adetliyken sürtünme ile hamile kalınır mı / Adetliyken sürtünme ile hamile kalınır mı? Acilll | Melek Kadınlar Kulübü

Adetliyken Sürtünme Ile Hamile Kalınır Mı

adetliyken sürtünme ile hamile kalınır mı

Zevk Suyundan Hamile Kalınır mı?

Boşalma öncesinde erkekten gelen zevk sıvısı içinde az da olsa sperm olabileceğinden, hamile kalınır

Zevk sıvısının hamile kalmada etkili olacağı bilinmelidir. Bu sıvının cinsel birleşme öncesinde gelmesi, içinde olabilecek az sayıdaki spermin kadının hamile kalmasına neden olabilir. Bunun önlenmesi için erkeğin prezervatif kullanması tavsiye edilir.

Zevk Suyundan Hamile Kalınır mı?

Cinsel ilişkiden sonra boşalma yani ejekülasyon öncesinde penisten gelen sıvıya zevk suyu denmektedir. Zevk suyu denilen sıvı erkeklerde ejekülasyon olmadan önce salgılanan içinde sperm olmayan ya da oldukça az miktarda sperm bulunan prostat salgısıdır. Bu salgının pH değeri 7,5 değerindedir. Normalde prostat salgısı meni için önemli bir etkendir. Bu salgı meniye süt görünümünü veren bir salgıdır. Sonrasında menideki pıhtılaşmanın erimesini sağlamaktadır. Bu duruma likefasiyon adı verilir.

Zevk suyunun yani prostat salgısının döllenmedeki önemi nedir?

Kadının vajinası asidik yapıdadır. Zevk suyu spermlerin vajinadaki asidik ortamda zarar görmesini önler. Bunu ortamı alkali hale getirerek sağlar. İlk önce meniyi pıhtılaştırarak, cinsel ilişkiden sonra kadının üreme sisteminde tutunmasını sağlayıcı etkisi vardır. Fakat bu sırada spermlerin oldukça kısıtlı hareketleri vardır. Bundan sonra menideki pıhtılaşmayı eriterek, spermlerin daha hareketli hale gelmesini sağlar.

Zevk suyu hamile kalınmasını sağlar mı?

Cinsel boşalmadan önce erkeğin penisinden gelen prostat salgısı halk arasındaki adıyla zevk suyu içinde az miktarda olsa sperm bulunduracağı için, kadının hamile kalma olasılığı düşük oranda da olsa vardır. Herkesin merak ettiği zevk suyu hamile bırakır mı şeklindeki soru uzmanlar tarafından olumlu şekilde yanıtlanır. Bunun engellenmesi için en doğru yol erkeğin prezervatif kullanmasıdır. Erken aşamada gelen zevk suyu yani prostat salgısı sperm barındırabilir. Bu çiftlerde istenmeyen gebeliklere, kürtaj yapılmasına neden olabilir.

Zevk suyu meni dışında bir salgıdır. Hem spermlerin yolunu temizler, hem yolun kayganlaşasını sağlar, hem de cinsel ilişkinin kolaylaşmasına yardımcı olur. İçinde bulunacak birkaç tane bile sperm hamile kalmaya yol açabilir. Çünkü kadının hamile kalması için bir tane sperm bile yeterlidir. Daha çok geri çekilme yöntemini kullanan çiftlerde bu yola istenmeyen gebelikler elde edilebiliyor. Bunun direkt olarak sorumlusu zevk suyudur.

İçine Boşalmadan Hamile Kalınır Mı?

Cinsel bir birlikteliğin veya tensel bir yakınlaşmanın ardından oluşabilecek herhangi bir hamilelik ile ilgili bilinmesi gereken bilgiler bulunur. Bu bilgilerin kulaktan dolma olmaması bilimsel ve genel geçer olması önemlidir. Hamile kalmak için belli koşulları sağlamak gerekir. Bu koşullar sağlandığı ve iki tarafın da sağlık bakımından bir soruna sahip olmadığı durumlarda hamilelik gerçekleşir.

Hamilelik için ön koşulun bir kadın ve bir erkeğin korunmasız bir şekilde cinsel ilişkiye girmiş olmalarıdır. Bu birlikteliğin kadının yumurtalama dönemine denk gelmesi gerekir. Bu iki koşulun sağlanması durumda farklı etkenlerin de hamile kalmayı etkileyebileceğini unutmamak gerekir. Ayrıca erkeğin zevk suyu nedeni ile hamilelik yaşanması durumu da imkansız değildir.

Zevk Suyundan Hamilelik Belirtileri

Cinsel birliktelik tarafından erkek tarafından salgılanan zevk suyu içerisinde bulunan spermlerin, yumurtaya ulaşması sonucu hamile kalma ihtimalinin olduğu biliniyor. Özellikle hamilelik durumu yaşamak istemeyen çiftlerin zevk suyundan hamile kalma ihtimali ile karşı karşıya kalmamaları için dışarı boşalma dışında farklı korunma yöntemleri kullanması gerekir.

Aksi takdirde istenmeyen veya planlanmayan hamilelik durumunun yaşanması olasılığı vardır. Zevk suyu nedeni ile hamile kalındığı durumlarda hamilelikte görülen belirtilerin aynısı gözlemlenir. İlk aylarda kadınlarda sabah bulantısı görülme olasılığı vardır. Kokulara karşı hassasiyet artar. Adet yaşanmaması ise hamilelik ile ilgili oldukça önemli bir belirtidir. Bu gibi durumlarda hamilelik testi yaptırılması hamilelik ile ilgili bilgi sahibi olunmasını sağlar.

Zevk Suyunda Sperm Olur Mu?

Zevk suyu içerisinde sperm bulunmasa da özellikle cinsel birliktelik süresinde zevk suyu içerisine sperm karışma ihtimali vardır. Zevk suyunun genel olarak cinsel birleşme öncesinde birleşmenin daha kolay ve rahat olması için salgılandığı bilinse de zevk suyunun cinsel birlikteliğin hangi aşamasında geleceği değişiklik gösterebiliyor. Bu nedenle boşalma öncesinde gelen zevk sıvısının içerisinde sperm bulunma ihtimali daha yüksek oluyor.

Zevk suyu nedeni ile hamile kalmak bu nedenle mümkün olabiliyor. Ayrıca zevk suyunun önemli görevlerinden birinin spermlerin rahimde bulunan yumurtalara daha kolay ve hızlı ulaşmasını sağlamak olduğunu da hatırlatmak gerekiyor.

Zevk Suyundan Hamile Kalma Oranı

Hamile kalmak kadının sağlık durumu ve erkeğin sperm sağlığı ile yakından ilgilidir. Hamilelik tamamen kişilerin bireysel farklılıklarına bağlıdır. Bazı durumlarda tüm koşulların tam olarak sağlıklı bir şekilde sağlanması durumunda dahi istenen hamileliğin gerçekleşmeme ihtimali bulunur. Bu durumda zevk suyundan hamile kalmanın ihtimali olsa da bu durumun gerçekleşme ihtimali kimse için tam olarak bilinemez.

Zevk suyundan hamile kalma oranı tam olarak belirlenemez. Ancak yine de zevk suyu nedeni ile hamile kalma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtmekte fayda var. Zevk suyu nedeni ile hamile kalmanın imkansız olmadığı gibi zevk suyundan hamile kalmanın kesin olduğu da söylenmez.

Benzer Konular:

Spermlerin Vajinadan Dışarı Akması Hamileliği Engeller mi?

Vajinanın Üstüne Boşalınca Hamile Kalınır mı?

yorum

  • geçenlerde partnerimle dıştan sürtünme yoluyla birliktelik yaşadık, boşalmadan önce bir şeyler geldiğini -sanırım zevk suyu- hissettim,bende hassaslaşınca fazlada dikkat edemedim,partnerim kendi kıyafetine boşaldı vagina ya yaklaşmadı ama zevk suyu yada bi şekilde spermlerin kaçma ihtimalinden dolayı hamilelik olabilme ihtimali varmı,adetim 3 gün gecikti kasıklarımda da biraz ağrı var

  • Bende nişanlımla yaşadım aynı durumu ,henüz 2 gün oldu ve adetimden gün sonrasıydı ve bide nişanlım tam üzerime geldi,hemen kalktık yıkadık temizledik ama sanırım bu spermler çok hızlı hareket ediyormuş açıkçası bende korkmaya başladım belki yersiz ama endişeleniyorum

  • Merhaba, bu konu benim basima geldi daha once. Kesinlikle kondom kullanmanizi tavsiye ederim, geri cekilme yontemi gibi yontemlere kesinlikle guvenmeyin arkadaslar.

  • Merhaba erkek arkadawimla surtunmeyle iliwgiye girdik 5dakika seafoodplus.infoadan 15,saniye once hana cekildi diwari seafoodplus.infoma deymedi bowaldikdan sora zevk suyuda gelmedigini seafoodplus.info sun olcakdi ama seafoodplus.info yapmaliyim seafoodplus.inforler

    • Bakireysen neden birlikte oluyosun? Evet bizim şehirde bi kız böyle hamile kalmıştı annesi babası evlaklıktan redd etdi.

  • Bir ay kadar önce sevgilimle ayakta kıyafetsiz sürtünerek ilişkiye girdik cinsel birleşme olmadan ve boşalma olmadı zevk suyundan hamile kalma riski nedir ayrıca üç dört gün sonrasında adet oldum bir hafta oldum adetimi kist var ondanda erken olabilir yada bu üstüne görme olabilir mi adetten bir hafta sonra üç kerede gebelik testi yaptım negatif çıktı hamilelik riski nedir

  • Kiz arkadasimla arkadan ilişkiye girdik penisim cok az bisi vajinasina surttu zevk suyu geldiğini söylüyor aradan 1 saat geçmeden ilaç aldık hamile kalır mı yardım edin

  • Merhaba nisanlimla analdan ilişkiye girdim ama bosalmadi ve zevk suyu da supeliyim sizce hamilemiyim 3 gün adet oldum ama ella hapı aldım sizce hamilemiyim

  • Merhaba nisanlimla analdan ilişkiye girdim ama bosalmadi ve zevk suyu da supeliyim sizce hamilemiyim 3 gün adet oldum ama ella hapı aldım sizce hamilemiyim

  • Merhaba kız arkadaşımlâ ilişkiye girdik ama sadece ön Sevişme oldu bosalmadan önce zevk suyu geldi üzerine bosalmadım kasiklarim ağrıdı ni söylüyor sizce hamilemidir bunun için adet dönemini bekliyoruz bu da bizi baya bi etkile di lütfen bi cevap veriniz

  • Meraba kız arkadasımla sadece sürtüstük oral seks yaptık agzına bosalmadım ama zevk gelmiştir hamile kalabilirmi acil cevap allah askına

      • Merhabalar,

        Vajinanın üzerine boşaldığınız durumlarda dahi hamile kalma oranı oldukça düşüktür. Tam olarak cinsel bir birliktelik yaşamadıysanız çok fazla korkulacak bir şey yok. Fakat yine de test yaptırabilirsiniz.

    • Merhabalar,

      Burada net bir oran söylemek yanlış olur. Eğer cinsel ilişkiye girmediyseniz ve yalnızca sürtünme yaşadıysanız hamile olma riskiniz oldukça düşük.

  • Nisanlimla ayakta kiyacetsiz surtündük bosalmadi iliskiye girmedik ama zevk suyu geldi hamile klma riskim nedir

      • Fatma Hanım merhabalar,

        İlişkiye girmediyseniz ve nişanınız boşalmadıysa hamile kalma riskiniz yok denecek kadar az. Fakat yine de gönlüm rahat olsun diyorsanız evde test yapabilirsiniz.

  • merabalar adetim ayin birlerinde 4 agustos gunu sevgilimle adetli bi sekilde sürtüşmeli iliski yasadik sonra 19 agustos uzerimde bende yatar sekilde yine surtusme yasadik ve zevk suyu oldu baya ice girmedi ve bugun 10 eylul hala adet olmadim ve vajina akintim cok fazla hamilemiyimdir

  • meraba sevgilimle 4 agustostl adetliyken sürtünme yoluyla cinsel iliskiye gectik zevk suyuda oldu daha sonra adetten kesildim 19 agustosta tekrar ayni seyi yasadik ama ben yatar pozisyondaydim o uzerimdeydi zevk suyu oldu ve sulu bi sürtüsme oldu tekrardan 10 eyluldeyiz adetim 10 gun gecikti ve vajinal akintim cogaldi ve asiri istaģım acıldı bas donmelerm var test yapmadm sürtünme oldu diye supelenmedm ama zevk suyu oldu icede girme olmadi sizce hamilelik riski varmidir

  • Sevgilimle iliski yasadim ama icime bosalmadi sevk suyunla hamile kalma riskim varmidir acil lutfen

  • Bir Bn yapamadım bunları millet birbirini evlenmeden hamile bırakacak lar %1 ihtimal de olsa hamile kalabilir siniz dikkat edin

  • Iyi geceler size bir sorum olacak 3 yaşında bir oğlum var eşimle ilişkiye girdik fakat dışarıya boşalmadan sanki bir damla içine gitti acaba hamile kalirmiyim zamansız bir hamilelik olur eğer hamile kalırsam lütfen acil bir cvp yazarmisiniz

  • Adetime 15 gun var adetliyken iliskiye girdik adetimin 2. Gunu yani ama icine bosalmadim dedi 19 gun oldu 5 gün once yine iliskiye girdik ama icine boşalmadi geri cekitti onun yanina gittigimdede ayni midem bulanıyordu yani 5 gundur mide bulantisi bas agrisi siddetli bas dönmesi halsizlik istahsizlik yemeklerden tiksinme kokulardan kusma ve belimin tek tarafi agiryo kalp carpintim da var

  • Merhabalar 1hafta önce erkek arkadaşımla ayakta bir sürtünme yaşadık vajinama boşalmadı ama sanırım zevk suyu geldi biz de bundan korkup ella hapını kullandık ama korkularımız hala çok yüksek sizce hamile miyimdir

  • Kiz arkadasimla cinsel iliskiye girdik bi kac defa ama icine bosalmadim lakin zevk suyundan şüpheleniyorum hamile kalma olasiligi nedir daha adeti gelmedi

  • İyi günler acil cevap vermemiz lazım ne olur sevgilimle cinsel ilişkiye girdik baya sürdü ama boşalma olmadı kesinlikle dışarı oldu ama zevk suyunu araştırdım kalinabiliyormus sevgilimin adeti 4 gün falan gecikti hamilelik riski nedir lütfen bişey söyleyin

  • Merhaba kız arkadaşımla biraz sürtünerek sonra prezervatif takip birlikte olduk. Sonra da prezervatife dışındayken boşaldım hamile kalmış olabilir mi acaba zevk suyundan. Hamile olup olmadığı en kısa ne zaman anlaşılır

  • MRB NİŞANLIMLA İLİŞKİYE GİRDİK BAKİRE DEĞİLİM İÇİME BOŞALMADI HİÇ AMA ZEVK SUYU TABİKİDE OLDU VAJİNAMDAN SÜREKLİ SIVI AKIYORDU ŞUAN ADET GÜNÜM 20 GÜ GECİKTİ HAMİLE OLUP OLMADIĞIMI BİLMİYORUM KASIKLARIMDA AZ DA OLSA ARADA BİR AĞRI OLUYO ŞUAN DA ADET SANCISI ÇEKİYOR GİBİYİM KARNIM BELİM FELAKET AĞIRIYO AMA ADET OLMADIM SİZCE HAMİLE KALMIŞ OLABİLİRMİYİM?
    CEVAP YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM

  • merhaba 20 yaşındayım erkek arkadaşım 2 yıdır anal yordan birleşme oluyor anal yoldan erkek arkadaşım boşalınca sperm i amıma gelirse hamile kalırmıyım ?

  • Merhaba sevgilimle adetken sürtünerek seviştik ve daha sonra benim arka kısmına boşaldı ve henüz hamilelikle ilgili tek belirtim bel ağrısı acaba hamile olabilir miyim ? Acil lütfen cevap verin

    • Lütfen çok acil gerçekten çok endişeliyim bi cevap verin karnımdada hafif ağrı var

  • merhaba erkek arkadasimla iliskiye girdik ama icime bosalmadi surtunme yoluyla zevk suyu geldi yani o icime gitti mutlaka ve sonra kanamalarim oldu iliskiden 3 4 saat sonra kanamalarim cogaldi 1 kac gun daha devam etti pihti seklinde halada devam seafoodplus.info benim istahim cok acildi ara ara bas donmesi oluyor uyku hali ve yorgunlukla cok fazla hamilemiyim acaba lutfen yardim edin ve bugun tam 1 hafta oldu birlikte olali bu kadar cok cabuk anlasilirmi hamile olup olmadigim&#;..

  • Ben kurtac oldum aradan 5gun sonra beraber oldum benım asırı derece canım bısı ler cekıyor hamle kalabırmıyım

  • Erkek arkadaşımla ilişki yaşadım sürtüne yoluyla apuç aram yani ama hiç boşalmadı ama zevk suyu vardı ve şuan mide bulantılarım var 28 Ocak’ta adet olcam sizce hamilemiyimdir

  • Mesajları okurken sadece yazık dedim.müslüman ülkesinde yaşıyor ve müslüman diye geçseafoodplus.info bir diyor ama Allah’ın haram dediği helal olmayan bir ilişki yaşıyoruz??halbuki helal dairesi geniş ve keyfe seafoodplus.info girmeye lüzum seafoodplus.info ucuz değil ama cehennemde lüzumsuz değil.

    • ??? helal olsun ama millet aşmış gidiyor opustum sevisdim namusluyum kizligm bozulmadi ama namusluyum her halti yedim ama namusluyum nede olsa saglam biyerleri nefret ediyorum bu tur insanlardan

    • ulan biz hala el tutmayı günah sayalıseafoodplus.info nişanlıyken bni görmee geldiğinde gözlerine bakmaya utanıseafoodplus.info snra yanlış anlamama açısından teslim oldum teslim pldum derken öpüştüm.. bunlar çocuk varmı düşünceainde. üstelikte nikahsız. bn 12 gnlük sözlüyken nikahımı kıydırdım dini

  • Merhabalar. Eşimle sadece sürtünme olacak şekilde sevişme oldu. Üzerine yada içine boşalma olmadi. Zevk suyu sadece üzerine bulasmissa hamile kalma riski var midir ? Lütfen gören olursa yanıtlasin.

  • merhaba acil cevap verirmisiniz ?
    sevgilimle ilisķiye girdik onden bi surtunmede olmadı fakat eline zevk suyu geldi geldikten 20 dk sonra fln vajinami ellemeye basladı sizce hamile kalmismisyimdir ?

  • Merhabalar sevgilimle bir yakınlaşma oldu ama benim kotum vardı üzerimde o ise çıplaktı birbirine değme olmadi fajat bi ara ondan zevk suyu geldi ve eliyle sildi biraz zaman sonra sanirim 4 5 dakika sonra ayni eliyle pantolonumun içinden benim vajinami tuttu anlayınca hemen islak mendille sildiim sizce gebelik olur mu adet olmam gerekirken 4 gün geciktim ama adet belirtileri var korkudan mi sokulemiyorum acaba cevap verirseniz çok sevinirim

  • Slm arkadaşlar çok merak edilen cevaplar iste size bir cvp ben evliyim eşim çekilme yöntemi ile korunuyordu ama co yanlış bir uygulamaymis hiç üzerim e boşalmadı ama şuan 6 haftalık hamileyim yani zevk suyu hamile bırakabiliyor

  • Merhaba arkadaslar kiz arkadasimla ilişkiye girdik korunmadik adetinden hemen sonraydı geri cekilme seafoodplus.info bosalmadim zevk suyunda sperm var diye kafamiza taktik net bir cevap varmi tesekkurler

  • Böylelerine benzin döküp yakacaksın utanmadan şunu yaptık bunu yaptık yok arkadan yaptık siz Müslüman değilsiniz sizler sadece asalaklar topluluğusunuz yazık sizin insanlığınıza.

  • Nişanlımla ilişkiye girdik. İçine boşalmadım ama zevk suyu gitmiştir. Hamile kalma durumu varmı ? Varsa bunu engellemek icin ilaç varmı ? Bilen yardımcı olsun lütfen&#;

  • Sevgilim 12 martta adet gordu. Biz iliskiye 22 martta girdik. Ama sadece surtunme oldu zevk suyu vajinaya temas etti. Arada da pecete ile sildik. Bi sure sonra vucuduna temas etmeden bosaldim. 5 dakika sonra tekrar surtunerek iliskiye girdik. Adeti gelmesi lazim fakat gelmedi. Hamilelik riski varmi?

  • Merhaba lütfen cevap verirmisiniz hayatta hiç yapmadığım şeyi yaptım bugün sevgilimle çıplak halde sürtünerek ilişkiye girdik bende azıcık zevk suyu aktı vajinasına değdi ama boşalmadım ve içine sokmadım hamile kalırmı ? Lütfen yardım edin bu konulardan anlamıyorum nasıl anlayabiliriz hamile kalıp kalmadığını kız 17 yaşında ben 18 yaşındayım doktorada gidemiyoruz korkuyorum..

  • Kiz arkadasimla iliskiye girdik icine bosalmadim ama karninin agridigini soyluyor ve 1 hafta var adet olmaya sizce hamile kalirmi acil yardim edin

  • Zevk suyuyla hamile kalınıyor arkadaşlar. Kaldım. Geri çekilme her zaman etkili olmayabiliyor. Ovulasyon dönemine denk geldiyse o milyarda bir ihtimal gelip başınıza konuveriyor. O yüzden güvenip regl döneminde, başında, ortasında, sonunda ilişkiye girmeyin.

  • 15 mayısta kürtaj oldum ve 1 haziranda tekrar ilişkiye girdik dışarı boşaldım fakat suan beta değerlerim sıfırlanmadıgı için test yaptığımda pozitif çıkacağını söylüyolar zevk suyundan hamile kalma riskim nedir yada ben bunu nasıl öğrenebilirim ?

  • Sevgilile 6 gün önce bişeyler yaşadık. Vajinama girmedi. Analdan zorladı ama girmedi. Kendisinden Zevk suyu geldiğini söyledi ve direkt peçeteyle sildi. Ardından bende sildim. 1 saat sonra yıkadım. Ertesi gün hapı felan da atmadım. Adetime 5 gün var. Sizce hamile kalır mıyım.

  • Merhabalar efendim 2 gün olacak sevgilimle sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ve ben bakireyim zevk suyu geldiginde vajinama baya sürtündü ama göbegime boşaldı sizce hamilelik riskim nedir ella hapı kullanmam gereklimi ne olur yardım edin iki günfğr aklımdan bi sorular çıkmıyor ne olut yardımcı ne yapaçmayalım çok korkuyorum hamile kalacam die cevabımıznı en acil şekilde bekliyorum ve bir daha asla sürtünerek falan ilişki yaşamayacağım bu korku bana yetti!!
    ??

  • Bi ay önce ilk kez erkek arkadasimla birlikte seafoodplus.infoal olarak da tam doğurganligin yüksek ihtimal olduğu zamanlardi .sürtünme yoluyla zevk suyu vajinama değdi. Sonra birliktelik prezervatifle seafoodplus.infoydim ama kanama seafoodplus.info gecen ay herşey seafoodplus.info ilişkiye girdik adetin biteli bi hafta seafoodplus.infovatif siz de prezervatiflide birliktelik seafoodplus.info seafoodplus.info geri seafoodplus.info kalır miyim ?

  • merhaba erkek arkadışımla normal kıyafetimizle ilişkiye girdik ne gibi bidurum olur sizce?

  • Nisanlimi 2 defa ust uste bosalttim . 3 de surtunerek bosaldi ama ustumde bosalmadi zevk suyu vajinaya ustundeydi adet gunum de 12 gun gecti hamile olma olasiligi var mi

  • Erkek arkadaşımla Bir buçuk ay önce önden sürtünme yaşadık sadece zevk suyu orama deydi 5 dk sonra gidip yıkadım 2 gün sonra da hap içtim adetim de geldi ama hamile kalirmiyim diye korkuyorum lütfen bana cevap verirmisiniz

  • ben bir çokkez kondomsuz ilişki yaşadım ama çocuk mocuk olmadı öyle bi sorun yaşamadım dışarı yani geriçekilme yöntemi ile yürüdüm ama bu yorumlar beni korkuttu şimdi birazda şans meselesi galiba .. dikkatli olmak şart.

  • erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birşeyler yaşadık adetim 20 gün gecikti boşalmadigini söyledi ancak zevk suyundan hamile kalmış olabilirmiyim. Kurbanda kesilen kanı görünce yıllardır ilk defa tansiyonum düştü ve bayıldım elim ayağım buz kesti. yabitlarmisini lütfen

  • Arkadaşlar öncelik mrhb ben kız arkadaşımla ilişki yaşadım sipermim içine gitti aradan 4 5 gün geçti canını bişeyler çektiğini söyledi adet günü zamn da gelmedi geç geldi adet günü aradan 15 gün snra aile ekime gitti hamile değilsiniz dediler

  • Dün erkek arkadaşımla sürtünerek ilişkiye girdik iç çamaşırım üstümdeydi sadece arkadan sürtündük iç çamaşırımı hafif aşağı indirdi üstüme boşalmadı ama zevk suyu geldi dünden beri hamile kalırmıyım diye düşünüyorum lütfen buna benzer birşey yaşayan varsa cevap verebilir mi?

  • Arkadaşlar artık şu soruları sormaktan bıkmadınız mı? Zevk suyuyla milyonda bir olsa dahi hamile kalınma riski vardır artık öğrenin şunu.. Ben de aynı korkuyu yaşadım ordan biliyorum hissettiklerinizi ama prezervatifin kutusu 30 lira ve bu çektiğiniz strese değmeyecektir bile..sürtünme, geri çekilme bunların hepsi hamile bırakabilecek etkenlerdir aklınızdan çıkarmayın.. Kimisi uğraşır senelerce yapamaz kimisinin zevk suyu 1 damlayla hamile bırakır.. Tavsiyem hayata küstüren bu stresi yaşamamak için 30 liranıza kıyın bi zahmet..!!!

  • Iyi gunler nisanlimla iliski yasadim ve icime bosalmadi ama zevk suyu gelmistir tabi ve adetimin bittigi gun birlikte olduk 24 ile 28 i arasinda oluyorum adet sizce hamile kalma riskim varmidir zevk suyundan

  • Ya bu yorumlari okurken gercekten ben utandim ewli olduqum halde siz ewlenmeden bunlari yasamaya utanmiomusunz allahin emirlerinden disari cikmaya utanmiomusunz acaba rabbim hepinizi islah etsin bide musluman ulkesinde yasioruz kimseye guwenilmio ama simdiki nesilede hic guwenilmiyo artik allah herkesin kalbine iman wersinde gormeyelim duymayalim artik boyle seyler gercektn utanc werici

  • Merhaba sevgilimle sürtünme yolula birlikte olduk zevk suyu aktığını hissettim ve hemen çektim üzerimizde iç çamaşır vardı sevgilim iki gündür adeti gecikti hamile midir aceba yardım edin ??

  • Sevgilimle benim, şuan kocam ama neyse, ilk defa birbirimizle yaptık bunu, sevgiliyken sürtünme yaşamıştık, vajinamın üstüne boşalmıştı, hiç bir şekilde hamilelik yaşamadım, ama sözler dikkatli olun, ne olur ne olmaz.

  • Sevgilimle ilk önce bir kere ilişkiye girdik sonra başka bir gün içinde 5 kere cinsel ilişkiye girdik. Kondom kullanmadık ama içime boşalmadı. Hamile kalma oranım nedir?

  • Hepiniz hamilesiniz asalaklar. Yaparken dusunmeyin sonra ben hamilemiyim diyin niye izin veriyorsunuz yakinlasiyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden kiyamet kopacak zaten bu dünyanin ekolojik dengesini bozuyorsunuz hersey bir duzen icindeyken. Bu yazdiklarinizi okuyanlarda herkes bir seyler yasamis bir ben kalmisim diye dusunup oda biseyler yasamak isticek. Hepiniz kaşarsınız hemde yillanmis kasar&#; belkide ilerde icinizden birisi benimle evlenceksin. Nerden bilebilirsin imkansizmi asla olabilir cok dusukte olsa olabilir. Allahin varligina inaniyorsaniz o dusuk ihtimalin olabileceginede inanmalisiniz. Ve ben diyorum ki hepinize yaziklar olsun kirlenmis pislikler sizi. Burasi turkiye ve musluman bir ulke avrupali nalarsa yapsin onlar zaten baska dine inaniyorlar. Onlarla kendinizi kiyaslamayin. Umarim evlenmeden once tekrar yasarsiniz da daha cok gunaha girip cezasini cekersiniz. Bu yaptiklariniz yaniniza kalmiyacak. Ben ne dusunuyorum biliyormusun size diyorum kizlar acaba her halti yiyipte aksam eve donunce aenizin yuzune nasil bakiyorsunuz yemekte olsun annenizin babanizin. Tuuuuuh size tuhhh

  • Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık vajinamin üstüne boşladı hemen idrar yaptım temizledik fln kızlığımi bozmadı seafoodplus.info cvp verin lütfen

  • Sevgilimle ilişkiye girdim içime boşalmadı ama zevk suyu içime aktı sizce hamilemiyimdir adetimin 7. Günü

  • Merhabalar sevgilimle adetim bittikten bes gun sonra sevistik ikimizde ciplaklik surtuyordu bana sonra bi ara bi sivinin geldigini gordum peceteyle sildim onun bosalmasini bekledim bosalinca hemen gidip yikadim 20sinde adet olmam gerekiyordu fakat suan 23 acaba hamile kalmismiyimdir kesinle bi bosalma soz konusu degil

  • Merhaba. Ben bundan AY önce erkek arkadaşım ile sürtünme yaşadım (bakireyim) zevk suyu vajinama değdi hemde baya fazla. Düzenli olarak da adet oluyorum hamile olma riski varmı? Araştırdım adet oluyorsak bile hamile olunabilirmiş. Kafam çok karıştı lütfen cvp verin. 15 tatilde kan tahlili veriçem ondan önce öğrenmem gerek&#;

  • Yorumlara bak :S Meğer herkes trencilik oynuyormuş. Cem Yılmaz&#;ın &#; Hani biz marjinaldik &#; sözü geldi aklıma&#;

  • merhaba dün erkek arkadaşımla cinsel birliktelik yaşadık ikinci kez boşaldığında prezervatif patlamamış olmasına rağmen içinde çok az sperm vardı. bu da beni endişelendirdi bir sorun olur mu?

  • Partnerim hiç içime boşalmadan sex yapıyoruz ,ilaçlarla regl oluyorum adet duzensizligim var rahim duvarı kalın olduğu için ilaç kullanıyorum ilacı kestikten 6 gün sonra adet oldum ve 10 gün sonra tekrar adet gördüm neden?

  • Hocam nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık amma üzerimizde kiyafetlerimiz vardı.pantolonun Üzerine boşalma oldu. Pedi iç çamaşırı ve pantolon vardı üzerinde. bu men bunları geçirir mi. başka sıkıntı olur mu

  • siz olsanız ne yapardınız?

  • bişey sormak istiyorum yaşım daa çok küçük ama rüyalanma yaşamamak için mast yapıyprum banyoda el yıkadığımız yere yaptıkdan sonra orayı baa temizliyorum 10 15 dk ama olurda gözden kaçırırsam annem veya ablam birşekikde oralarına depwrse hamile kalabilirlermi çok korkuyorum rüyalanma yaşamamk için haftada1 veya 2 kere yapıyorum kusura bakmayın iğrwnç bişey ama içim içimi yiyor

Adetliyken (Regliyken) Hamile Kalınır Mı?

Adet kanaması kadın rahmi içerisindeki bir dokunun kanayarak dökülmesidir. Bu doku hamilelik sırasında bebeğin yapıştığı ve beslenmesi için lazım şartları sağlayan özel bir yapıdır. İşte bu doku hamilelik oluşmadığı her ay bir dahaki yumurtlamaya tekrardan hazırlanması için üstteki tabakasını kanayarak döker ve alttan yeni doku oluşmaya başlar.

Adetliyken cinsel ilişkiye girilir mi?

Adetliyken ilişki kurulması hijyen açısından uygun görülmezken, bu esnada ilişki kurulursa kısır olunacağı gibi inanışların bir kanıtı bulunmamaktadır. Bu durumda adetliyken hamile kalınır mı sorusu akıllara gelmektedir. İşte yanıtı…

Adetliyken (Regliyken) Hamile Kalınır Mı

Adetliyken (regliyken) hamile kalınır mı?

Adet kanaması başladıktan gün sonra hamile kalma olasılığı neredeyse yoktur. Ancak, kanaması devam etmesine rağmen, adet döneminin sonlarına doğru korumasız cinsel ilişkiye girilirse hamile kalma olasılığı doğabilir.

Bu durumda adet döneminde girilen korumasız cinsel ilişkinin gebelikten tamamen koruduğuna dair net bir tıbbi bilgi yok. Nadir karşılaşılan bir durum da olsa, adetliyken girilen cinsel ilişki ile hamile kalınabilir.

False

Eşofman, giysi veya elbise üzerine boşalma olunca hamile kalınır mı?

A************** :

İyi günler hocam benim bir arkdasla sevgilisi arkadan kiyafet varken arkdan nBişey olurmu hocam ama Karnı sis kan testi yaptırdı bişey çıkmadı


Cevap:

Anlattığınız gibi bir beraberlik sonrası gebelik olasılığı pek mümkün görülmüyor.
Sıklıkla  erken yaşlarda bu şekilde bir yakınlaşma yaşayan ve cinsel konularda da bilgi sahibi olmayan okurlarımızdan sıklıkla benzer sorular geliyor.

seafoodplus.info doktorları olarak sizin gibi genç okurlarımıza  önerimiz aşağıdaki bağlantıda yer alan ve hamilelik oluşumuna dair verilen bilgileri sonuna kadar dikkatle okuyup hamileliğin oluşum ve test edilmesi hakkında  bilgi sahibi olmanız.

 

Hamilelik nasıl olur, hangi durumlarda ise hamilelik olmaz?

 

G**** :

Mérhabaa hocam
Benim kiz arkadasim pen*simi eledi zevk suyu vardi sonra da ustume geldi benim pen*simin ustune oturdu ama giyinik tik onda pantolon bende de pantolon vardi . Ve bu aralar karni agriyo ve basi donuo ama kusma yok ne dir hocam hamile mi ?


Cevap:

Erken yaşta ve cinsel konularda bilgi sahibi olmadan bu tarz  ilişki kuran okurlarımızdan sitemize bir çok soru geliyor.
Anlattığınız şekilde bir ilişki ile hamilelik olasılığı yok denecek kadar azdır.

Aşağıdaki bağlantıda yer alan ve hamilelik oluşumuna dair verilen bilgileri sonuna kadar dikkatle okuyup biraz olsun cinsel konularda bilgi sahibi olmanız uygun olacaktır.

Hamilelik nasıl olur, hangi durumlarda ise hamilelik olmaz?

c********** :

Merhaba hocam. 43 yaşındayım. Doğum kontrol yöntemi olarak spiral kullanıyorum ama regl tarihim bir hafta gecikti. gün önce eczaneden gebelik testi aldım negatif çıktı. Yine de korkuyorum yorumlarınızı bekliyorum :(


Cevap:

Büyük ihtimalle hamilelik yoktur.

Adet gecikmesi sadece hamilelik sebebiyle görülen  bir durum değildir.
Kadınlarda adet gecikmesinin bir çok sebebi olabilir.
Aşağıda gebelik dışı nedenlerle adet gecikmesinin görülebildiği durumları inceleyebilirsiniz.

Adet gecikmesi nedenleri nedir?

Adetinizde gecikme devam ederse kadın doğum doktoruna muayene olmanız en doğru yaklaşım olacaktır.

b******** :

Adetim bittikten 1 gün sonra erkek arkadaşımla üzerimde kilot varken 1 kaç defa sürtündü daha sonra lavobaya gitti boşalmak için hamile kalma olasılıgım var mıdır


Cevap:

Spermler kıyafetlerden geçemezler. Bu durumda hamilelik oluşturmazlar.

a*********** :

Kız arkadaşımın altında kilotlu çorap ve ben de boxer vardı kız arkadaşım 5 gün önce adet olmuştu ve kız arkadaşım bozuk değil kız arkadaşımla sürtünerek ilişki yaşadık ve ben boxerımın içine boşaldım ve kız arkadaşım vajinasının sol kenarında hissetti lütfen hızlı cevap verin hamile kalır mı ?


Cevap:

Sürtünme yoluyla yaşanan cinsel birlikteliklerde hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdır. Bir sonraki adet dönemini takip etmenizi öneriyoruz. 

m************ :

2 hafta önce kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Benim boxerım vardı ve kız arkadaşımın üstünde bir şey yoktu. Zevk suyu boxerıma bulaştıysa bir hamilelik riski var mıdır


Cevap:

Bu şekilde hamilelikten söz edilemez.

c********* :

erkek arkadaşımla haziran ayının sonlarında sürtünme yoluyla ilşiki yaşadık erkek arkadaşımın üzerinde bişe yoktu bende sort vardıüzerime boşalmadı dışarıya boşaldı ilişkiden 1 gün sonra normal adet oldum bu ay sürekli mide bulantısı baş dnmesi yaşıyorum 23 ne adet oldum 2 gün sürdü bitti hamilemym


Cevap:

Adet gören birinin hamile olma  olasılığının bulunmadığına dair seafoodplus.info'da defalarca soru cevapladık ve bilgilendirici yazılar yazdıseafoodplus.info önerimiz aşağıda sizin için hazırladığımız bağlantıları dikkatle okuyarak konuya dair bilgi sahibi olmanız.

Adet gören birinin  hamile olma ihtimali var mıdır?

Üstüne görme olarak da bilinen ve gebelerde görülen yerleşme kanaması da sıklıkla adet görmekle karıştırılıyor, aşağıdaki yazımızda da adet görme ile üstüne görme arasındaki farkın ne olduğu anlatılıyor, bunu da okumanızı öneriyoruz.

Üstüne görme ile adet kanaması nasıl ayırt edilir?

a*********** :

Hocam soru sordum cvp alamadim geçen ay sürtünme ile ilişkimiz oldu deliye girme olmadı kızlığı bozuk değil zevk suyu az değdı norlevo içirdim 5saat içinde bihafta sonra adetini gördü 2gün erken .bu ay bugün görücekti görmedi akıntısı azaldı ve çok akmamaya başladı ilk ay adetini gördü bişey olur mu?


Cevap:

İlişki sonrasındaki ilk ay düzenli bir adet kanaması görülmüş ise hamilelik ihtimali ortadan kalkar. Bu ay ki adet gecikmesinin başka sebepleri olabilir. Gecikme devam ederse bir kadın doğum uzmanına baş vurmanızı öneririz.  

y************ :

iyi aksamlar ben 2 gün önce kız arkadasımla bir sürtünme yoluyla ilişki yaşadım bende boxer ve short ince ondada tayt vardı ve ben üstündeyken boşalmısım ve taytı eve gidince ıslaktı sızce hamıle kalırmı lütfen yardım edın


Cevap:

Hamilelik, spermin direkt olarak vajinaya teması ile oluşur. Bu sebeple kız arkadaşınızın hamile olmadığını söyleyebiliriz.

s********* :

Merhaba arkadaşımın anlattığına göre geçen hafta Salı günü sürtünme ile ilişkiye girmişler arkadaşımın üstünde pantolon o ise ciplakmis arkadaşım islaklik hissetmis erkek arkadaşı boşalma olmadığını söylemiş 12 sinde ay başı olmasi gerekiyor ama şimdiden göğüsleri ve karnı ağrıyor lütfen bilgi verin


Cevap:

Bu durumda şimdiden bir bilgi verilemez adet gecikmesi olur ise test yaparsınız..

s************* :

iyi günler size bir sorum olacak ben şubat ayında adet olmadım ve şubat ayında bir iki defa sürtünme yoluyla ilişki yaşadık boşalma vajina dışına oldu ve kesinlikle temas olmadı fakat zevk suyundan hamile olunabiliyormuş sanırım ama benim şubat ta adetim gelmedi bu şekilde hamile kalınır mı


Cevap:

Gebelik testi yapmanızı öneririz..

w****** :

merhaba ben kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdim onda tay ve iç çamaşırı verdı bende ise eşofman kız arkadaşım vajinama ıslak bişey değdi diyor bende bişey olmaz diyorum hamile kalmışmıdır acill


Cevap:

   Özellikle genç çiftlerimizin sıklıkla başvurduğu bu tür cinsel beraberliklerde hamilelik şansı normal bir cinsel ilişkiye göre çok daha düşüktür Hamilelik ihtimali ise tek bir olasılığa bağlıdır. O da ancak spermlerin vajina içine bulaşması durumudur. Bu tür bir olay gerçekleştiğinde gebelik olasılığından söz edebiliriz.
   Yaşadığınız beraberlik sonrası bu tür bir durumdan kuşkulanıyorsanız şu aşamada yapmanız gereken beklenen adet tarihinde  en az 1 hafta gecikme olursa kan veya idrarda gebelik testi yapılmasıdır.
   Hamilelik, gebelik ihtimali ve gebelik testlerine dair seafoodplus.info'un hazırlamış olduğu yazılar ve konuya dair sorulmuş binlerce soru ve cevabı okumak için tıklayınız


f***** :

 Sevgilimle haftada bir sürtünme yoluyla sevişiriz ama tamamen giyinik bir şekilde bende boxer eşortma felan onda iç çamaşır kot patolonu o şekilde bir sevişme yaşıyoruz ve şimdi korkuyor hamile kalırım diye ben diyorum olmazsın inanmıyor sizden duymak istiyor.


Cevap:

Cinsel konular ve gebelik oluşumuna dair bilgi sahibi olmadığınız anlaşılıseafoodplus.infoelen yaşınız da küçük.Özellikle sizin gibi erken yaşlarda bu tür ilişkilere girenlerden bu tür çok da anlamlı olmayan sorular seafoodplus.info tür durumlarda hamilelik şansı seafoodplus.info önerimiz hamilelik oluşumu ve konuya dair sitemizde yazdığımız yazıları dikkatle okumanız ve bu konuda sorulmuş soru ve cevapları gözden geçirmeniz.Aşağıdaki bağlantıda konuya dair detaylı bilgi ve benzer soru ile cevapları okuyabilirsiniz.

Hamilelik hangi durumlarda olabilir, konuya dair sorulmuş yüzlerce soru ve cevabı okumalısınız


l*************** :

Merhaba, erkek arkadaşım 2 ay önce sadece iç çamaşırım varken (iç çamaşırımın altına da havlu peçete koymuştuk) iç çamaşrımın üstüne boşaldı. peçeteyi çıkardığımızda ıslaktı, sanırım ona kadar işlemiş. 2 ay içinde ilk adetim 15 gün gecikti, ikinci adetim de 1 gün önce bitti. hamile olasılığım nedir?


Cevap:

Yaşadığın ilişki sonrasında iki kez adet olduğun için hamile olma olasılığın yok tatlım. Rahat ol. 

a****** :

Hocam kolay gelsin erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik benim üstümde külot ve kot pantolonum, onunsa boxer ve kot pantolonu vardı. Kıyafetlerimizi hiç çıkarmadık o boşalacağını anladığı zaman pen*sini yan tarafa çekti öyle boşaldı, sonra gitti yıkadı. Hamile olabilir miyim?


Cevap:

Merak etmeyin bu tür ilişkilerde hamilelik şansı seafoodplus.info konuda detaylı bilgiyi aşağıdaki yazımızda bulabilirsiniz.

Elbise ve çamaşır varken hamile kalınır mı?
seafoodplus.info


p********** :

Merhaba hocam bana bı yardımcı olurmusunuz .Ben erkek arkadasımla sürtünerek ılışkıye gırdık fakat ıkımızınde uzerınde kıyafetlerımız vardı pantolan vsvs.. Fakat ben lavoboya gıttıgımde ıç çamaşırım baya bı ıslanmıştı pekı bu durumda hamıle olmuş olabılırmıyım çok korkuyorum ve bakıreyım .


Cevap:

Hayır canım bu durumda hamile kalınmaz.

p************* :

Erkek arkadaşımla bir ilişki yaşadıseafoodplus.info üzerimde iç çamaşırım erkek arkadaşımın üzerinde ise eşofman ve tabiki içinde çamaşır vardı.ben defalarca boşaldıseafoodplus.info arkadaşımda vajinamın hizasına boşaldı ama üzerimizdekiler varken.çamaşırım ve onun erkek arkadaşmında üstü bişi olur mu?


Cevap:

Merak etmeyin bu tür ilişkilerde hamilelik şansı seafoodplus.info konuda detaylı bilgiyi aşağıdaki yazımızda bulabilirsiniz.

Elbise ve çamaşır varken hamile kalınır mı?
seafoodplus.info


e********** :

dus alırken kız arkadaşımn bacaklrn arasına boşaldıseafoodplus.info spermlri akıttıseafoodplus.info sabunla bacaklarını yıkadı.kız arkadasımda iç çamasırı vardı ve camasırına sperm bulasmamstı.fakat bacagnı yıkadıgı sabunla vajinasnda yıkadı.sabundn sperm bulaşmısmdr? ıslak oldgmz icin vajinaya sperm gitmişmdr? acill


Cevap:

Hamile olma olsılığı yok.

O******** :

iyi günler. 2 ay önce kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birşeyler yaşadık benim menim onun eşofmanına geldi. olasılığın olma ihtimali yok diye okudum ama geçen ay gün gecikmiş ve az gelmiş bu ayda 10 günü aşkındır adet görüyor hamile mi yoksa başka bir şey mi var cevaplarsanız sevinirim


Cevap:

Kesinlikle hamile kalma ihtimali yok.

i********** :

yaş hocam biz nişanlımla sürtündük onda kilot ve tayt vardı bende bişey yoktu benden bi iki damla zevk suyu kiloduna aktı anladığım kadarıyla bu durumda hamile kalınmıyo ama bunu nişanlıma anlatamadım galiba vajinasında yanma varmış o zaman bu yanma neyden diyo açıklar mısınız bu durumu


Cevap:

Enfeksiyon kapmış olabilir, kadın doğuma muayene olsun

f************ :

merhaba. geçen ay hastalığım bittikten bir kaç ay sonra nişanlımla sürtünerek ilişki yaşadık bende iç çamaşırı vardı nişanlım işe boşalıcağı zaman mastürbayon yaptı hatalanmama birkaç gün var ama midem bulanıyor sürekli bu etkiler piskolojik olabilir mi. zevk suyu bulaşma ihtimali var mıdır?


Cevap:

Hamilelik çok düşük ihtimal bu konu ile aklınıza takılan soruların cevabını alttaki linki tıklayarak bulabilirsiniz.

seafoodplus.info

G********** :

merhaba ben erkekarkadaşımla seviştim fakat bende pantolon onda ise hiçbir şey yoktu azıcık vajinma asürttü fazla sürtmedi boşalma da fazla olmadı ama benim iç çamaşırımda fazla bir sıvı gelmşti ama pantolunumda yoktu o kdar acaba hamile kalmış olabilir miyim? yardım ediin


Cevap:

seafoodplus.info

G********** :

merhaba bende erkek arkadaşımla seviştim. bende kumaş pantolon onda eeşofman vardı. ama bişeyler temas etti hamile kalır mıyım*


Cevap:

Bu durumda hamilelik şansı bulunmaz, merak etmeyin

s********* :

sürtünerek yaşanılan ilişkide bayan giyinik erkek çıplak ise boşalma tam vajina üstüne olduğunda gebelik oluşur mu?

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir