hüdayar mete buhara kimdir / Son Dakika Mete Buhara Haberleri - Mete Buhara Son Dakika

Hüdayar Mete Buhara Kimdir

hüdayar mete buhara kimdir

Son Dakika Mete Buhara Haberleri

  • Haz KAEÜ'de 3 bin öğrenci mezuniyet töreniyle uğurlandıKAEÜ'de 3 bin öğrenci mezuniyet töreniyle uğurlandı

    Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde 3 bin öğrenci mezun oldu. Törende konuşan Vali Hüdayar Mete Buhara, öğrencilere hayatlarında yeni kapılar açmalarını diledi.

  • Haz KAEÜ'de 3 bin öğrenci mezuniyet töreniyle uğurlandıKAEÜ'de 3 bin öğrenci mezuniyet töreniyle uğurlandı

    Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde 3 bin öğrenci mezun oldu. Törende konuşan Vali Hüdayar Mete Buhara, öğrencilere hayatlarında yeni kapılar açmalarını diledi. KAEÜ Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ise depremde hayatını kaybeden öğrencileri andı.

  • Haz Kırşehir'de 46 bin öğrenci yaz tatiline başladıKırşehir'de 46 bin öğrenci yaz tatiline başladı

    Kırşehir'de okulda 46 bin öğrenci karne alarak yaz tatiline başladı. Vali Hüdayar Mete Buhara, Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Murat Süt ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Namık Kemal İlkokulu'nda düzenlenen törende sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti ve karnelerini takdim etti. Öğrencilere yaz tatilini en iyi şekilde geçirmeleri tavsiyesinde bulundular.

  • Haz Kırşehir Valisi Buhara, kentteki yatırımlar hakkında bilgi verdiKırşehir Valisi Buhara, kentteki yatırımlar hakkında bilgi verdi

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, kentte devam eden ve yapılacak yatırımlar hakkında gazetecileri bilgilendirdi. Buhara, kentte okur yazarlık seviyesinin yüksek olduğunu ve kentin önemli bir konumda bulunduğunu belirtti. Ayrıca, 3 havaalanına yakın olmanın yatırımcılar için bir avantaj olduğunu söyledi ve Kırşehir'in kalkınması için tüm adımları atacaklarını vurguladı. Organize Sanayi Bölgesinin genişletilmesi için çalışmaların sona geldiğini ve jeotermal sera sayısının artması hedeflendiğini de açıkladı.

  • Haz Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Dünya Çevre Günü'nde öğrencilerle buluştuKırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Dünya Çevre Günü'nde öğrencilerle buluştu

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla ilkokul öğrencileriyle buluştu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk ve beraberindeki öğrenciler Vali Buhara'yı ziyaret ederek kurum çalışmaları ve Dünya Çevre Günü etkinlikleri hakkında bilgi verdi. Vali Buhara, Dünya Çevre Günü'nün toplumsal farkındalığın ve çevre bilincinin artmasına katkı sağlayacağına inandığını kaydetti.

  • Haz Kırşehir Valisi Dünya Çevre Günü için mesaj yayımladıKırşehir Valisi Dünya Çevre Günü için mesaj yayımladı

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Buhara, dünyanın hassas bir denge içerisinde yaratıldığını ve çevre sorunlarının ciddi bir tehdit oluşturduğunu vurgulayarak, herkesin sorumluluklarını yerine getirerek olumsuz gidişatı tersine çevirmesi gerektiğini belirtti.

  • May Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara Oyunu KullandıKırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara Oyunu Kullandı

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde oyunu kullandı ve vatandaşlık görevini yerine getirdiğini söyledi. Kırşehir'de il genelinde sandıkta toplam bin seçmen oy kullanacak.

  • May Depremzede vatandaşlara yöresel tatlı ikramıDepremzede vatandaşlara yöresel tatlı ikramı

    Kırşehir'de Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri içinde düzenlenen programla şehirde ikamet eden depremzede vatandaşlara yöresel ikram edilerek tanıtıldı.

  • May Vali Buhara muhtarları dinlediVali Buhara muhtarları dinledi

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara; Boztepe ve Mucur ilçelerinde muhtarları dinledi.

  • May Vali Buhara, Boztepe ve Mucur'da muhtarları dinlediVali Buhara, Boztepe ve Mucur'da muhtarları dinledi

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Boztepe ve Mucur ilçelerinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

  • May Kırşehir Valisi Buhara muhtarlarla buluştuKırşehir Valisi Buhara muhtarlarla buluştu

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

  • May Vali Mete Buhara muhtarları dinlediVali Mete Buhara muhtarları dinledi

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Akpınar ve Kaman İlçelerinde "Mahalle ve Köy Muhtarları Toplantısı" gerçekleştirildi.

  • May Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara oy kullandıKırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara oy kullandı

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde oyunu kullandı. Seçimlerin sükunet içerisinde geçeceğini belirten Vali Buhara, Kırşehir il genelinde sandıkta bin seçmenin oy kullanacağını açıkladı.

  • May Kırşehir'de Seçim Güvenliği Toplantısı YapıldıKırşehir'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için alınacak güvenlik tedbirleri ele alındı. Vali Buhara, seçimlerin huzur ve güven ortamında gerçekleşebilmesi için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

  • May Kırşehir Valisi Muhtarları Devletle Vatandaş Arasında Köprü Olarak NitelendirdiKırşehir Valisi Muhtarları Devletle Vatandaş Arasında Köprü Olarak Nitelendirdi

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, mahalle ve merkezin köy muhtarlarıyla bir araya gelerek muhtarların devletle vatandaş arasında bir köprü vazifesi gördüğünü belirtti. Toplantıya İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve daire müdürleri de katıldı.

  • May Kırşehir Valisi Muhtarlarla Toplantı YaptıKırşehir Valisi Muhtarlarla Toplantı Yaptı

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, merkez ilçe mahalle ve köy muhtarlarını dinledi. Toplantıda muhtarların talepleri dinlenerek sorunların çözüme kavuşturulması hedeflendi.

  • May Kırşehir Valisi 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için mesaj yayımladıKırşehir Valisi 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için mesaj yayımladı

    Vali Hüdayar Mete Buhara, üretim ve hizmet sektöründe çalışan emekçilerin ülkenin kalkınmasına ve refah seviyesinin yükseltilmesine katkıda bulunduğunu vurgulayarak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı ve sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir çalışma hayatı diledi.

  • Şub Kırşehir'de eğitim güvenliği tedbirleri değerlendirildiKırşehir'de eğitim güvenliği tedbirleri değerlendirildi

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara başkanlığında Eğitim-Öğretim Yılı Güvenli Eğitim Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

  • Oca Vali Buhara, OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısına başkanlık yaptıVali Buhara, OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısına başkanlık yaptı

    Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Vali Hüdayar Mete Buhara başkanlığında yapıldı.

  • Oca Kırşehir Valisi Mete Buhara, 'Kelimesi olmayanın duası da eksik olur'Kırşehir Valisi Mete Buhara, "Kelimesi olmayanın duası da eksik olur"

    Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünce Kitap İyileştirir sloganıyla başlatılan 'Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağış Kampanyası'nda konuşan Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, kitap okumanın önemine dikkat çekerek, "Kelimesi olmayanın duası da eksik olur" dedi.

  • Oca Kırşehir'de ceza infaz kurumlarındaki kütüphaneler için kitap bağış kampanyası başlatıldıKırşehir'de ceza infaz kurumlarındaki kütüphaneler için kitap bağış kampanyası başlatıldı

    Kırşehir'de, ceza infaz kurumlarındaki kütüphanelerin zenginleştirilmesi için "Kitap iyileştirir" sloganıyla kitap bağış kampanyası başlatıldı.

  • Oca Vali Buhara yapımı tamamlanan Kırşehir Ceza İnfaz Kurumunu incelediVali Buhara yapımı tamamlanan Kırşehir Ceza İnfaz Kurumunu inceledi

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, yapımı tamamlanan Kırşehir Ceza İnfaz Kurumunu inceledi.

  • Oca YARALI SAYISI 12'YE ÇIKTIYARALI SAYISI 12'YE ÇIKTI

    Kırşehir'de 10 araçlı zincirleme kaza: 2 ölü, 12 yaralı (2)Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, sabah saatlerinde 10 aracın karıştığı kaza yerinde incelemelerde bulundu.

  • Oca İç Anadolu Bölgesinin en büyük cezaevinde sona yaklaşıldıİç Anadolu Bölgesinin en büyük cezaevinde sona yaklaşıldı

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, yakın zamanda faaliyete geçmesi planlanan Kırşehir Ceza İnfaz Kurumunda inceleme yaptı.

  • Oca Kırşehir'de 15 araç birbirine girdi: 2 ölü, 2'si ağır 12 yaralıKırşehir'de 15 araç birbirine girdi: 2 ölü, 2'si ağır 12 yaralı

    Kırşehir'de 15 araç birbirine girdi: 2 ölü, 2'si ağır 12 yaralı Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara: "Bir aracın kısa süreli duraklamasından ve sisten kaynaklı peş peşe bir zincirleme kazanın oluştuğu anlaşılıyor" Kırşehir'de meydana gelen 15 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında

  • Oca Vali Mete Buhara, yılbaşını çalışanlarla geçirdiVali Mete Buhara, yılbaşını çalışanlarla geçirdi

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, yeni yıl gecesini çalışanlarla geçirdi.

  • Ara Kırşehir Valisi Buhara yeni yıl mesajı yayımladıKırşehir Valisi Buhara yeni yıl mesajı yayımladı

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımlandı.

  • Ara Vali Buhara öğrencileri ziyaret ettiVali Buhara öğrencileri ziyaret etti

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

  • Ara Kırşehir Valisi Buhara AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldıKırşehir Valisi Buhara AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

  • Ara Kırşehir Valisi Buhara üreticilerle buluştuKırşehir Valisi Buhara üreticilerle buluştu

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Kırşehir Ticaret Borsasında hayvan üreticileriyle bir araya geldi.

  • Ara Vali Mete Buhara tapu ve kadastro müdürlüklerinde inceleme yaptıVali Mete Buhara tapu ve kadastro müdürlüklerinde inceleme yaptı

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, tapu ve kadastro müdürlüklerinde inceleme yaptı.

  • Ara Kırşehir'de bağımlılıkla mücadele çalışmaları değerlendirildiKırşehir'de bağımlılıkla mücadele çalışmaları değerlendirildi

    Kırşehir'de, Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

  • Ara Uluslararası Anadolu Dağ Bisikleti Yarışı 2. Etabı yılında Kırşehir'de yapılacakUluslararası Anadolu Dağ Bisikleti Yarışı 2. Etabı yılında Kırşehir'de yapılacak

    Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, ziyaret ettiği Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara'yla Dünya Bisiklet Birliği (UCİ) tarafından onaylanan Anadolu Dağ Bisikleti Etap Yarışı hakkında görüş alış-verişinde bulundu.

  • Ara Kırşehir uluslararası bisiklet yarışının 2. etabına ev sahipliği yapacakKırşehir uluslararası bisiklet yarışının 2. etabına ev sahipliği yapacak

    Uluslararası Anadolu Dağ Bisikleti Yarışı'nın 2. etabı, Kırşehir'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

  • Ara Kırşehir Valisi Buhara'dan okul ziyaretiKırşehir Valisi Buhara'dan okul ziyareti

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Öğretmen Ömer Aydın İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

  • Ara Vali Buhara, köylerde ilkokul öğrencileriyle bir araya geldiVali Buhara, köylerde ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Kırşehir'in köylerinde ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi.

  • Ara Kırşehir Valisi Buhara'dan köy ziyaretleriKırşehir Valisi Buhara'dan köy ziyaretleri

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, merkeze bağlı köyleri ziyaret etti.

  • Ara Vali Mete Buhara: 'Devlet her zaman engelli vatandaşının yanında'Vali Mete Buhara: "Devlet her zaman engelli vatandaşının yanında"

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle katıldığı dayanışma programında devletin her zaman engelli vatandaşının yanında olduğunu söyledi.

  • Ara Çiftçiler, Sözleşmeli Besicilik Konusunda BilgilendirildiÇiftçiler, Sözleşmeli Besicilik Konusunda Bilgilendirildi

    Kırşehir'de Vali Hüdayar Mete Buhara, sürdürülebilir üretim için sözleşmeli besicilik konusunda çiftçilere bilgi verilen tanıtım programına katıldı.

  • Ara Kırşehir'de çiftçiler sözleşmeli besicilik konusunda bilgilendirildiKırşehir'de çiftçiler sözleşmeli besicilik konusunda bilgilendirildi

    Kırşehir'de çiftçiler sözleşmeli besicilik konusunda bilgilendirildi.

  • Kas Kırşehir Valisi Buhara, Kaman'da yatırımları incelediKırşehir Valisi Buhara, Kaman'da yatırımları inceledi

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Kaman'ı ziyaret etti.

  • Kas Kırşehir Valisi Buhara gazilerle bir araya geldiKırşehir Valisi Buhara gazilerle bir araya geldi

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, gazilerle buluştu.

  • Kas Vali Buhara aday öğretmenlerle fidan diktiVali Buhara aday öğretmenlerle fidan dikti

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında aday öğretmenler ile fidan dikti.

  • Kas Kırşehir'de köylerin kalkındırılması için çalışma yapılıyorKırşehir'de köylerin kalkındırılması için çalışma yapılıyor

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, köyleri daha yaşanabilir hale getirmek ve kalkındırmak için tüm paydaşlarla birlikte çalıştıklarını bildirdi.

  • Kas Kırşehir'de, Tıp ve Sağlık Bilimleri Kongresi başladıKırşehir'de, Tıp ve Sağlık Bilimleri Kongresi başladı

    Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ev sahipliğinde 2. Uluslararası Ahi Evran Tıp ve Sağlık Bilimleri Kongresi başladı.

  • Kas Kırşehirliler, Düzce depremini yıl dönümünde yapılan tatbikatla anımsadıKırşehirliler, Düzce depremini yıl dönümünde yapılan tatbikatla anımsadı

    Kırşehirliler, Düzce depremini yıl dönümünde yapılan tatbikatla anımsadı Düzce'de yılında meydana gelen depremin yıl dönümünde Kırşehirliler, yapılan tatbikatla deprem anını anımsadı.

  • Kas Fidanlar toprakla buluşturulduFidanlar toprakla buluşturuldu

    Ağaçlandırma yapılan Aşıkpaşa Tabiat Parkı'ndan detaylar Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara'nın konuşması Ankara Orman Bölge Müdür Yardımcısı Nizamettin Ören'in konuşması Fidan dikimi Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında Nevşehir, Kırşehir ve Kayseri'de fidanlar dikildi.

  • Eki Kırşehir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu BaşladıKırşehir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Başladı

    Kırşehir'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Cacabey Meydanında valiliğin çelenk sunumuyla başladı.

  • Eki Vali Mete Buhara, emniyet ve jandarma personeli ile bir araya geldiVali Mete Buhara, emniyet ve jandarma personeli ile bir araya geldi

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

  • Eki Vali Buhara, emniyet ve jandarma teşkilatlarını ziyaret ettiVali Buhara, emniyet ve jandarma teşkilatlarını ziyaret etti

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

  • Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hüdayar Mete Buhara biyografisi

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Valiler Atama Kararnamesi ile Kırşehir Valisi olarak atanan Kırşehir Valisi vatandaşlar tarafından merak edilerek araştırılamaya başlandı. Kırşehir Valisi olarak atanan Hüdayar Mete Buhara kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hüdayar Mete Buhara biyografisi

    HÜDAYAR METE BUHARA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? HÜDAYAR METE BİYOGRAFİSİ

    Hüdayar Mete Buhara, yılında Tokat'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Tokat'ta tamamladı. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında yüksek lisans çalışması yapmıştır.

     İçişleri Bakanlığı tarafından açılan kaymakamlık sınavını kazanarak Tokat'ta Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Daha sonra sırasıyla  Almus, Erfelek ve Çatalpınar ilçelerinde Kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu. Denizli-Baklan, Kilis-Elbeyli, Aksaray-Ortaköy ve Kütahya-Emet ilçelerinde kaymakam olarak çalıştı. 

    Bir yıl süreli Muş Vali Yardımcılığı, üç yıl süreli Sivas Vali yardımcılığı ve üç yıl süreli Kütahya Vali yardımcılığı görevlerinde bulundu. İçişleri Bakanlığı Bakanlık Hukuk Müşaviri olduğu dönemde tarihinden itibaren Çankaya Kaymakamı olarak atanmasına kadar geçen sürede Cumhurbaşkanlığı OHAL işlemleri İnceleme Komisyonunda görev yaptı.

    Haberin Devamı

    tarihli İçişleri Bakanlığı geçici görevlendirme oluruna istinaden tarihinde Çankaya Kaymakamı olarak göreve başladı. tarihli ve /sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çankaya Kaymakamı olarak atandı.

     12 Mayıs tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kırşehir Valisi olarak atandı.

     

     

    Hüdayar Mete Buhara kimdir aslen nereli kaç yaşında Hüdayar Mete Buhara eşi ve çocukları

    Erdoğan&#;ın imzasıyla yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Valiler Atama Kararnamesi ile yeri değişen isimlerden biri de Hüdayar Mete Buhara oldu. Çankaya Kaymakamı Hüdayar Mete Buhara Kırşehir Valiliği&#;ne atandı. Peki Hüdayar Mete Buhara kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, Hüdayar Mete Buhara eşi ve çocukları kimdir?

    Abone ol

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, yılı valiler kararnamesi ile yapılan atamalar ve görevden almaların olduğu Kararname Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararnamede 10 ilin valisi görevden alınırken, 20 ilin valisi değişti. Çankaya Kaymakamı Hüdayar Mete Buhara Kırşehir Valiliği'ne atandı. Peki Hüdayar Mete Buhara kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, Hüdayar Mete Buhara eşi ve çocukları kimdir? 

    Hüdayar Mete Buhara’nın Kırşehir Valisi olmasından sonra Hüdayar Mete Buhara kimdir? Hüdayar Mete Buhara nereli? Hüdayar Mete Buhara kaç yaşında? Hüdayar Mete Buhara hangi görevlerde bulundu? soruları bir hayli merak edilmekte. İşte Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara hayatı, biyografisi:

    Hüdayar Mete Buhara kimdir?
    Aslen Tokat’lı olan Hüdayar Mete Buhara, yılında doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Tokat’ta tamamladı. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

    Hüdayar Mete Buhara hangi görevlerde bulundu?
    İçişleri Bakanlığı tarafından açılan kaymakamlık sınavını kazanarak Tokat’ta Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Sırası ile Almus, Erfelek ve Çatalpınar ilçelerinde Kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu.

    9 ay süreli mesleki ve lisan eğitimi amaçlı olarak İngiltere’de Exeter Üniversitesinde eğitim aldı.

    Denizli-Baklan, Kilis-Elbeyli, Aksaray-Ortaköy ve Kütahya-Emet ilçelerinde kaymakam olarak çalıştı.

    Bir yıl süreli Muş Vali Yardımcılığı, üç yıl süreli Sivas Vali yardımcılığı ve üç yıl süreli Kütahya Vali yardımcılığı görevlerinde bulundu.

    İçişleri Bakanlığı Bakanlık Hukuk Müşaviri iken 07/08/ tarihinden itibaren Çankaya Kaymakamı olarak atanmasına kadar geçen sürede Cumhurbaşkanlığı OHAL işlemleri İnceleme Komisyonunda görev yaptı.

    tarihli İçişleri Bakanlığı geçici görevlendirme oluruna istinaden tarihinde Çankaya Kaymakamı olarak göreve başladı.

    tarihli ve /sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çankaya Kaymakamı olarak ataması yapıldı.

    Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında yüksek lisans çalışması yapmıştır.

    Hacettepe Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Doktora Programına devam etmektedir.

    İngilizce, Türkmence ve Özbekçenin yanı sıra kısmen diğer Orta Asya Türk Lehçeleri ile Farsça bilmektedir. Hüdayar Mete Buhara 12 Mayıs tarihli Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Kırşehir Valisi olarak atandı.

    Hüdayar Mete Buhara

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası