kırgın çiçekler erkek oyuncuların isimleri / Ömer Dizisi Oyuncuları (Ömer Oyuncu Kadrosu Tam Liste)

Kırgın Çiçekler Erkek Oyuncuların Isimleri

kırgın çiçekler erkek oyuncuların isimleri

Kırgın Çiçekler'in 3. Sezon Oyuncu Kadrosunda Yeni İsimler

Atv ekranlarında yayınlanan aldığı reytinglerle büyük bir başarı yakalayan Kırgın Çiçekler'de İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan ve Arif Diren gibi isimler rol alırken fenomen dizinin 3. sezonunda katılacak olan oyuncular da çok konuşulacak. Elde ettiğimiz bilgilere göre dizinin 3. sezonunda oyuncu kadrosuna 4 yeni oyuncu katılacak. Dizide Defne ve Serkan'ın öz annesi rolünde Melisa Sözen yer alacak, ikinci isim ise onları kardeşi genç ve güzel oyuncu Miray Akay olacak. Ayrıca Kader ve Cemre'ye erkek arkadaş rolünde Aras Aydın ve Gürbey İleri katılacak.

Melisa Sözen (Defne ve Serkan'ın Annesi)



6 Temmuz İstanbul doğumlu oyuncu Alican Yücesoy ile evlenmiş fakat 5 ay sonra boşanmıştır. Av Mevsimi, Çemberimde Gül Oya, Muhteşem Yüzyıl, Şubat ve Kış Uykusu gibi projelerde yer almıştır.

kırgın çiçekler melise sözen kimdir

Mirat Akay (Defne ve Serkan'ın kardeşi)



17 haziran doğumlu küçük oyuncu Ukrayna'da dünyaya gelmiştir. boyunda ve 55 kiloda olan oyuncu Ela göz renginde ve yengeç burcudur. Minik oyuncu 20 Dakika dizisiyle tanınmıştır. Bitmyen Şarkı, Kelebeğin Rüyası, Benim Adım Gültepe ve Güneşin Kızları gibi projelerde yer almıştır.kırgın çiçekler miray akay kimdir

Aras Aydın (Kader veya Cemre'nin Erkek Arkadaşı)

2 Temmuz Eskişehir doğumlu genç oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Kariyerindeki ilk dizisi Öğretmen Kemal'dir. Kiraz Mevsimi dizisinde Emre karakterini canlandırmıştır. boyunda, 74 kilodadır. Saklı Kalan ve Şefkat Tepe gibi dizilerde rol almıştır.

kırgın çiçekler aras aydın kimdir

Gürbey İleri (Kader veya Cemre'nin Erkek Arkadaşı)



13 Şubat İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu Kadir Has Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. Beşiktaş ve Galatasaray basketbol takımlarında 10 yıl kadar forma giymiştir. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mehmet karakteriyle tanınmıştır.

kırgın çiçekler gürbey ileri kimdir

Tayanç Ayaydın (Ejder)

 

Kırgın Çiçekler Yeni bölüm fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Kırgın Çiçekler dizisine 3. Sezonda giren yeni oyuncular kim? Kırgın Çiçekler 3. Sezon oyuncuları?, Kırgın Çiçekler 3. Sezon Defne ve Serkan’ın annesi kim?, Kırgın Çiçekler Defne ve Serkan’ın kız kardeşi kim?, Kırgın Çiçekler Kader’in erkek kardeşi kim?, Kırgın Çiçekler Cemre’nin erkek kardeşi kim?

Kırgın Çiçekler dizisine 3. Sezonunda birçok yeni oyuncu katıldı. Geçtiğimiz sezonda Mesude, Kemal, Atakan gibi önemli karakterlerine veda eden dizi yeni sezonda oyuncu kadrosunu daha da güçlendirdi.

Dizide uzun süredir annesini arayan Defne ve Serkan’ın annesi rolüne Melisa Sözen can verecek. Ayrıca Defne ve Serkan’ın bir de kız kardeşleri olacak. Kız kardeşleri rolünde ise Miray Akay yer alacak. Bu isimlerin yanı sıra Kırgın Çiçekler dizisinde Cemre ve Kader’in erkek kardeşleri olduğu ortaya çıkacak. Kader’in erkek kardeşi rolünde Aras Aydın olurken Cemre’nin erkek kardeşi de yakışıklı oyuncu Gürbey İleri olacak.

Kırgın Çiçekler Defne ve Serkan’ın annesi Melisa Sözen kimdir?

Melisa Sözen, liseyi Güzel Sanatlar lisesinde okumuştur. Tiyatro bölümünü bitiren oyuncu çeşitli oyunlarda rol alırken Çemberimde Gül Oya dizisiyle birlikte tanınmaya başlamıştır. Ardından da NTV ekranlarında Dünyayı Kurtaran Adam ismiyle bir programın sunuculuk görevini üstlenmiştir.

Melisa Sözen, Engin Akyürek ile başrolleri paylaştığı Bir Bulut Olsam dizisi ile çok sevilmiştir. Daha sonra Şubat isimli dizide de rol alan oyuncu bu dizide tanıştığı ve aşık olduğu Alican Yücesoy ile evlenmiştir. Ancak ünlü oyuncu evliliğinde istediği mutluluğu bulamamış ve kısa süre sonra ayrılma kararı almıştır.

Melisa Sözen, Altın Palmiye ödülünü almasıyla bilinen Kış Uykusu dizisinde de başroldeki Nihal karakterini canlandırmıştır. ’te yayın ömrü kısa olan Beş Kardeş dizisinde yer alan oyuncu en son Kanal D ekranlarında Hayat Şarkısı dizisinde rol almıştır.

Kırgın Çiçekler Defne ve Serkan’ın kız kardeşi Miray Akay kimdir?

doğumlu olan genç oyuncu Ukrayna’da doğmuştur. Mimar Sinan Lisesi Güzel Sanatlar Lisesinde eğitim hayatına devam etmektedir. İlk olarak Balık isimli sinema filminde rol almıştır. Daha sonra Halam Geldi, Eve Dönüş, Sarıkamış ve Kelebeğin Rüyası gibi adından söz ettiren yapımlarda da yer almıştır.

Miray Akay, Bitmeyen Şarkı, Güneşin Kızları dizilerinin yanı sıra en son Dayan Yüreğim dizisi ile ekranlarda olmuştur.

Kırgın Çiçekler Kader’in erkek kardeşi Aras Aydın kimdir?

doğumlu olan oyuncu Eskişehir’de doğup büyümüştür. Tiyatro bölümünden başarıyla mezun olmuştur. yılında Öğretmen Kemal dizisi ile televizyon hayatına ilk adımını atmıştır. Daha sonra Şefkat Tepe, Kiraz Mevsimi, Saklı Kalan, Oğlan Bizim Kız Bizim, Nolur Ayrılalım gibi yapımlarla adından söz ettirmiştir. Ayça Ayşin Turan ile adı aşk dedikodularına karışan oyuncu magazin gündeminde de uzun süre yer almıştır.

Kırgın Çiçekler Cemre’nin erkek kardeşi Gürbey İleri kimdir?

doğumlu olan oyuncu kariyerine İşletme bölümü ile adım atsa da daha sonra asıl yatkın olduğu bölüm olan Tiyatro bölümünü kazanmıştır. Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük takımlarda basketbol oynamıştır. Basketbol oynarken yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle spordan uzak kalmak zorunda kalan oyuncu, yılında dönemin gençlik dizisi olan Arka Sıradakiler ile oyunculuk hayatına ilk adımını atmıştır. Ardından Kalbim Seni Seçti, Muhteşem Yüzyıl, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Eve Dönüş gibi dizilerde rol almıştır.

Kırgın Çiçekler Polis Rolündeki Hazal Benli Kimdir?

Kırgın Çiçekler dizisine yeni sezonunda polis rolüyle bir kadın oyuncu daha dahil oldu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Şan Bölümü mezunu olan oyuncu Deniz Yıldızı ve Kara Yazı dizilerinde rol almıştır.

Dayanç Ayaydın Kırgın Çiçekler dizisine dahil olan bir diğer isimdir.

Kırgın Çiçekler  Fragman

funduszeue.info?v=vsXcoZh4Oj4

Dizi Haberci

İzlenme rekorları kıran dizi “Kırgın &#;i&#;ekler” ve oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 17,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Her sezon yaptığı programları ile reytingleri toplayan Acun Ilıcalı bu bölümüyle reytingleri Kırgın Çiçeklere kaptırdı.

1/20İzlenme rekorları kıran dizi “Kırgın Çiçekler” ve oyuncu kadrosu
2/20Cemre (Hazar Motan)
3/20Eylül (Biran Damla Yılmaz)
4/20Kader (Çağla Irmak)
5/20Songül (Gökçe Akyıldız)
6/20Meral (Aleyna Solaker)
7/20Feride (İpek Karapınar)
8/20Neriman (Sacide Taşaner)
9/20Defne (Nil Keser)
10/20Serkan (Mehmet Aykaç)
11/20Gökhan (Furkan Andıç)
12/20Kemal (Cansu Fırıncı)
13/20Güney (Arif Diren)
14/20Toprak (Özgür Çevik)
15/20Cenk (Yunus Emre Terzioğlu)
16/20Mesude (Derya Artemel)
17/20Nazan (Veda Yurtsever İpek)
18/20Hediye (Zeynep Irgat)
19/20Seher (Gökçe Yanardağ)
20/20İzlenme rekorları kıran dizi “Kırgın Çiçekler” ve oyuncu kadrosu

Nazar duası Kırgın Çiçekler Songül'ün kendisine ikizi kadar benzeyen oğluna bakın!

Nazar duası Kırgın Çiçekler Songül'ün kendisine ikizi kadar benzeyen oğluna bakın!

funduszeue.info

yılları arasında ATV'de yayınlanan Kırgın Çiçekler'in yönetmen koltuğunda Serkan Birinci otururken, senaryosunu Gül Abus ve Semerci Yelda Eroğlu kaleme aldı.

Toplam 3 sezon süren ve bölümünde final veren dizinin başrollerinde; İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker yer aldı.

Dramatik bir hikayesi olan dizide Songül karakterine hayat veren Gökçe Akyıldız, çocukluğundan beri birçok dizide oynadı.

Ancak genç ve başarılı oyuncunun tanınması Kırgın Çiçekler sayesinde oldu ve herkes tarafından kısa süre içerisinde sevildi.

Dizi sırasında Mustafa Özyurt ile evlenen ve hamilelik haberi alan Gökçe Akyıldız, evliliğini sessiz sedasız bitirdi.

Ancak ünlü ismin bu evliliğinden dünyaya Ömer Aslan adını verdiği ve kendisine çok benzeyen bir erkek çocuğu geldi.

Şu sıralar kalbinin boş olduğu bilinen Gökçe Akyıldız, zamanının çoğunu oğlu Ömer Aslan ile geçiriyor.

GÖKÇE AKYILDIZ'IN ŞİRİNLİK ABİDESİ OĞLU

Bir dönemin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler'de Songül karakterine hayat veren güzel oyuncu Gökçe Akyıldız yılında Mustafa Özyurt ile nikah masasına oturmuştu. Ancak çiftin evliliği yılında sessiz bir şekilde sonlandı.

Gökçe Akyıldız'ın boşanma nedeninin şiddetli geçimsizlik olduğu öğrenildi ve çocukları Ömer Aslan'ın velayeti anneye verildi.

Oğluyla birlikte yeni bir sayfa açan güzel oyuncu, son olarak Elkızı isimli dizide yer aldı. Ancak dizi kısa süre içerisinde final kararı aldı ve ekran macerasını sonlandırdı.

Nazar duası Kırgın Çiçekler Songül'ün kendisine ikizi kadar benzeyen oğluna bakın!

Hayranlarının ekranlarda izlemek istediği bir isim olan Gökçe Akyıldız, oğlu ile gündem oldu.

Güzel ismin kendisine benzeyen oğlunu görenler, "Maşallah" demeden geçemedi. Genç oyuncu sık sık sosyal medya hesabından oğlu ile paylaşımlar yapıyor.

Nazar duası Kırgın Çiçekler Songül'ün kendisine ikizi kadar benzeyen oğluna bakın!

Nazar duası Kırgın Çiçekler Songül'ün kendisine ikizi kadar benzeyen oğluna bakın!

Nazar duası Kırgın Çiçekler Songül'ün kendisine ikizi kadar benzeyen oğluna bakın!

Instagramerkekçocukboşanmaanne

Google News ile Takip Et

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası