nasa van gölü oylaması / Son dakika NASA fotoğraf yarışmasını Van Gölü kazandı!

Nasa Van Gölü Oylaması

nasa van gölü oylaması

NASA fotoğraf yarışması Van Gölü'ne nasıl oy verilir? NASA Van Gölü oylama ekranı

NASA fotoğraf yarışması Van Gölü'ne nasıl oy verilir? NASA Van Gölü oylama ekranı

funduszeue.info

NASA, 20 yılı aşkın sürede Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) görev yapan astronotlar tarafından çekilmiş dünya fotoğraflarının yer aldığı bir yarışma başlattı.

Astronot Kate Rubins tarafından yılında Uluslararası Uzay İstasyonu’nun yörüngesinde dolanırken, dünyanın en büyük sodalı gölü olan Van Gölü’nün eşsiz bir fotoğrafını çekti.

‘Dünya Turnuvası’ isimli online yarışmada Van Gölü’nün uzaydan çekilmiş fotoğrafı, bu kez 4 turda 30 fotoğrafı eledi.

12 NİSAN'DA SONA ERECEK

8 Mart'ta Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan çekilmiş 32 favori fotoğrafla başlayan yarışmanın finaline kalan Astronot Kate Rubins'in 12 Eylül 'da çektiği Van Gölü fotoğraf ile Astronot Don Pettit tarafından 'de çekilen Amerika kıtası üzerinde hareket halindeki yıldızların göründüğü fotoğrafın yarışacağı yarışmanın finaldeki son tur oylaması 12 Nisan'da sona ermiş olacak.

Peki NASA fotoğraf yarışması Van Gölü için nasıl oy verilir? NASA fotoğraf oylama ekranı

NASA VAN GÖLÜ FOTOĞRAFI OYLAMA

Kullanıcılar NASA'nın resmi sitesi üzerinden "funduszeue.info" oylamaya katılabiliyor.

NASA fotoğraf yarışması Van Gölü'ne nasıl oy verilir? NASA Van Gölü oylama ekranı

OYLAMAYA KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yarışma

Google News ile Takip Et

Van Gölü’nün önde gittiği yarışmada, NASA’nın sitesi çöktü

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) düzenlediği 'Dünya Turnuvası' adlı online fotoğraf yarışmasında finale kalan Van Gölü'nün uzaydan çekilen fotoğrafı için oy seferberliği başlatılırken, oylama sırasında NASA'nın sitesi yoğunluktan kullanılamaz duruma geldi.

Yayınlanma:

Van Gölü’nün önde gittiği yarışmada, NASA’nın sitesi çöktü

NASA, 20 yılı aşkın sürede Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) görev yapan astronotlarca çekilen dünya fotoğraflarından oluşan yarışma başlattı. ‘Dünya Turnuvası’ ismindeki online yarışmada yer alan fotoğraflar arasında Van Gölü’nün uzaydan çekilen fotoğrafı da yer aldı. Astronot Kate Rubins’in 12 Eylül ’da çektiği fotoğrafla birlikte Van Gölü’nün dünyanın en büyük sodalı gölü olduğu bilgisine de yer verildi.

Online yarışmada Van Gölü’nün fotoğrafı, 3 turda 28 fotoğrafı eledi ve yarı finale kaldı. Yarı finallerdeki oylama sonucunda da Van Gölü fotoğrafı yüzde 94 oy aldı. Astronot Kate Rubins’in 12 Eylül ’da çektiği Van Gölü fotoğrafı ile Astronot Don Pettit tarafından ’de çekilen Amerika kıtası üzerinde hareket halindeki yıldızların göründüğü fotoğraf finale kaldı.

‘Van Gölüne oy ver’ hashtag çalışması ile kentte yaşayanlar sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak herkesin oy vermesi için destek isterken bu paylaşımlarıyla Türkiye gündemine de girmeyi başardı. Sadece Van’dan değil Türkiye’nin birçok kentinden ve yurt dışından da destek çığ gibi büyüdü.

HERKES DESTEK VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da ile Milli Savunma Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü gibi kurumlar da Van Gölü’nün uzaydan çekilen fotoğrafı için oy kullanıp, destek istedi.

Tüm Türkiye’de oylama için seferberlik başlatılırken oylama sırasında ise NASA’nın sitesi çöktü. Van Gölü fotoğrafına oy vermek için siteye giren vatandaşlar Sorry, earth observatory is not available right now. Please try again in a few minutes. (Üzgünüm, dünya gözlemevi şu anda kullanılamıyor. Lütfen birkaç dakika içinde tekrar deneyin” yazısıyla karşılaştı. Son turdaki oylamalar 12 Nisan’da ABD’de öğle saatlerinde sona erecek.
(DHA)

NASA'nın son harikası Ingenuity'nin uçuşu ertelendiİlginizi ÇekebilirNASA'nın son harikası Ingenuity'nin uçuşu ertelendiNASA yarışmasında ‘Van Gölü' finaldeİlginizi ÇekebilirNASA yarışmasında ‘Van Gölü' finaldeSpaceX, yeni Starlink uydularını uzaya gönderdiİlginizi ÇekebilirSpaceX, yeni Starlink uydularını uzaya gönderdi

ABDAmerikaÇevre ve Şehircilik BakanıCumhurbaşkanıDünyaEmine ErdoğanEmniyetGençlik ve Spor Bakanıhelikopterİçişleri BakanıinternetKültür ve Turizm BakanıMilli Savunma BakanlığıNASARecep Tayyip Erdoğansosyal medyaSüleyman SoyluTeknolojiuzayVan

NASA fotoğraf yarışmasında finaline kalan Van G&#;l&#; i&#;in oy nasıl kullanılır? Oylama 12 Nisan'da sona eriyor

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 10,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

NASA fotoğraf yarışması 8 Mart'ta 32 favori fotoğrafla başladı ve şimdi sadece iki tanesi yarışmaya kaldı. Van Gölü'nün uzaydan çekilen görseli NASA “Dünya Turnuvası” adlı online fotoğraf yarışmasında finale kalma başarısı elde etti. Son turdaki oylamalar 12 Nisan'da ABD saatiyle öğlen vakitlerinde sona erecek. Peki, NASA fotoğraf yarışmasında finaline kalan Van Gölü için oy nasıl kullanılır?

1/4NASA fotoğraf yarışmasında finaline kalan Van Gölü için oy nasıl kullanılır Oylama 12 Nisanda sona eriyor
2/4NASA fotoğraf yarışmasında finaline kalan Van Gölü için oy nasıl kullanılır Oylama 12 Nisanda sona eriyor
3/4NASA fotoğraf yarışmasında finaline kalan Van Gölü için oy nasıl kullanılır Oylama 12 Nisanda sona eriyor
4/4Van Valisi, NASAnın yarışmasında finale kalan Van Gölü fotoğrafı için oy kullanma çağrısı yaptı

Son dakika NASA fotoğraf yarışmasını Van G&#;l&#; kazandı!

Haberin Devamı

'Van Gölüne oy ver' hashtag çalışması ile kentte yaşayanlar sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak herkesin oy vermesi için destek isterken bu paylaşımlarıyla Türkiye gündemine de girmeyi başardı. Sadece Van'dan değil Türkiye'nin birçok kentinden ve yurt dışından da destek çığ gibi büyüdü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan başta olmak üzere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da ile Milli Savunma Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü gibi kurumlar da Van Gölü'nün uzaydan çekilen fotoğrafı için oy kullanıp, destek istedi. Tüm Türkiye'de oylama için seferberlik başlatılırken oylama sırasında ise NASA’nın sitesi çöktü. Oylama dün sona ererken meraklı bekleyiş de devam etti.

NASA bugün yaptığı açıklamada şöyle dedi:

32 yarışmacı seçmemize yardım ettiniz ve şimdi bir şampiyon seçtiniz. 5 turda binden fazla oy kullanıldı ve Dünya Turnuvası 'in birincisi Van Gölü'nün fotoğrafı

EMİNE ERDOĞAN VE BAKAN KURUM DESTEK ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Finale kalan Van Gölü fotoğrafı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da destek çağrısı yapmıştı.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası