pancar sıra arası çapa makinası / Sıra Arası Pancar Çapa Makinası - Yurdusar Tarım | Tarım Makinaları

Pancar Sıra Arası Çapa Makinası

pancar sıra arası çapa makinası

Bu aydınlatma metni, sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla internet kullanımı için doldurulan hotspot kullancı paneli hakkında Yurdusar Tarım seafoodplus.infoA.Ş. tarafından hazırlanmıştır.

İnternet kullanımı için doldurulan hotspot kullancı paneli aracılığıyla paylaştığınız ad soyad, doğum tarihi, Tc numarası ve internet kullanımına dair trafik bilgileriniz ile sınırlı olan kişisel verileriniz, sunulan internet hizmetinde veri sorumlusunun güvenliğinin sağlanabilmesi ve sayılı kanun gereği trafik bilgilerinin kayıt edilmesinin zorunluluğunu yerine getirmek amacılıyla işlenmektedir.

Söz konusu kişisel veriler, KVKK’nın 5. maddesinde yer alan, “kanunlarda açıkça öngörülmesi” ve “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaati için zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayanarak otomatik yolla işlenmektedir. Bu kişisel verileriniz yetkili kamu kurum ve kuruluşlarla paylaşılacaktır.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” Madde 5’e göre, İTOB OSB Mahallesi Sokak No:1 Menderes/İzmir adresine yazılı olarak gönderebilir veya [email protected] e-posta adresine iletebilirsiniz.

  • &#;nite Opsiyonu 4 - 5 - 6 - 7
  • Trakt&#;r Bağlantısı 3 Askı Kolları

ADYPCM - Yaylı Sıra Ara &#;apa Makinesi Fas&#;lye Pancar (S&#;r&#;ngen,Mekanik)

ÖZELLİKLER 

Pancar, Fasulye, Tütün, Mısır, Ayçiçeği, Pamuk, Domates, Kavun-Karpuz ve Kabak gibi bitkilerin ara çapalama ve yabancı otları kıyma işlerinde kullanılır.

  • Çapalama işçiliğinde % oranında büyük tasarruf sağlar.
  • Tarlayı yabancı otlardan korur.
  • Taşlı arazide kullanmaya elverişli bir alettir.
  • Yaylı bacakları sayesinde toprak altını sıkıştırmaz. Bu sebeple bitki gelişimini engellemez, erken gelişmesini ve verim artışını sağlar.
  • Toprağı kabartarak, havalanmasını ve güneşlenmesini sağlar.
  • Tarlanın tavını kaçırmayarak, sulamadan büyük tasarruf sağlar.  

 

     

 


nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir