm arası
EN Dokunmatik kısa kenar en olarak hesaplanmıstır : 12 cm aralığında

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır