she hulk dizi / Marvel: She-Hulk'tan önce izlenmesi gereken 7 dizi ve film | O Output

She Hulk Dizi

she hulk dizi

\n

She-Hulk: Attorney at Law dizisinin, 17 Ağustos itibarıyla yayın hayatına başlamasının ardından dizi sosyal medyada gündeme geldi. Sosyal medyada konuşulmaya başlanan She-Hulk, konusu, yayımlandığı platform ve oyuncuları merak edildi. Peki, ''She-Hulk: Attorney at Law'' dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler, dizi nerede yayımlanıyor?

\n

She-Hulk: Attorney at Law konusu

\n

Jennifer Walters, sıradan hayatı olan bir avukattır. Ancak bir gün kaza geçirir ve kuzeni Bruce Banner'da kan alınır. Bruce Banner'ın kan nakliyle süper güçleri, kuzenine geçer. Walters da kendi zekası ve özgüvenini kullanarak bu gücü üst seviyelere taşır.

\n

She-Hulk: Attorney at Law oyuncuları

\n

Dizinin oyuncu kadrosunda Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Benedict Wong, Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass ve Renée Elise Goldsberry gibi isimler yer alıyor.

\n

She-Hulk: Attorney at Law dizisi nerede yayımlanıyor?

\n

Marvel Studios tarafından üretilen sekizinci Disney Plus serisi,  17 Ağustos tarihi itibariyle Disney+'ta yayımlanıyor.

\n\n

Önce Vizyona Girseydi: She-Hulk Dizisi Şimdiden Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

İnternette hemen her konuda insanların yorumlarını okumak, görüşlerini almak mümkündür, hatta insanlar bu türden bir bilgiye erişimi özellikle talep ederler. Bunu bilen yapımcılar da, özellikle büyük yatırım yaptıkları film ve diziler çıkmadan önce onları belli bir kitlenin izlemesini ve yorum yapmasını sağlarlar. Disney Plus'ta yayınlanacak olan She-Hulk: Attorney at Law dizisi için de durum farklı olmadı.

Öte yandan yeşil avukat hanımımız Jennifer Walters'ın (She-Hulk), suçla hem mahkemede hem sokakta savaşacağı bu dizi daha yayınlanmadan görüş ayrılığı yaratmış durumda. Bazı platformlarda yerden yere vurulan dizi bazı platformlarda yere göğe sığdırılamıyor. Üstelik yorum yapanların büyük kısmı daha diziyi de izlememiş durumda.

Marvel, Star Wars evrenlerinin tüm yapımlarını izlemek ve Disney Plus'a hemen abone olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Önce bir çıksaydı?

she hulk

She-Hulk: Attorney at Law dizisi yarın vizyona girecek ancak şu anda IMDB'de bombardımana tutulmuş durumda. İlk olarak bazı kullanıcılar diziyi verilebilecek en düşük not olan 1 ile puanlamaya başladı. Sonrasında ise diziyi savunan kişiler gelip yapıma 10 verdi. Şu anda genel olarak sitedeki yorumlarda dizi hakkında bilgi vermek yerine birbirlerine laf atan iki grubun varlığı göze çarpıyor. 

Rotten Tomatoes sitesinde ise diziyi önceden izleme şansı bulmuş eleştirmenlerin yorumları karşımıza çıkıyor. Bu yorumlara baktığımızda da dizinin bir şaheser olmasa da komedi ve oyunculuk anlamında öne çıktığını görüyoruz. 

İşte IMDB'de gelen yorumlar:

İğrenç

İĞRENÇ!!!

yorum

"Show çok kötü

Showun kendisinden daha iyi bir şaka yaptım evet hazır mısın She-Hulk ne anlama gelir ***** ÇÖP anlamına gelir.

İyi gözlere yazık eğer iyi gözünüz olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız veya (diziye) bir şans vermediyseniz, yürüyen yeşil bir çöp görürseniz gözünüzün iyi olduğunu bilin ve öyle kalın." 

korkunç

"Korkunç

En kötü süper kahraman showlarından biri, Supergirl ve Titans'tan bile kötü, bunun bir anlamı var. Açık fikirlilikle gittim ama mizahı korkunç, başrol çok sevilesi ama etrafında dönen hikaye ilginç değil."

kadınlaştırma

"Her şeyi kadınlaştırmayı bırakın

Gerçekten yeni kadın süper kahramanlar yaratın ama tarihi erkek figürleri sırf eşitlik adına kadın kopyalarıyla değiştirmeyi bırakın, bu iş gülünç hale geldi. "

çöp

"Kesinlikle korkunç çöp yangını

Marvel'ın böyle kesinlikle korkunç bir çöp yangını yaratabileceğine inanmamıştım (Morbius'tan sonra bile). Karakter tasarımları ve CGI çok kötü. Ve pek çok öne çıkan kişilik kadın "woke" başrol için saçmalamış. Dizideki erkekler çoğu zaman zayıf, anasının kuzusu olarak gösterilmiş ki kadınlar onlardan zeki gözüksün. Kişisel olarak herhangi bir DC showunun (kişisel favorilerim The Batman ve Peacemaker) bu canavarlıktan kat daha iyi olduğunu düşünüyorum. "

Rotten Tomatoes yorumları ise daha olumlu oldu

"Tatiana Maslany'yle biraz kahraman, biraz Carrie Bradshaw ve tamamen kalpten bir başrolleri var."

"She-Hulk TV formatından ve Tatiana Maslany'nin dikkat çekici yeteneğinden faydalanıyor. Bunu yaparak da bugüne kadarki en komik MCU markası oluyor."

Diziyle ilgili olarak şu ana kadar gördüklerimizden ve She-Hulk çizgi romanlarından yola çıkarsak, bu dizi bir anlamda Marvel Sinematik Evreni'nin talk-showu olacak. Mahkemelerde göreceğimiz farklı karakterler, She-Hulk'ın rakipleri derken kalabalık bir kadro karşımıza çıkacak. Öte yandan daha Deadpool yazılmadan önce dördüncü duvarı kıran ve çizgi roman dünyasındaki absürtlüklere dikkat çeken She-Hulk, muhtemelen dizide bu özelliğini de koruyacak. 

18 Ağustos'ta yayınlanacak She-Hulk: Attorney at Law ve daha fazlası için Disney Plus'a hemen şimdi abone olabilirsiniz!

Emoji İle Tepki Ver

29

She Hulk ne zaman &#;ıkacak? She Hulk: Attorney at Law yayın tarihi, konusu ve oyuncuları

Haberin Devamı

She-Hulk: Attorney at Law dizisinin başrolünde Tatiana Maslany yer alıyor. Dizinin ilk sezonu merakla bekleniyor. Marvel evreninin bir parçası olan dizinin ilk sezonu 9 bölümden oluşuyor. İşte She-Hulk: Attorney at Law ile ilgili detaylar

SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW NE ZAMAN ÇIKACAK?

Merakla beklenen She-Hulk: Attorney at Law, 17 Ağustos tarihinde Disney+'ta ekranlara gelecek.

SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW KONUSU

Jennifer Walters, sıradan hayatı olan bir avukattır. Ancak bir gün kaza geçirir ve kuzeni Bruce Banner'da kan alınır. Bruce Banner'ın kan nakliyle süper güçleri, kuzenine geçer. Walters da kendi zekası ve özgüvenini kullanarak bu gücü üst seviyelere taşır.

SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Benedict Wong, Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass ve Renée Elise Goldsberry gibi isimler yer alıyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası