ipek erin mektubu / İpek Er’in babası: Evimizden tekrar cenaze çıktı | Ekmek ve Gül

Ipek Erin Mektubu

ipek erin mektubu

Siirt’te İpek Er’e tecavüz eden ve Batman’da ölüme sürükleyen Uzman Çavuş Musa Orhan’ın tahliye edilmesine yönelik tepki gösteren Er’in annesi Hakime Kılınç, sağ olduğu sürece davadan vazgeçmeyeceğini söyledi.

MAHKEME İTİRAZLARI REDDETTİ: UZMAN ÇAVUŞ MUSA ORHAN TAHLİYE EDİLDİ

Jinnews’ten Beritan Canözer‘in ulaştığı anne Kılınç, yaşananlara isyan ederek şu ifadeleri kullandı:

Sağ olduğum sürece İpek’in davasını bırakmayacağım. Gözlerimle o adamın yargılandığını, ceza aldığını göreceğim. Adalet yok, olsaydı serbest bırakılmazdı. Onu nasıl bırakırlar? Nerede adalet, nerede hukuk? İpek’in cansız bedeni gözümün önünden gitmiyor. Onu serbest bırakan savcıdan, hakimden de davacıyım. Bunu bize yaşatmaya hakları yok. İpek günlerce hastanede hayatta kalmaya çalıştı. Artık dayanacak gücüm yok. Bir alıyorlar bir bırakıyorlar. Bu nasıl adalettir. Babası, annesi hiç kimsesi arayıp ‘oğlumuz adına özür dileriz’ bile demedi. Bir başsağlığı dilemediler. Çocuklarını koruyorlar. Aklamaya çalışıyorlar. Ben kabul etmem, kabul etmiyorum. İpek ölmedi, İpek o adam ceza almadan ölmeyecek. İpek’in kemikleri sızlıyor. Ben İpek rahat uyusun diye her şeyi yapacağım.

“Devlete güvenerek yaptı”

Ömrüm olduğu sürece ayaklarımın üzerinde olacağım ve bu davanın peşinde olacağım” diyen Kılınç, sözlerini şöyle sürdürdü:

Ben uyuyamıyorum, bir şey yiyemiyorum. Benim aklım fikrim İpek’te. Benim aklım fikrim o adamın yargılanmasında. Benim içimi rahatlatacak tek şey o adamın cezalandırılması olacak. Fotoğrafını her yerde paylaşıyorlar ama bu yetmez. O kişi en ağır cezayı almalı. Onu asla affetmeyeceğim. Buna hak ettiği cezayı verebilecek hakim ya da savcılar yok mu? Onların adaletine artık güvenmiyorum. Onu koruyanların da yakasından düşmeyeceğim. Kızımı hem kaçırdı hem tehdit etti o adam ve ‘seni nasıl götürdüysem öyle de öldürürüm’ demişti. Kızım intihar ederken de yazdığı mektupta bu kişinin ona neler yazdığını söylemişti. Başına gelen her şeyi yazmıştı kızım. Devletin ve onun korkusundan mektubu saklamıştı. Belindeki silaha ve devlete güvenerekten bunları yaptı.

funduszeue.info

İ&#;işleri Bakan Yardımcısı İnce'den, İpek Er'in ailesine taziye ziyareti

Haberin Devamı

Beşiri ilçesinde yaşayan İpek Er (18), 16 Temmuz günü, Siirt'te görev yapan uzman çavuş Musa Orhan'ın cinsel saldırısına uğradığını anlattığı mektup bırakarak, tabancayla intihar girişiminde bulundu. Batman Bölge Hastanesi’ne kaldırılan İpek Er, 34 gün tedavi gördüğü hastanede,18 Ağustos günü yaşamını yitirdi. İpek Er'in ölümünün ardından cinsel saldırı iddiasıyla 19 Ağustos günü gözaltına alınıp, mahkemece tutuklanan Musa Orhan, 26 Ağustos'ta tahliye edildi.

İçişleri Bakan Yardımcısı İnceden, İpek Erin ailesine taziye ziyareti

Dün çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Batman'a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, İpek Er'in ailesinin yaşadığı Beşiri ilçesine bağlı Kurukavak köyüne gelerek, aileye başsağlığı ziyaretinde bulundu. Beraberindeki Batman Valisi Hulusi, Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ve Beşiri Kaymakamı Sinan Aşcı ile birlikte Er ailesini ziyaret eden İnce, devlet olarak ailenin yanında olduklarını, sürecin takipçisi olacaklarını belirterek, Musa Orhan'ın hem idari hem de adli olarak hakettiği cezayı alması için çalışacaklarını ifade etti.

Haberin Devamı

İnce, ziyarette İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başsağlığı mesajını da iletti.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası