baymak duo tec 24 kw 20.640 kcal tam yoğuşmalı kombi / Baymak Duotec Compact 24 kW Premix Kombi Tam Yoğuşmalı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Baymak Duo Tec 24 Kw 20.640 Kcal Tam Yoğuşmalı Kombi

baymak duo tec 24 kw 20.640 kcal tam yoğuşmalı kombi

BAYMAK DUO TEC PREMIX YOĞUŞMALI KOMBİ

Baymak Kombi

BAYMAK DUO TEC PREMIX YOĞUŞMALI KOMBİ

Isıtma Tekniği : Premix Yoğuşmalı % ,1 verim 

Model : BAYMAK DUO TEC PREMIX YOĞUŞMALI KOMBİ

Isıtma Tekniği : Premix Yoğuşmalı

Baca Tipi : Hermetik

Paslanmaz çelik brülör grubu : Doğalgaz yakmaya uygun brülör grubu üst kısım L paslanmaz çelik yapısıyla uzun ömürlüdür.

CBD (Cold Burner Door) sistemi ile kapağın engellenerek ısı kayıpları azaltılır. Hava-gaz karışımı ön ısıtmasını yaparak daha verimli yanma sağlanır.

Modülasyonlu fan ile sabit yanma verimi

LCD ekran üzerineden dokunmatik düğmeler ile kontrol edilmesi.

Elektronik ateşlemeli ve alev modülasyonlu

Prinç malzemeden hidrolik grup

Arıza teşhis sistemi

BOYUTLAR

Yükseklik mm :     Genişlik mm :     Derinlik mm :  

Ağırlık kg : 44  

MODELLER

Duotec 24    : 24 kw , kcal/h

Duotec 28    : 28,6 kw , kcal/h

Duotec 33    : 33 kw , kcal/h

Duotec 42   :   42 kw , kcal/h

Duotec 45   :   45 kw , kcal/h


Baymak Duotec Compact 24 Kw Premix Yoğuşmalı Kombi.

Birçok kişi soğuk havalarda evinin ısınması için kombi kullanır. Baymak Duotec Compact 24 Kw Premix yoğuşmalı kombi pratik kullanımı ve işlevsel yapısı ile ön plana çıkar. Ürün konforlu bir ısınma, sıcak su ve yakıt tasarrufu sağlar. Ayrıca kombi duşta kullanılan suyun sıcaklığını her zaman sabit bir şekilde tutar. Bu sayede duşunuzu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Bunun yanı sıra ürün, 2 farklı banyonun sıcak su ihtiyacını aynı anda karşılayan bir yapıya sahiptir. Bu sayede %30’a yakın bir oran ile tasarruf etmeniz mümkündür. Ürün, premix yanma teknolojisine sahiptir. Ayrıca Cold Burner Door teknolojisi sayesinde kombi ile düşük yakıt sarfiyatı elde edebilirsiniz. Bu ürünü alıp evinizi kışın konforlu bir hale getirebilirsiniz.

  • Gelişmiş teknolojik donanımlara sahip
  • Enerji uyumlu
  • Yerden ısıtmaya uygun

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 Kw Kombi Özellikleri

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 Kw Kombi Özellikleri

Baymak yoğuşmalı kombi pratik bir kullanım sunar. Kombi kompakt boyutu ile ön plana çıkar. Ürün, 24 kW ısıtma kapasitesi ile çalışır. Ayrıca A sınıf olup ErP enerji verimliliği ile çalışır. Kombi modülasyonlu sirkülasyon pompası sayesinde verimli bir şekilde çalışır. Ürün ısıtma ve kullanım suyu devresine sahiptir. Bu sayede kombi kışın donmaya ve soğuğa karşı özel olarak güçlendirilir. Ürün, NOx sınıfı 6 olan kombi kaliteli bir kullanım sunar. Bunun yanı sıra kombi birçok yönden yüksek ısıtma gücüne sahiptir. Kombi %90 oranında mevsimsel ısıtma verimliği ve %85 oranında sıcak su verimliliği sunar. Ayrıca merkezi ısıtma gücü de 60 ila 80 derece arasında değişkenlik gösterir. Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombi sayesinde kışı sıcak bir şekilde geçirebilirsiniz.

Baymak Duotec Compact Yoğuşmalı Kombi Avantajları

Baymak Duotec Compact Yoğuşmalı Kombi Avantajları

Baymak Duotec Compact 24 Kw Premix yoğuşmalı kombi kullananlar ürünün sahip olduğu avantajlardan yararlanabilir. Kombi paslanmaz malzemelerden üretilir. Paslanmaz silindirik çelik brülör yapısına sahiptir. Bu sayede doğalgaz yakmaya uygundur. 3 kısımdan oluşan vana blokaj koruması bulunur. Arıza kodu gösterimi sayesinde olumsuz durumlarda uyarı verir. Kombinin nominal ısı gücü 22 Kw iken anma ısı gücü verimliliği %86,3 oranındadır. Maksimum ısı gücü 50 ila 30 derece arasındadır ve 23,7 Kw’dır. Ayrıca kombinin mahal ısıtma için yıllık enerji tüketimi 68 Gj’dır. Bu sayede merkezi ısıtma devresi 3 barlık bir basınç sunar. Ürünün genleşme tankı kapasitesi 7 litredir. Bu sayede ısınma konusunda son derece etkili çözümler sunar. Baymak Duotec Compact 24 Kw Premix yoğuşmalı kombi satın al seçeneğine tıklayıp kışa hazırlıklı bir şekilde girebilirsiniz.

Baymak Duotec Compact 24 Kw Premix Yoğuşmalı Kombi Fiyatı

Baymak Duotec Compact 24 Kw Premix Yoğuşmalı Kombi Fiyatı

Baymak Duotec Compact 24 Kw Premix yoğuşmalı kombi fiyatı ürünün sahip olduğu özellikler göz önünde bulundurulup ona göre belirlenir. Öncelikli olarak ürünün sıcak su yük alma kapasitesi XL olarak tasarlanır. Dolayısıyla sıcak su bakımından A sınıf kalitesindedir. Bunun yanı kombi sıra 11 litrelik bir su debisi sunar. Ayrıca ısıtma ve kullanım suyu devresinde donmaya karşı son derece dayanıklıdır. Ürün, 52 dBA ses seviyesinde çalışır. Bu sayede çok gürültü yapmaz. Kombinin standart baca ölçüsü 60 mm’dir. Ayrıca kombinin besleme gerilimi V olup 97 W elektrik yüküne de sahiptir. İnceleme yaparken Baymak Duotec Compact 24 Premix tam yoğuşmalı kombi yorumları kısmına bakmanız sizin için yararlı olabilir. Bu sayede karar vermeniz de kolaylaşmış olur. Trendyol’dan bu ürünü alıp güvenli bir şekilde uzun süre kullanma şansına sahip olabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası