3140 sfc su arıtma cihazı fiyat / Su Arıtma Cihazı Modelleri ve Fiyatları | Beko Türkiye

3140 Sfc Su Arıtma Cihazı Fiyat

3140 sfc su arıtma cihazı fiyat

En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiyeleri Markalar & Yorumlar

Su Arıtma Cihazı Nedir?

Suyun kirliliğini ölçen ve arıtılmasını sağlayan bir cihazdır. Bu cihaz, suda bulunan kirleticileri ve bakterileri belirli bir seviyede azaltarak, suyun içilebilir hale getirilmesini sağlar. Su arıtma cihazları genellikle ev ve işletmelerde kullanılır.

SıraSu Arıtma CihazıEditör Puanı
1Rainwater Superior Alkali Evsel Içme Suyu Arıtma Sistemi10/10
2THOMAS Su Arıtma Cihazı Ph8 Dahili 8 Litre10/10
3Bianchi Water Purufier 6 Aşamalı Alkali Su Arıtma Cihazı10/10
4Suzukı Technology 5 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Alpha Model10/10
5Dreamwater R/O Su Arıtma Cihazı10/10
6Hidrotek BioPlus pH 9,5 Su Arıtma Cihazı10/10
7Dreamwater R/O Su Arıtma Cihazı10/10
8İhlas Cebilon Aura Silver Su Arıtma Cihazı/10
9Amway Espring Su Arıtma Sistemi Tezgah Altı/10
10Aqua Bella 80 GPD Membran Filtreli Nano Teknoloji 8 Aşamalı Alkalin/10
11LG Membranlı Pure 10 Aşamalı Su Arıtma Cihazı/10
12Vestel Rafine Su Arıtma Cihazı/10
13Arçelik Sfc Tezgah Altı Model Su Arıtma Makinesi/10
14Hyundai Hnd Su Arıtma Cihazı/10
15Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma/10

Not: İnternetten sipariş vereceğiniz su arıtma cihazları adresinize ulaştığında ilgili markanın teknik servisini arayarak kurulum talebinde bulunabilirsiniz.

En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiyeleri

Rainwater Superior Su Arıtma Cihazı

En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiye

ARTILAREKSİLER
Akıllı led musluk
Paslanmaz çelik tank
Tak-çıkar twist filtre
10 yıl garanti

En iyi su arıtma cihazları listemize Rainwater markasının bu ürünüyle başlıyoruz. Rainwater Superior Alkali Su Arıtma Cihazı, doğal mineralleri yok etmeden suyu arıtarak eşsiz lezzet sunar. Berrak, kötü koku ve tat içermeyen, klor kokmayan, dengeli mineral yapısına sahip, mikroplardan arındırılmış pH değeri yüksek, ideal alkali içme suyu sağlar. Özel ince tasarımı sayesinde %50 daha az yer kaplar. Filtrelerinizin durumunu akıllı led musluğunuzdan kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca sıradan su arıtma sistemlerinin aksine Alkali Mineral Filtresi ile vücudu besleyen (Ca, K, Na, Mg) besin elementlerini koruyarak ekstra mineral desteği sağlar. Rainwater Superior; EPA, DIN, USA, TS içme suları tüzüğüne uygun yüksek mineralli pH 8+ içme suyu sağlar. Water Quality Assoction Altın Mühür, NSF, FDA, CE, TÜV Cert ISO ve Düzen Norwest gibi gerekli tüm sertifikalara sahiptir.

Teknik Özellikler
TipiTezgah Altı
Pompa TürüOpsiyonel
Filtre Sayısı4
Su Kapasitesi L (Artırılabilir)
Verimlilik3L'de 1L Temiz Su

Rainwater Superior Su Arıtma Cihazı Kullanıcı Yorumları

👤 Rainwater Cihazlarını yaklaşık 5 aydır hastanemizde kullanmaktayız. Kendimiz, çalışanlarımız ve misafirlerimiz suyun kalitesinden oldukça memnun kaldık ve olumlu geri dönüşler almaktayız. 

👤 kişilik kampüslerimizde Rainwater ekibinin kaliteli, güvenilir hizmetini tecrübe ettik. Öğrencilerimize içimiz çok rahat bir şekilde Rainwater'ı sunduk. Her şey için teşekkür ederiz. Her şey ile süpersiniz. Satış sonrası verdiğiniz servis hizmeti ile de huzurlu bir çözüm ortağı kazanmış olduk. 

Thomas Ph 8 Su Arıtma Cihazı

En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiye

ARTILAREKSİLER
PH 8. Plus Alkali Filtre
Dahili 8 L paslanmaz denge tankı
Quick (Hızlı) Bağlantı
Otomatik Shut-Off Valf

Son zamanların en çok satan su arıtma cihazları arasında yer alan Thomas Ph 8, şık tasarımı ve yüksek verimliliği ile listemizin 2. sırasında yer alıyor. Üstün vontron membran kalitesi sayesinde suyun tüm kirini ve pisliğini arındıran cihaz, dahili 8 litre metal tankı ile her daim içilebilir suyunuzu hazır hale getiriyor.

FDA Components filtre kalitesi ile üstün Alman patentli Thomas Ph 8 su arıtma cihazı, ters osmoz filtre, Japon yapraklı membran teknolojisi ve kaçak su sensörü ile yerli üretim en iyi cihazlar arasında yer alıyor. Müşterilerine her daim geniş bir teknik servis ağı ve canlı destek imkanı sunan Thomas Su Arıtma Cihazları ile her zaman temiz ve taze su tüketimi sizleri bekliyor.

Teknik Özellikler
TipiTezgah Altı
Pompa TürüOpsiyonel
Filtre Sayısı6
Su Kapasitesi L
Verimlilik3L'de 1L Temiz Su

Thomas Ph 8 Kullanıcı Yorumları

👤 Son derece güvenilir filtreleri sayesinde 1 yaşındaki kızımın suyunu bile güvenle veriyorum. Her an aynı derecede lezzetli ve pürüzsüz su alabiliyoruz. Kesinlikle çok kaliteli bir ürün.

👤 Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Daha önce başka marka kullandım. Kesinlikle büyük fark var bu üründe.

Bianchi Berra Su Arıtma Cihazı

En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiye

ARTILAREKSİLER
Şık ve kullanışlı tasarım
Lüks musluk
Dahili 8 Litre Denge Tankı
Inline 5 Mikron Spun Sediment

Ev için en iyi su arıtma cihazı modelleri arasında yer alan Bianchi Berra, suyu arıtmak ve hastalığa neden olan tüm patojenleri ortadan kaldırmak için en son teknolojiyle geliştirilmiş 5 aşamalı filtreleme sistemi sayesinde her gün temiz ve hijyenik su içmenizi sağlayacak.

Temiz ve tatlı bir içme suyu için kalsiyum ve magnezyum gibi mineraller açısından zenginleştirilmiş özel bir filtre ağı kullanan Bianchi Berra modeli, 24 saatte litre su üretebilir. Mikroorganizmalar, kimyasallar, ağır metaller, böcek ilaçları, kötü tat ve koku gibi tüm yabancı maddeleri etkili bir şekilde yok ederek size en sağlıklı içme suyunu sunuyor.

Teknik Özellikler
TipiTezgah Altı
Pompa TürüOpsiyonel
Filtre Sayısı5
Su Kapasitesi L
Verimlilik3L'de 1L Temiz Su

Bianchi Berra Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün çok pratik ve kullanışlı. Gerçekten bu güne kadar damacanaya neden bu kadar para vermişim dedirtiyor. Komşularımızın hepsi benden sonra aldı.

👤 Cihaz şık, hızlı su arıtıyor. Saniyeler içerisinde arıtıp veriyor. Ayrıca günde litre gibi geniş bir kapasitede su üretebilmesi oldukça avantajlı bizim için.

Suzuki Tecnology Alpha Su Arıtma Cihazı

En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiye

ARTILAREKSİLER
Uzun ömürlü kaliteli malzeme
Elektrik kullanmadan su üretme
10 L metal tank haznesi

Şık ve kompakt tasarıma sahip Suzuki Tecnology Alpha Su Arıtma Cihazı, 5 aşamalı arıtma teknolojisi ve şebeke basıncı 2,5 bar üzeri olan bölgeler için tasarlanmış Green teknolojisi sayesinde temiz su üretirken elektrik enerjisine ihtiyaç duymayan çevre dostu bir model olarak karşımıza çıkıyor.

En az kişilik evler için iyi bir seçenek olan 10 litre metal tank kapasitesine sahip Suzuki Tecnology Alpha su arıtma cihazı, sediment filtresi sayesinde tüm toz, kir ve benzeri parçaları arındırarak her daim taze içme suyunuzu mutfağınıza getiriyor. Ayrıca renk, tat ve koku için GAC filtre, bakteri ve virüsler için Membran filtre, çözülmemiş partiküller için Spun filtre ve suya lezzet veren Hindistan cevizi kabuğu karbonundan üretilen filtresiyle en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

Teknik Özellikler
TipiTezgah Altı
Pompa TürüOpsiyonel
Filtre Sayısı5
Su Kapasitesi L
Verimlilik3L'de 1L Temiz Su

Suzuki Tecnology Alpha Kullanıcı Yorumları

👤 Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. 1 yıl içinde ürün ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hatta tanıdıklarıma, komşularıma dahi aldırdım. Kesinlikle almanızı tavsiye ederim.

👤 Ürünü alıp kullanalı 10 ay oldu. Hiçbir sıkıntı yaşamadım kesinlikle verilen parayı sonuna kadar hak ediyor. Suzuki Tecnology markasının servis kalitesi mükemmel. Gönül rahatlığıyla almanızı tavsiye ederim.

Dreamwater R/O Black Su Arıtma Cihazı

En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiye

 

ARTILAREKSİLER
10 yıl garantili
Nasa teknolojili membran
Malzeme kalitesi
Tak çıkar twist filtre

Fiyat ve performans açısından kullanıcıların en çok tercih ettiği modellerin başında gelen DreamWater R/O Black Su Arıtma Cihazı, Bar çalışma basıncı ile günde L arıtma kapasitesine sahip. 46x25x8cm ebatlarıyla hemen her alana kolayca sığabilen bu model, 10 yıl garanti süresi ile müşterilerine her daim kaliteli bir su arıtma cihazı satın aldıklarını kanıtlıyor.

Nasa tarafından geliştirilen "Filmtec Made in USA" membran filtreleme sisteminin kullanıldığı DreamWater R/O Black modelinde, 5 angstrom filtre gözeneğini sayesinde kurşun, civa, arsenik, ağır metal, nitrat, bakır, kireç ve bakteri gibi suda çözünmüş halde bulunan tüm kimyasallar kolayca temizlenir.

Teknik Özellikler
TipiTezgah Altı
Basınç  Bar
Filtre Sayısı5
Su Kapasitesi L
Verimlilik3L'de 1L Temiz Su

DreamWater R/O  Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün çok kaliteli ve fonksiyonel. İçme suyunun kalitesi ve tadı çok iyi, çok memnun kaldım. Kurulumu çok pratik ve 10 yıl garanti süresi zaten malzeme kalitesini anlatmaya yetiyor. Ürünü şiddetle tavsiye ederim.

👤 İnanılmaz kaliteli bir ürün. Anneme ve kendi evime aldım. Keşke daha önce alsaymışım dedirtti. Tadı damacana suyu ile aynı.

Hidrotek Bioplus Su Arıtma Cihazı

En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiye

ARTILAREKSİLER
Uzun ömürlü
5,5 lt suyun 25 dk'da üretimi
19 katmanlı nano membran
Paslanmaz musluk

Bildiğiniz üzere minerallerden yoksun (yapay) su tüketimi asid-reflü, diyabet ve obezite başta olmak üzere birçok hastalığa yol açan başlıca faktörlerden biri. Neyse ki son teknoloji ile donatılmış Hidrotek markasının en gözde modellerinden Bioplus pH 9,5, 19 katmanlı nano özel üretim membran filtre sayesinde daha az atık su ile daha fazla sağlıklı su tüketmenize olanak sağlıyor. 8 litre kapasiteli çelik NSF belgeli hidrotek pro tankıyla günlük su ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabilen Hidrotek Bioplus pH 9,5 Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı, GPD membran filtreleme sistemi sayesinde 2 litrelik suda 1 litre atık su, 1 litre temiz su () gibi yüksek bir verimliliğe sahip.

Öte yandan minimal yapısı sayesinde istediğiniz yere konumlandırabileceğiniz bu model, kutu içerisinde paslanmaz lüks inox muslukla birlikte geliyor. Uzun ömürlü membran filtresini yılda 1  kez değiştirerek kaliteli suyun keyfini çıkartmaya devam edeceğiniz Hidrotek Bioplus pH 9,5 tezgah altı su arıtma cihazı; 5 mikron Sediment Filtre, Aktif Karbon Filtre, Blok Karbon Filtre,  GPD Nano Memrban Filtre, Silver Post Karbon Filtre ve BioPlus AAA+ Alkali Mineral Filtre özellikleriyle fark yaratan listemizin en kaliteli modellerinden.

Teknik Özellikler
TipiTezgah Altı
Basınç4 Bar
Filtre Sayısı6
Su Kapasitesi8 L
Verimlilik2L'de 1L Temiz Su

Hidrotek Bioplus pH 9,5 Kullanıcı Yorumları

👤 Gayet başarılı bir arıtma sistemi. Doğru karar vermiş olduğum için mutluyum. Kuzenimin tavsiyesiyle hiç düşünmeden aldım. Sipariş, servis ve iletişim süreci gayet profesyonel. Tavsiye ederim. B*** A***

👤 Uzun bir araştırmadan sonra Hidrotek su arıtma cihazının oldukça güvenilir ve sağlıklı olduğunu fark ettim. Bunun üzerine almaya karar verdim ve çok memnunum herkese tavsiye ederim. A*** G***

DreamWater R/O  Su Arıtma Cihazı

En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiye

ARTILAREKSİLER
Garanti süresi
Uzun ömürlü
Membran filtre

Önerilen en kaliteli su arıtma cihazları arasında son teknoloji ile donatılmış olan DreamWater R/O modeli, çok katmanlı filtresi sayesinde kullanıcılarına her daim ev, ofis ve işletmelerde içilebilir temiz su imkanı sunuyor. Minimal tasarımının yanı sıra bir hayli güçlü 5 adet filtreleme sistemine sahip cihaz, 39x25x40 cm ebadı ile hemen her tezgah altına kolayca sığabiliyor.

DreamWater R/O su arıtma cihazında göze çarpan en büyük özellik membran filtreleme sistemi diyebiliriz. Bu filtreleme sistemi Nasa tarafından geliştirilmiş olup 5 milimetrenin milyonda biri (angstrom) gözeneğe ve yarı geçirgen özelliğe sahip. Bu da su içerisinde çözülmüş halde bulunan civa, kurşun, nitrat, ağır metal, bakır, kireç, arsenik ve bakteri gibi kimyasalların temizlenmesi anlamına geliyor.

Teknik Özellikler
TipiTezgah Altı
EbatYcm Gcm Dcm
Filtre Sayısı5
Su Kapasitesi8 L
Verimlilik3L'de 1L Temiz Su

DreamWater R/O Kullanıcı Yorumları

👤 Ofisimde Dreamwater R/O Black modelini kullanıyorum ve son derce memnunum şimdi evimize R/O modelini satın aldım. Tezgah altı kullanımı ve Nasa teknolojisiyle kuşkusuz son derece kaliteli bir cihaz. A** B**.

👤 Hem üründen hem satıcının başından sonuna kadar verdiği hizmetten ve yardımlardan çok memnun kaldık. Çok teşekkür ederiz. S** E**

İhlas Cebilon Aura Silver Su Arıtma Cihazı

En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiye

ARTILAREKSİLER
Kaliteli malzeme
Kompakt tasarım
Ücretsiz kurulum

İhlas Cebilon Aura Silver su arıtma cihazı, yaşadığınız şehrin şebeke suyunu içme suyu haline getiren en kaliteli cihazlar arasında yer alıyor. Pompasız ve şebeke suyu basıncı ile çalışan bu model, özellikle deniz suyu, kuyu suyu, çamurlu su vb. gibi TDS değeri çok yüksek olan sular için önerilmemektedir. Tüm Türkiye'de ücretsiz kurulum imkanı sunan İhlas Cebilon Aura Silver, en lezzetli içme suyunu ayağınıza kadar getiriyor.

Teknik Özellikler
Tank Hava Basıncı psi ( kPa)
Günlük Kapasite67,04 gpd (,77 L/gün)
Saflaştırma Oranı%85 - %98
Tank EbadıÇap: 20 cm, Boy: 26 cm
Tank Kapasitesi8 L ( psi/ kPa)

İhlas Su Arıtma Kullanıcı Yorumları

👤 Cihaz gayet kibar ve kaliteli, ürünü aldıktan sonra kargo ile faturası geldi, sonrasında servis aradı ve yanında getirdiği kapalı kutu cihaz açılımı ile kurulumu yaptı ve garanti belgesini verdi ve 3 yıl garantisini başlattı, markayı uzun yıllardır kullananlar olduğunu öğrendim, ben ilk defa su arıtıcı kullanıyorum memnun kaldım. Ayrıca ücretsiz olarak musluk cihazla birlikte takılıyor. O**B***

👤 Ürünü kullandım, beğenince anneme hediye aldım. Ürün genel olarak iyi ve kendim sürekli kireç oranını ölçüyorum, ayrıca ph değeri için de ölçüm yapmayı düşünüyorum umuyorum inandığımız gibi o da güzel değerler verecektir. 6 ayda bir gelen teknik servisin gereksiz filtre değişim talebine karşı dikkatli olmakta fayda var. A**Z**

Amway eSpring Su Arıtma Cihazı

En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiye

ARTILAREKSİLER
Uzun ömürlü olması
Dokunmatik paneli
Şık ve zarif görünümü

Amway eSpring, modern görünümü ve gelişmiş özellikleri ile kullanıcılarını kendisine hayran bırakıyor. En çok ilgi gören su arıtma cihazları arasında yer alan Amway eSpring, dünyada 80’in üzerinde alınmış patente sahiptir. Özellikle tezgah altında kullanmak isteyenler için bu su arıtma cihazı kesinlikle tercih edebilir. Cihaz, suyu UV ışığı ile arıtıyor, herhangi bir musluğa gerek duymadan kendi musluğunuzdan kullanabilmenize olanak tanıyor.

Teknik Özellikler
TipiTezgah Altı
Pompa TürüBelirtilmemiş
Filtre Sayısı4
Su Kapasitesi12 L
Verimlilik3L'de 3L Temiz Su

Amway eSpring Su Arıtma Cihazı Kullanıcı Yorumları

👤 Bir akrabamın şiddetli önerisiyle aldım. Ürünün temiz ve berrak su verişine gerçekten hayran kaldım. Tavsiye ederim.

👤 Bu ürünü herkese tavsiye ederim. Eğer bu ürünü almayı düşünüyorsanız hiç düşünmeden alın derim.

AQUA BELLA LG Stylus Su Arıtma Cihazı

En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiye

ARTILAREKSİLER
Paslanmaz çelik hazne
10 filtre

Su arıtıcı tavsiyelerini verdiğimiz içeriğimize Aqua Bella markasıyla devam ediyoruz. Suyu 10 adet aşamadan geçirerek arıtan AQUA BELLA, 12 litrelik paslanmaz çelik haznesiyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Alkalin filtresi sayesinde suyu pH aralığında sizlere sunarak sağlıklı su içme imkanı sağlayan ürün, tezgah altı kullanımına uygundur. Son olarak bu cihazın günlük litre arıtım kapasitesi; okul, iş yerleri gibi alanlarda da kullanabilmenizi mümkün kılıyor.

Teknik Özellikler
TipiTezgah Altı
Pompa TürüPompalı
Filtre Sayısı10
Su Kapasitesi L
Verimlilik3L'de L Temiz Su

AQUA BELLA LG Stylus Kullanıcı Yorumları

👤 Fiyatı diğer modellere göre daha uygun o yüzden bunu tercih ettim. K** O**.

👤 10 tane filtresi var suyu çok iyi arıtıyor beğendim. E** U**.

LG Pure Platinum Su Arıtma Cihazı

En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiye

ARTILAREKSİLER
Uzun ömürlü
6 filtreli 10 aşamalı
NSF Ansi 58 Belgeli
Paslanmaz musluk

LG  Pure Platinum 10 Aşamalı Su Arıtma Cihazı, NSF Ansi 58 belgesine sahip 6 filtreye, 8 litre çelik tanka, 4 bar basınca ve krom musluğa sahip. Tezgah altı kullanıma uygun olan model, şık ve kaliteli tasarımıyla önerilen su arıtma cihazları arasında gösteriliyor. 

Sediment filtre, aktif karbon filtre, blok karbon filtre, 4'lü mineral filtre ve post karbon filtre yardımıyla termos suyunu metallerden arındırarak minerallerle zenginleştiren LG Pure tezgah üstü su arıtma cihazı, en yeni arıtma cihazı modellerinden biri.

Teknik Özellikler
TipiTezgah Altı
Basınç4 Bar
Filtre Sayısı6
Su Kapasitesi8 L
Verimlilik2L'de 1L Temiz Su

LG Pure Su Arıtma Cihazı Kullanıcı Yorumları

👤 Komşumuzun tavsiyesi üzerine aldık, inanılmaz memnunum. Hem sudan tasarruf hem de plastik kullanımına kalıcı çözüm. Ayrıca tam bir fiyat performans ürünü. A****Y***

👤 Tasarımı son derece güzel kullanışlı ve sağlam malzemelerden üretilmiş uzun ömürlü su arıtma cihazı modellerinden. Düşünmeden alabilirsiniz. S***T***

Vestel Rafine Su Arıtma Cihazı

En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiye

ARTILAREKSİLER
Garanti süresi
Uzun ömürlü
 3 lt Dahili Çelik

Vestel Rafine Su Arıtma Cihazı, 15 cm yüksekliği, 36 cm genişliği, 36 cm derinliği ve kg ağırlığı ile son derece kompakt bir tasarıma sahip. Vestel su arıtma cihazının en dikkat çeken özelliklerinden biri, elektriğe ihtiyaç duymadan çalışarak çevre dostu bir tutum sergilemesidir. Ters osmoz filtrelerindeki aquaporin proteinleri sayesinde ilhamını doğadan alan Rafine su arıtma cihazı, suyu zararlı bileşenlerden ayırarak her daim temiz ve sağlıklı içme suyu sunar. 

Suda bulunan kötü tat, koku, bulanıklık ve kloru aktif karbon filtre sistemi sayesinde kolayca temizleyen model, antimikrobiyel özelliklere sahip gümüş kaplı ön karbon filtresiyle sudaki ağır metalleri, klor ve organik bileşenleri gidererek ters osmoz filtrelerini koruma altına alır. Böylelikle sudaki kalıntıları ve kirleticileri %99'a kadar filtreleyen ters osmoz filtresi, her daim temiz içme suyunu musluğunuza gönderir.

Teknik Özellikler
TipiTezgah Altı
Basınç6 bar
pH aralığı6,,5
Su KapasitesiDakikada 3 Lt
Verimlilik3L'de 2L Temiz Su

Vestel Rafine Su Arıtma Cihazı Kullanıcı Yorumları

👤 Gerçekten inanılmaz kaliteli bir ürün. Ayrıca yetkilisi Vestel olması ayrı bir güven veriyor. İçme suyumuz resmen hazır damacana sulardan farksız. Keşke daha önce alsaymışım dediğim şeylerden biri oldu. D***P**

👤 Birçok su arıtma cihazı araştırdım ama Vestel su arıtma cihazını gerek fiyatı gerekse kalitesiyle piyasanın en iyi modellerinden biri diyebilirim. Hem evimde hem ofisimde kullanıyorum. Oldukça ekonomik. A*** E***

Arçelik SFC Su Arıtma Cihazı

En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiye

ARTILAREKSİLER
Kaliteli malzeme
Kompakt tasarım
Ücretsiz kurulum

Arçelik SFC Su Arıtma Cihazı, Michigan merkezli Amerikan ürün testi, inceleme ve belgelendirme kuruluşu NFA tarafından onaylanmış olup insan sağlığına zarar vermeyen uluslararası bir belgeye sahip. Tıpkı diğer su arıtma cihazı tavsiye listemizde yer alan modellerde olduğu gibi dünyadaki plastik kullanımını azaltmaya yönelik alternatif bir çözüm olarak tasarlanan SFC su arıtma cihazı  cm derinlik x 42 cm genişlik x 34 cm yüksekliği ile tezgah altı kullanıma uygundur.  Son derece minimal ve şık tasarımı ile dikkatleri çekmeyi başarır.

Ev ortamında sağlıklı suya kolaylıkla ulaşma imkanı sunan Arçelik SFC tezgah altı su arıtma cihazı, 4 Aşamalı filtreleme sistemine ek olarak günlük L arıtma kapasitesine ve 12 L harici tank kapasitesine sahiptir. İçerisinde bir adet elektrikli pompayla gelen model, ürettiği basınç yardımıyla ve ters osmoz filtrenin desteğiyle suyun en iyi şekilde arıtılmasına olanak sağlar. Böylelikle her daim temiz ve sağlıklı içme suyuna hem hesaplı fiyata hem de kolayca ulaşabilirsiniz. 

Teknik Özellikler
Filtre4
Filtrasyon Aşaması4
Filtrasyon TipiTers Osmoz
Ürün ÇeşidiTezgah Altı
Verimlilik3L'de 2L Temiz Su

Arçelik Su Arıtma Cihazı Kullanıcı Yorumları

👤 Ürünü alıp kullanalı 10 ay oldu. Çok memnun kaldım. Kesinlikle verilen parayı hak ediyor. Arçelik markasının servis kalitesi kesinlikle mükemmel. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. H***K***

👤 Arçelik olması başlı başına bana güven verdi. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve her daim tertemiz berrak bir içme suyu veriyor. Her eve lazım dedikleri ürünlerden biri bence. E***A***

Hyundai Hnd Su Arıtma Cihazı

En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiye

ARTILAREKSİLER
Uzun ömürlü
Gelişmiş TDS 
Şık ve zarif görünümü

Hyundai HND Su Arıtma Cihazı; mm genişliği, mm derinliği ve mm yüksekliğiyle özellikle küçük mutfaklı ev ve ofisler için özel olarak tasarlanmış en çok satan su arıtma cihazı modelleri arasında yer alıyor. Hem karbon hem de membran filtreye sahip bu model, musluğunuzdan günün her saati sağlıklı ve temiz suya ulaşmanıza imkan sağlıyor.

Az yer kaplayan, şık tasarımıyla ön plana çıkan Hyundai HND su arıtma cihazının özelliklerinin en dikkat çeken yanı; "Sediment ön filtre, GAC karbon filtre, Blok karbon filtre, orijinal HYUNDAI 80 GPD membran filtre ve HND cocnat post carbon filtre" sistemlerine ve günde litre su üretme kapasitesine sahip olmasıdır. 5 aşamalı üretilen bu model tezgah altı kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır.

Teknik Özellikler
TipiTezgah Altı
Boyutxxmm
Filtre Sayısı5
Su Kapasitesi8 L
Verimlilik3L'de 2L Temiz Su

Hyundai HND Su Arıtma Cihazı Kullanıcı Yorumları

👤 Ürün gayet güzel servis sorunsuz bir şekilde montaj yaptı tereddütsüz alınabilirsiniz. C***T**

👤 Kesinlikle tavsiye ederim. Bizi damacanadan kurtardı. Ayrıca suyun tadı çok güzel. İçimi son derece yumuşak. Firma da oldukça ilgili alakalı 1 günde kurulum yaptılar. M***A***

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

En İyi Su Arıtma Cihazı Tavsiye

ARTILAREKSİLER
NFS ANSI 58 Sertifikalı
11 Aşamalı Filtreleme

Evsel ve endüstriyel su arıtma sistemleri üreticisi Spring Water'ın 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı, ANSI 58 ile uyumlu olup NSF sertifikasıyla güvenilir içme suyunu evinize getiriyor. NFS ANSI 58 sertifikası, su arıtma cihazında kullanılan filtreleme sistemlerinin güvenilir olduğunu belirten bir belgedir. Spring Water'ın 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı'nın öne çıkan en iyi yanı, suda yer alan bakteri, kirletici, ağır metalleri, partikülleri, pası ve tortuyu yok ederek içme suyunu insan vücuduna uygun pH düzeyine kavuşturmasıdır. 

Su kaçağı sensörü sayesinde filtre değişimi esnasında oluşabilecek sızıntıları önleyen Spring Water'ın 11 Aşama Su Arıtma Cihazı, basınç düşürücü özelliğiyle de şebeke suyunun 4 bar ve üzeri olduğu yerlerde otomatik basınç ayarı ile cihazın tüm parçalarını korur.

Spring Water'ın 11 Aşama Su Arıtma Cihazında kullanılan "5 Mikron Sediment Filtre, Granül Aktif Karbon Filtre, Blok Karbon Filtre, Ters Ozmoz Membran Filtre, Post Karbon Filtre, 5’li Mineral-Alkali-Detoks Özel Filtre" suyun pH seviyesini ile pH seviyesine çıkarır.

Teknik Özellikler
TipiTezgah Altı
Musluk3 Fonksiyonlu
Filtre Sayısı11 Aşamalı
Su Kapasitesi12 L
Verimlilik3L'de L Temiz Su

Spring Water Su Arıtma Cihazı Kullanıcı Yorumları

👤 Ürünü almadan önce araştırmasını yaptım. 3 aydır kullanıyorum tadı gayet güzel ve yumuşak içim sağlıyor. Servis gayet ilgili ve hızlıydı. G***C**

👤 Ürünü epey araştırarak ve piyasa muadilleri ile  karşılaştırarak almaya karar verdik, yorum yapmak İçin bir süre kullanmayı bekledim, suyun tadı ve kalitesi gerçekten muazzam. E***G***

'ün en iyi su arıtma cihazı hangisi?

En iyi su arıtma cihazı tavsiyelerine gelecek olursak; Rainwater, Thomas, Bianchi, Suzuki, DreamWater, Hidrotek, Brita, Amway, AO Smith, İhlas, Spring Water, LG tezgah altı ve sebil tipi RO, UF ve UV filtreleme teknolojisine sahip NFS sertifikalı, uzun garanti süreli, pH seviyesi yüksek kaliteli önerilen arıtma cihazı markaları olarak biliniyor

Su arıtma cihazı ne kadar atık su atar?

Su arıtma cihazları kullanılan suyun kalitesine bağlı olarak atık su oranında değişiklik göstermektedir. Kaliteli su arıtma cihazları şebeke suyunda ortalama %70 performans gösterirken kuyu suyunda bu oran %50 civarındadır. Her 1 litre filtrelenmiş su için ortalama bir arıtma cihazı yaklaşık 3 litre su harcar. Bu, suyun %25'inin temizlendiğini ve geri kalan %75'inin atık su olarak depolandığı anlamına gelir.

Su arıtma cihazı alırken nelere dikkat edilmeli?

Evimizde veya iş yerimizde taze, lezzetli ve kaliteli su içmenin en akılcı yöntemlerinden birisi su arıtma cihazı almaktır. Peki su arıtma cihazı alırken nelere dikkat edilmelidir? İşte su arıtma cihazı alırken dikkat edilmesi gerekenler

  • Arıtma Cihazı Kalitesi: Arıtma cihazının kalitesi, arıtma cihazı alırken dikkat edilmesi gereken unsurların başında geliyor. Su arıtma cihazlarının tasarımı ve montajı sağlam yapılmış olmalıdır.
  • Cihazın Periyodik Bakımı, Filtre Değişimi: Su arıtma cihazlarında belirli süreler içerisinde değiştirilmesi gereken farklı sayıda filtreler bulunmaktadır ve bu süre genel olarak 6 ay olarak belirlenmiştir.
  • Pompalı-Pompasız: Su arıtma cihazı alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli husus pompalı mı pompasız mı olmasıdır. Eğer sizin su basıncınız düşük ise pompalı cihaz tercih etmelisiniz.
  • Kaç Aşamalı: Su arıtma cihazlarında bulunan aşama(tüp) sayısına mutlaka dikkat edilmelidir. Evsel ihtiyacı karşılayacak olan su arıtma sistemi 5 aşamalı olmalıdır.
  • PH Değeri: Su arıtma cihazından elde edilen suyun pH değeri standart kabul edilen değerlere uygun olmalıdır. Bu değerlerin önceden sorulması gerekmektedir.

Su arıtma cihazı fiyatları ne kadar?

Kaliteli su arıtma cihazı almak istiyorsanız cihazların fiyatları TL ile TL arasında değişkenlik göstermektedir.

Su arıtma cihazı sağlığa zararlı mı?

Su arıtma cihazı kullanıcılarının daima merak ettiği bir konu ise bu ürünlerin sağlığa zararlı olup olmamasıdır. Bu konu ile ilgili birçok teknolojik cihazda olduğu gibi bu ürünlerin de kalitesine, üretim kriterlerine ve teknolojisine bakılmalıdır.

Su Arıtma Cihazı

ARÇELIK KISISEL VERILERIN KORUNMASI VE ISLENMESI MÜSTERI AYDINLATMA METNI


Kişisel verileriniz; sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca veri sorumlusu olarak Arçelik Pazarlama A.Ş. ve Arçelik A.Ş. (“Arçelik” veya “Şirket”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.

Kişisel verilerinizin işlenme amaçları konusunda detaylı bilgilere; seafoodplus.infoadresinden Arçelik Şirketler Grubu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’ndan ulaşabilirsiniz.

Kişisel Verileriniz Hangi Amaçla İşlenmektedir?
  • Ürün ve hizmetler ile satış sonrası destek hizmetlerinin sunulması,
  • Hizmetlerin sağlanması kapsamında müşteri kartı oluşturulması,
  • Üye olmayı tercih etmeniz halinde üyelik kayıt işlemlerinin yürütülmesi ve üyelik hesabınızın işletilmesi,
  • Müşteri ilişkileri süreçlerinin yürütülmesi,
  • İletişim kanallarının yönetimi,
  • Pazar araştırması ve anket süreçlerinin yürütülmesi,
  • Randevu, yerinde tanıtım ve satış süreçlerinin gerçekleştirilmesi,
  • Kampanya, çekiliş ve yarışmaların gerçekleştirilmesi,
  • Talep ve şikayetlerinizin değerlendirilmesi,
  • Etkinlik ve eğitimlerin düzenlenmesi ve katılımcıların belirlenmesi,
  • Yetkili servis süreçlerinin yürütülmesi,
  • Müşteri memnuniyetinin arttırılması, marka algısının ölçülmesi ve iyileştirilmesi,
  • Şirketimiz tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimlerimiz tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi,

Amaçları ile Kanun’un 5. maddesinde belirtilen hukuki sebepler kapsamında işlenecektir.

Açık Rızanızın Varlığı Halinde Kişisel Verileriniz Hangi Amaçla İşlenmektedir?

Toplanan kimlik, iletişim, müşteri işlem ve finans verileriniz ; açık rızanızı vermeniz halinde kampanya, çekiliş ve yarışmaların gerçekleştirilmesi, müşteri memnuniyetinin arttırılması, marka algısının ölçülmesi ve iyileştirilmesi,pazar araştırması ve anket süreçlerinin gerçekleştirilmesi, Şirket tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilmesi ve bu kapsamda sizin iletişim kurulmasını tercih ettiğiniz paylaştığınız iletişim kanalına reklam, promosyon, kampanya ve benzeri iletiler gönderilmesive bu amaçla hizmet aldığımız üçüncü kişilerle paylaşılması amaçlarıyla ilgili açık rızanız kapsamında işlenebilecektir.

Açık rızanızı vermeniz halinde, ad, soy ad, telefon numarası, e-mail adresiniz pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi, müşteri memnuniyeti süreçlerinin yürütülmesi amacı ile yurt dışında mukim olan Salesforce Inc., Poltio Inc., Meta Platforms Inc., Alphabet Inc., SAP AG., Usabilla B.V., Okta Inc., Hotjar Ltd. ve Acquia Inc.’ye açık rızanıza dayalı olarak aktarılacaktır.

Kişisel Verileriniz Kimlere Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?
Toplanan kişisel verileriniz; yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda bayilerimize, tedarikçilerimize, kanunen yetkili kamu kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8. maddesinde belirtilen kişisel veri işleme şartları çerçevesinde aktarılabilecektir.

Açık rızanızı vermeniz halinde, ad, soy ad, telefon numarası, e-mail adresiniz, pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi, müşteri memnuniyeti süreçlerinin yürütülmesi amacı ile yurt dışında mukim Salesforce Inc., Poltio Inc., Meta Platforms Inc., Alphabet Inc., SAP AG., Usabilla B.V., Okta Inc., Hotjar Ltd. ve Acquia Inc.’ye açık rızanıza dayalı olarak aktarılacaktır.

Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi Nedir?

Kişisel verileriniz Şirketimiz ile temas edeceğiniz; elektronik ortamda internet sitesi, çağrı merkezi, mobil uygulama, sosyal medya, telefon, Şirket içi sistemlerden ve fiziki ortamda bayi ve yetkili servis kanalıyla aşağıdaki hukuki sebepler ile toplanmakta ve işlenmektedir;

Ürün ve hizmetler ile satış sonrası destek hizmetlerinin sunulması ve hizmetlerin sağlanması, müşteri kartı oluşturulması ile randevu, yerinde tanıtım ve satış süreçlerinin gerçekleştirilmesi amaçları ile sözleşmenin ifası hukuki sebebine dayalı olarak, 

Talep ve şikayetlerinizin değerlendirilmesi amacıyla bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması hukuki sebebine dayalı olarak,

Üye olmayı tercih etmeniz halinde üyelik kayıt işlemlerinin yürütülmesi ve üyelik hesabınızın işletilmesi, müşteri memnuniyetinin arttırılması, müşteri ilişkileri süreçlerinin yürütülmesi ile Şirketimiz tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimlerimiz tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi,iletişim kanallarının yönetimi  amaçları ile ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebebine dayalı olarak,

Açık rıza vermeniz halinde ise kampanya, çekiliş ve yarışmaların gerçekleştirilmesi,  etkinlik ve eğitimlerin düzenlenmesi ve katılımcıların belirlenmesi, marka algısının ölçülmesi ve iyileştirilmesi,pazar araştırması ve anket süreçlerinin gerçekleştirilmesi, referans ile hediyeler sağlanması, Şirket tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin beğenilerinize, kullanım alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilmesi ve bu kapsamda sizin iletişim kurulmasını tercih ettiğiniz paylaştığınız iletişim kanalına reklam, promosyon, kampanya ve benzeri iletiler gönderilmesi amaçları ile ilgili açık rıza hukuki sebebine dayalı olarak  işlenebilmektedir.

İlgili Kişi Olarak Haklarınız Nelerdir?

İlgili kişi olarak Kanun’un maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:

1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
6. Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
7. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
8. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Yukarıda sıralanan haklarınıza yönelik başvurularınızı,  seafoodplus.infoden ulaşabileceğiniz Arçelik Veri Sahibi Başvuru Formu’nu doldurarak Şirketimize iletebilirsiniz.  Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir