konyada toki yapılacak mı 2019 / TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif detayları - 25/06/ - funduszeue.info

Konyada Toki Yapılacak Mı 2019

konyada toki yapılacak mı 2019

KONYA TOKİ YAPILACAK İLÇELER

TOKİ Rehberi: Başvuru şartları, ücretleri, teslimat, kura günü

TOKİ konut başvuruları başladı. Konutlar için kura çekilişi yapılması halinde ise kura yeri ve saati TOKİ’nin web sayfasından ayrıca duyurulacak. TOKİ Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda 2 1 konutlar için yüzde 12 peşinat bedeli için ay vade, yüzde 20 peşinat bedeli için ay vade şartı getirilirken 3 1 nitelikli konutlar için yüzde 10 peşinat bedeli için ay vade ve yüzde 20 peşinat bedeli için ay vade imkanı da sağlanacak. Bu konuda ayrıntılı bilgiler için TOKİ Web Sayfası olan

adresi veya 86 54 nolu bilgi hattını da aranabilecek.

TOKİ 50 BİN KONUT BAŞVURU TARİHLERİ

Yatay mimari anlayışıyla 2+1 ve 3+1 nitelikte inşa edilecek 50 bin yeni sosyal konut için 06 Mart Nisan tarihleri arasında talepler toplanacak.

Başvurular; 4 kategoride kabul edilecektir;

1. Kategori olan “Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerinin” , Nisan

tarihleri arasında

2. Kategori olan “En az %40 Engelli Vatandaşlarımızın” 08 – 12 Nisan tarihleri arasında

3. Kategori olan “Emekli Vatandaşlarımızın” 25 Mart – 05 Nisan tarihleri arasında

4. Kategori olan “Diğer alıcı adaylarının” 06 Mart tarihleri arasında

Başvurular yapılacaktır.

İSTNABUL'DAKİ TOKİ KONUT PROJE İLÇELERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini vermiş olduğu alt gelir konut kampanyasının İstanbul ayağındaki konut yerleri belirlendi. Toki sitesinde açıklanmış olan ve talep toplamaya başlanmış olan yerleri aşağıda sıralıyoruz.

tarihine kadar devem edecek olan talep toplama işleminde sonra kura ile konutlar hak sahiplerine verilecek.

1- İSTANBUL İLİ SİLİVRİ İLÇESİ ALİPAŞA PİRİMEHMETPAŞA MAHALLESİ TOPLU KONUT PROJESİ

2-İSTANBUL İLİ BAŞAKŞEHİR İLÇESİ HOŞDERE MEVKİİ TOPLU KONUT PROJESİ

3-İSTANBUL İLİ BAŞAKŞEHİR İLÇESİ KAYABAŞI MAHALLESİ TOPLU KONUT PROJESİ

4-İSTANBUL İLİ BAŞAKŞEHİR İLÇESİ AYAZMA MEVKİİ TOPLU KONUT PROJESİ

5-İSTANBUL İLİ TUZLA İLÇESİ AYDINLI MAHALLESİ KONAŞLI MEVKİİ TOPLU KONUT PROJESİ

TOKİ BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

Vatandaşlar, projenin bulunduğu ile göre 06 Mart Nisan tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş. veya T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin yetkili şubelerden başvurularını yapabilecek.

TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Vatandaşlar 2+1 nitelikteki konutlar için TL, 3+1 nitelikteki konutlar için TL başvuru ücreti ödeyecek.

- Projeye başvuruda bulunacak kişilerin öncelikle T.C. vatandaşı olması gerekiyor.

- 2+1 nitelikteki konutlara başvuru yapmak isteyen vatandaşların projenin bulunduğu ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması şartı aranıyor.

- Başvuru sahiplerinin Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması gerekiyor.

- Ayrıca kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması şartı bulunuyor.

- Alt gelir grubu konutlarında aylık hane halkı geliri olarak en fazla net TL, İstanbul'da ise en fazla net TL gelire sahip olma şartı aranacak.

- 2+1 nitelikli konutlara başvuruda bulunanlar 25 yaşını 3+1 nitelikli konutlara başvuruda bulunanların ise 18 yaşını tamamlamış olması gerekiyor.

- Ayrıca, bir hane halkı adına, tek başvuru yapabileceği için kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarının adına yalnızca bir adet başvuruda bulunulabilecek.

Düşük taksit uzun vadeli ödeme planı

67 şehirde hayata geçecek 50 bin yeni sosyal konutun fiyatları projelere ve illere farklılık gösteriyor.

TOKİ KONUTLARI KAÇ METREKARE OLACAK?

75 ve 85 metrekarelik 2 1 olan alt gelir grubu konutların;

-Fiyatı: bin liradan başlıyor.

-Peşinatı: Yüzde 12 ve 13 bin lira.

-Taksit Miktarı: liradan başlıyor.

-Vade Sayısı da aya kadar uzuyor.

ve metrekare, 3 1 konutların ise;

-Fiyatı bin liradan başlıyor.

-Peşinatı: Yüzde 10 ve 17 bin 72 lira

-Taksit Miktarı: liradan başlıyor.

-Vade Sayısı da aya kadar uzuyor.

HANGİ İLLER İÇİN BAŞVURUDA BULUNABİLECEK?

67 ilde yapılacak olan başvurular hakkında resmi internet sitesi üzerinden ilanları yayına alan TOKİ, projelerin başvuru ve kura dönemleri hakkında bilgiler verdi.

Başvuru sahiplerimizin o ilin sınırları içinde en az bir yıl oturuyor olmaları gerekiyor. 2+1 konutlarımız için 25 yaşını, 3+1 için de 18 yaşını doldurmaları gerekiyor. 2+1 konutlarımız için en fazla lira geliri olabiliyor, İstanbul için de lira olabiliyor. 3+1 de gelir şartımız yok. 2+1 konutlarımız için liradan başlayan taksitlerimiz var. Bu ilimize göre değişiyor. 50 bin konutun tanesi İstanbul’da, tanesi Ankara’da, tanesi İzmir’de, tanesi Adana’da yapılacak.

TOKİ 50 bin sosyal konut yapılacak iller:

1. Adana konut

2. Adıyaman konut

3. Afyonkarahisar konut

4. Ağrı konut

5. Aksaray konut

6. Amasya konut

7. Ankara konut

8. Antalya konut

9. Ardahan

Artvin konut

Aydın konut

Balıkesir konut

Bartın konut

Batman konut

Bayburt konut

Bingöl konut

Bitlis konut

Bolu konut

Burdur konut

Bursa konut

Çanakkale konut

Çankırı konut

Çorum konut

Denizli konut

Diyarbakır konut

Düzce konut

Elazığ konut

Erzincan konut

Erzurum konut

Eskişehir konut

Gaziantep konut

Giresun konut

Gümüşhane 98 konut

Hatay konut

Iğdır konut

Isparta konut

İstanbul konut

İzmir konut

Kahramanmaraş konut

Karabük konut

Karaman konut

Kars konut

Kayseri konut

Kırıkkale konut

Kırklareli konut

Kırşehir konut

Kocaeli konut

Konya konut

Kütahya konut

Malatya konut

Manisa konut

Mardin konut

Mersin konut

Muğla konut

Nevşehir konut

Niğde konut

Osmaniye konut

Rize konut

Samsun konut

Sivas konut

Şanlıurfa konut

Tekirdağ konut

Trabzon konut

Uşak konut

Van konut

Yozgat konut

Zonguldak konut

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile protokolü imzalanan 3 1 ve 2 1 sosyal konutlar için ön kayıtların başladığını söyledi.Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımı ile Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ arasında imzalanan protokol sonrası 3 1 ve 2 1 konutlar için ön başvurular başladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beyhekim Hastanesi civarı Ardıçlı Mahallesinde yapılacak sosyal konutlar ile dar gelirli vatandaşların konut edinmesini kolaylaştırdıklarını belirterek, Konya’ya sosyal konutları kazandıran Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teşekkür etti. Sosyal hayatın yanı başında, ulaşım problemi olmayan iyi bir yaşam alanı oluşturmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Altay,

“Toplu Konutİdaresi tarafından belirlenen tarihler çerçevesinde Mart tarihleri arasında vatandaşlarımızın başvuruları alınmaya başlandı. Emekli vatandaşlarımız 25 Mart-5 Nisan, en az yüzde 40 engelli olan vatandaşlarımız Nisan, şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri Nisan tarihlerinde başvuru yapabilecekler. Konya Organize Sanayi Bölgesinde çalışanları için ise 29 Nisan Mayıs tarihleri arasında ayrıca talep toplama ve değerlendirme organizasyonu yapılacak. Hayırlı olsun” dedi.

2+1 nitelikli konutlar için yüzde 12 peşinat bedeli için ay vade, yüzde 20 peşinat bedeli için ay vade; 3+1 konutlar için ise yüzde 10 peşinat bedeli için ay vade, yüzde 20 peşinat bedeli için ay vade yapılacak. 2+1’lerin tahmini satış fiyatının bin lira, 3+1’lerin tahmini satış fiyatının bin lira olduğu konutlar için banka şubelerine başvuru yapmadan önce Konya Büyükşehir Belediyesi internet sitesinden ön başvuru belgesi alarak, Karatay, Meram ve Selçuklu Halk Bankası şubelerine gidilmesi funduszeue.info merkez Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde en az bir yıldır oturanların başvurabileceği sosyal konutlarla ilgili detaylı bilgiye

adresinden ulaşılabiliyor.

Konya'da Toki hangi ilçede kaç konut yapacak? Konya sosyal konutları nerelerde yapılacak? Konya Toki sosyal konutları ilçelere göre dağılımı ve sayısı

Herkesin dört gözle beklediği TOKİ konut projesi detayları paylaşılmaya devam ediyor. Konya'da yapılan konut projesi kapsamında başvurular 14 Eylül tarihinde başladı. Ekim ayı sonunda başvuru süreci tamamlanırken ardından kura çekilişleri ile konutlar belli olacak. Temel atma projesi ise yılının ilk ayı yapılacak. İşte Konya TOKİ konutları hakkında merak edilen tüm detaylar…

KONYA’DA KAÇ KONUT YAPILACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Çevre Bakanı Murat Kurum’un katıldığı programda Konya'da yapılacak olan konutlar hakkında bilgiler paylaşıldı. Konya'da 7 bin konut yapılacak açıklanırken hangi ilçelerde olacağı ise araştırılmaya başladı.

KONYA TOKİ KONUT BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Sosyal Konut Projesi kapsamında tüm illerde yapılacak olan konutlar için başvurular 14 Eylül çarşamba günü başlayacağı açıklandı. Konya'da yapılacak olan TOKİ konutları için başvuru süreci 14 Eylül Çarşamba günü başladı.

Konya Toki

TOKİ KONUT FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları doğrultusunda TOKİ konutları hakkında açıklamalar yapıldı. Yapılan açıklamalar doğrultusunda maliyet fiyatları üzerinden %40 indirim yapılacağı söylenirken 2 + 1 daireler için bin TL fiyat belirlenirken aylık 2 bin lira da taksit yapılmaktadır. Bununla birlikte 3+1 konutlar içinde bin TL fiyat belirlendi. Konutlar ay vade ile aylık TL ödeme yapacaklar.

Projeye katılımı şartı İstanbul'da yaşayan kişiler için hane geliri 18 bin diğer iller için 16 bin olarak belirlendi. Sözleşmenin imzalanması ile birlikte taksit ödemeleri başlayacaktır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ticari kazanç kaynağı haline getirmek isteyenlere ise fırsat vermeyeceğiz. Kendi aklınca devleti kandırarak TOKİ'den ev almaya çalışanlar hem ödediklerini kaybedecek hem evlerini kaybedecek. Sıkı bir denetim mekanizması kuracağız." şeklinde konuştu.

KONYA TOKİ KONUTLARI HANGİ İLÇELERDE YAPILACAK?

Konya'da yapılacak olan TOKİ konutlarının hangi ilçede olacağı merak ediliyor. Konya'da yapılacak konut sayısı ve ilçeleri:

Konya Akşehir Halk Bankası

Konya Halk Bankası

Konya Bozkır 3. Etap Halk Bankası

Konya Cihanbeyli 2. Etap Halk Bankası

Konya Çeltik 40 Ziraat Bankası

Konya Halk Bankası

Konya Derbent 2. Etap 63 Ziraat Bankası

Konya Doğanhisar Ziraat Bankası

Konya Ereğli Ziraat Bankası

Konya Güneysınır Ziraat Bankası

Konya Hadim funduszeue.info Ziraat Bankası

Konya Hüyük 5. Etap Akdağ Mah. Ziraat Bankası

Konya Konya Hüyük 4. Etap Selki Ziraat Bankası

Konya Ilgın Halk Bankası

Konya Kadınhanı 6 Ve 7. Etap Halk Bankası

Konya Karapınar Halk Bankası

Konya Kulu Halk Bankası

Konya Merkez Halk Bankası

Konya Sarayönü 4. Etap Ziraat Bankası

Konya Seydişehir Halk Bankası

Konya Taşkent 3. Etap Ziraat Bankası

Konya Tuzlukçu 2. Etap Ziraat Bankası

Konya Yalıhüyük 2. Etap 59 Ziraat Bankası

Konya Yunak 3. Etap Ziraat Bankası

Konyada kaç toki yapılacak

TOKİ SOSYAL KONUT BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Sosyal Konut Projesi kapsamında konut, konut arsası ve sanayi sitelerinin projelerden genç, emekli, şehit yakını, gazi ve engelliler yararlanabilecek.

Genç kategorisine başvuruda bulunacak olan kişilerin 14 Eylül tarihinden sonra doğmuş olması gerekmektedir.

Proje kapsamında dar gelirli vatandaşların da ev sahibi olması amaçlanmaktadır. TOKİ konutlarına başvuru yapacak olan kişilerin proje ili sınırları içerisinde en az 1 yıl ikamet etmesi veya proje il nüfusuna kayıtlı kendisi eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine kayıtlı konut bulunmaması gerekmektedir. Daha önce TOKİ'den ev almış olan kişilerde projeye dâhil edilmeyecektir. 18 yaşını doldurmuş olan Türk vatandaşları başvuruda bulunabilir.

Sosyal Konut Projesi kapsamında 1 haneden tek başvuru alınacaktır.

TOKİ KONYA KONUT KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuruları 14 Eylül tarihi itibariyle başladı. Başvurular ekim ayı sonuna kadar devam edecektir. Kura çekilişi için net bir tarih yer almasa da ilk temel Ocak ayında atılacak.

TOKİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? ()

TOKİ Sosyal Konut Projesi kapsamında başvuruda bulunacak olan kişiler e-devlet üzerinden başvurularını gerçekleştirecektir. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası