rüyada göbek deliği görmek diyanet / Rüyada Göbek Görmek: Büyük Göbek Deliği • Rüyanın Dili

Rüyada Göbek Deliği Görmek Diyanet

rüyada göbek deliği görmek diyanet

Rüyada göbek deliğinde yara görmek

Rüyada göbek deliğinde yara görmek içine fesat düşeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, kıdem atlayacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbek deliğinde yara gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı konulardaki duruşunuzu, pozisyonunuzu veya fikirlerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Rüyada göbek deliğinde yara görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, şansın ve kısmetin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbek deliğini temizlemek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada göbek deliğinin açıldığını görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına delalettir.

Rüyada göbek deliği temizlemek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına işaret eder.

Rüyada birden fazla göbek deliği görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, fakirlikten kurtulacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına işarettir.

Rüyada göbek deliğinin büyüdüğünü görmek istediği oranda da eğleneceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada göbek deliği görmek büyük kazançlar elde edeceğine, emeğinden hayır göreceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada delik görmek

Rüyada göbek deliği görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, yapılan zararların telafi edileceğine, ölen bir kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına yorulur.

Yorumcuya göre rüyayı görenin çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların bitmesini sağlayacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının göbek deliğini görmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Tabirciye göre rüyayı gören kimsenin aile içerisinde herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada bebek göbek deliği görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Yorumcuya göre rüya sahibi kişinin gelirinin garanti olacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, bereketli işler yapacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, ileride büyük bir servetin sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla göbek deliği görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, ters giden durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüya tabirleri ansiklopedisine göre rüyayı görenin yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, ailesindeki kişileri yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük göbek deliği görmek önceden yaptığı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, yeni işlere atılacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyanın açıklamasına göre rüyayı görenin maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, attığı her adımı düşüneceğine, hep dua edeceğine, kafasının rahat edeceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına inanılmaktadır.

Rüyada iki göbek deliği görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyanın anlamına göre rüya sahibinin girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada kadın göbek deliği görmek kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, ferahlayacağına, rızkının genişleyeceğine, rakiplerinin kişiyi üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Rüya yorumları kitabına göre ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, içini en yakınındaki kişiye açmaya karar vereceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, güzellik ve hayır geleceğine alamet eder.

Rüyada kirli göbek deliği görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, büyük işlere girileceğine, önüne çıkacak iki yoldan hangisini seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatları iyi bir amaç doğrultusunda kullanacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine delalet ettiği söylenir.

Rüya manasına göre rüyayı görenin hayır duaları alınacağına, başarılı ve karlı atılımlar gerçekleştireceğine, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, hayatını yoluna koymaya yorumlanır.

Rüyada üç göbek deliği görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının sürekli olacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya alemine göre rüya sahibinin sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, talihinin artacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Gönderdiğiniz Rüyanın Tabiri En Kısa Sürede Bu Sayfada Yayınlanacak. Sayfayı Hemen Kaydet

Hayırlı tabiri için rüyanızı "Gündüz Niyetine Göbek Deliği Görmek" diye aratmanız gerektiğini biliyor muydunuz?

Sosyal Medyada Bizi Takip Ederek Desteğini Göster !

Göbek görmek, rahat ve huzurlu olmaya işaret eder. Geniş göbek görmek, rızık ve geçim bolluğunu, küçük veya yaralı mide yukarıdakinin zıddı ile yorumlanır. Göbek görmek karı-kocayı da temsil eder. Rüyada göbek görmek, yolcu bir kimse için yolculuktan dönmeye, sevinilecek bir işe ve müjdeli bir habere işaret eder.

Rüyada Göbek Görmek

Rüyada göbek görmek; göbeğin hayatımızda mahrem bir uzuv olup herkes tarafından görülmesi gerekmeyen bir yerimiz olarak kabul edilir. Bu bakımdan rüyada göbek görmek bir çok şekilde yorumlanmaktadır. Rüyada göbeğinde kötü ve çirkin bir şeyin bulunduğu bir kimseyi görmek; o kötülük; anasına, babasına veya mala mülke ilişkindir.

  • Göbeğin büyümesi: Rüyasında göbeğinin haddinden fazla büyüdüğünü gören kadın kocasıyla, erkek ise karısıyla iyi geçinir.
  • Göbeğinin açıldığını görmek; hasta ise ölümüne, eliyle göbeğini açtığını görmek; sakladığı buğday ve arpanın harcandığına, göbek ayrıca sır ve gizli şeylere de yorumlanır.
  • Kendisinin iki göbeği olduğunu görmek; iki güzel kimse ile evleneceğine, göbek aynı zamanda kişinin karısı ve metresi olarak da kabul edilir.
  • Göbeğinde ağrı bulunduğunu görmek; anne veya babasından birinin ölmesine yorumlanır. Gurbette bulunan bir kimse aynı rüyayı görürse, kendi memleketine döner.

Rüyada Göbek Deliği Görmek

Göbek deliği: Eşinize karşı haksızlık ettiğinize işarettir. Rüyada kendi göbeğinizin deliğini görmek; yeni bir çocuğunuzun olacağına veya bu arzuyu şiddetle hissedeceğinize, Bir kadın göbek deliği görmek; bir hasta dostunuzun ziyaretine gideceğinize yorumlanır. Göbek deliği insanın davranışı, sevinci, eşi olarak tabir olunmuştur. Bu nedenle göbek deliğiyle ilgili iyi ve kötü her şey bu özelliklerle açıklanır.

Rüyada Göbek Bağı Görmek

Rüyada göbek bağını eliyle kopardığını görmek, hanımını boşamaya işarettir. Göbek bağındaki olan ağrı, hanımıyla bozuşmaya delalet eder. Göbek bağını eliyle kopardığını görmek eşini boşayacağına delalettir. Karnında bağ gören geçimini sağla­mada zorluk çeker. Ruyada gobek bagi görmek haram ye­mekle ve faizcilikle uğraşmaktır. Göbek bağı görmek büyük zorluklar sonucu elde edeceği haram malın elinden gi­deceğini gösterir.

Rüyada Göbek Atmak

Göbek attığını görmek akraba ve aile fertlerinin sevgisine işarettir. Göbek atmak veya attığını görenin malı artar yâhut evlâtları çok olur. Gobek atmak, Cenâb-ı Hakk’ın rızâsını kazanır. Düşman ve şeytan kendisine zarar veremez. Dünyâda ve âhirette rahat eder.

İslami Rüya Tabircilerine Göre: Göbek

  • Danyal (a.s.): “Karnın içini ve dışını görmek maldır. Karnının büyüdüğünü yahut güzelleştiğini görmek Danyal (a.s.)’a gö­re malının artmasına. Karnının yarılıp yıkanarak içindekilerin temizlenerek eski haline geldi­ğini görme Allah’ın (c.c.) rızasını kazanmaya, doğru yolu bulmaya, dünya ve ahirette işlerinin yolunda gitmesine, düşman ve şeytanın kötülüklerine karşı emniyette olmaya delalet eder. Karnının yarılıp bir erkek ya da kız çocuğun çıktığını görmek hayırlı evlat sahibi olacağına işarettir.
  • İbn-i Şirin,karın görmek evlatlarla açıklanır. İbn-i Sirin’e göre evlatlarının çoğalmasına,
  • Kirmani, “karın rüyası akrabaya işarettir, Kirma- nî’ye göre de akrabalarının sayıca çoğalmalarına işarettir. Karnın küçüldü­ğünü ve şeklinin bozulduğunu görmek de bunun aksiyle açıklanır.” diye açıklamalarda bulunmuşlardır.
  • Mağripli Cabir: Karnının şiştiğini görmek, bir rivayete göre sıkıntı, başka bir rivayete göre de bela ve kötülük demektir” diye açıklamıştır.
  • İsmail Eş’as’a göre, karnının delinmiş olduğunu gören yakınlarına karşı güven duymaz. Karnında yenilecek bir şey bulunduğunu görenin yakınları, malını ça­larlar. Karnında bir eksikliğin yanısıra boş olduğunu da görme üç şekilde yo­rumlanır: İbadet, maldan eksilmenin meydana gelmesi, oruç. Karnının boşalmış olduğunu görmek malında eksilme meydana gel­mesine ya da rüya sahibinin ibadet, dua, oruç, namaz ile meşgul olacağı­na delalet eder.
  • Cafer sadık’a (r.a.) göre: karın görmek dört türlü yorumlanır: İlim, ha­zine, yiyecek ve evlat. Karnında yara ve çıbanlar meydana geldiğini ve bunlardan da kan ve irin aktığını gören, alimler sınıfından ise, ilmiyle amel etmez, evlat ve aile sahibiyse bunlardan biri hastalanır, zenginlerden ve ticaretle uğraşanlar­dan ise işleri kesilir ve sıkıntıya düşer, fakirse daha çok ihtiyaç sahibi olur. Karnındaki yara ve çıbanlardan kan, irin akmadığını görmenin tabiri yuka- rıdakine göre daha hafiftir.
  • Ebu Said El Vaiz:Göbek valiliktir. Göbek görmek eşiyle olan davra­nışlarında ve ilişkilerinde kötülüğe delalet eder. Göbeğinin haddinden fazla büyük olduğunu görmek eşiyle iyi geçin­mede aşırılığa, sevinç ve mutluluğunun artmasına işarettir. Göbeğinin haddinden fazla küçük olduğunu görmek haramdan sakınmak demektir.” demektedir.
  • Seyyid Süleyman El Hüseyni’ye Göre: Rüyasında göbeğinin haddinden fazla büyük olduğu­nu görmek zevcesiyle hüsn-i imtizasmda ziyadeliğe, sürür ve ferahı artmağa işarettir. Göbeğinin haddinden çok kü­çük olduğunu gören haremiyle hüsn-i imtizaç edemez. Göbeğinin üzerinde çıban ve yara görmek zevcesinin bed- lıuy olacağına, göbeğinin üstünde veya yanlarında pislik ve necaset görmek zevcesinin iffet ve ismetinden inhiraf eyliyeceğine, göbeği temiz ve hadd-i ma’rûfu kadar gör­mek iffet ve hüsn-i ahlâk sahibi bir kadın ile izdivaca, göbeğini yok olmuş görmek zevcesinin vefatına, göbeğini yarılmış görmek zevcesinin diğer bir erkeğe meyline, ya­rığın tekrar birleştiğini görmek mezburenin bu inhimak ve hatadan rücû’ ile tevbekâr olacağına delâlet eder.
Ruıyada Soyunmak veya ciplak Olmak ne demek islami ruya tabirleri diyanet yorumu

Ruyada Göbek Gormenin 1001 Rüya Tabiri

  1. Göbeğinin üzerinde çıban ve yaralar görmek eşinin huysuz olacağına,
  2. Gö­beğinin üstünde veya yanlarında pislik görmek eşinin iffet ve namustan sapacağına,
  3. Göbeği temiz ve olması gereken biçimde görmek ahlâklı ve namuslu bir kadınla evlenmeye,
  4. Göbeğini yok olmuş görmek eşinin hastalığına,
  5. Göbeğini yarılmış görme eşinin başka bir erkeğe ilgi duymasına, yarı­ğın tekrar birleştiğini görmek yukarıda sözünü ettiğimiz kadının bu hata­sından dönerek tövbekâr olacağına işarettir.
  6. Göbeğinde sancı ve ağrı olduğunu görmek eşiyle aralarında dargın­lık olacağına,
  7. Gö­beğinin vücudun başka bir yerine geçtiğini görmek eşini ya da eşiyle otur­duğu yeri değiştireceğine, göbeğinin yanında başka bir göbek görmek ikinci bir kadınla evlenmeye işarettir.
  8. Rüyada görülen göbek bazan da anayı-babayı çağrıştırır. Kimi zamanda eşi, kardeşi, akrabayı ya da arkadaşı işaret eder. Ayrıca, bir günaha veya bir suça ortak olunacağına yorumlanır.
  9. Bir kimse rüyada kendi göbeğinin büyüdüğünü görse, o kişinin servetinin artacağına, yakınlarıyla huzur dolu bir ömür süreceğine işaret eder.
  10. Bazan da rüyada göbek görmek rüya sahibi bekâr ise evleneceğine işaret eder. Ya da arzuladığı veya beklediği kimseye kavuşacağına hükmedilr.
  11. Bir kadının karnını buruşmuş ve sıkılmış görmesi kısırlığına yani ço­cuk duğuramayacağına, kadının karnında kıllar görmesi üzüntü ve kede­re, erkeğin karnında kıllar görmesi zenginliğe ve rahata işarettir.
  12. Kendi eliyle göbeğini yarıp içine birtakım şeyler doldurduğunu görmek haram kazanca karşı hırslı olmaya, yardığı karnından birtakım şeyler çıkar­dığını görmek üzüntü ve sıkıntıyı gidermeye,
  13. Birinin göbeğini yarıp içini te­mizlediğini görmek o kimseye iyiliğinin dokunacağına; yardığı karna pislik doldurduğunu görmek haram mal ile sadaka ve hayır dağıtmaya işarettir.
  14. Midesinin birden bire şiştiğini görmek malının haram yolla artacağına delildir.

Ruyada Karın Gormek

Rüya tabircilerinin açıklamalarına göre karnın içi ve dışı, mal, evlat, akraba, geçimle tabir olunur. Karnının yarılmasıyla içinde çocuk çıktığını görenin hayırlı bir evlâdı olur.
Karnının şişmesi, üzüntü ve haram maldır. Karnına pislik dolduran haramdan sadaka verir. Karnının de­linmiş olduğunu gören, âilesinden emin olmaz. Bir kadın, karnında kıllar görürse, sıkıntıya düşer. Aynı rüyâ erkek için bol kazanç ve rahata işârettir. Karnının ağrıdığını gören, âilesi tarafmdan sevilir. Karnını buruşmuş gören kadın, kısır kalır.

Bu Duaları Kaçırmayın!


Rüyada İstediğini Gösteren Dua

Cennetteki Yerinizi Gösteren Dua

İstihare Namazı ve Duası

Beladan ve Kötülüklerden Koruyan Dua


BİZİ TAKİP EDİN RÜYANIZI ÜCRETSİZ YORUMLAYALIM: Bizi sosyal medyada takip etmek isterseniz FACEBOOK sayfamız, YOUTUBE kanalımız, ve PINTERESTsayfamıza abone olup bizi oradan takip edebilirsiniz. Rüyalarınızı ücretsiz yorumlatmak için de BURAYA TIKLAYARAK rüya uygulamasını indirip uygulamanın içindeki sayfaların altına yorum olarak yazarsanız rüyanız (kahin) tarafından hemen yorumlanır.


Kategoriler G, Rüya TabirleriEtiketler rüyada insan görmek, rüyada insan vücudu görmek

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır