alişan ayrıldı mı / Alişan ve Buse Varol boşandı mı? Alişan ve Busa Varol çifti neden boşandı?

Alişan Ayrıldı Mı

alişan ayrıldı mı

İddialar doğru mu? Alişan ve Buse Varol boşanıyor mu? Şarkıcı Alişan'dan boşanma haberlerine a&#;ıklama geldi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 09,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

yılında nikah masasına oturan Alişan ve oyuncu Buse Varol çiftinin boşanma kararı aldığı iddia ediliyordu. Günlerdir magazin sayfalarında yer alan boşanma haberleri ardından ilk açıklama geldi. Alişan, Buse Varol ile boşanma noktasına geldikleri haberlerine sosyal medyadan yanıt verdi. Peki, iddialar doğru mu? Alişan ve Buse Varol boşanıyor mu?

1/6İddialar doğru mu Alişan ve Buse Varol boşanıyor mu Şarkıcı Alişandan boşanma haberlerine açıklama geldi
2/6İddialar doğru mu Alişan ve Buse Varol boşanıyor mu Şarkıcı Alişandan boşanma haberlerine açıklama geldi
3/6İddialar doğru mu Alişan ve Buse Varol boşanıyor mu Şarkıcı Alişandan boşanma haberlerine açıklama geldi
4/6İddialar doğru mu Alişan ve Buse Varol boşanıyor mu Şarkıcı Alişandan boşanma haberlerine açıklama geldi
5/6İddialar doğru mu Alişan ve Buse Varol boşanıyor mu Şarkıcı Alişandan boşanma haberlerine açıklama geldi
6/6İddialar doğru mu Alişan ve Buse Varol boşanıyor mu Şarkıcı Alişandan boşanma haberlerine açıklama geldi

Boşanmanın eşiğinden dönen Alişan ve Buse Varol'dan aile saadeti!

Boşanmanın eşiğinden dönen Alişan ve Buse Varol&#;dan aile saadeti!

Alişan ve ünlü oyuncu Buse Varol geçtiğimiz günlerde Eliz'in birinci yaş günü kutlamasında evliliklerinde kriz ortaya çıkmıştı. Evliliklerini kurtaran Alişan ve Buse Varol, eski mutlu günlerine geri döndü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü şarkıcı Alişan, eşi Buse Varol'la evliliğinde büyük bir krizi geride bıraktı. Ünlü çift, boşanmanın eşiğinden döndü. Boşandılar, boşanacaklar derken çiftin aşkı galip geldi.

Evliliklerinde kara bulutlarla mücadele eden ünlü çift, kızları Eliz'in birinci yaş gününde patlak veren olayın ardından ilk kez geçtiğimiz haftalarda barıştı. Sosyal medyayı sık kullanan Alişan, bugün çocukları ve eşiyle bir paylaşımda bulundu.

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI!

Bir dönem evliliklerinde kriz yaşayan ve boşanacakları konuşulan Alişan-Buse Varol çifti, kötü günleri geride bıraktı. Barışan ikiliden Varol, bugün 32 yaşına bastı. Alişan, eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı.

Buse Varol ile birlikte çekilen eski bir fotoğrafını yayınlana ünlü şarkıcı, gönderisine, "5 yıl oldu bu fotoğrafı çekeli Birlikte ilk fotoğrafımız Ve inşallah daha yolumuz çok uzun Doğum günün kutlu olsun aşkım. Seni seviyorum" ifadelerini not düştü.

BUSE VAROL VE ALİŞAN

BUSE VAROL VE ALİŞAN

ANNESİ VE EŞİNİN ARASINDA KALDI!

Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş’ın Temmuz ’deki ölümünden sonra toparlanmakta zorlandı. Bu durum eşi Buse Varol’u da etkilemeye başlayınca kriz çıktı. Mutlu yuvalarının üzerinde kara bulutlar dolaşan çift, bir hafta önce boşanmanın eşiğinden döndü. Ama Alişan’ın annesi Suzan Tektaş, gelini Buse Varol’a bu süreçteki tavırlarından dolayı hâlâ kızgın olduğu haberleri gündemden düşmüyor. 

Suzan Tektaş, gelini Buse Varol'u affetmedi, araya mesafe koydu. Alişan şimdi annesi ile eşinin arasındaki buzları eritmeye çalışıyor. 

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!

Geçtiğimiz günlerde evliliklerinin üstünde kara bulutlar dolaşmasıyla ve boşanma iddialarıyla gündem olan Alişan- Buse Varol çifti arasında buzlar eridi. Buse Varol, sosyal medya hesabından eşi Alişan'la verdiği pozunu kalp emojisiyle paylaştı. 

Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan oyuncu Buse Varol, önceki gün 1,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Alişan ile bir pozunu paylaşarak kalp emojisi koydu. Alişan da eşinin paylaşımını kendi sayfasında yayınladı. Çift, bu paylaşımla da boşanma iddialarına son noktayı koymuş oldu.

alişan buse varol

alişan buse varol

ALYANSINI GÖSTERDİ

Eşi Buse Varol'un (31) alyansının çıkardığı hatırlatılan 45 yaşındaki şarkıcı Alişan, parmağındaki alyansı gazetecilere göstermeyi de ihmal etmedi.

MEDYA KARARI ALDIRDI!

Alişan ve Buse Varol'un kızları Eliz'in doğum günü ayrı ayrı kutlamaları ayrılık iddiasını gündeme getirdi. Hatta çiftin boşanma kararı aldığı ve Buse Varol'un avukata gerekli talimatları verdiği ileri sürüldü. Alişan çıkan bu haberlere karşı koruma kararı aldırdı. 

İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi’ne avukatı Emek Emre aracılığıyla başvuran türkücü Alişan eşi Buse Tektaş ile boşanmaya yönelik eylemlerinin bulunmadığını belirtti. Medya kuruluşlarına yönelik hakkında boşanacaklarına dair yazılan haberlerin yalan olduğunu söyleyen Alişan dilekçesinde, yakın bir süre önce kardeşini kaybettiğini, bu sebeple ailesi ile derin acılar yaşadığını ifade etti.

SİSTEMATİK HABERLER

Dilekçede sakin ve huzurlu bir hayat sürmek isteyen Alişan ve ailesi hakkında son bir haftadır medya kuruluşlarında sistematik olarak ayrılık ve boşanma haberleri yayınlandığı aktarılarak, “Müvekkilimiz ve eşi Buse Tektaş ayrılık ya da boşanma durumunun söz konusu olmadığına dair demeç verse dahi yalan haberlerine hız kesmeden devam eden kuruluşlar 8 Şubat’ta müvekkilimiz ve eşinin kesin olarak boşanacaklarına ve yasal sürecin başladığına ilişkin haber servisine başlamıştır” denildi.

KONUŞULMAMA KARARI İSTEDİ

Medya kuruluşlarının herhangi bir boşanma durumu söz konusu olmadan yalan haberlerle Alişan ve ailesini zor duruma düşürdüklerinin ve aile mahremiyetinin ihlal edildiğinin belirtildiği dilekçede, “Medya kuruluşlarının, Alişan’a karşı yönelik şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama veya küçük düşürücü söz ve davranışlarda bulunmamasına, iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine, konmamasına karar verilmesi” istendi.

Ünlü şarkıcı Alişan ile evliliğinde kriz yaşadığı ve boşanacakları ileri sürülen Buse Varol, önceki gün çıktığı alışveriş turunda görüntülendi. Varol, basın mensuplarına müdahalede bulunarak, görüntü almalarını engellemeye çalıştı.

Varol, konuyla alakalı açıklama yapmadı. 

BUSE VAROL

BUSE VAROL

Alişan'ın arkadaş grubuyla alışverişe gelen Buse Varol, kendisini görüntüleyen muhabirleri görünce gerildi. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Varol'a, Alişan'ın erkek arkadaşları adeta korumalık yaptı.

MUHABİRLERİN GÖRÜNTÜ ALMALARINI ENGELLEMEYE ÇALIŞTI

Kameraları engellemeye çalışan ve elleriyle basın mensuplarının önünü kapatan arkadaşlarına, bir destek de Buse Varol'dan geldi. Varol da müdahalede bulunarak, muhabirlerin görüntü almalarını engellemeye çalıştı.

buse

buse

Yaşanan gerginlik sonrası alışveriş turunu yarıda kesen Buse Varol ve arkadaşları, hızlıca otoparka giderek, çıkış yaptı. Buse Varol’un parmağındaki alyansının önceki gün yaptığı AVM turunda olmaması dikkat çekti.

ALİŞAN'DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Günlerdir evliliğiyle ilgili gündemden düşmeyen Alişan, sonunda isyan etti.

Alişan boşanma haberlerini yalanladı. "Dilekçeler verilmişfunduszeue.infoar alınmışfunduszeue.info o haklıymış,yok bu haklıymışfunduszeue.infoş kaybetmenin acısını yaşarken, daha yeni yeni toparlanmaya çalışırken, hergün gözyaşı döken annemi, eşimi, rahmetli kardeşimin eşini, çocuklarımı,yeğenlerimi ne olur rahat bırakıfunduszeue.info ailede yaşanabilecek şeyler funduszeue.info bir karar verirsek açıklarız söfunduszeue.info bizim adımıza karar vermeyin lüfunduszeue.info olur artık senaryolar üretmeyin yorum yapmayın, bizi bize bırakıfunduszeue.infoı biz funduszeue.info ne isterseniz konusursunuz yorum yaparsınız.."

Alişan ve Buse Varol çiftine yakın kaynaklardan edinilen bilgilere çift boşanma kararı aldı. Gizlilik içinde yasal işlemleri başlatan çift, haberin duyulmaması için olabildiğince özen gösterse de çifte yakın kaynaklar boşanmayı doğruladı.

ÖNCESİNDE NELER OLDU?

Alişan ile oyuncu Buse Varol yılında nikah masasına oturmuştu. yılında oğulları Burak dünyaya geldi. Sosyal medya paylaşımları ile birbirlerine olan aşklarını her fırsatta dile getiren ikili, ikinci çocukları Eliz'i yılında kucaklarına aldı. Ünlü çiftin kızları Eliz, bir yaşına girdi. Güzel oyuncu, kızı için İstanbul'un en lüks otellerinden birinde doğum günü partisi verdi.

Kardeş acısı bir türlü dinmeyen AlişanİLİŞKİLİ HABERKardeş acısı bir türlü dinmeyen Alişan'a büyük sürpriz! Gözyaşlarını tutamadı

Partiye Alişan'ın katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Ünlü çift, ardından kızlarının doğum gününü çeşitli karelerle kutladı. Ayrılık iddialarını destekler paylaşımlar yapan ünlü çiftten ilk açıklama geldi.

Alişan, "Erkeklerin katılmadığı bir partiydi o yüzden gitmedim" derken Varol ise "Suzan anne ile bir sorunumuz yok. Beni kimse eve davet etmedi" dedi.

Alişan ve Buse VarolİLİŞKİLİ HABERAlişan ve Buse Varol'dan kızları Eliz için ayrı paylaşımlar!

BUSE VAROL FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Çift hakkındaki ilk dedikodu Buse Varol'un Instagram sayfasından Alişan ile yer aldığı fotoğrafları kaldırmasıyla gündeme geldi. Ardından Buse Varol “Yeniden bir diziyle anlaştım. Setlere geri dönüyorum, inşallah aralık ayında yeni projeye başlayacağım. bundan kaynaklı Instagram’ım da bir temizlik yaptım. Sadece kendi fotoğraflarım olsun ve işle ilgili şeyler paylaşayım diye fotoğrafların bazılarını sildim” dedi.

BUSE VAROL: EVDEKİ PARTİYE DAVET EDİLMEDİM

Alişan ve ailesinin evde düzenlediği doğum günü partisine katılmayan Buse Varol ise sunuculara gönderdiği mesajda "Eliz'in oteldeki doğum gününü Alişan organize etti. Selçuk'un eşi Merve de gelecekti. Son anda istemediler saygı duyuyorum. Ne Merve'yi ne de kızları asla sorun konusu yapmadım. Suzan anne ile bir sorunumuz yok. Her şeyin üzerine yemin ederim. Beni kimse eve davet etmedi. Ben asla böyle bir kız değilim, hepsinin acısına saygı duyuyorum ama Eliz asla bir daha 1 yaşına giremeyecek" ifadelerini kullandı.

Ayşe Tolga&#;dan milyonluk mücevherini çalan yardımcısına dava!

İLİŞKİLİ HABER

Ayşe Tolga'dan milyonluk mücevherini çalan yardımcısına dava!Emrah&#;ı çileden çıkartan reklam! Soluğu mahkemede aldı

İLİŞKİLİ HABER

Emrah'ı çileden çıkartan reklam! Soluğu mahkemede aldı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası