balıkesir birlik süt ürünleri / YUNUS MARKETLER ZİNCİRİ

Balıkesir Birlik Süt Ürünleri

balıkesir birlik süt ürünleri

D&#;nya S&#;t G&#;n&#; &#;zel Yayını

 Tarihli Bereket TV Tarım Meydanı Programı

Tarihli Bereket TV Tarım Meydanı Programı

&#;İFT&#;İ TV "&#;İFT&#;İDEN HABER PROGRAMI"

&#;İFT&#;İ TV "&#;İFT&#;İDEN HABER PROGRAMI"

Balıkesir Merhaba Gazetesi

Bigadiç Süt Üretici Birliği’nin Lezzet Ve Kalite Başarısı

Bigadiç Süt Üreticileri Birliği Başkanı Murat Değer, “Bigadiç süt Birliği olarak Bigadiç’imizi ve peynirlerimizi dünyaya tanıtmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Doğal Ürünlerin Lezzet Geçidi Oldu

Bigadiç ilçesinde bulunan Süt Bir Fabrikası zengin bir çeşit ağına sahip. Bunun yanında ilçeye has doğal ürünlerle elde edilen her ürün Süt Bir markası ile mağazalarda satışa sunuluyor. Süt Üreticileri Birlik Başkanı Murat Değer Süt Bir’deki üretimle birlikte lezzete gelen yoğun talep bizi atağa geçirdi ve memnun etti. Bizde gelen talebe cevap vermek istedik ”dedi.

Üretici Birliği Süt Bir İle Adeta Dünyaya Açıldılar

Murat Değer “Bigadiç ve süt üreticilerinin bir marka değeri olması sadece bölgemizde değil Dünyadan bazı isimlerin bizi duyup gelmesi ve bu lezzeti başka yerde tatmadık demeleri ilçemiz adına da ayrıca sevindirici” dedi. Balıkesir merkez de ve bazı ilçelerinde açtığı şubelerle de ayrıca ürün satışına başlayan Süt Bir çeşitleri ve lezzetiyle dikkat çekiyor.

Sütbir Fabrikası Gurmelerinde Gözdesi Oldu

İngiliz gurme Kathy Ertuğ ve eşi Gazeteci Rıdvan Ertuğ Bigadiç Süt Bir fabrikasını ziyaret etti. Peynirlerle ilgili bilgi alan İngiliz Gurme Kathy Ertuğ peynir çeşitlerinden etkilendiklerini ve ayrıca lezzet konusunda eşsiz bir beğeni ile Bigadiç Süt Bir ürünlerini beğendiklerini ifade etti. Zengin süt ürünlerinden oluşan menü ile stantlarda yer alan ürünler satışa sunuluyor .İnternetten de satışı gerçekleştirilen ürünlerin bazı ilçelerde açtığı şubelerden de satışta olduğu biliniyor. Öte yandan ilçedeki fabrika bugüne dek pek çok ziyaretçi ağırladı. Ziyaretçiler arasında siyasiler ve ayrıca gurmelerde bulunuyorlar.

Bigadiç’ Has Doğal Ürünler Süt Bir Markasıyla Taçlandı

Bigadiç&#;in ürünlerinin tanıtımı için gece gündüz çalışıyoruz diyen Süt Üreticileri Birliği Başkanı Murat Değer, Süt Bir Bigadiç adıyla bazı ilçelerde ve Balıkesir merkezinde şubeleri ile hizmet veriyor. Başkan Murat Değer Burhaniye halkıyla Bigadiç yöresine özgü doğal ve ayrıca lezzetli süt ürünlerini buluşturdukları için ayrı bir gurur yaşadıklarını belirtti. Bigadiç’te bulunan fabrikada üretilen ürünler arasına doğal olan her çeşit eklenmeye başlandı. Süt’ten elde edilen her ürün çeşidinin yanında Bigadiç’e has doğal pekmez, reçel ve benzeri ürün gamı da Süt Bir markasıyla satışa sundular. Ürünler tadıyla ve ayrıca doğallığıyla adından söz ettiriyor.

“Her Daim Taze Ve Lezzette Sınır Tanımayan Kalite Süt Bir”

Yoğurt, peynir çeşitleri, tereyağı, kaşar peyniri ve höşmerim tatlısından mozzarellaya kadar çok geniş bir yelpazeye sahip süt ürünlerini üretmeye başladıklarını söyleyen Başkan Murat Değer, &#;Bu mesleğe aşık olmazsanız bu mesleği yapamazsınız. Uzun bir maraton ve bu maratonda koşmak zor. Allah’ın izni ile de bu anlayış içerisinde yolumuza devam ediyor, ayrıca vatandaşlarımızın sağlıklı ürünlerle buluşması için gece gündüz koşuyoruz. Sevkiyatlarını kendi araçlarımızla gerçekleştirdiğimiz günlük ve taze olarak mağazalarımıza ulaştırdığımız ürünlerimize hijyen konusunda çok hassas davranarak ayrıca raflarda da en fazla üç gün tutuyoruz&#; dedi. Nursima Akyürek’in Haberi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası