otel atabay / Hotel Atabay İstanbul Türkiye - funduszeue.info'dan EN UYGUN FİYATLAR

Otel Atabay

otel atabay

Slider

  • Aradığınız tüm Lezzetleri

    Otel Atabay Restoranlarında bulacaksınız.

    Devamı..
  • Aradığınız tüm Lezzetleri

    Otel Atabay Restoranlarında bulacaksınız.

    Devamı..

Biz Kimiz?

İstanbul, Avrupa yakasının otelleri içerisinde rahat edebileceğiniz en iyi ve en kaliteli hizmet ile güvenli bir ortam içerisinde size sunmayı ilke edinen “Otel Atabay’da, sizleri, ailenizi ve konuklarınızı ağırlamaktan mutluluk duyarız. 40 standart 6 suite odaya sahip otelimiz yatak kapasitesiyle sizlere yılında hizmet sunmaya hazırdır. Bahçelievler’de bulunan otelimiz, iş, alışveriş, eğlence, kültür gibi alanlara yakın mesafededir. Ek olarak metrobüse yürüme mesafesinde olup, İstanbul’un istenilen noktasına hızlı bir şekilde ulaşabilme imkanına sahip olunmaktadır. CNR EXPO fuar merkezine ve Atatürk Havalimanı’na araç ile 12 dakika, Tüyap Fuar Ve Kongre Merkezi’ne araç ve metrobüs ile 27 dakikadır. Her odamızda ücretsiz kablosuz internet bağlantısı, LCD televizyon, merkezi ısıtma sistemi, klima, uydu yayını, telefon, saç kurutma makinası, mini bar, emanet kasası bulunmaktadır. Ayrıca iş toplantılarınızı gerçekleştirebileceğiniz toplantı odası ve her sabah açık büfe kahvaltı bulunmaktadır.

Devamı..
Hizmetlerimiz

Hizmetlerimiz

Her odamızda &#;cretsiz kablosuz internet bağlantısı, LCD televizyon, merkezi ısıtma sistemi, klima, uydu yayını, telefon, sa&#; kurutma makinası, mini bar, emanet kasası bulunmaktadır. Ayrıca iş toplantılarınızı ger&#;ekleştirebileceğiniz toplantı odası ve her sabah a&#;ık b&#;fe kahvaltı bulunmaktadır.

Otele giris yaptigimiz andan itibaren herşey çok güfunduszeue.infoşılama harika evimizde gibiydik hersey cok doğfunduszeue.info çok sıcaktıfunduszeue.info yeri rahatca funduszeue.infotı çok güzel odalar funduszeue.info üst seviyede..Çalışanlar güler yüzlü ve ilgili herkese çok teşekkür ederim..küçük bir otel ama hizmet ilgi 10 numara..

Aytekin

Atabay otel her yönüyle mūkemmel bir funduszeue.infoe rahatlıkla tavsiye edebileceğimiz eşsiz bir otel.Işletmecilerin ve personelin mūşterilerine karşı ilginin yanında kendinizi evinizde hissettiren güleryüzlü insanlarla aile ortamı yaşatan bir mūsterinin isteyebilecegi herseyi en iyi şekilde sunan eşi bulunmayan otelimize bizi 5 gün en iyi şekilde kusursuz ağırladıkları için sonsuz teşekkürler .Ameliyat õncesi moral veren ameliyat sonrası ilgilerini eksik etmeyen işveren ve tüm çalışanlara teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Konce Tokatlı

Kozaklı bölgesindeki birçok oteli deneyimleyen biri olarak çok beğfunduszeue.info adını hatırlamıyorum görmüştüm ama gelmemişfunduszeue.infoşey çok güzeldi sessiz sakin funduszeue.infok geldik çocuklarla ve özellikle çocuklar çok severek yedi funduszeue.infoı oteller arasında yemeklerini en çok beğendiğimiz yer net bir şekilde.

Harikaydı beş yıldız az bile😊 Biz ailecek çok mutlu ayrıldık otelden. Aile oteli vasfını sonuna kadar taşıyan guler yüzlü, ilgili ve sorularımıza hemen yanıt veren yardımcı arkadaşlara, otelde emegi gecen herkese teşekkürler. Yine gelinir mi derseniz tabiki evet, keyifle,koşa koşa.👍👍👍

Otel el değiştirmiş çok güzel temiz nezih bir otel haline getirmek için elinden geleni yaparak ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak işletmeye değer veren çalışanlarına özellikle Veli bey ve Ferda hanım başta olmak üzere çok teşekkür ediyorum. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Otel yorumlarına aldanmayın. Otel yeni el değiştirmiş. Yeni sahipleri çok ilgililer ve vizyon sahipleri. Lobi de oturup izledim her gelen ve giden müşteri ile özellikle ilgilenip herhangi bir sıkıntılı durum olup olmadığını sorup anında müdahale ediyorlar. Kalite ve müşteri memnuniyetine önem veriyorlar.

Temizliğe son derecede dikkat edilen bir işletme. Oda ve havuz son derece iyi . Çalışanları gayet Güler yüzlü özellikle Ferda hanım ve Veli bey e teşekkür ederiz. Her sorunumuz ile ilgilendiler. Parasına göre çok güzel bir otel tavsiye ederiz

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası