coticoin / COTI Coin Nedir? › COINTURK

Coticoin

coticoin

COTI Coin Nasıl Alınır?

Okuma Süresi: 2Dakika

Coti (COTI), kendini kurumsal seviyede ilk finansal teknoloji platformu olarak tanımlıyor. COTI tarafından yayınlanan teknik dökümanda kurumların söz konusu finansal teknoloji platformunu istedikleri para birimini dijitalleştirmek için kullanabileceği ve bununla şirketin ciddi tasarruf edebileceği belirtilmekte.

Dünyada merkezsiz ödemeler yapmak için piyasaya sürülen ilk blockchain protokollerinden birisi olan COTI, tüccarlar, hükümetler, ödeme uygulamaları ve stablecoin şirketleri tarafından kullanılabilmekte. COTI Pay ise bu ekosistemin ilk uygulaması olarak biliniyor. COTI Group, yılının Mart ayında piyasaya giriş yaptı ancak projenin Staking platformu 1 Ocak tarihinde kullanıma açıldı.

COTI ekosisteminde özellikle geleneksel finans sisteminin yarattığı dezavantajların üstesinden gelinmesi hedefleniyor. Bu dezavantajlara para gönderme tabanlı gecikmeler, ücretler ve riskler dahil. DAG tabanlı protokol kullanan COTI, dünya çapında para gönderme işlemlerini hızlı, ölçeklenebilir, gizli ve ucuz gerçekleştirmekte.

DAG tabanlı blockchain ağına sahip olan COTI, diğer kripto paralara kıyasla proof-of-trust (güven ispatı) konsensüs algoritmasını kullanıyor. COTI&#;nin özellikle GTS isimli sistemi bu ağın temellerini oluşturup ödemelere kapı aralıyor.

COTI (COTI) Nedir?

Samuel Falkon ve David Assaraf tarafından piyasaya sürülen Coti ekosisteminin kripto parası da COTI Coin olarak biliniyor. COTI&#;yi eşsiz kılan şey ise platformun birden çok uygulama ve amaç için kullanılabilmesi ve COTI&#;nin devamlı olarak kullanıma sahip olması şeklinde özetlenebilir.

Sirkülasyondaki COTI miktarı milyon olarak gözükürken projenin maksimum arzı 2 milyar adet. Toplam piyasa değeri milyon dolar olan COTI, bu değeri ile sırada yer alıyor. COTI/USD işlem çiftinin son 24 saat içerisinde yakaladığı %12 yükseliş ise bunun 0,21 dolara kadar çıkmasını sağladı.

COTI fiyatının kırdığı tüm zamanların rekoru ise 0, dolar olarak görünüyor ve bu 21 Şubat tarihinde gerçekleştirildi. COTI fiyatının %4,75 yükseliş elde etmesi yeniden rekor kırmasını sağlayabilir. BTC işlem çifti karşısında ise COTI&#;nin hala gidecek çok yolu olduğu görülüyor.

COTI, yılın başından bu yana ise % yükseliş elde etti.

COTI Coin Nereden Alınır?

COTI, Binance kripto para borsasından USDT, BTC ve BNB işlem çiftleri ile alınabilmekte. Ticari hacme göre en çok likiditenin ise COTI/USDT işlem çiftinde olduğu görülüyor.

Haberlerimizi Telegram, Instagram, Facebook, Twitter ve Youtube hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Coti Coin Geleceği ve Coti Coin Nedir detaylı bilgilendiriyoruz. Coti Coin Yorum nasıl okunur işte detayları.

Coti coin geleceği bu zaman kadar yaptığı birçok işlem ile bir hayli merak edilir bir altcoin türüdür. Coti coin geleceği hakkındaki bilgileri şu şekilde sıralamamız mümkündür.

  • Halen dünyanın en büyük ve en hacimli borsasında listelenmeyi başarmış olan coti coin bu başarısı ile geleceği hedefleyen coin türleri arasındadır.
  • MainNet yaparak ve kendi ana ağına geçiş yapıp hatta ikinci ağı açmak için çalışmalara başlayan coti coin bir hayli yükselişe yaşayacağına dair bilgiler bulunur.
  • Coti coin analistleri yaklaşık olarak 25 sayfalık bir gelecek planı bulunur.
  • Coti coin kendi ana sayfalarında yakın zamanda “ yılı çalışmalarımız çoğunun geniş bir bayi tabanımıza ve büyüyen kullanıcı tabanımızda bulunan ürünlerin dağıtılacak bir yıl bekliyoruz” açıklamalarını yaptı.
  • ve yılı içinde ilk ve en büyük hedeflerinin coti coin ve coti pay platformlarının daha işlevli hale  gelmesi ve daha fazla kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor. Bu hedefi ile funduszeue.info kullanıcıyı toplamak adına sürekli olarak çalışır.

Tribe Coin Geleceği – Tribe Coin Alınır Mı?

Coti Coin Geleceği - Coti Coin Alınır mı?

Coti Coin Nedir?

Coti coin nedir sorusu bu coinin sürekli çalışmaları ve gelecek planları ile yatırımcılar tarafından bir hayli sorulur hale geldi. Coti coin geleneksel ödeme yöntemlerinde TPS&#;ye ortak blok zinciri koşullarında 20 TPS&#;ye kıyaslandığında zaman TPS&#;nin üzerinde işlem göreceği düşünülüyor. Coti coin kullanıcı ve satıcıya yönelik olan tüm araçları sorunsuz şekilde çalışır. Ayrıca bu araçların kullanımı oldukça kolay şekilde yapılır. Bununla birlikte dolandırıcılık gibi kötü durumların önüne geçmek amacıyla anlaşmazlık çözüm sistemini ilk kullanan coindir.

Coti coin işlemleri için kullanılan aracılar ve madencilik ihtiyacını ortadan kaldıran bir coin türüdür. Coti coin ödemeler için blok zincirin toplu olarak benimsenmesi adına İstikrarlı fiyat teknolojisini kullanıyor. Bununla birlikte coti coin diğer coin türleri gibi saat belirlemek yerine P2P ödeme sistemi ile havale işlemlerini anında gerçek hale getiriyor. Coti coin dağıtılmış defter teknolojisi ve gelişmiş güvenlik ile tek bir arıza noktasını ortadan kaldırıp kullanıcılarına birçok farklı avantaj sağlıyor.

Torn Coin Geleceği – Tornado Cash Coin Alınır Mı?

Coti Coin Yorum

Coti coin yorum yılı için sürekli çalışma içinde olan bir coindir. Bu noktada sürekli artış ve kullanıcılara daha fazla avantaj sağlamak adına birçok çalışma yapar. Bulunduğu piyasada yerini almış ve bir hayli ilgi görüp günlük işlem hacminin çok yüksek olduğu bir coin  türüdür. En büyük alım ve satımın yapıldığı borsa Binance piyasası olurken yatırımcılar bu borsadaki yatırımları ile bir hayli kazanç sağlamıştır. Bununla birlikte sunduğu hızlı ödeme işlemi ile birçok kişinin dikkatini çekerek yatırım araçları ile çok hızlı şekilde davranıyor. Kullanıcılara sunduğu avantajlar için sürekli çalışıp hiçbir kullanıcıyı mağdur etmemek için birçok yatırım aracı kullanır.

Burada yer alan &#;bilgi ve yorumlar&#; yatırım tavsiyesi değildir. Sitede yer alan bilgiler yorum niteliğindedir. Lütfen bu bilgilere dayanarak yatırım yapmayın! Unutmayın yatırım tavsiyesi kişilere özel ve yetkili kurumlar tarafından verilebilir.

COTI Değeri (COTI)

COTI (COTI) Nedir?

COTI; kuruluşların kendi ödeme çözümlerini oluşturmalarını, herhangi bir para birimini dijitalleştirerek zamandan ve paradan tasarruf etmelerini sağlayan ilk kurumsal sınıf FinTech platformu olarak tanımlanıyor.

Merkeziyetsiz ödemeler için optimize edilmiş olan COTI; yatırımcılar, hükümetler, ödeme DApp projeleri ve stablecoin ihraççıları tarafından kullanılmak üzere tasarlanmış dünyanın ilk blockchain protokollerinden biri.

COTI Pay, projenin ilk uygulaması konumunda. Kendini; blockchain yapısı üzerinde çalışan, tamamen kapsayıcı bir finans protokolü olarak tanımlıyor. COTI Group, Mart 'de faaliyete geçerken, Staking Platform 1 Ocak 'de kullanıma açıldı.

Gecikme, yüksek ücret, küresel ölçekte benimsenme eksikliği ve güvenlik riskleri gibi geleneksel finans piyasalarındaki tüm sorunların üstesinden gelmek üzere tasarlanmış bir ekosistem şeklinde tanıtılıyor. Bu özellikler sayesinde, DAG tabanlı protokolün tamamen ölçeklenebilir, özel, kapsayıcı ve hızlı altyapıya yapıya sahip olduğu söyleniyor.

Ekosistemin sahip olduğu DAG tabanlı blockchain; Güven İspatı konsensüs algoritması, multiDAG, GTS (Global Trust System), evrensel ödeme çözümü ve ödeme ağ geçidine sahip.

COTI Neden Farklı?

COTI, üzerinde çalıştığı platform sayesinde benzersiz hale geliyor.

Bahsi geçen bu platform, şirketlerin zahmetsizce gelişmiş FinTech ürünleri oluşturmasına; zamandan, veriden ve paradan tasarruf etmesine olanak tanıyor. COTI Pay, hem çevrim içi hem de çevrim dışı olmak üzere her türden ödemeyi işleyebiliyor. Buna kripto para ve stablecoin seçeneklerinin yanı sıra, kredi kartları ve hatta itibari (fiat) paralar da dahil. Mevduat ve kredi üzerinden kazanılan faiz ile oluşturulmuş, yerleşik bir mali yapı bulunuyor. Bu sistem ayrıca, yeniden tasarlanmış ödeme ağına da bağlanıyor.

Geleneksel ödeme sistemleri, hem yatırımcıların hem de finansal müşterilerin yıllık bazda milyarlarca dolar ödemesine neden oluyor. Bu sorunu çözmek için yeniden tasarlanan ödeme ağı; dijital cüzdan, kripto para ve daha birçok özelliği sunarak kullanıcı ve yatırımcılara özgürce işlem yapma imkanı veren küresel ödeme geçidine dönüşüyor.

COTI aynı zamanda, fiyatı sabit para birimlerinin oluşturulması için optimize edilmiş dünyanın ilk platformu konumunda. Bu sayede kullanıcılar, kendi sabit fiyatlı paralarını çıkarabildikleri gibi, hem paraları hem de verilerinin tam kontrolüne erişiyor.

İlgili Sayfalar:

Terra hakkında bilgi alın.

Tezos hakkında bilgi edinin.

CMC Alexandria aracılığıyla madenciliği yapılan kripto paraları öğrenin.

CoinMarketCap blog sayfasındaki yazılarla kripto para bilginizi geliştirin.

Piyasada Kaç COTI (COTI) Var?

COTI (COTI) protokolünde maksimum arz COTI ile sınırlı.

COTI Ağı Güvenli mi?

COTI ağı; DAG protokolüne ve Trustchain algoritmasına dayanan bir altyapıya sahip. Bahsi geçen altyapının üzerinde Coti X ismi verilen hizmet katmanı bulunuyor. Bu katmanda KYC, uyumluluk, birlikte çalışabilir borsa, alıcı-satıcı koruması ve stabilite kontrol yapısı sunuluyor. Ayrıca, COTIPLAY ismi verilen harici olarak geliştirilmiş sabit fiyatlı para birimleri ve ödeme uygulamaları gibi özelliklere imkan tanıyan bir katman daha bulunuyor.

COTI, zincirlemeye dayalı veri yapısı oluşturmak adına hash tablosu kullanıyor. Yani blockchain, kullanıcılara gizlilik sağlarken işlemleri güvence altına alabiliyor. COTI protokolü, hem alıcı hem de satıcılar için çok daha güvenli bir sistem sunmayı başarıyor.

Tüm bunlara ek olarak COTI, veri bütünlüğü ve gizliliğin yanı sıra güçlü siber güvenlik önlemleri sağlayan bir ekosisteme sahip.

COTI cüzdanı React Native Framework yapısını temel alıyor. Ayrıca platformlar arası işlev ve taşınabilirlik de sağlıyor. Kullanıcıların kimlik bilgilerine gerek duyan COTI cüzdanı, düğüm (node) yöneticisi ile bağlantı kurmak için iki adımlı kimlik doğrulama (2FA) yoluyla oturum açıyor. Bu işlemin ardından kullanılan tüm iletişimde, cüzdanın tohum (seed) kodu gerekli. Bir başka deyişle, tüm iletiler doğrulandığı için sistemde sahtekarlık veya manipülasyon yapılması mümkün değil.

Coti COTI Coin Grafik ve Teknik Analiz

Coti COTI Coin Grafik ve Teknik Analiz; Güniçi Hareketli Ortalamalar ve Tüm Zamanlar Fiyat Grafiği; TradingView ve Cryptocompare tarafından sağlanmaktadır. Gecikme ve yanlış veriler olabilir, kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Sadece teknik analiz verileri ile yatırım yapmak ciddi zarar etmenize de sebebiyet verir.

Coti COTI Coin Teknik AL SAT Sinyalleri

Coti COTI Coin Güniçi Hareketli Ortalama Kadran Göstergesi

İş bu gösterge ilgili coin için gün içi en düşük ve gün içi en yüksek fiyatlardan oluşmaktadır. Göstergenin ucu kırmızı bölgede ise coin alt bollinger yakınlarında düşük seviyeden işlem görmekte, turuncu alanda ise orta bollinger yakınlarında işlem görmekte, yeşil bölgede ise üst bollinger yakınlarına yüksek bir fiyatta alıcı bulduğunu göstermektedir.

İlgili gösterge Tradingview da bulunan çeşitli teknik analizlerin bir karmasından oluşan veri işleme yöntemi ile oluşturulmaktadır. Göstergede verilen al sat tut tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir ve temel analizden uzak salt sayısal veriler ışığında belli hesaplama yöntemlerine göre otomatik oluşturulmaktadır.

Coti COTI Coin Tüm Zamanlar Fiyat Grafiği

Coininizin piyasaya sürüldüğü günden bu güne kat ettiği yolu görmeniz maksadı ile oluşturulmuş bir funduszeue.info tarafta bulunan zaman periyotlarını kullanarak istediğiniz döneme ait veriye kolayca ulaşabilirsiniz.

irobot

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası