açık mavinin üstüne hangi renk gider / Mavi Renk Nasıl Kombinlenir? - Haberler

Açık Mavinin Üstüne Hangi Renk Gider

açık mavinin üstüne hangi renk gider

Mavi Renk Nasıl Kombinlenir?

Mavi, iç ferahlatan ve insana huzur veren yumuşacık rengiyle herkesin sevdiği renkler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Tesettür giyimdeki yeri ise ayrıca önemli çünkü mavinin binbir tonu eşarplarda, kıyafetlerde, aksesuarlarda kullanılıyor.

mavi tunik beyaz pantolon kombini

Özellikle eşarplarda mavi renk çok seviliyor. Mavinin birçok tonu olması rengin işlevselliğini ortaya çıkarıyor. Kışın mavinin koyu tonları sıklıkla tercih edilirken yazın ise açık mavi renkler görüntüsüyle insanı canlandırıyor.

mavi triko etek kombini

Mavi renk hangi renklerle kombinlenir sorusuna gelirsek eğer verecek bir sürü renk cevabımız var. Sadece mavinin kendi tonları bile güzel kombinler çıkmasını sağlıyor.

mavi kot ceket pliseli pantolon kombini

Örneğin koyu mavi bir pantolonun üzerine açık mavi bir tunik, orta tonlarda bir eşarp maviyi çok yönlü kullanmanıza ve elit bir görüntü oluşturmanıza zemin hazırlıyor. Maviyi tek başına kullanabileceğiniz gibi farklı renklerle de meç edebilirsiniz.

mavi trençkot kombini

Klasik renkleri mavi ile kullanmak…

Siyah, beyaz klasik renklerle maviyi bir arada gözü kapalı kullanabilirsiniz. Örneğin mavi bir kombin üzerine siyah ya da beyaz eşarp seçebilirsiniz.

koyu mavi ikili takım

Siyah koyu ve keskin bir renk olmasına karşın mavi ile birlikte kullanıldığında dengeli bir şıklık kazandırıyor. Beyaz ise mavinin her tonuyla yan yana geldiğinde enerjiyi yükseltiyor.

mavi tesettür tulum kombini

Maviyi canlı renklerle deneyin…

Mavi renk hangi renklerle kombinlenir arayışınızda canlı renkleri kullanmaktan korkmayın. Yazın cıvıltısını yansıtan enerjik bir turuncuyu mavi ille kullanabilirsiniz.

mavi pliseli etek kombini

Tesettür kombinleri ikili ya da tek parça kıyafetlerde bile eşarp sebebi ile birden fazla parçayı içeriyor. Bu nedenle dümdüz bir mavi elbiseyle dahi hardal sarısı, turuncu, pembe, lavanta gibi canlı renkleri eşarbınızda tercih edebilirsiniz.

mavi kelebek desenli elbise

Pembe ve mavinin uyumunu kaçırmayın…

Maviye en çok yakışan renklerden biri hiç şüphesiz pembe! Mavi hangi renklerle kombinlenir dendiğinde maviye yakıştırılan ilk renklerden biri pembedir.

mavi mevlana tunik kombini

Dekorasyonda dahi çok sevilen bu ikili, kombinlerde zarif bir şıklık kazandırıyor. Modacılar da mavi ve pembe tonlarının uyumunu eşarplarda kullanıyor.

bebe mavi tunik kombini

Taba, kahverengi, füme, kırmızı…

Maviye hiçbir rengi yakıştıramıyorsanız eğer kendinizi boşuna yoruyorsunuz demektir. Mavi joker renklerden biri sayılıyor.

Taba renginden antrasit renklere kadar birçok renkle maviyi kombin yapabilirsiniz. Örneğin kırmızı gibi güçlü bir renkle maviyi yan yana getirebilirsiniz. Kırmızı yüksek bel bir etek üstüne mavi bir bluz tercih ederek iki canlı rengi bir arada kullanabilirsiniz.

Instagram Sayfamızda Her Hafta Çekiliş
49 TL'den Başlayan Fiyatlar ve Süpriz Hediyeler Sizleri Bekliyor
Ürünleri Keşfet

Mavi Renk Nasıl Kombinlenir?

Havalar ısınmışken soft renklerin başında gelen mavi renk kombinleri nasıl yapılır anlatalım istedik. Öncelikle mavi rengin tonlarını yazın sıcak havasında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Siyah ve koyu kıyafetlerden yazın uzaklaşmanız tesettürlü hanım arkadaşlar için daha rahatlık olacaktır. Bilindiği gibi koyu renkler ısıyı daha çok içerisinde toplar.

Şimdi zaman kaybetmeden mavi renk nasıl kombinlenir bakalım.

Tesettürlü Buz Mavisi Kombinler

Buz mavisini bu yaz kıyafetlerinizde ana renk olarak seçebilirsiniz. Resimdeki gibi buz mavisi tonlarını tüm kıyafetlerinizde toplayabilirsiniz. Bir tek desenli gömlek ile tamamlanan kombinler yapabilirsiniz. Bu tür kıyafetlerinizin aksesuar renkleri gümüş ayakkabı tonlarınızda lame tonlarında olmalıdır. Yine yaza özel aksesuarlar ile mavi renk kombinlerinizi hazırlayabilirsiniz. Yukarıdaki kombinleri Armine markasında bulabilirsiniz.

Yine Armine markasından son zamanların modası önü düğmeli etekleri kuşak ekleyerek daha tarz hala getiren tasarımları etek şeklinde mavi renklerle birleştirebilirsiniz. Etek ve eşarp uyumu yaparak yine mavi renkleri kombinleyebilirsiniz. Şunu söylemeliyiz ki maviye en çok uyumlu renk kesinlikle beyazdır.

Zıt Tonlar Tercih Edin

Mavi kombin önerilerimize birkaç örnekte Alvina markasından yapalım dedik. Yaza özel hem uygun fiyatta hem de kaliteli kombinlerden oluşan alvina tasarımlarından mavinin en şık tasarımlarını seçtik. İlk resimde genelde bu sezon görülen püsküllerin yazlık kumaşlarda hırkalarda buluşmasını görüyoruz. Mavi tonları timsah derisi şeklinde dizayn eden Alvina koyu mavi renk eşarp kullanarak yazlık hırka ile kombin oluşturuyor. İçine her zamanki gibi beyaz gömlek kullanarak mavi rengi daha çok ortaya çıkarıyor.

Maviyle Uyumlu Renkler Nelerdir?

Eğer mavinin yanına hangi rengi yakıştırırım diyorsanız; "yeşil, beyaz, siyah, mor, krem, turkuaz, ten rengi ve toz pembe" renklerini seçmeniz doğru bir seçim olacaktır.

Sizde nasıl mavi rengi kombinleri yapabilirim diye düşünenlerdenseniz mavi tonlarını soft renklerden seçip beyaz ile ya da daha belirgin tasarımlar isterseniz çok zıt renkler ile kullanabilirsiniz. Mavi tonlarını tatlı pudra renkleriyle de birleştirebilirsiniz. Mavili günler!

Kaynak:

funduszeue.info - Kadın

KadınModaHaberler

Bebek mavisi hangi renklerle kombinlenir?

1 - Mavi ve Kot

İlk olarak bebek mavisini yine başka bir mavi tonu ya da kot ile kombinleyerek oldukça zarif ve sakin bir hava yaratabilirsiniz. Altın takılardan ziyade gümüş takılar kullanmakta fayda var. Altının göz alıcılığının yanında gümüş o sakin ve abartısız görünüme daha çok uyum sağlayacaktır. Bu tip kombinlere aksesuarda gri ve tonları da eşlik edebilir.

Bluz-Mango, Pantolon-H&M, Ayakkabı-Zara, Çanta-Mehry Mu, Küpe-Zara

Bebek mavisi hangi renklerle kombinlenir?

2 - Pudra Tonlar&#x;

Bir pudra rengini en iyi bir başka pudra rengi tamamlar! Mavinin yanına en çok yakışan renklerden biri de pudra pembesidir. Tıpkı mavili kombinde olduğu gibi bu tip kombinde de tamamı pudra renkleri olduğu için sizi yine abartısız ve zarif gösterecektir. Bu tip kombinleri taşlı ve renklerin canlı tonlarında olan aksesuarlarla şıklaştırmak da mümkün.

Gömlek-Zara, Şort-Max&Co, Ayakkabı-Vepa, Çanta-H&M, Küpe-Mango

Bebek mavisi hangi renklerle kombinlenir?

3 - K&#x;rm&#x;z&#x; ve Turuncu

Mavinin sakinliğini kırmızı ve turuncunun ateş canlılığı ile hareketlendirerek daha dikkat çekici ama dengeli bir stil yakalamak mümkün. İki zıt ruha sahip rengi bir araya getirerek gündüz ya da gece rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Daha bronz bir ten, daha hareketli saçlar iyi bir seçim olabilir. Aynı zamanda altın takılar da kullanmak önemli bir detay olacaktır.

Gömlek-H&M, Pantolon-İpekyol, Ayakkabı-Mango, Çanta-Zara, Bilezik-Mango

Bebek mavisi hangi renklerle kombinlenir?

4 - Siyah ve Beyaz

Ana renkler oldukları için siyah ve beyaz hemen hemen her rengin ve tonun yanında iyi duracaktır. Bebek mavisinin özellikle daha soluk tonları ile kullanırsanız sizi daha şık ve ciddi gösterebilir. Ofis için ideal bir kombin olabilir. 

Bluz-İpekyol, Etek-Zara, Ayakkabı-Koton, Çanta-İnci, Bileklik-H&M

Bebek mavisi hangi renklerle kombinlenir?

5 - Taba ve Kahverengi Tonlar&#x;

Mavinin yanına en yakışan renklerden biri de şüphesiz daha sarı alt tonlu taba tonlarıdır. Sizi oldukça cool ve trend bir görünüme kavuşturacaktır. Bu kombinde de altın detaylar kullanmak oldukça önemli bir detay oluyor. Ayrıca bu tip kombinlerde canlı renkte bir ruj kullanarak da daha canlı bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Gömlek-Zara, Etek-Beymen, Ayakkabı-Divarese, Çanta-Zara, Kolye-Mango

Bebek mavisi hangi renklerle kombinlenir?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası