ceza ayben fenomen sözleri / Ayben Fenomen Mp3 İndir Dinle - Mp3 İndir Dur

Ceza Ayben Fenomen Sözleri

ceza ayben fenomen sözleri

Seçkin insanlarin kurdugu galakside bir karadelik ben.
Gördügüm hersey silik bir fenomen
Hizla gelisen nesle sahip olmayan her ebeveyn
Süper emici bir zihniyetle kalici lekeler birakir en sonunda.
Bionic olmak ister ancak paranin tadi çok hos gelir
Rhyme'larimda beliren dünyamda paraya yer yok
Esas kavram insanizm Liriklerimde yansiyan global isteyisler
Bu med cezir dikkat etmek gerekir
Beyne hükmeder ve bitirir insanoglunun içindeki bu savasi
En iyi olmanin bir tadi var ancak siniri yok
Bosa kürek çeken kagit geminin kaptanlarina çare yok
Gemiyi terkeden fare rolüne bürünen kahraman çok
Bosver sen kahramandan kork
Savasi seyreden bir kargayim ben Sesim duyulmaz
ölümü gökte görmeliyim gökten degil
Bozulan her düzen Zamanla asinir kökten degil
Gökten zembille inmedim ve nefret ettim öcden
Önceden çocuktum aklim ermedi tamam ya simdi
Geriye baktigimda yasadigim bütün olaylar tekerrür ediyor
Alemimde kötü bir günümü tekrar yasamak
Istemezken daha da kötüsü gelebilir
Beklemek rahatsiz edebilir
Ayni seyi mi yasayacagim bu paradox.
Beni yanıltan her fikir boşa yapılan her zikir havaya karışan tüm zehir zehirler Akilmi yoksa panzehir mi gerekir
Gündüzüm gecem esit gibi ve hergün ekinoks ve
Hersey büyülü her zaman ki hisse Dejavu



Killa Hakan & Ceza & Ezhel & Ben Fero - Fight Kulüp

Adam olsan arkandan ağlarlar # ayben # fenomen # türkçerap # turkcerap # türkçemüzik # lyrics # ceza # rap

Ayben - Yol Ver BÜYÜK OPERASYON!

Alizade & Ayben ft Ceza - Anormal Fenomen (Kadir Koca Remix)

Video kaynak: Youtube
Audio kaynak: Vkontakte

Kullanım Şartları: funduszeue.info sitesinde bulunan tüm içerikler tanıtım amacı ile gösterilen kaynaklardan götürülmüştür.
Her hangi bir arama sonuçu zamanı bulunan müzik parçasını mp3 formatında indirmek için şarkı adının karşısında görünen download butonuna tıklayın ve ya onlayn dinlemek için play düymesine tıklayınız.

Ceza'dan Yak! Bakan Koca'nın fenomen sözleri rap şarkısı oldu

Ceza, "Yak" ismini verdiği son şarkısında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya gönderme yaparak "Ya da aynı sayın bakanımın da dediği gibi 'Bana hiç yaklaşmayın" cümlesini kullandı.

SOSYAL MESAFEYE DEĞİNEN ŞARKI

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sosyal mesafeye değinen Ceza ile Tepki'nin sözlerinde "Taşlaşmayın, tokalaşmayın ve de istemeyenle hiç hoşlaşmayın. Ya da aynı sayın bakanımın da dediği gibi 'Bana hiç yaklaşmayın!" ifadeleri yer aldı.

KARDEŞİ DE BAKAN'IN SÖZLERİNİ ALINTILADI

Ünlü rapçi Ceza'nın kendisi gibi rapçi olan kardeşi Ayben ise Fahrettin Koca'nın "El öptürmeyelim, el öpmeyelim. Büyük küçük, elimizden geleni yapalım" şeklindeki paylaşımını alıntılayarak Yak şarkısının sözlerini yazdı.

BAKAN'IN SÖZLERİ FENOMEN OLMUŞTU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir basın açıklaması sırasında kendisine doğru gelen görevliyi "Bana yaklaşma" diyerek uyarmıştı. Bu sözler daha sonra viral olup pek çok kez kullanıldı.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası