yediiklim kurucusu kimdir / YEDİİKLİM YAYINCILIK KİMİN? KPSS Yediiklim Yayınları Soruları Kopya Mı? - TGRT Haber

Yediiklim Kurucusu Kimdir

yediiklim kurucusu kimdir

Yediiklim Yayınları kimin, sahibi kim? Yediiklim Yayıncılık ile ilgili bilgiler!

KPSS sınavı incelemesi kapsamında Yediiiklim Yayınları gündem oldu. 31 Temmuz'da yapılan KPSS sorularının bir kısmını ÖSYM yayınladı. KPSS soru ve cevap anahtarı yayınlanır yayınlanmaz, KPSS sorularının bir yayın evinin deneme sınavında çıkan sorular ile aynı olduğuna ilişkin iddialar ortaya atıldı. Bu iddia üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Denetleme Kurulu'na (DDK) inceleme talimatı verdi, gece yarısı da ÖSYM Başkanı'nı görevden aldı.

DDK, suç duyurusunda bulunurken, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattığını açıkladı. Soruşturma haberinin hemen ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yediiklim Yayınevi'nin iki şubesine Operasyon düzenledi. Bu gelişmeler sonrasında adı geçen yayın kurumuyla ilgili bilgiler merak edildi.

YEDİİKLİM YAYINLARI KİMİN, SAHİBİ KİM?

Yediiklim yayın evi yayın hayatına yılında başladı. yılında eğitim hayatına başlayan Yediiklim Akademi'nin Türkiye'de birçok şubesi bulunuyor. Yediiklim’in yayınevinin sahibi ve kurucusu Münir Çelik'tir. 

Yediiklim Akademi, KPSS Öğretmenlik, KPSS Memurluk, KPSS-Müfettişlik Uzmanlık, ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Sınavı), YDS (Yabancı Dil Sınavı), DGS (Dikey Geçiş Sınavları)  hazırlık kursları var. KPSS, ALES, YDS, SPK, GYS, İş Güvenliği, Polis Akademisi ve JANA gibi alanlarda da hem yayıncılık hem kurs programları bulunuyor. 

Yayınları arasında ağırlıklı olarak KPSS, ALES, YDS, Açık Öğretim sınavlarına yönelik Tarih, Coğrafya, İngilizce, Matematik, Biyoloji gibi alanlarda konu anlatımlı kitaplar, yaprak testler, soru bankaları ve deneme testleri bulunuyor. Ayrıca müdür ve müdür yardımcılığına ilişkin konu anlatımlı kitaplar hazırlayan Yediiklim, MEB’in uzman ve başöğretmen basamakları için “MEB Öğretmenlik Kariyer Basamakları Uzman Öğretmenlik Konu Anlatımı” başlıklı kitabının basımını da gerçekleştirmiş.

YEDİİKLİM YAYINCILIK KİMİN? KPSS Yediiklim Yayınları Soruları Kopya Mı?

Yediiklim yayıncılık kimin sorusu KPSS sorularının kopya olduğu iddiasının ardından sorgulanıyor. 31 Temmuz pazar günü gerçekleşen KPSS Lisans sınavında çıkan soruların büyük bir bölümünün Yediiklim Yayıncılık'ın çok önceden YouTube videosunda yer alan sorularla aynı olduğu iddiası gündemi de karıştırdı. Henüz konuya ilişkin Yediiklim Yayıncılık ve ÖSYM tarafından resmi bir açıklama gelmezken Yediiklim Yayıncılık sahibi araştırılıyor. İşte KPSS yediiklim yayıncılık iddiası ve detayları

YEDİİKLİM YAYINCILIK KİMİN? KPSS Yediiklim Yayınları Soruları Kopya Mı?

YEDİİKLİM YAYINCILIK KİMİN?

KPSS'deki kopya soru iddiasıyla gündeme gelen Yediiklim Yayıncılık'ın internet sitesinde hakkımızdaki bölümünü sizler için detaylandırdık.

senesinde yola koyulduğumuz yayıncılık yaşantımıza ilk olarak dergilerimizle adım attık. Yediiklim ailesi olarak yayınlarımızla ve kadrolarımızla kurulduğumuz günden bu yana ulaştığımız noktadan ve kaliteden ödün vermeksizin amaçlarımız doğrultusunda hep daha yükseklere ve daha iyiye ulaşmayı amaç edindik. İnsan emeğine ve zamanına değer vererek ticari kaygılardan çok başarılı olmayı ve öğrencilerimizi başarıya ulaştırmayı temel ilke edindik.

YEDİİKLİM YAYINCILIK KİMİN? KPSS Yediiklim Yayınları Soruları Kopya Mı?

Yenilikçi ve birliktelik ruhuyla Yediiklim dershaneleri ve yayınları olarak sizlerle birlikte yola çıktık. Yedi ayrı bölgeden, yedi ayrı iklimden beslenerek farklılıkların zenginlik olduğu düşüncesiyle bir senteze ulaşarak yurdumuz coğrafyasının yedi bölgesinde insan odaklı olmayı ve adaylarımızın hedeflerine giden yolda onlara yol arkadaşı olmayı amaç edindik. Bünyemizde siz değerli öğrencilerimiz sayesinde her rengi ve her iklimi taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz.

YEDİİKLİM YAYINCILIK KİMİN? KPSS Yediiklim Yayınları Soruları Kopya Mı?

On yılı aşkın bir süredir siz değerli öğrencilerimizin ihtiyaç ve tercihlerini göz önünde bulundurarak yayın yelpazemizi genişlettik. KPSS, ALES, YDS, SPK, GYS, İŞ GÜVENLİĞİ, POLİS AKADEMİSİ, JANA yayınlarımız her gün yeni fikirlerle, yeni alanlara yönelerek tüm heyecanıyla artarak devam etmektedir. Başarılarınızı sizlerle birlikte yürekten kutlamak için sloganımızı değiştirmiyoruz.

YEDİİKLİM YAYINCILIK KİMİN? KPSS Yediiklim Yayınları Soruları Kopya Mı?

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KPSS AÇIKLAMASI

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KPSS'de yaşanan kopya soru iddiası üzerine çalışma başlatılması talimatını vererek şu açıklamayı yaptı:

Devlet Denetleme Kurulumuzun KPSS ile ilgili yapacağı inceleme sonucunda elde edilen veriler titizlikle değerlendirilecek, gerekli adımlar ivedilikle atılacaktır. Tek bir evladımızın dahi mağdur olmasına asla müsaade etmeyiz.

ÖABT YAPILACAK MI?

Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi ismiyle bilinen ÖABT iptal mi olacak? KPSS'de yaşanan kopya soru skandalı iddiasının üzerine 14 Ağustos tarihinde gerçekleşecek ÖABT sınavının iptal olup olmadığı sorgulanıyor. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yok.

YEDİİKLİM YAYINCILIK KİMİN? KPSS Yediiklim Yayınları Soruları Kopya Mı?

KPSS'DE KOPYA SORU İDDİASI

Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan sonra ortaya atılan kopya sorusu iddiası Türkiye'nin gündemine oturdu. KPSS'deki soruların Yediiklim Yayıncılık'a ait denemelerdeki bazı sorularla birebir aynı olduğu ileri sürüldü. ÖSYM bu iddialara asılsız derken Cumhurbaşkanı Erdoğan KPSS ile ilgili Devlet Denetleme Kurulu'na inceleme talimatı verdiğini açıkladı. Gece yarısı yayımlanan Resmi Gazete'de ise ÖSYM Başkanı Halis Aygün görevinden alındı.

YEDİİKLİM SAHİBİ KİM?

senesinden bugüne hizmet veren Yediiklim Yayıncılık, 31 Temmuz tarihinde düzenlenen KPSS sınavının sonrasında gündeme geldi. Yediiklim KPSS, YKS, LGS ve ALES gibi sınav türlerinde öğrenciler için test kitapları, deneme kitapçıkları ve çeşitli sınav soruları hazırlıyor. KPSS Lisans sınavında sorulan soruların Yediiklim denemelerinde çıkan sorularla aynı olduğu iddiası üzerine sahibi ve kime ait olduğu araştırılıyor. Peki Yediiklim kimin? Gazeteci Murat Ağırel'in ifadesine göre, Yediiklim sahibi Münir Çelik. 

BAYRAM ALİ ERSOY KİMDİR?

4 Ağustos tarihinde yayımlanan Resmi Gazete'deki karara göre ÖSYM Yeni Başkanı olan Bayram Ali Ersoy, KPSS sınavındaki iddiaların sonrasında bu koltuğua gelmesiyle araşırılmaya başlandı. Akademik kariyerinde Türkiye'nin en iyi üniversiteleri bulunan Bayram Ali Ersoy, Halis Aygün'ün yerine Yeni ÖSYM Başkanı oldu. Peki Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde Matematik Öğretmenliği bölümünden mezun Bayram Ali Ersoy kimdir? Bu sorunun cevabı hemen aşağıda!

YEDİİKLİM YAYINCILIK KİMİN? KPSS Yediiklim Yayınları Soruları Kopya Mı?

Bayram Ali Ersoy, senesinde İstanbul'un göçmen nüfusu en fazla yeri olan Bayrampaşa'da hayata geldi. Aslen güller diyarı olarak bilinen Ispartalı (Süleyman Demirel'in hemşehrisi). Eğitim hayatının liseye kadar olan bölümünü İstanbul'da bitiren Ersoy, senesinde girdiği Ortadoğu Teknik Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümü'nde senesinde mezun oldu. Sonrasında senesinde Yüksek Lisans ve senesinde de doktorayı Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Matematik Anabilim dalında bitirdi. Doktorasını tamamlamak adına 1 sene boyunca Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Univercity of Cincinnati de eğitim gördü. senesinde doçent ve senesi profesörlük brövelerini kazandı.

Yönetimsel açıdan 8 sene boyunda Yıldız Teknik Üniversitesi Uluslararası ilişkiler koordinatörü, seneleri içerisinde FBE Müdür yardımcılığı, Personel daire başkanlığı, seneleri içerisinde de Genel sekreterlik görevlerini ifa etti. Son olarak Eğitim Bir Sen 8 no'lu şubenin kurucu başkanlığını yaptı. Hali hazırda ESAM İstanbul'un yönetiminde önemli görevler aldı. Bayram Ali Ersoy evli ve 2 çocuk babasıdır.  Doktor Ali Ersoy çok iyi seviyede İngilizce konuşmaktadır. 

KPSS ÜCRETLERİ GERİ ÖDENECEK Mİ? 

YEDİİKLİM YAYINCILIK KİMİN? KPSS Yediiklim Yayınları Soruları Kopya Mı?

KPSS'nin Lisans ayağında çıkan kopya soru iddiaları üzerine iptal edildi. Konuyla ilgili Yeni ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy açıklamalarda bulunarak Ağustos ve 14 Ağustos'ta yapılacak sınavların da ertelendiğini duyurdu. Bu durumda KPSS tekrar edilecek ve adaylardan yeni bir ücret talep edilmeyecek. KPSS için bankalara yatırılan ücret geçerli olacak. Sınavı kaçıran veya herhangi bir nedenden dolayı sınava giremeyenler yeni yapılacak KPSS sınavına girebilecek. KPSS ücreti G.K, G.Y sınavına girenler için TL olarak belirlenmişti. Geç kayıt olanlar ise TL sınav ücreti ödemişti.

YEDİİKLİM YAYINCILIK AÇIKLAMA YAPTI MI?

Yediiklim Yayıncılık'ın KPSS 'de çıktığı iddia edilen soruları YouTube kanalında çözen öğretmeni Ramazan Yetgin'in kanalına konuk olarak ilginç açıklamalarda bulundu. Yaklaşık 15 dakika süren yayında Yediiklim Yayıncılık editörü şunları söyledi: 
Ben bütün sorularımda gizli özne kullandığım zaman Fethi Sekin'i, Necmettin'i, Aybüke'yi kullanırım. Bizdeki vatan sevgisinin zekatını versek birçok kişiye yeter. Ya bana FETÖ'cü diyorlar, ayıptır. Ben bekarım. Olmayan çocuğuma küfürler, aileme küfürler. İnançlı insan gibi görünüp, alnı secdeye değip bana beddualar yazıyor. Peki öbür dünyada sen benim hakkımı nasıl ödeyeceksin? Şimdi ben bir hata yaptım. Ben 3 yıldır Yediiklim'in editörüyüm. Soru bankalarını ben güncelliyorum. Bakın ne oldu? 2 ay önce ekpss yayınlandı. Şimdi orada çıkan soruları sordum diye ben hırsız mı oldum, fetöcü mü oldum? Tüm konuşmayı dinlemek için bağlantıya tıklayın!

YEDİİKLİM YAYINCILIK KİMİN? KPSS Yediiklim Yayınları Soruları Kopya Mı?

YEDİİKLİM'DE EĞİTİM ALANLAR İNCELENİYOR

Son dakika gelen bilgiye göre, Yediiklim Yayıncılık'ta eğitim alan adayların KPSS cevap anahtarlarının incelendiği bilgisi paylaşıldı. Öte taraftan DDK ise asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiği açıklamasında bulunmuştu.

Yediiklim eğitim yayınları kimin? Yediiklim eğitim yayınlarının sahibi kim?

Yediiklim yayın evi yayın hayatına yılında başladı. yılında eğitim hayatına başlayan Yediiklim Akademi'nin Türkiye'de 82 şubesi var. Yediiklim Akademi, KPSS Öğretmenlik, KPSS Memurluk, KPSS-Müfettişlik Uzmanlık, ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Sınavı), YDS (Yabancı Dil Sınavı), DGS (Dikey Geçiş Sınavları)  hazırlık kursları var.

YEDİİKLİM EĞİTİM YAYINLARININ SAHİBİ KİM?

Gazeteci Murat Ağırel Yediiklim’in sahibi Münir Çelik’in ’Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Dil Sınavı ‘’ soru kitapçığını basılması, dağıtılması ihalesini aldığını gösteren belgeyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Ağırel, paylaşımında “KPSS sınavında çıkan sorular daha önce Yediiklim yayıncılık test kitaplarında noktası, virgülü ile yer almış, hatta videoları halen mevcut. Yediiklim’in sahibi Münir Çelik. Bu firma ‘’Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Dil Sınavı ‘’ soru kitapçığını basılması, dağıtılması ihalesini almış!” ifadelerini kullandı.


Yediiklim Yayınevikpssösym

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir