mobil hattı kendi üstüne alma / Vodafone hattı kendi üzerime alma [ÇÖZÜLDÜ] | DonanımHaber Forum

Mobil Hattı Kendi Üstüne Alma

mobil hattı kendi üstüne alma

Hat devir işlemi devreden ve devralan kişinin hat devri için gerekli olan formu doldurup imzalamaları ardından gerçekleşir. Hat devreden kişi sadece kimlik fotokopisi doldurup imzaladığı formu bırakarak işlemini tamamlar. Ancak hat devralan kişi yeni abonelik için gerekli olan tüm evrakları ve imzaladığı devir formunu tamamlamalıdır. Bunun yanı sıra abonelik sözleşmesini de doldurup imzalaması istenir.

Turkcell Hat Sahipliği Değişikliği Nasıl Yapılır?

Turkcell hat sahipliği değişikliği için hattı devir eden ve devir alacak kişilerin birlikte Turkcell bayisine gitmeleri istenir. Burada hat devri için gerekli olan devir formunun 2 kişinin de doldurup imzalaması istenir. Bunun yanı sıra hat devir eden kişinin kimlik fotokopisi alınır. Hattı devir alankişiden yeni tesis edilecek abonelik için gerekli tüm evrak ve belgeler istenecektir. Devir edilen hat faturasız ise ve yeni devir alan kişifaturalı olarak kullanmak istiyorsa kendi adına kayıtlı son 2aydan birine ait bir fatura istenir.

Vodafone Hat Sahipliği Değişikliği Nasıl Yapılır?

Vodafone hat sahipliği değişikliği için kendi adına kayıtlı Vodafone hattını devir etmek isteyen kişi ile hattı devir almak isteyen kişi birlikte Vodafone bayisine giderler. Vodafone hat devir formunu her ikisi de doldurup imzalamalıdır. Hat ister faturalı olsun isterse faturasız olsun hatta ait gecikmiş bir borç bulunmaması şarttır.

Öncelikle hattın ödenmemiş borcu olup olmadığı sorgulanacaktır. Vodafone hattını devir eden kişi devir formu ile birlikte kimlik fotokopisi verecektir. Hattı devir alan kişi ise yeni abonelik için gerekli olan tüm evrak ve belgeleri vermek zorundadır.

Türk Telekom Hat Sahipliği Değişikliği Nasıl Yapılır?

Türk Telekom hat sahipliği değişikliği için hattın ismine kayıtlı olduğu kişi ve hattı devir almak isteyen kişi aynı anda Türk Telekom iletişim merkezinde bulunması gerekir. Hat devir işleminin gerçekleşebilmesi için devir formunun hattı devreden ve devir alan kişinin doldurup imzalaması gerekir.Faturalı ya da faturasız hatlar için ödenmemiş fatura bulunmaması koşulu aranır. Eğer hattın gecikmiş ve ödenmemiş faturası bulunuyorsa öncelikle bunun ödenmesi gerekir.

Kendi adına kayıtlı olan Türk Telekom hattını devir eden kişiden devir formu ile birlikte kimlik fotokopisi istenir. Hattı devir alan kişiden ise abonelik sözleşmesi , devir formu, yeni tesis için gerekli tüm evrak ve belgeler talep edilir. Eğer faturalı hat ise ya da devir alan kişi faturasız hattı devir alıyor ve faturalı olarak kullanmak istiyorsa son 2 aya ait kendi adına bir fatura ibraz etmesi istenir.

Hat Devir Ücreti Ne Kadar?

Hat Devir Ücreti her operatör için farklı olacaktır. Bu nedenle her operatöre ait devir ücretlerinimaddeler halinde açıklayalım;

Vodafone hat devir ücreti faturalı ve faturasız hatlara göre farklılık gösterir. Faturalı hat devrinde ÖİV ve ruhsatname ücreti olarak 75,52 TL ödeme yapılması istenir. Bu ödeme 12 ay süre ile hattı devir alan kişinin faturasına taksitlere bölünerek yansıtılır. Faturasız hat devrinde 22,52 TL talep edilir. Bunun yanı sıra hem faturalı hem de faturasız hat devrinde tüm vergiler için 10,75 TL alınacaktır

Turkcell hat devir ücreti faturalı ve faturasız hatlar için aynı tutarda olup faturalı hatlar bu ücreti taksitli olarak faturaları ile birlikte ödeyebiliyorken faturasız hatlar peşin olarak ödemek durumundadır. Turkcell hat devir ücretleri; 53 TL yeni tesis vergisi, 22,52 telsiz ruhsat ücreti, aylık 1,88TGM kullanım ücreti ve 22 TL sim kart ücreti şeklindedir

Türk Telekom hat devir ücreti belirtilmezken hattı devir alan kişinin özel iletişim vergisini ödemek ile yükümlü olduğu belirtilir. Özel iletişim vergisi yıllık 79TL’dir. Bu ücret faturalı hatlar için 12 aya bölünerek taksitlendirilir. Ancak faturasız hatların peşin olarak ödemeleri istenir

Hat Sahipliği Değişikliği Kaç Gün Sürer?

Hat sahibi değişikliği hattı devir eden ve devir alan kişinin gerekli devir formunu doldurup imzaladıkları ve gerekli belge ve evrakları ibraz ettikleri anda gerçekleşir.

Hattımı başkasına devredebilir miyim?

Faturasız Hat DEVİR

Özel İletişim Vergisi : TL

Ruhsat Ücreti (Yıllık) : ,14 TL

Toplam : ,14 TL

Mağazalarınıza gelerek devir yaptırmak isteyen müşterilerimizden, işleme ilişkin vergi ücreti olarak belirtilen ,14 TL tutarın, sizler tarafından işlem sırasında tahsil edilmesi gerekmektedir.

Mağazalarımızdan yapılan Ön Ödemeli Devir işlemleri aylık olarak raporlanıp, devir işlem adet toplamı kadar tahsil edilen tutar, ilgili satış kanalına fatura edilecek ve primlerinden mahsup edilecektir.

Devir işleminde alınması gereken zorunlu evraklar:

Abonelik Sözleşmesi

Devir Eden ve Devir alan aboneye ait nüfus cüzdanı veya kimlik alternatif evraklarından biri

Devir Formu (Devir eden ve Devir alan tarafından imzalanmış)

Not: Yukarıdaki vergilerin dışında kalan , ,14 TL tutarındaki “Telsiz Kullanım Vergi “ ücreti 12 eşit taksit ile aylık olarak, müşterinin cep lira yüklemelerinden ayrıca mahsup edilecektir.

Faturalı Hat DEVİR

İlk tesis ÖİV ve ruhsatname ücretine denk gelen ,14 TL 12 taksit ile abonenin faturasına yansıyacaktır.

Devir ücreti için alınacak tüm vergiler dahil 35,76 TL abonenin faturasına ayrıca yansıtılır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası