uni coin yorum / Uniswap Fiyatı ve Grafiği — UNI USD — TradingView

Uni Coin Yorum

uni coin yorum

Dün piyasaya giren Uniswap (UNI coin) büyümeye devam ederken uzman yorumları ne yönde? UNI coin şimdiden en çok ticaret hacmine sahip kripto para birimlerinden biri haline geldi. Bazı uzmanlar bu büyüme trendinin devam edeceğini ve UNI&#;nin zamanla en büyük kripto paralardan biri olacağını öne sürmekteler.

Kripto para yatırımcıları Uniswap içerisine toplamda milyar dolar değerinde para &#;kitlediler&#;. Bu Uniswap&#;i milyar dolarlık DeFi sektörünün en büyük platformu haline getiriyor. Bu sırada Uniswap (UNI coin) milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı.

Bu, Bitcoin gibi milyarlarca dolarlık coinler ile kıyaslandığı zaman küçük bir sayı gibi görünebilir. Fakat bu noktada Uniswap&#;in milyar dolarlık ticaret hacmi elde ettiğini hatırlatmak gerek. Uniswap bu sayede Bitcoin Cash, XRP gibi kripto para birimlerini geride bırakıp ticaret hacmi bakımından en büyük dördüncü coin haline geldi.

UNI Coin İçin Yaşanan Gelişmeler

Uniswap tabanlı UNI Coin dün Binance, Huobi, Coinbase Pro gibi dev borsalarda listelendi ve bu sırada kullanıcılarına binlerce dolar kazandırdı. Gün içerisinde dolara kadar düşen UNI coin fiyatı an itibarıyla dolar seviyesinde. UNI fiyatının son birkaç saat içerisinde yeniden yükselişe geçmesini sağlayan birkaç gelişme oldu. Bunları şu şekilde sıralamak mümkün olabilir:

  • Coinbase bundan 7 saat önce yayınladığı duyuruda kullanıcıların Coinbase ana sayfasından, buna ek olarak iOS ve Android uygulamalarından UNI işlemi yapabileceklerini açıkladı.
  • Uniswap kullanıcıları o kadar fazla işlem yaptılar ki Ethereum madencileri bu sayede 1 saat içerisinde 1 milyon dolar işlem geliri elde ettiler.
  • İşlem sayısındaki bu artış ticaret hacmine de yansıdı. Uniswap piyasaya yeni sürülmüş olmasına rağmen milyar dolarlık hacmiyle en büyük hacme sahip funduszeue.info oldu.
  • Uniswap borsasının ticaret hacmi dünden bugüne %50&#;den fazela büyüdü ve milyon dolara ulaştı. Bu Coinbase Pro, Bithumb, Kraken gibi borsaların hacminden daha fazla.

UNI Coin için Gelecek Yorumları

Uniswap dün on binlerce kişiye dolar; birkaç şanslı kişiye ise yüz binlerce dolarpara kazandırdı. Uniswap böylece sektörün gündemine oturdu. Kripto para uzmanları şimdiden bu projenin geleceğini yorumlamaya, UNI&#;nin başarılı olup olmayacağını tartışmaya başladılar.

Uniswap gibi merkeziyetsiz uygulamaları (DeFi) kullanmanın riskli olabileceğini söyleyen pek çok isim var. Fakat bunlara karşılık olarak bu projeleri destekleyen isimler de yok değil. DeFi dünyasının tanınmış isimlerinden Cole Kennelly, UNI coin için yaptığı yorumda bu tokenın büyümeye devam edeceğini ve zamanla piyasanın en büyük 3 kripto parasından biri haline geleceğini söyledi. Bu arada BitMEX CEO&#;su Arthur Hayes de Uniswap cephesinde yaşanan gelişmelere dikkat çekip UNI&#;ye geçebileceğinin mesajını verdi.

UNI&#;nin İzlediği Model Yasal mı?

Dün adeta &#;havadan&#; tane UNI coin alan yatırımcılar bu sayede binlerce dolar para kazandılar kazanmasına. Fakat bu airdropun, başka bir deyişle, bu dağıtım modelinin yasallığını sorgulayan isimler de oldu. Proof of Talent kurucusu Rob Paone, esprili bir tweet paylaştı ve bedava UNI alanların bundan çok memnun olduğunu, UNI alamayanların ise Uniswap&#;i menkul kıymet dolandırıcılığı yapmakla suçladığını söyledi.

Bu kripto para camiasında büyük bir tartışmaya yol açtı. Ancak insanlar şimdilik Uniswap&#;in herhangi bir suç işlemediği görüşündeler. The Block ekibinden Larry Cermak; Twitter hesabından şöyle bir gönderi paylaştı:

&#;Eğer XRP gibi kripto paralardan bahsediyorsak evet; bunların menkul kıymet olup olmadıkları önemlidir. Çünkü bu kripto paraların herhangi bir kullanım alanı yoktur, yatırımcılara şirket gelirinden pay dağıtılmayacaktır ve şirket bu kripto parayı kendi masraflarını gidermek için kullanmaktadır&#; Peki, UNI menkul kıymet olsa ne olacak? İnsanlar Uniswap&#;te işlem yapmaya devam edecekler ki Uniswap&#;in bağlı olduğu bir regülatör yok&#; ABD Menkul Kıymet ve Borsa Komisyonu&#;nun (SEC) yapabileceği tek şey UNI&#;nin Amerikan borsalarından çıkarılmasını sağlamak ve belki bazı kuruluşlara para cezası kesmek olur. Başka da bir şey yapamaz.&#;

Tags:DeFiRatesUniswap

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Uniswap UNI Coin Grafik ve Teknik Analiz

İçerikleri büyütmek için başlıklara veya üstlerine dokunun.

Uniswap UNI Coin Grafik ve Teknik Analiz sayfası al sat sinyalleri, tüm zamanlar fiyat grafiği, hareketli ortalama göstergesi ve teknik analiz verilerini içfunduszeue.infor TradingView ve Cryptocompare tarafından sağlanmaktadır. Gecikme ve yanlış veriler olabilir, kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Sadece teknik analiz verileri ile yatırım yapmak ciddi zarar etmenize de sebebiyet verir.
Veriler sayfa yenilendikçe otomatik olarak güncellenmektedir.

Uniswap UNI Coin UNIUSDT Teknik AL SAT Sinyalleri

İlgili gösterge Tradingview da bulunan çeşitli teknik analizlerin bir karmasından oluşan veri işleme yöntemi ile oluşturulmaktadır. Göstergede verilen al sat tut tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir ve temel analizden uzak salt sayısal veriler ışığında belli hesaplama yöntemlerine göre otomatik oluşturulmaktadır.

Uniswap UNI Coin UNIUSDT Güniçi Hareketli Ortalama Kadran Göstergesi

İş bu gösterge ilgili coin için gün içi en düşük ve gün içi en yüksek fiyatlardan oluşmaktadır. Göstergenin ucu kırmızı bölgede ise coin alt bollinger yakınlarında düşük seviyeden işlem görmekte, turuncu alanda ise orta bollinger yakınlarında işlem görmekte, yeşil bölgede ise üst bollinger yakınlarına yüksek bir fiyatta alıcı bulduğunu göstermektedir.

Uniswap UNI Coin UNIUSDT Tüm Zamanlar Fiyat Grafiği

Coininizin piyasaya sürüldüğü günden bu güne kat ettiği yolu görmeniz maksadı ile oluşturulmuş bir funduszeue.info tarafta bulunan zaman periyotlarını kullanarak istediğiniz döneme ait veriye kolayca ulaşabilirsiniz.

Uniswap UNI Coin Grafik ve Teknik Analiz sayfasını ziyaret ettiniz. Daha fazla içerik için lütfen sayfanın üst kısmındaki menüyü kullanınız.

irobot

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası