antalya 1 icra dairesi / Antalya icra daireleri banka hesap numaraları

Antalya 1 Icra Dairesi

antalya 1 icra dairesi

Antalya icra daireleri banka hesap numaraları nı sizler için tek bir listede topladık. Daha önce yayınlamış olduğumuz İstanbul, Ankara ve İzmir icra daireleri banka hesap numaraları sonrasında, Antalya icra daireleri banka hesap numaraları nıda sizler ile paylaşıyoruz. İcra daireleri banka hesap numaraları sütunu altında herhangi bir banka ismi, icra daireleri ve Antalya Barosu tarafından resmi olarak yayınlanmadığı için, ortaya çıkabilecek problemlerin önüne geçebilmek amacı ile bizlerde sadece banka hesap no (ıban) bilgilerini yayınlamaktayız.

İCRA DAİRESİ ADIBANKA HESAP NO (IBAN)
funduszeue.info MÜDÜRLÜĞÜHARÇ HESABI :TR04 35
TAHSİL HESABI :TR79 57
CEZAEVİ HESABI :TR74 36
funduszeue.info MÜDÜRLÜĞÜHARÇ HESABI :TR92 53
TAHSİL HESABI :TR82 00
CEZAEVİ HESABI :TR38 55
funduszeue.info MÜDÜRLÜĞÜHARÇ HESABI :TR63 40
TAHSİL HESABI :TR97 21
CEZAEVİ HESABI :TR09 42
funduszeue.info MÜDÜRLÜĞÜHARÇ HESABI :TR54 58
TAHSİL HESABI :TR90 44
funduszeue.info MÜDÜRLÜĞÜHARÇ HESABI :TR97 60
TAHSİL HESABI :TR08 65
CEZAEVİ HESABI :TR16 63
funduszeue.info MÜDÜRLÜĞÜHARÇ HESABI :TR86 64
TAHSİL HESABI :TR20 40
CEZAEVİ HESABI :TR86 65
funduszeue.info MÜDÜRLÜĞÜHARÇ HESABI :TR47 37
TAHSİL HESABI :TR72 74
funduszeue.info MÜDÜRLÜĞÜHARÇ HESABI :TR32 66
TAHSİL HESABI :TR83 86
CEZAEVİ HESABI :TR05 67
funduszeue.info MÜDÜRLÜĞÜHARÇ HESABI :TR79 43
TAHSİL HESABI :TR75 21
CEZAEVİ HESABI :TR52 44
İCRA MÜDÜRLÜĞÜHARÇ HESABI :TR58 33
TAHSİL HESABI :TR36 35
CEZAEVİ HESABI :TR31 34
İCRA MÜDÜRLÜĞÜHARÇ HESABI :TR69 29
TAHSİL HESABI :TR56 92
CEZAEVİ HESABI :TR42 30
İCRA MÜDÜRLÜĞÜHARÇ HESABI :TR75 68
TAHSİL HESABI :TR31 27
CEZAEVİ HESABI :TR48 69
İCRA MÜDÜRLÜĞÜ HARÇ HESABI :TR21 70
TAHSİL HESABI :TR68 65
CEZAEVİ HESABI :TR91 71
İCRA MÜDÜRLÜĞÜHARÇ HESABI :TR64 72
TAHSİL HESABI :TR42 41
CEZAEVİ HESABI :TR10 74
İCRA MÜDÜRLÜĞÜ HARÇ HESABI :TR15 31
TAHSİL HESABI :TR97 71
CEZAEVİ HESABI :TR85 32
İCRA MÜDÜRLÜĞÜHARÇ HESABI :TR53 76
TAHSİL HESABI :TR06 69
CEZAEVİ HESABI :TR26 77

Önemli Açıklama: Yukarıda yer alan Antalya icra daireleri banka hesap numaraları icra daireleri üzerinden alınmıştır. Yaşanılacak hata, değişim ve problemlerden Nt MicroDestek sorumlu tutulamaz. 

Antalya icra daireleri banka hesap numaraları na her zaman ihtiyaç duyuyorsanız, kullanmış olduğunuz web tarayıcının (browser) sık kullanılanlar sekmesine sayfamızı ekleyerek her zaman daha hızlı işlem yapabilirsiniz.

Antalya icra daireleri banka hesap numaraları

Antalya icra daireleri banka hesap numaraları

Türkiye Barolar Birliği

Türkiye Barolar Birliği

Güncel

  • 3 Aralık
  • Güncelleme : 30 Kasım

Antalya yeni icra dairesinin açılışı yapıldı  

Adalet Bakanlığı’nca başlatılan “İcra Dairelerinin Etkinliğinin Arttırılması Projesi” kapsamında, Antalya Yeni İcra Dairesi açıldı. 

Adalet Bakanlığı’nca başlatılan “İcra Dairelerinin Etkinliğinin Arttırılması Projesi” kapsamında, Antalya Yeni İcra Dairesi açıldı. 
Antalya Adliyesi Ek Hizmet Binası’ndaki törene, Adalet Bakanlığı İcra İşleri Daire Başkanı Alim Polat, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan Yaşar, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Rıza Can, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, 1. İdare Mahkemesi Başkanı Kamil Ergün, Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, Antalya Bilirkişilik Bölge Kurulu Başkanı Haydar Kılınç, Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Mehmet Karakaya, Ali Güllü, hakimler, cumhuriyet savcıları, avukatlar, icra dairelerinin müdürleri ve personeli katıldı.

 “HIZLI VE ETKİLİ BİR HİZMET SUNULACAKTIR”
Antalya İcra Müdürlüğü olarak faaliyete başlayacaklarını belirten İnal, “Yeni İcra Dairesi Modelinde, birden fazla icra dairesi modeli kaldırılarak; Genel İcra Dairesi, Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Abonelik Sözleşmeleri İcra Dairesi ve Banka Alacakları İcra Dairesi olmak suretiyle tek bir icra dairesi çatısı altında toplanmıştır. Böylece hizmetlerin uzmanlaşmış alt birimler eliyle yürütülmesi amaçlanmaktadır. Bu itibarla yapmış olduğumuz açılış yeni bir icra dairesinin açılışı olmayıp, mevcut icra dairelerimizin tek çatı altında toplanmasıdır. İcra dairelerinde bütünlüğün, koordinasyonun ve mükemmelliğin hedeflendiği Yeni İcra Modeli ile vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkili bir hizmet sunulacaktır” dedi.

Yeni İcra Dairesi Modelinin uzmanlaşma, karar alma süreçlerinde hızlılık, hata sayısının azalması konularında klasik icra modelinden çok daha kullanışlı olacağını kaydeden İnal,  uygulanacak olan modelde avukatın, avukat yardımcılarının ve dosya taraflarının adliyedeki icra takiplerine ilişkin mesailerinin en aza ineceğini belirtti.

İNAL ŞÖYLE KONUŞTU:
“Bu sistemin asgari düzeyde fiziki iş ve kırtasiye malzemesi gerektirmesi, ekonomik yönden önemli tasarruflar sağlayacaktır. Yeni İcra Dairesi Modeli ile tüm dosyalardaki evrak taranarak, UYAP sistemi aracılığıyla elektronik ortamda ulaşılmasına olanak sağlanacaktır. Pilot icra projemizde görevli tüm personel ve müdürlerimiz ile diğer tüm adliye personelimizden en önemli ricamız ve talebimiz adliyeye gelen vatandaşlarımıza nezaketle davranmaları ve hızlı bir şekilde işlemlerinin yapılmasıdır”

 Adalet Bakanlığı’nın, icra sisteminin iyileştirilmesi ve geliştirilmesine büyük önem verdiğini dile getiren Alim Polat ise, “Yaptığımız çalışmaları desteklemekte ve bizi teşvik etmektedirler. Adalet dediğimiz zaman adaletin tecellisi için hukuk sistemimizde iki birim öne çıkıyor, birincisi mahkemeler yani yargılama ayağı, ikincisi bunların uygulanması yani infaz ayağı. Mahkemeler yargılama ayağında bir hakkın tespitini yapıyorlar ancak adaletin tecellisi için bir hakkın tespiti yetmiyor, önemli olan bu hakkın sahibine teslim edilmesi, yerine getirilmesi gerekiyor. İşte bu noktada icraların önemi ortaya çıkıyor. Yani icralar adalet için bir insanın iki elinden biri, iki ayağından biri, iki gözünden biri mahiyetindedir. Eğer bu sistem düzgün çalışmıyorsa adalet sistemi sakat kalacaktır. Dolayısıyla burada icralara gereken önemin verilmesi, her alanda desteklenmesi, farkındalığının oluşturulması gerekmektedir. Bu kapsamda icra daireleri etkinliğini artırırken yeni bir sistem deniyoruz. Bunun içinde Avrupa Birliği bünyesinde İspanya Hükümeti ile birlikte yürütmekte olduğumuz icra dairelerinin etkinliğinin arttırılması projesi kapsamında büyük ölçekli mahallerde uygulanacak olan modeli Antalya ilinde faaliyete geçiriyoruz. Bu Yeni İcra Dairesi Modeli ile birlikte vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli bir hizmet sunulacaktır. Yeni icra dairemiz hepimize hayırlı olsun" diye konuştu. 

İHA

Zimmetine 13 milyon lira geçiren icra müdürü, yurt dışına kaçtı

Değerli funduszeue.info okurları.

funduszeue.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak funduszeue.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca funduszeue.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler funduszeue.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

funduszeue.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve funduszeue.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

funduszeue.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası