bebek güldürme sesleri / Bebeğinizi kahkahalarla güldürmenin 6 yolu!

Bebek Güldürme Sesleri

bebek güldürme sesleri

bebek zil sesleri

Bu uygulama hakkında

En yeni, en kaliteli ve en gürültülü bebek sesleri koleksiyonunun keyfini çıkarın! İnternet bağlantısı gerekmez!
Bu bebek zil sesleri uygulamasında, paylaşabileceğiniz tüm zamanların en iyi içeriğini bulacaksınız: bebek gülüyor, ağlıyor ve hatta konuşmayı öğreniyor!! Ayrıca bebek gıdıklamalarından veya hapşırma zil seslerinden hoşlanıyorsanız, şimdi bu ücretsiz uygulamayı yüklemelisiniz Çok şirin!

Bu komik bebek seslerini bildirim, sms, çalar saat ve hatta sesi arkadaşlarınızla paylaşmak ve sesi telefonunuza indirmek için kullanın!

Eski telefon zil sesinizden sıkıldıysanız ve yeni bir zil sesi ayarlamak istiyorsanız bu uygulamanız. 80'den fazla farklı bebek zil sesi. Bu uygulamayı çocuğunuzla birlikte eğlenmek için de kullanabilirsiniz, onun yaptığı aynı sesi duymayı çok sevecek!!

Bu uygulamanın özelliklerinden bazıları:
👶 İnternet Bağlantısı Gerekmez. Bu uygulamayı internet olmadan kullanın ve mükemmel çalışacaktır!
🔊 Beğendiğiniz bebek sesini bildirim, SMS, çalar saat, özel kişi zil sesi olarak ayarlayın
👶 Birçok farklı bebek gülüşü ve konuşma sesinin güncellenmiş ve yeni listesi.

Bazı bebek zil sesleri duymak ister misiniz? Nedeniniz ne olursa olsun, birçok bebek sesinden oluşan güzel bir koleksiyona sahip olacaksınız: ağlama, gülme, şarkı söyleme vb.

Ekstra özellikler:
👶 Biraz bebek güldürmek için sesi arkadaşlarınızla paylaşın! hahaha
🔊 Herhangi bir zil sesini o kadar çok seviyorsanız, onu indirmek istiyorsanız, şimdi yapabilirsiniz! En sevdiğiniz komik zil seslerini indirin.
👶 Aradığınız şey buysa uygulamayı değerlendirebilirsiniz. Bunu takdir edeceğiz.

Dünyadaki en sevimli ve sevimli ses, sevimli bebek seslerinin sesidir bu yüzden bu en eksiksiz bebek zil sesleri koleksiyonunun keyfini çıkardığınızdan emin olmak için zamanınızı boşa harcamayın ve bu uygulamayı yükleyin!

Güncellenme tarihi

24 Eyl

Bebeğinizi Güldürmek için Bilimsel Olarak Oluşturulmuş Şarkı

2 dakika

Bebeğinizi Güldürmek için Bilimsel Olarak Oluşturulmuş Şarkı

Son Güncelleme: 12 Nisan,

Bebeğinizi güldürmek için özel olarak tasarlanmış bir şarkı var. Şarkının adı Happy Song (Mutlu Şarkı) ‘dır ve Birleşik Krallık’tan bir grup bilim adamı tarafından oluşturulmuştur.

Şarkı yaklaşık iki dakika uzunluğundadır ve bebeğiniz onu dinlediği zaman tekil ve iyi çalışılmış bir ses kombinasyonunu duyacaktır. Sesler denizden, hayvanlardan, müzik aletlerinden ve çocukları her zaman sakinleştirici etkisi olan bir kadın sesinden oluşur.

Bebeğinizi güldürmek, bu şarkının sahip olduğu avantajlardan sadece biridir. Ayrıca onları uyarır ve kendilerini iyi hissettirir.

Caspar Addyman ve müzik psikoloğu Lauren Steward, yaklaşık ebeveyne bebeklerini güldüren seslerin neler olduğunu sordu. Bu adım, bebekleri güldüren bu özel şarkıyı oluşturmak adına attıkları ilk adımdı.

Ebeveynlerin verdiği tüm cevaplardan ortalama bir sonuç çıkardılar. En çok dile getirilen sesler şu şekildeydi: hapşırma, hayvan sesleri ve diğer bebeklerin gülüşü. Ses seçimleri tamamlandıktan sonra, şarkı yaklaşık 50 bebek üzerinde test edildi.

Testler sırasında, uzmanlar bebeklerin verdiği tepkileri ölçtü. Şarkının hangi bölümlerinin mutlu ve olumlu bir ruh hali yarattığını görmek için hareketlerini, yüz ifadelerini, kalp atışlarını ve çıkardıkları sesleri gözlemlediler.

Daha sonra tüm bilgileri analiz ettiler ve Happy Song’u kaydetmeye karar verdiler. Şarkı, doğadan gelen sesleri, boynuz sesini ve bebekleri sürekli dinleme durumunda tutacak ve duygularında küçük patlamalar oluşturacak bazı sesleri içerir. Daha önce de belirttiğimiz gibi, şarkıda ayrıca bir kadın sesi de bulunur.

Happy Song‘a ek olarak, çocuğunuzu güldürmeye yardımcı olabilecek daha birçok şarkı vardır.

Bebekler tekrarlayan ve öngörülebilir müzikleri sever, çünkü onlara tahmin ettikleri bir şeyi duymanın hazzını verirler. Örneğin: bir ineğin ya da bir tavuğun sesi gibi.

Bilim insanları ayrıca, bebeklerin kalplerinin yetişkinlerden daha hızlı çalışmasından dolayı, hızlı tempodaki müzikleri sevme ihtimalinin daha yüksek olduğunu iddia ediyorlar.

kıvırcık saçlı kulaklık takmış çocuk

Bebeğinizi güldüren ve olumlu his uyandıran şarkılar

Müzik, güldürmeye ek olarak çocuklarınız üzerinde daha pek çok olumlu etki oluşturabilir. Bilim adamları bu etkilerden bazılarını incelemeye başladılar bile. Örneğin, Washington Üniversitesi’ndeki araştırmacılar, müziğe ayak uydurarak, bebeklerin bilişsel becerilerini geliştirebildiklerini göstermiştir.

Yaşamın ilk iki ayında, ninniler veya hafif enstrümanları tercih ederler. Bu yavaş şarkılar, annelerinin kalp atışlarını hatırlatır ve bu da onları rahatlatır. Müzik, çocuklar üzerinde rahatlatıcı bir etki yaratarak stres seviyelerini azaltır.

Ayrıca, çeşitli müzik seansları uygulanmış 9 aylık çocukların birkaç melodiyi ve şarkı modellerini tanımlayabildikleri de kanıtlanmıştır. Bu beceriler, yeni şeyleri daha çabuk öğrenmelerine yardımcı olacaktır.

Geçtiğimiz on yıl içinde müziğin, çocuklarda beyin gelişimini desteklediği de kanıtlanmıştır. Ayrıca öğrenmelerine de yardımcı olacak bazı becerileri kazanmalarında onlara yardımcı olur.

Bir dost olarak müzik

kulaklıkla şarkı söyleyen bebek

Müzik ayrıca konsantrasyonlarını ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine de yardımcı olabilir. Psikomotor gelişimlerini uyarır. Yürümeye başladıklarında, daha iyi bir denge duygusuna sahip olmalarını da sağlayacaktır ve bunun sonucunda uyum içinde hareket edecekler.

Şarkı sözlerinin konuşma yeteneklerinin gelişimi üzerine olumlu bir etkisi vardır. Konuşma alanında kurulacak aktif bağlantıları teşvik eder. Bu nedenle, müzik dinlemek ve şarkıları öğrenmek bebeğinizin akıcı bir şekilde konuşmasına yardımcı olacaktır.

Prematüre bebeklerde sık sık müzik melodileriyle karşılaşmanın, yeme alışkanlıklarını geliştirdiği kanıtlanmıştır. Ayrıca kalp ve solunum hızı gibi fiziksel açılardan da olumlu etkileri vardır.

Bunlar, çocuğunuzun müzik dinlemesiyle oluşan olumlu etkilerden sadece birkaçıdır. Bu elbette, müzik dinlemenin çocukları daha yetenekli yapacağı anlamına gelmez, ancak onların çeşitli açılardan gelişimlerine yardımcı olur.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir