instagram satın alınan takipçileri silme / Instagram Toplu Takipçi Sıfırlama Nasıl Yapılır? - seafoodplus.info

Instagram Satın Alınan Takipçileri Silme

instagram satın alınan takipçileri silme

Instagram Bot Takipçi Temizleme

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformlarının başında gelen Instagram, birçok farklı amaç için kullanılabiliyor. Özellikle kişisel olarak kullanılsa da gelir elde etmek veya kendi ürünlerinin ve hizmetlerinin reklamını yapmak amacıyla Instagram kullanan birçok kullanıcı bulunuyor. Bu kullanıcılar, daha fazla kişiye ulaşarak ürünlerini geniş bir kitleye pazarlamak için takipçi sayılarını arttırmak için bazı yollara” başvuruyorlar. Bu yollardan en bilineni ise takipçi satın almaktır. 

Birçok site takipçi gönderme hizmeti veriyor. Sayısına göre ücreti değişen takipçi paketlerinden birini seçerek hesabınızın kısa sürede tanınmasını sağlayabilirsiniz. Ancak bunu yaparken önemli olan güvenilir bir takipçi satın alma sitesinin tercih edilmesidir. Bazı siteler, gerçek kişiler yerine bot takipçiler gönderebilir. Bunlar da hesabınızı tehlikeye atar ve gerçek takipçilerinizi de kaybetmenize sebep olabilir. Bu hesaplar Instagram tarafından spam olarak algılandığından hesabınızın kapatılması da söz konusudur. Bot takipçilerden şikayet eden birçok kullanıcı bulunuyor ve Instagram bot takipçi silme işlemine başvuruyorlar. 

Instagram Bot Takipçi’nin Zararları

Yalnızca takipçi satın alma sitelerinden değil, sizi sevmeyen kişiler tarafından da bot takipçiler gönderilebiliyor. Bunları temizlemek için birçok Instagram bot takipçi programı bulunuyor. Ayrıca Instagram üzerinden takipçi arttırma hileleri de bot takipçilerin gönderilmesine sebep oluyor. Instagram bot takipçi zararları da saymakla bitmiyor. Bunlardan biri de anlamsız kullanıcı adlarıyla bu takipçilerin hesabınızın imajını sarsmasıdır. Bot takipçiye bir diğer sebep olan şey ise kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaptığınız bazı sitelerdir. 

Instagram Bot Takipçi Nasıl Temizlenir?

Instagram bot takipçi temizleme işlemi için başvurabileceğiniz birçok seçenek var. Bunlardan ilki takipçi sayınızın az olması durumunda bu kişileri tek tek engellemeniz olacaktır. Ancak takipçi sayısı fazla ise Instagram bot atma siteleri yardımcı olabilir. Takipçi satın alma siteleri nedeniyle gönderilen bot takipçilerden kurtulmak için siteye girerek izinleri kontrol etmeli ve engellemelisiniz. Çünkü bu siteler, sistemden takipçi satın alan kişileri birbirlerine takip ettirirler ve siz de başkalarını takip etmeye devam edersiniz. Hem bot takipçilerden kurtulmak hem de başkalarını takip etmekten kaçınmak için izin verilen uygulamalar kısmına da göz atabilirsiniz. 

  • Hesabınızdaki takip edilenler listesindeki bot kullanıcıları tespit ederek takipten çıkarmak.
  • 3. Kişiler tarafından yapılan yazılımları kullanarak otomatik olarak çıkartma.
  • Toplu takipçi çıkartma uygulamalarını kullanmak.
  • Bot hesapları Instagram’a şikayet etmek.

Instagram Bot Takipçilerin Takip Etmesini Nasıl Önlerim ?

Instagram bot takipçiler hesabınızın kalitesini düşürmekte ve fazladan kullanıcı olarak gözükmektedir. Bot takipçilerin en büyük zararı ise hesabınızın takipçi oranına göre etkileşiminizi azaltmasıdır. Instagram bot takipçi satın almak yerine Instagram düşmeyen organik takipçi satın alabilirsiniz. Bot takipçileri önlemek için hesabınızı gizli konuma getirebilirsiniz. Diğer kullanıcılar tarafından yazılım ile gönderilern bot takipçiler bu sayede sizlere gelmeyecektir bu şekilde bot takipçilerin takip etmesini önleyebilirsiniz.

Instagram Bot Takipçi Nedir ?

Instagram takipçiler arasında birçok farklı kategori bulunmaktadır. Instagram bot takipçi, Instagram düşmeyen takipçi, Instagram Türk takipçi, Instagram kaliteli takipçi gibi birçok kategoriye ayrılmaktadır. Bunlardan en işlevsizi ise Bot takipçilerdir. Bot takipçiler Instagram’ın genellikle engellediği, izin vermediği 3. Parti yazılımlar ile otomatik olarak programlar ile açılan hesaplardır. Bot hesaplar program tarafından proxy, profil fotoğrafı, hazır mailler girilerek binlerce otomatik olarak hesap açılmasıdır. Açılan hesaplar 3. Parti yazlım ile olduğu için İnstagram genellikle bu hesapları farkeder ve hesabı süresiz olarak kapatmaktadır.

 

Diğer makale konumuz olan Instagram Arşivlenen Fotoğrafları Geri Getirme başlıklı makalemizi linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Twitter Ve Instagram’da Sahte Takipçi Silme Yöntemleri

Markalar ve diğer kullanıcılar Twitter ve Instagram’da sahte takipçi silme yoluyla, etkisi olmayan hesapları kaldırabilir ve etkileşim oranını artırabilir.

Twitter ve Instagram sahte takipçilerin yoğun olarak yer aldığı sosyal ağlar olarak öne çıkıyor. Bu ağlar geçtiğimiz aylarda sahte takipçileri temizlemek konusunda girişimlerde bulundular. Bu süreçte birçok sahte hesap temizlendi. Ancak bu konuda ne kadar başarılı olduklarını bilemiyoruz. Sosyal ağlar bu konuda dikkatli olsalar bile sahte takipçiler her zaman var olacak.

Ağ akışını dolduran sizi takip eden ve takip ettiğiniz sahte takipçiler, etkileşiminizin düşmesine ve bu hesapların sahte olduğu keşfedildiği takdirde, resmi takipçiler nezdinde güvenilirliğinizi ve saygınlığınızı kaybetmenize neden olur. Bunlarla birlikte sizi ve takipçilerinizi spam bildirimlere ve e-dolandırıcılığa maruz bırakabilir ya da hesabınızın silinmesine neden olabilir.

Sahte takipçilerin tek amacı spam bildirimler göndermektir. Bu hesaplar, takipçiler ya da takip etmesi muhtemel kişilerin gözünde itibarı artırmak için satın alınmış da olabilir. Sosyal medya hesaplarını karmaşık hale getiren ve hesaplarınız için hiçbir faydası olmayan sahte takipçileri silmek için bazı araçlar mevcuttur.

Twitter ve Instagram hesaplarınızdan sahte takipçileri temizlemek istiyorsanız, aşağıdaki araçlar işinize yarayabilir:


1. Status People Fakers App

Status People tarafından sahte ve boş Twitter hesaplarını denetlemek için geliştirilen Fakers App, kaç sahte ve boş hesap tarafından takip edildiğinizi görebileceğiniz bir araçtır. Status People’a göre sahte hesap birkaç takipçisi olan ya da hiç olmayan, sosyal ağlarda etkinliği çok az olup çok sayıda kişiyi takip eden hesaplardır.

Status People web sitesinde “Başlamak için Twitter’a bağlan” linkine tıkladıktan ve uygulamaya onay verdikten sonra kısa sürede takipçi raporunuza ulaşabilirsiniz. Fakers App, sahte ve pasif takipçileri tespit eder ve takipçilerinizle ilgili birkaç detayı size sunar.

Status People hizmetini 3 seviyede sunuyor:

Ücretsiz hesap ile Twitter hesabınızı sınırsız sayıda kontrol edebilirsiniz. Arkadaşlarınız ya da rakipleriniz hakkında 8 kez ücretsiz arama yapabilir ve temel analizlere ulaşabilirsiniz.

Temel hesap ile Twitter hesabınızı sınırsız sayıda denetleyebilir ve gelişmiş analizlere ulaşabilirsiniz. Ayrıca sahte hesapları elle engelleyebilir, beş arkadaşa kadar takip edebilirsiniz.

Premium hesap ile sahte hesapları otomatik olarak engelleyebilir ve 15 kullanıcıya kadar takip edebilirsiniz.

sahte takipçi silme


2. Fakefollowers

Sosyal analiz şirketi Socialbakers’ın araçlarından biri olan Fakefollowers hesaplık rastgele bir takipçi deney grubunu; takipçi-takip etme oranı, spam gibi görünen kelimeler, retweet edilen tweetler ya da tweet edilen linklerin önemli bir yüzdesini içeren bir dizi kriteri ele alarak kontrol eder. Bir hesaptan, geçmiş 90 gün içinde tweet atılmamışsa ya da üçten az tweet atılmışsa, hesap inaktif olarak tanımlanır.

Fakefollowers&#;ı kullanmak için ilgili Twitter hesabını Fakefollowers’a yazın ve “Denetle” (Check) linkine tıklayın. Uygulamaya Twitter hesabınızla giriş yapmayı onayladıktan sonra, Twitter takipçilerinizle ilgili analizlere ulaşabilirsiniz. Fakefollowers ile aktif takipçilerle şüpheli ve boş hesapların oranını görebilirsiniz. Tarama sırasında boş ya da şüpheli olarak tanımlanan hesaplardan bir kısmını görüntüleyebilir ve &#;Block All&#; seçeneği ile bu hesapları engelleyebilirsiniz.

Fakefollowers ücretsizdir ve günde 10 kez Twitter hesabınızı denetleyebilirsiniz. Son olarak belirtmeliyiz ki Socialbakers, uygulamanın % oranında hata payının olabileceğini söylüyor.

sahte takipçileri tespit etme


3. TwitterAudit

TwitterAudit, Twitter hesabından rastgele seçilen 5 bin takipçilik bir deney grubunu ele alır; her kullanıcıya ait karşılıklı takip oranı, tweetlerinin sayısı ve hesaptan atılan en son tweetin tarihini esas alarak bir skor atar.

TwitterAudit’i kullanmak için, arama kutusuna herhangi bir Twitter kullanıcı adını yazıp Audit’e tıklayın. Twitter hesabınızla girişi onayladıktan sonra &#;Run an Audit&#;e tıklayıp sonuçları görebilirsiniz. TwitterAudit’in analiz sonucu vereceği denetim skoru, gerçek takipçilerin tüm takipçilere oranıdır.

TwitterAudit’in ücretsiz versiyonu ile skorunuzu öğrenebilirsiniz. Profesyonel versiyonu ile ise denetiminizi gizleyebilir, sahte olduğu düşünülen takipçileri engelleyebilir ve hesabınızı her an yeniden denetleyebilirsiniz.

twitter instagram sahte takipçi


4. IGExorcist

IGExorcist, Instagram hesaplarında sizi takip eden etkisiz ya da spam kullanıcıların denetlenebileceği bir araçtır. IGExorcist aracını kullanmak için web sitesinden Instagram hesabınıza giriş yaparak onay verdikten sonra &#;Request Rebuild&#; seçeneğine tıklayabilirsiniz. Daha sonra hesabınızda sizi takip edip de aktif olmayan kullanıcıların listesine ulaşabilirsiniz. Tüm takipçilerin denetlenmesi birkaç dakika sürecektir.

Sizi takip eden fakat sizin takip etmediğiniz ve son gün içinde bir fotoğraf beğenmemiş ya da yorum yapmamış olan hesaplar uygulama ile kaldırılabilir. Takip edilen kişiler kaldırılamaz fakat uygulama bu kişilerin listesini size sunar.

Uygulama, bir takipçinin sizi ne zaman takip etmeye başladığını tespit edemeyeceği için yeni takip etmeye başlamış ve henüz etkileşime girmemiş bir hesap inaktif olarak gösterilecektir. Bu nedenle uygulamanın belirlediği listeyi kontrol ederek, hesapları kaldırmak daha doğru olacaktır.

IGExorcist ücretsizdir ve geliştirici, gönüllü katılımları kabul etmektedir.

sahte takipçi


Sonuç

Hesapları sahte takipçilerden temizlemek ve etkileşim kuran gerçek takipçilere sahip olmak, sosyal ağlarda güvenilirlik ve itibar için önemli bir faktördür. Bu yazıda bahsettiğimiz araçlar sahte takipçileri temizlemek için kullanılabilir; ancak bu araçlarla belirlenenlerin hepsi sahte hesap değildir. Bu nedenle hesapları silmeden ya da kaldırmadan önce hesapların gerçekten sahte olduğundan emin olmakta fayda vardır. Çünkü bazı boş hesaplar, spor haberlerini ya da güncel bilgileri takip etmek için Twitter hesabı kullanan kişilere ait de olabilir.

Etiketler: InstagramTwitter

← Pazarlamacılar İçin En Faydalı Google AraçlarıGirişimciler İçin Faydalı Araçlar →

Instagram toplu takipçi silme nasıl yapılır? Instagram takipçilerini engellemeden toplu silme yöntemi nedir?

Instagram’da kullan&#;c&#;lar takipçi say&#;s&#;n&#; artt&#;rmak için ba&#;ka kullan&#;c&#;lara takip iste&#;i göndermektedir. Takip edilen say&#;s&#; çok fazla oldu&#;unda bu say&#;y&#; azaltmak istemektedir. Uygulama içerisinde toplu &#;ekilde takipçi silme özelli&#;i bulunmamaktad&#;r. Kullan&#;c&#;lar&#;n takipçi listesini temizlemeleri için teker teker silmeleri gerekmektedir. Bu i&#;lemde haliyle epey zaman almaktad&#;r. Bu yüzden kullan&#;c&#;lar toplu takipçi silme i&#;lemi için ba&#;ka alternatiflere yönelmektedir.

Instagram'da Nas&#;l Takipçi Silinir?

Instagram uygulamas&#;nda takip edilenleri silme i&#;lemini yapabilmeniz için farkl&#; programlar indirmeniz gerekmektedir. Android cihazlarda Google Play Store’dan, iOS cihazlarda ise App Store’dan arama bölümüne “instagram toplu takipçi silme, instagram takipçi silme, unfollower instagram, clearner for Instagram unfollow” gibi cümleler yazarak istedi&#;iniz programa eri&#;im sa&#;layabilirsiniz. Günümüzde çok fazla Instagram takipçi silme yöntemi bulunmaktad&#;r.

Bu yöntemler aras&#;ndan en uygununu cihaz&#;n&#;za indirerek kullanmaya ba&#;layabilirsiniz. Cihaz&#;n&#;za bu tür uygulama indirirken güvenli oldu&#;undan emin olman&#;z son derece önemlidir. Aksi takdirde hesap bilgileriniz bir ba&#;kas&#;n&#;n eline geçebilir. Uygulamalar&#; cihazlar&#;n&#;za indirdikten sonra gerekli ad&#;mlar&#; takip ederek takipçi silme i&#;lemini yapabilirsiniz. Ayr&#;ca ak&#;ll&#; telefonlar d&#;&#;&#;nda bilgisayar üzerinden de Google eklentileri kurarak, bu i&#;lemi yapabilirsiniz.

Instagram’da Günde Kaç Takipçi Silinir?

Instagram’da kullan&#;c&#;lar için belirli birçok limit bulunmaktad&#;r. Kullan&#;c&#;lar çok fazla takip istedi&#;i att&#;klar&#;nda veya çok fazla ki&#;iyi takip ettiklerinde “Daha fazla ki&#;iyi takip edemezsiniz” uyar&#;s&#;n&#; almaktad&#;r. Ayn&#; uyar&#;lar be&#;enme, takipten ç&#;kma gibi i&#;lemlerde de gelmektedir.

Instagram uygulamas&#;, kullan&#;c&#;lara günlük i&#;lem s&#;n&#;r&#; koymaktad&#;r. Günde ’den fazla i&#;lem yapma hakk&#;n&#;z yoktur. Bu s&#;n&#;r içerisinde takipçi silme i&#;lemi de bulunmaktad&#;r. Ayr&#;ca bu i&#;lemleri arka arkaya yapmaman&#;z gerekmektedir. Devaml&#; ve ara vermeden takipçi silme i&#;lemini yapt&#;&#;&#;n&#;zda da bildirim alabilir ve hesab&#;n&#;z geçici olarak bu i&#;leme kapanabilir.

Instagram Takipçilerini Engellemeden Silme

Instagram’da ba&#;ka kullan&#;c&#;lar taraf&#;ndan takip edilmek ve etkile&#;imde kalmak oldukça önemlidir. Takipçiler taraf&#;ndan ne kadar fazla be&#;eni ve yorum olursa o kadar fazla etkile&#;im artmaktad&#;r. Kullan&#;c&#;lar baz&#; durumlarda hiç etkile&#;imde olmad&#;klar&#; hesaplar&#; engellemeden silmenin yollar&#;n&#; aramaktad&#;r. Bunun için yap&#;lmas&#; gereken i&#;lemler ise &#;u &#;ekildedir;

• &#;lk olarak Instagram uygulamas&#;na giri&#; yap&#;n&#;z.
• Daha sonras&#;nda takipçi listenizi aç&#;n&#;z.
• Silmek istedi&#;iniz kullan&#;c&#; profillerine t&#;klayarak o kullan&#;c&#;n&#;n profil sayfas&#;na giri&#; yap&#;n&#;z.
• Profil sayfas&#;n&#;n hemen sa&#; üst kö&#;esinde yer alan üst üste üç noktaya t&#;klay&#;n&#;z.
• Kar&#;&#;n&#;za aç&#;lan menüde takipçiyi ç&#;kar seçene&#;i bulunmaktad&#;r. Bu seçene&#;e t&#;klayarak kullan&#;c&#;y&#; engellemeden takipçi listenizden kald&#;rabilirsiniz.

Instagram Takip Ettiklerimi Toplu Silme

Milyonlarca ki&#;i taraf&#;ndan kullan&#;lan Instagram’da kullan&#;c&#;lar takipçi listesini artt&#;rmak için ba&#;ka ki&#;ileri takip etmektedir. Belli bir zaman sonra takip edilenlerin say&#;s&#;nda epey bir art&#;&#; olmaktad&#;r. Ayr&#;ca takip edilenlerin ço&#;unun tan&#;d&#;k olmad&#;&#;&#; da bir gerçektir. Yüzlerce hatta binlerce kullan&#;c&#;y&#; teker teker silme i&#;lemi ise oldukça zahmetli ve can s&#;k&#;c&#;d&#;r. Çünkü uygulama içerisinde Instagram toplu takipçi silme özelli&#;i bulunmamaktad&#;r. Instagram kullan&#;c&#;lar&#; zaman kaybetmemek ad&#;na ba&#;ka silme yöntemlerini ara&#;t&#;rmaktad&#;r.

Instagram’&#;n verilerini ba&#;ka uygulamalara açmas&#; ile birlikte birçok toplu takipçi silme uygulamas&#; geli&#;tirilmi&#;tir. Kullan&#;c&#;lar, Instagram’da toplu takip b&#;rakma programlar&#; sayesinde daha kolay bir &#;ekilde silme i&#;lemini gerçekle&#;tirmektedir. Instagram uygulamas&#; ile resmi bir ba&#;lant&#;s&#; olmayan bu programlar&#; cihaz&#;n&#;za indirmeden önce güvenilir olup olmad&#;&#;&#;n&#; kontrol etmeniz gerekmektedir. Güvenilir bir program bulduktan sonra cihaz&#;n&#;za yükleyebilir ve silme i&#;lemlerini h&#;zl&#; bir &#;ekilde yapabilirsiniz.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir