ibrahim gökcek sifali bitkiler / ürün etiketleri

Ibrahim Gökcek Sifali Bitkiler

ibrahim gökcek sifali bitkiler

Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp Cilt:1

"Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp" alanında yıllık geri sayımımıza "dur" diyerek bu eseri yazdım. Bu kitabı yazmak için 27 yıl çalıştım. Bu kitapta diğer kitaplarda olmayan çok yenilik göreceksiniz. Özellikle çeşitli hastalıklara karşı 'e yakın reçete bulacaksınız. Bu alandaki Türk Rönesansını başlattığım için çok mutluyum. Bu kitap 3 cilt, sayfa olup, şifalı bitkiler çok yönlü olarak ele alınmıştır. Hastalıklar, tedaviler ve genel bilgilerden oluşmaktadır. Bitkinin Türkçe, Almanca ve Latince isimleri ve halk arasındaki isimleri, bitkinin drogları (şifalı kısmı), tarihçesi, botanik, yetiştirilmesi, hasat zamanı, birleşimindeki maddeler, birleşimindeki bazı önemli maddelerin açık formülü, tesir şekli, klinik araştırmalar ve sonuçları, klinik araştırmalarına göre kullanılış şekli, komisyon E'ye göre kullanılış şekli, aroma terapideki yeri, homöpatideki yeri, çayı, çay harmanları, tentürü, posyon'u, eterik yağları, ekstresi, kremi vs. yan etkisi var mı? Bütün bunlar irdelenmektedir. -M. İbrahim Gökçek-

Biz Kimiz?

Ünlü herbalist İbrahim Gökçek'in, 40 yılı aşkın tecrübesi ve önderliği ile profesyonel arge ekibimizin birlikte sorumluluk olarak üstlendiği ve bu sorumluluk doğrultusunda; Doğanın biz insanlara sunmuş olduğu birbirinden eşsiz faydaları, insanlara en iyi şekilde sunmak için son teknoloji fabrikalarımızda ürettiğimiz ürünlerimiz ile binlerce insana şifa kaynağı olduk ve bu yolda son sürat ilerlemekteyiz. Kurucumuz İbrahim Gökçek'in belirttiği gibi 'Sadece Türkiye'de değil tüm dünyada bir numara olmak en büyük hedefimiz' ilkesiyle yürüdüğümüz bu yolda, dünya çapında büyük bir başarı elde ettik ve birçok konuda bir numara olmayı başardık. Değerli kullanıcılarımıza karşı sorumluluklarımızı her zaman en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Ürünlerimizin, işe yararlılığı ve kullanıcılarımızın memnuniyet derecesinin her zaman en üst seviyede olmasının en büyük nedeni, diğer firmalardan bizi ayıran yegane üretim şeklimizin, bitkilerin ekstaklarından oluşmasıdır. Peki bu ne anlama geliyor?
Doğanın insanlara sunmuş olduğu binlerce faydadan en önemlisi tabi ki insan sağlığı.
Bitkilerin insan sağlığına etkileri ne kadar çok olursa olsun, eğer doğru şekilde üretim yapılmaz ise etkisi yeterli olmayacaktır. Bu yüzden diğer firmalar gibi bitkilerin tozuyla değil, özel bir ekstrasyon yöntemi ile bitkinin en yüksek etkiye sahip etken maddesini öz haline getirerek en yüksek derecede etkiye ulaşıyoruz. Buna bir örnek verecek olursak, bitkiden özel bir yöntemle elde ettiğimiz etken maddeyle yani ekstraktıyla, bir kapsüle sığdırdığımız etki, o bitkiden 10 kilo yemeye kadar eşit olabilir. Bitkinin ekstraktını üretmek çok yüksek maliyet ve son teknoloji makineler gerektirdiği için diğer firmalardan bizi ayıran ve bu başarıyı elde etmemizi sağlayan en büyük etken oldu.
Bitkilerin klinik araştırmaları ve kurucumuz Herbalist İbrahim Gökçek'in tecrübesi ile harmanlanan, son teknoloji fabrikalarımızda profesyonel arge ekibimizin üretmiş olduğu ürünlerimize, en büyük destekçimiz tabi ki kullanıcılarımız oldu. Bize olan güvenleri ve memnuniyetleri bize yeni bir adım atmamız için bir teşvik oldu. Artık Gökçek Şifa Market olarak sadece şifa dağıtmakla yetinmiyoruz, kullanıcılarımıza bir kazanç fırsatı sunuyoruz. Gökçek Şifa Market'ten aldığımız özgüven ile bizim için yeni bir yol olan Ankavita, kullanıcılarımıza hem sağlık hem de yeni bir kazanç yolu kazandırıyor.

Ankavita ile çıktığımız bu yolda kullanıcılarımıza sermaye ihtiyacı olmadan para kazanma fırsatı sunuyoruz. Bunun yanında davetiye sistemi ile kazançlarını kat kat arttıran kullanıcılarımıza her an destek halinde bulunarak onlara bu yolda güven sağlıyoruz. Bizler sadece doğanın gücünden faydalanmak isteyenlerin değil, bu faydayı yaymak isteyenlerinde yanında bulunarak, insanlarımıza yaşam kalitesi katmayı hedefliyoruz. Sağlıklı bir beden kaliteli yaşamaya olanak kılar, daha kaliteli yaşam ise ülkemize ve milletimize daha yararlı fikirlerin ortaya çıkmasına olanak kılacaktır.

Bize olan güveniniz ve desteğinizden dolayı siz değerli müşterilerimize ve tedarikçi dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür eder, güçlerini bizimle birleştirerek artırmak isteyen tüm kullanıcılarımız ile çalışmayı sabırsızlıkla beklediğimizi hatırlatmak isteriz.
Saygılarımızla

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır