kadın nasıl bakımlı olur / Erkek Giyim ve Erkek Kıyafetleri - U.S. Polo Assn.

Kadın Nasıl Bakımlı Olur

kadın nasıl bakımlı olur

 

b&#;y&#;kbaba

&#;&#;&#;&#;&#;&#;

tjetjezh

b&#;y&#;kanne

&#;&#;&#;&#;&#;&#;

njenjezh

o ve o (erkek ve kad&#;n i&#;in)

&#;&#;&#;&#; (&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;) &#;&#;&#;&#; (&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;)

arrje (hulfyg) arrje (bzylfyg)

 

 

 

 

baba

anne

o ve o (erkek ve kad&#;n i&#;in)

&#;&#;&#;&#; (&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;) &#;&#;&#;&#; (&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;)

arrje (hulfyg) arrje (bzylfyg)

 

 

 

 

erkek &#;ocuk, o&#;ul

k&#;z &#;ocuk

&#;&#;&#;&#;

phu

o ve o (erkek ve kad&#;n i&#;in)

&#;&#;&#;&#; (&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;) &#;&#;&#;&#; (&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;)

arrje (hulfyg) arrje (bzylfyg)

 

 

 

 

erkek karde&#;

k&#;z karde&#;

&#;&#;&#;&#;&#;&#;

shyphu

o ve o (erkek ve kad&#;n i&#;in)

&#;&#;&#;&#; (&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;) &#;&#;&#;&#; (&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;)

arrje (hulfyg) arrje (bzylfyg)

 

 

 

 

amca, day&#;

&#;&#;&#;&#;, &#;&#;&#;&#;

atjesh, anjesh

teyze, hala

&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;, &#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;

atjeshyphu, anjeshyphu

o ve o (erkek ve kad&#;n i&#;in)

&#;&#;&#;&#; (&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;) &#;&#;&#;&#; (&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;)

arrje (hulfyg) arrje (bzylfyg)

 

 

 

 

Biz bir aileyiz.

&#;&#; &#; &#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;.

Tje &#; tyunagu.

Aile k&#;&#;&#;k de&#;il.

&#;&#; &#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#; &#;I&#;&#;I&#;&#;.

Tje tiunago cIykIop.

Aile b&#;y&#;k.

&#;&#; &#;&#;&#;&#;&#;&#;&#;&#; &#;&#;&#;.

Tje tiunago iny.

 

 

 

 

Bakımlı kadınlar neye benziyor: ana farklılıklar ve bir güzelliğin portresi

Güzellik ve gençlik şık hediyelerdir çok az &#;raf ömrü&#; olan doğanıfunduszeue.info güzellikler bundan yararlanmaya çalışıyor, hayattan her şeyi almaya çalışıyor. Adil cinsiyetin bir kısmı gençliklerini ve ideal dış verilerini başarıyla &#;satıyor&#;. Kızlar bakılan kadın oluyor.

“Tutuklu kadınlar neye benziyor” sorusuna &#; # ; belirli bir cevap yoktur, çünkü her kişi bireyseldir. Bir adam bir bebek yüzü ve kulaklarından bacakları olan &#;&#; ı sever, diğerleri sevimli tombul olanları sever. Ancak, bakımlı bir kadının genel bir portresini yapmak ve onun diğerlerinden ne kadar farklı olduğunu ve diğerlerinden ne kadar farklı olduğunu anlamak zor değil.

Tutuklu bir kadın eş mi, metres mi yoksa fahişe mi?

Sahiplenen kadınlar, sponsor arayan kadınlardır; maddi çıkarlar karşılığında zengin erkeklerle ilişkiye başlarlar, ancak onlarla ortak bir haneleri yoktur. Elbette, zengin sponsorların çoğu zaten resmi bir eşe sahip olduğundan, tutulan bir kadına eş denilemez.

Cüzdanı dolu olan özgür, modern adamlar pasaportlarına damga vurma eğiliminde değiller. Kıskançlık sahneleri yapmayan, skandal çıkarmayan, her zaman neşeli ve sekse hazır olan güzel bir genç kız, bir milyonerin rahatlamaya ve iletişimi sakinleştirmeye ihtiyacı vardır.

Aşık vs. tutulan kadın

Bakımlı kadınlar nasıl görünür ve aşıklar nasıldır? Hemen hemen her insanın gözünün önünde iki özdeş görüntü belirecektir. Aynı zamanda adam metresini tamamen içeriyorsa, otomatik olarak tutulan bir kadın olur. Ancak yine de bir fark var. Metreslerin davranış şekli, genellikle yasal bir eşin yerini talep eder, skandalları ortaya çıkarır ve taleplerini öne sürmeye başlar.

Genç ve güzel bir tutku öfke nöbetleri atmaz ve lüks yaşamını sağlamak için ne yapılması gerektiğini çok iyi bilir. Bu nedenle varlıklı bir beyefendi, itaatkar ve daima halinden memnun bir güzelliği tercih edecektir.

Hooker vs Tutuklu kadın

Kolay erdemli kızlar kısa bir süre için vücutlarını satmaya ve müşteriye zevk vermeye hazırdır, bunun için maddi ödül alıfunduszeue.infon kadın uzun süre sadece bir erkekle iletişim kurar. , ama zengin ve cömert olmalı.

Muhafazakar bir kadının kariyeri: kazanan bir bilet ya da hiçbir yere atlama

Akıllı kızlar, zengin ebeveynleri yoksa yetişkinliklerinden sonra kendilerini geçindirir. Hayatları pek çok &#;iş-ev-iş&#; rutini içinde devam ediyor. Güzellerin yetişkin bir hayata başlaması daha kolaydır. 18 yaşından itibaren kendi güzelliklerinden ayrıcalıklar ve faydalar elde etmeyi düşünebilirler. Bakımlı bir kadının kariyerinin avantajları vardır:

  • Zengin bir erkekle ilişki;
  • Tüm maddi masraflar sponsor tarafından karşılanacaktır;
  • Yurtdışı tatilleri, bir apartman dairesi ve bazen kendi yabancı arabanız;
  • Lüks hediyeler.

Kadınlar için salonları ve spor merkezlerini ziyaret etme fırsatı, bir güzellik uzmanı ve bir güzellik uzmanı. Fitness eğitmeni, yoga için belirleyici bir faktör olabilir. Zengin bir erkeğin tutkusu, tüm bu pahalı zevklere tamamen ücretsiz olarak sahip olacaktır.

En önemlisi tutulan kadının özgürlüğünü kaybetmemesidir. Sponsor, onun bir aile kurmasını ve çocuk sahibi olmasını istemeyecek, akrabalarıyla görüşmeye zorlamayacak ve annesine Pazar öğle yemeği için şanslı olmayacak.

Bakımlı kadınlar neye benziyor?

Stirling Üniversitesi'nden uzmanlar, heteroseksüel erkek arasında bir anket yaptı ve onlardan tipik bir bakımlı kadının portresini çizmelerini istedi. Kızın genç ve kadınsı olması gerektiği ortaya çıktı. Yüz özellikleri arasında katılımcılar dar bir çene ve yuvarlak yanaklar belirlediler.

Her erkeğin kendi tercihleri ​​​​var olduğundan, daha güçlü cinsiyetten birkaç yüz temsilcinin görüşlerine dayanarak nesnel bir değerlendirme yapmaya değmez. Her hanımın farklı harici verileri vardır, ancak tüm bakımlı kadınları birleştiren bir dizi özellik vardır.

  • Genç kızlar her zaman erkekleri cezbetmiştir. yaşlarında, bir kadın doğallığını kolayca koruyabilir Zengin bir adam, SPA ve fitness gezileri için ödeme yaparak ona bu konuda yardımcı olacaktır.
  • Mükemmel uyumlu makyajı, ince vücudu ve şık saç modeli ile bakımlı bir kız, kadınların kıskançlığını ve erkeklerin hayran bakışlarını uyandırır. Tabii ki, güzelliğin tüm masrafları sponsora aittir.
  • Güzel ama aynı zamanda bakımlı bir kadın, zengin bir erkek için ideal bir seçenektir. Bebek yüzlü ve yataktaki milyonerler gibi &#;&#; parametrelerine sahip fifes. Güzel ve bilgili bir kız sadece sekste tatmin olmaz, aynı zamanda sohbeti de sürdürür.
  • Doğal güzelliğini kaybetmemiş genç ve alımlı hanımlar bile bıçak altına yatmaktadır. Estetik cerrahların yardımıyla, bakımlı kadınlar vücutlarıyla birçok manipülasyon gerçekleştirerek onu mükemmele ulaştırırlar.

Tipik bir bakımlı kadın genellikle böyle görünür. Herhangi bir kuralın istisnaları vardır, hepsi “babanın” seçtiği kişinin görünümü konusundaki isteklerine bağlıdır.

Model görünümü olan kızlar ve eskort alanındaki fırsatları hakkında daha fazla bilgi için , makalemizi okuyun.

Davranışlar ve Bakımlı kadınların karakter özellikleri

Zengin Pinokyo tarafından desteklenen bir kız, tuhaflıklara ve kaprislere tahammülü olmadığını çok iyi anlıfunduszeue.infoç bayan, davranışlarının lüks bir yaşam üzerinde önemli bir etkisi olduğunun farkında.

p>

Kepekli kadınlar, kendilerini seven ve kendi değerini bilen, özgüveni yüksek bayanlardır. Zengin bir sponsorla ilişkisinin süresinin doğrudan davranışlarına bağlı olduğunu fark eden genç kadın, bir erkekle tanışırken ve iletişim kurarken çeşitli kurallara uyar.

Sağlam bir kadın her zaman tatlı ve misafirperverdir. Sponsoruyla kötü bir ruh hali içinde veya gözlerinde yaşlarla buluşmasına asla izin vermeyecek. Kız yatakta mükemmel bir dinleyici, refakatçi ve kraliçe olur.

Nasıl bekleyeceğini biliyor ve asla (bir bakışta bile) hoşnutsuzluğunu ifade etmeyecek. Milyonerler, önemli meseleler nedeniyle bir hafta boyunca aramayabilecek veya gelemeyecek meşgul insanlardır. Muhafazakar kadınlar partnerlerine sıcaklık ve sevgi verir, böylece kendisi daha sık buluşmalar için çabalar.

Çoğu zaman &#;baba&#; başka birinin ilişki hakkında bilgi sahibi olmasını istemez. Bayan duygularını nasıl gizleyeceğini biliyor ve kimseye kişisel hayatını anlatmayacak. Birlikte restoranları veya VIP kulüplerini ziyaret ederken bile, güzellik arkadaşlarına (ve annesine) Sindirella'dan bir prensese dönüşme hikayesini anlatmak için koşmayacak.

Tutuklu bir kadın, eşiyle ilişkileri, siyaseti veya ilişkileri ile ilgili sorularla asla yoluna çıfunduszeue.infoşke bir erkek inisiyatif alıp konuşmaya başlasa, konuşmayı her zaman dinler ve destekler. .

Erkekler ne hakkında konuşur?

İnsanlığın güçlü yarısının ideal hakkında kendi görüşü vardır. Pek çok anket ve araştırma sonucunda uzmanlar, bir kızı daha bakımlı bir kadın yapan birkaç özellik belirledi.

Klasik bir pozisyonda seks hızla sıkıcı hale geliyor. Erkekler, neredeyse hiç yasak olmayan yatakta bir kedi görmek isterler. Erkekler neredeyse oybirliğiyle ilk sırayı &#;yakınlık sırasında gevşekliğe&#; verdi. Kütük gibi yalan söylemeyen, inisiyatifi kendi eline alan bir hanımefendi çok heyecan verici.

Uyumlu bir karaktere sahip neşeli ve bakımlı bir güzellik, bir milyonerle uzun vadeli bir ilişki kurma şansına sahiptir. Tüm eksikliklerini iyi bilmeli ve bunları ustalıkla avantaja çevirmelidir.

Bir kız bir erkeği dinleyebilmeli, iltifat edebilmeli ve anlayabilmelidir. bakımlı kadın, kolay bir karaktere sahip genç, güzel, seksi, kendine güvenen bir kadındır. Bu niteliklere sahip genç güzellikler, bakımlı bir kadın olarak kariyer yapma şansına sahiptir.

Tutuklu kadınlar hakkında şok edici açıklamalar

Zengin bir adamın bakımlı kadını nasıl olunur? TOP &#; En alakalı 10 kural

gerçekten isteyen herkes ve görünüş olarak doğasından rahatsız değilse&#; Eğer bu doğruysa, muhtemelen kızların %80'i bizim için hiç çalışmadı, sadece bağışlanan parayı neye harcayacaklarını düşündüklerini yaptı. Tahmin edebileceğiniz gibi, tutulan bir kadın olmak için bazı beceri ve yeteneklere sahip olmanız gerekir, bunlardan biraz sonra bahsedeceğiz. > Peki, tutulan bir kadın olmak isteyen bir kız nasıl davranmalı? hedefinize ulaşmanıza yardımcı olacak 10 kural var

1. Yeteneklerinizi gerçekçi bir şekilde değerlendirin

Daha önce de belirtildiği gibi, herkes bakımlı bir kadın olamaz. Dolarlarla dolu bu yola çıkmadan önce şansınızı değerlendirin. Kendinizi olabildiğince eleştirmeye çalışın, daha sonra başarısız olmaktansa bir şeyi şimdi düzeltmek daha iyidir.

Tutuklu kadın, orta derecede özgürleşmiş, güzel, başarılı, neşeli ve kendine güvenen bir hanımefendidir. Başka bir deyişle, erkeğiniz için gerçek bir dişi aslan veya yataktaki en sapık fahişe olmalısınız, ancak tanıdıkları için gerçek bir iffetli olacaksınız. Bu arada, zengin erkekler uzun zamandır aptal ve çekici kızlara dikkat etmiyorlar, bu yüzden hemen iyi bir zihniyete sahip olduğunuzu ve sohbete devam edebileceğinizi göstermelisiniz.

2. Hatalar üzerinde çalışın

Ana zayıf yönlerinizi belirlediyseniz, hemen düzeltmeye gidin. Profesyonel bakımlı bir kadın, kendisi hakkında iyi bir izlenim bırakabilir ve onunla tanıştığı ilk dakikadan sonra zengin bir adamın dikkatini çekebilir. Belki de deneyim kazanmak için onlarla iletişim kurmanız gerekecek. Zengin bir erkeği cezbetmek için bir kadının güzel bir konuşma yapması, eşsiz bir tarzı olması ve güzelliğiyle şaşırtması gerektiğine eminiz.

Birkaç kilo daha fark ederseniz, spor salonuna gidin. Ve zengin bir adam elde etmek istiyorsanız, hem görünüşte hem de entelektüel alanda sürekli kendiniz üzerinde çalışmanız gerekeceği gerçeğine alışmanız gerekir. Böyle erkekler için kadın bir kartvizit gibidir ve arkalarında iyi bir izlenim bırakmaya alışıktırlar.

3. Kendinizi en iyi şekilde tanıtın

Zengin bir adam için tutulan bir kadın olmak için yola çıktıysanız, profesyonel bir koğuşun tipik kadın dezavantajları olmaması gerektiğini bilmelisiniz. Tutulmuş bir kadın kaprisli olamaz, kötü bir ruh hali içinde olmamalıdır. Ve özellikle PMS yok. Hanımınız için her zaman neşeli, hafif, sizi dinleyebilen, destek olabilen, kendi sorunlarınız olmayan bir cilve olmalısınız. Seninle vakit geçirmek, bir erkek hem ruh hem de beden olarak dinlenmeli.

  • Zekanızı sürekli geliştirin.

Eğitim almış olsanız bile rahatlayabileceğiniz anlamına gelmez. Bir iş adamıyla konuşmayı sürdürmek için en son olaylardan haberdar olmanız gerekir. Bol bol yayın okuyun, haberleri izleyin ve işletme kurslarına katılın.

  • Giysi seçerken artık incelik ve şıklık ana ilkeleriniz.

Bakımlı bir kadının görünümünün bir fahişenin görünümüne benzemesi gerektiği konusunda yanlış görüş. Erkeğinizin sizi uyarmadan bir iş toplantısına götürmesi için bakmalı ya da sosyal bir resepsiyona ya da tiyatroya gitmeye uygun bir görüntü kolayca bulmalısınız. Açıkçası, moda konusunda bilgili olmalısınız, giysiler en son trendleri karşılamalı, ancak kaba bir dokunuş olmadan. Ve ayrıca tarzınızda bir vurgu olmalıdır. Ne sohbette ne de kıyafetlerde sıkıcı olamazsın.

  • Geceleri sürpriz yapmalısınız

Tutulan kadın yatakta utangaç olamaz. Her zaman denemeye hazır olmalı ve patronunu kendisi şaşırtmalıdır. Kama Sutra bilgisinde güçlü değilseniz, o zaman bu sorunu acilen çözün. İnternette birçok kaynak var. seks okuryazarlığını geliştir. Eski güzel porno bile yapabilir. Elbette, tazeleme kursları da var, ama bu çok yetenekli insanlar için.

  • Bakımlı bir kadın aşka ve diğer saçmalıklara muktedir değildir

Zengin bir adam için mükemmel bir bakımlı kadın olmak istiyorsan. Kalplerini kilitlemeleri gerekir. Kız patronuna aşık olur olmaz planı hemen dağılmaya başlar. Her zaman ayık düşünmeli ve zengin bir adam olmanın her adımını düşünmelisiniz, aşk aklınızı bulandırabilir.

  • Sakin bir kadın dakik bir insandır

Zengin bir adamın romantizm oynamaya vakti olmadığının farkında olmalısınız. Teklifleri daha çok sözleşmeli gibi. Bir restorana davet edildiyseniz, geç kalma hakkınız yoktur. Bunu yaparak onun planlarını bozabilir ve kırgınlığa neden olabilirsiniz. Ve elbette, bir adam, senin tuhaflığını bilerek, artık seni hiçbir yere davet etmek istemeyebilir. Ayrıca, hala çalışıyor olsanız veya kendi işiniz olsa bile. onları bir kenara koymalı ve ilk aramada patronunuza koşmalısınız. Ve böyle bir alçakgönüllülük sizi şaşırtmamalı.

Biliyorsunuz, bakımlı bir kadınla bir fahişe arasında hassas bir çizgi var. Bir patronunuz olduğu sürece sınırı geçemezsiniz. Ama bir kez birkaç kişiyle entrikalar kurmaya başlayınca zengin adamlar, çabucak seçkin bir fahişeye dönüşürsünüz.

  1. Aldanmayın

Erkekler ayrıca zengin bir &#;baba&#; kiralama ve sonsuza dek mutlu yaşama planlarınızın da farkındalar. Birçok erkek sizden istediklerini almak için iş adamı gibi davranır. Her zaman tetikte olun ve kendinizin aldatılmasına izin vermeyin.

Zengin erkeklerle tanışmak için en iyi yer neresidir?

Genel olarak, zengin bir adam için tutulan bir kadın olmanın birçok yolu vardır. Barları, lüks restoranları veya kulüpleri ziyaret ederek bir patron arayabilirsiniz. Ancak bu yöntem çok iyi olmayabilir. Bir iş toplantısının yapıldığı bir restoranda, bir erkeğin bir kızla tanışma fırsatı ve arzusu olmadığından ve kulüplerde genellikle kolay erdemli bir kızla karıştırılabilirsin. Ama yine de, bir düzlük riskine girin ve aniden ortaya çıkacak. Sadece bu tür yerlerde flört etmek için ilk adımı kendiniz atmanız gerekecek.

Sponsor bulmanın en güvenli ve doyumsuz yolu arkadaşlarınızı ve tanıdıklarınızı birbirine bağlamaktır. Belki birileri böyle insanlarla muhatap olmuştur ve hala irtibatları vardır ya da sizi şahsen tanıştırabilirler. Ayrıca bu yöntemde önemli bir artı daha var &#; arzu nesnesi hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatına sahip olacaksınız.

Zengin bir adamla tanışmanın başka bir yolu da en gelişmiş olanıdır. İnsanlarla tanışmayı amaçlayan birçok site var. Zengin bir adamın bir ruh eşi aramaya hiç vakti olmayabilir ve ankette doğrudan birlikte yaşamak istediğini belirtmesi onun için daha kolay. Bu yöntem en doğrudan olanıdır, ancak birçok tuzak vardır. Dolandırıcılar bu tür sitelerde sıklıkla karşımıza çıkıyor, onlardan birini tanıyarak sadece tutulan bir kadın olamazsınız, ancak tüm iyiliğinizi de kaybedersiniz. Ayrıca adayları dikkatli bir şekilde seçmeli ve aynı anda birkaç kişiyle görüşmemelisiniz, aksi takdirde bir eskort haline gelebilir veya daha da kötüsü kolay erdemli bir kıza dönüşebilirsiniz.

Gördüğünüz gibi, her zaman daha abartılı gereksinimler sunulur. kadınları tuttu ve kızlar kesinlikle onlarla tanışmalı. Ve elbette, bu tür faaliyetler her zaman belirli bir riskle ilişkilendirilir. Tekrar düşünün, buna değer mi?

SIRADAN BİR KIZ NASIL BAŞARIYA GEÇER? STATÜ ERKEKLERİN YAŞAMI?

BB-girl

8 numaralı katalogda yer alan çocuklar için dekoratif "şeker" koleksiyonu küçük modacıları ve ebeveynlerini hafiflik hissi veren ve yaratıcı ürünlere karşı yeterince tatmin edecek.

BB-girl serisinin nasıl oluşturulduğunu , “Faberlic dekoratif kozmetik” başkanı İrina Goldysh ile konuştuk.

funduszeue.info: İrina, birçok anne-baba için en belirgin soru ile başlayalım. Çocuklar neden kozmetik ürünler kullanır?

İrina Goldysh: Şimdiki çocukların çok erken büyüdüğü bir sır değil: kızlar annelerin kozmetik ürünlerini kullanarak kendilerini yetişkin gibi göstermeye çalışıyorlar. Oysa ki annelerinin kozmetik ürünleri, onların narin ciltleri için uygun değil. Bizim koleksiyonumuz ebeveynlerin bu sorunu çözmesine yardımcı olacak, çünkü her bir BB-girl ürünü tamamen çocukların kullanımı için güvenli olarak tasarlanmıştır. Bununla birlikte çocuklarınız kendilerinin bakımı için yararlı bir alışkanlık kazanacaktır. Ürünleriniz dekoratif olduğu için bu durum onlara daha çok oyun ve eğlenceli bir aktive gibi gelecek. Özellikle çocuklar için dudak balsamı vazgeçilmezler arasında. Çünkü çocuk cildinin de agresif çevresel faktörlere karşı güvenilir bir korumaya ihtiyacı var.

funduszeue.info: Ürünler şekerlere çok benziyor ve o kadar iştah açıcı kokuyor ki, muhtemelen bütün çocuklar onları tatmak isteyecek.

İrina Goldysh: Bu ürünler kesinlikle güvenlidir. Parlatıcı ve balsamlarımızda herhangi bir kimyasal bulunmaz. İçeriklerinde sadece vitaminler, zararsız tatlandırıcılar ve doğal yağlar vardır. Ve eğer çocuk parlatıcıları yalamak isterse bile, ona herhangi bir zarara vermeyecektir. Bütün koleksiyon güvenli kullanım için uzun bir süre test edilmiştir. Genellikle bu testler için 1 ay sürer ancak BB-girl ürünleri ise yaklaşık yarım yıl test edilmiştir. Bu ürünleri kendi çocuklarımıza da verdik ve ilk verdiğimiz ürünleri yalamak istediler! Bu testten sonra tatlandırıcı sayısını azaltmak zorunda kaldık. Ama bütün çocuklarımız sağlıklı ve memnun kaldılar!

funduszeue.info: Oje için ne söyleyebilirsiniz? Sonuçta çocuklar parmaklarını sürekli ağzına doğru götürüyor.

İrina Goldysh: BB-girl çocuk ojeleri su bazlı. Tabii ki “yenmesi” tavsiye edilmez. Ama çocuk, boyalı parmaklarını yalasa bile korkulacak bir şey yok. Çünkü bu ürünün normal bir oje ile ortak bir şeyi yok. Bu ürünü, tırnaklara sadece canlı pigment katan ve istenmesi halinde su ile oldukça kolay yıkanabilen guaj boya ile karşılaştırabilirsiniz. Bu, sadece güvenilir değil aynı zamanda ilginç. Çünkü her çocuk – büyük bir mucittir ve çocuklar aynı anda bütün renkleri denemek isteyeceklerdir.

funduszeue.info: Onları bu yüzden mi oldukça canlı bir renkte oluşturdunuz?

İrina Goldysh: Oje renklerini kızlar kendileri seçti- tonlarımız ise flomasterlere veya şeker jölesine benzeyen neon şeklinde oluşturuldu. Çocukların çok farklı bir modası var, farklılıkları denemeden korkmuyorlar. Onlar için ne kadar parlak ise, o kadar iyi!

ledenec-image-1

funduszeue.info: Koleksiyon hangi yaş için oluşturulmuştur? Muhtemelen 12 yaşındaki kızlar tırnaklarını gerçek oje ile boyamak istiyorlar değil mi?

İrina Goldysh: Evet, BB-girl kozmetiği 3 ile 9 yaş arasındaki çocuklar için. yaşındaki çocuklar oldukça farklı: onlar farklı düşünüyor, yeni ilgi alanları ve hedefleri var. Bu çocuklar yetişkin sayılır. Böylece daha az oyun oynuyor ve yetişkin gibi davranmak istiyorlar.

funduszeue.info: Şüphesiz Nane Kedisi ve Portakal Kedisini sadece çocuklar değerlendirmiyor. Böyle ilginç karakterler nasıl doğdu?

İrina Goldysh: Yine çocukların kendileri istemde bulundu. Biz bir sürü karakter düşündük. Karakterler aralarında ayılar, köpekler ve tavşanlarda vardı ama çocuklar en çok kedileri beğendi. Biz balsamı bile kedi şeklinde yaptık ama geleneksel yuvarlak şekil daha çok tercih ediliyormuş. Kedi ambalajını ise herkes sevdi. Biz kahramanlarımızı çok uzun bir süre çizdik, bir sürü çizgi filmini ve çocuk kitapları için illüstrasyonları tekrar tekrar gözden geçirdik. Sonuç olarak kedilerin yüzleri çok nazik ve sempatik oldu ve sonuçtan herkes memnundu. Bu artık sadece bir kozmetik değil, bizim dudak balsamlarımız çocuk oyunlarına da katılabilir!

Genel olarak karakterler o kadar canlı oldu ki, onları konuşabilen karakterler yapmak istedik ve biz Portakal Kedi ile Nane Kedinin bir kart serisini oluşturduk. Onları, Haziran ayında Vkontakte, Facebook ve Оdnoklassniki gruplarımızda görebilirsiniz. Katılmanız yeterli!

funduszeue.info: Faberlic çocuk koleksiyonunun piyasadaki benzer ürünlerden farkı ne?

İrina Goldysh: Esasında çocuk kozmetiğinin ana karakterleri- hollywood masallarındaki prensesler ve diğer karakterler. Ancak biz genel akışı takip etmek istemedik ve kendi bir kavramımızı bulmaya karar verdik. Bunu yapmak için sadece çocukları izlemek gerekyordu. Onlar en çok neyi sever? Tabii ki şekerler ve hayvanlar, özellikle kediler. Böylece BB-girl koleksiyonu ortaya çıktı. Bir başka temel farklılık ise ürün ambalajının kırılmıyor olması, bu yüzden çocuğunuz hiç bir zaman yaralanma tehlikesi yaşamayacak. Diğer üreticiler ambalajı camdan yapar, çünkü bizimkine benzer ambalaj oluşturmak-neredeyse el emeği sayılır. Ayrıca bugün, Avrupa'da çocuklar için su bazlı ojeleri sadece bir fabrika yapıyor (Fransız şirkete Fiabila'ya ait). Bizim işbirliği yaptığımız firmada bu. Bu arada, uluslararası markaların çocuk ürünlerinin çoğu Çin'de üretilir. BB-girl koleksiyonu ise tamamen bizim fabrikamızda üretiliyor.

funduszeue.info: Peki çocukların kendileri BB-girl kozmetiğine nasıl bir tepki gösteriyor?

İrina Goldysh: Çok mutlular! Katalog çekiminde herkes çok heyecanlıydı ve herkes baştan ayağa boyandı. Sonra çocuklar bizim makyaj malzemelerimizden ayrılmak istemedi: yastığın altına saklıyorlardı, koruyorlardı ve birbirlerine gururla gösteriyorlardı. Aslında, çocuklar projede doğrudan yer aldı, bu nedenle kozmetiği beğenmemeleri mümkün değil. Onlar bizim ilham kaynağımız olup, bize cesur fikirler veriyorlar. Her ürünü deneyip bize, nerede değişim yapmak yapmamız gerektiğini anlatabiliyorlar.

funduszeue.info: Yeni ürünlerinizi piyasaya sunma planlarınız var mı?

İrina Goldysh: Evet, yelpazemiz aksesuarlarla tamamlanacaktır: kuru parfümlü kolyeler, kozmetikler, parlak halkalar ve saatler gibi.

funduszeue.info: Koleksiyonunuzda çok sevdiğiniz bir ürün var mı?

İrina Goldysh: Sanmıyorum. Bütün koleksiyon büyük bir sevgiyle yapıldı ve size her ürünü mutlulukla sunuyorum.

funduszeue.info: Çocuk kozmetiğine karşı olan velilere ne söylemek istersiniz?

İrina Goldysh: Zaman değişti, modern çocuklar için bir şeyi yasaklamak neredeyse imkansız. Yetişkinlere o kadar meraklı oldular ki, yavaş yavaş sizin kozmetiğinizle boyanmaya devam edecekler. En iyisi, özellikle hassas bebek cildi için tasarlanmış, tamamen güvenilir ve kendilerine ait bir kozmetikleri olsun. Bu arada, tüm ürünlerimiz, su bazlı, oje hariç renksiz, bu yüzden böyle bir makyaj genç güzelliklere zarar veremez. Eminim ki, parlak ve pozitif koleksiyonumuz sadece çocuklar için değil, yetişkinler için de neşe kaynağı olacak!

Röportaj: Anna Tsvetkova.

Koleksiyon hakkında daha fazla bilgi için, "Faberlic Ülkesi» dergisinin№56 sayısına bakınız.


ledenec-image-2

funduszeue.info:Peki çocukların kendileri BB-girl kozmetiğine nasıl bir tepki gösteriyor?

İrina Goldysh:Çok mutlular! Katalog çekiminde herkes çok heyecanlıydı ve herkes baştan ayağa boyandı. Sonra çocuklar bizim makyaj malzemelerimizden ayrılmak istemedi: yastığın altına saklıyorlardı, koruyorlardı ve birbirlerine gururla gösteriyorlardı. Aslında, çocuklar projede doğrudan yer aldı, bu nedenle kozmetiği beğenmemeleri mümkün değil. Onlar bizim ilham kaynağımız olup, bize cesur fikirler veriyorlar. Her ürünü deneyip bize, nerede değişim yapmak yapmamız gerektiğini anlatabiliyorlar.

funduszeue.info:Yeni ürünlerinizi piyasaya sunma planlarınız var mı?

İrina Goldysh:Evet, yelpazemiz aksesuarlarla tamamlanacaktır: kuru parfümlü kolyeler, kozmetikler, parlak halkalar ve saatler gibi.

funduszeue.info:Koleksiyonunuzda çok sevdiğiniz bir ürün var mı?

İrina Goldysh: Sanmıyorum. Bütün koleksiyon büyük bir sevgiyle yapıldı ve size her ürünü mutlulukla sunuyorum.

funduszeue.info:Çocuk kozmetiğine karşı olan velilere ne söylemek istersiniz?

İrina Goldysh:Zaman değişti, modern çocuklar için bir şeyi yasaklamak neredeyse imkansız. Yetişkinlere o kadar meraklı oldular ki, yavaş yavaş sizin kozmetiğinizle boyanmaya devam edecekler. En iyisi, özellikle hassas bebek cildi için tasarlanmış, tamamen güvenilir ve kendilerine ait bir kozmetikleri olsun. Bu arada, tüm ürünlerimiz, su bazlı, oje hariç renksiz, bu yüzden böyle bir makyaj genç güzelliklere zarar veremez. Eminim ki, parlak ve pozitif koleksiyonumuz sadece çocuklar için değil, yetişkinler için de neşe kaynağı olacak!

Röportaj: Anna Tsvetkova.

Koleksiyon hakkında daha fazla bilgi için, "Faberlic Ülkesi» dergisinin№56 sayısına bakınız.
candy-1ledenec-image-3

Cuma, 30 Mayıs / Güzellik Sırları

Detaylı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası