yeşilbağ ortaokulu bağcılar / YEŞİLBAĞ ADNAN ÖTÜGEN ORTAOKULU

Yeşilbağ Ortaokulu Bağcılar

yeşilbağ ortaokulu bağcılar

İSTANBUL BAĞCILAR Yeşilbağ Adnan Ötügen Ortaokulu

Okul Adresi : Sancaktepe Mahallesi sokak NO 31 Bağcılar/İSTANBUL

Okul Kodu :
Telefon :
Web Sitesi : seafoodplus.info

Çevre :
Ulaşım : 92Ş,97G,98Y İETT OTOBÜS HATLARI İLE ÇINAR MAHALLESİ DURAĞINDA İNEREK OKULUMUZA ULAŞABİLİRSİNİZ VEYA 10 DAKİKALIK YÜRÜME MESAFESİNDE OLAN BAĞCILAR MEYDANDAN GEÇEN TÜM ULAŞIM ARAÇLARINI KULLANARAK OK
İl/İlçeye Uzaklık : Okulumuz Bağcılar Meydanına 10 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Öğrenci Sayısı :
Öğretmen Sayısı : 83
Derslik Sayısı : 27
Ders Saatleri : Sabahçı Grup: - Öğlenci Grup: -
Fen Lab. :

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi: Hizmet Alanı:
Zorunlu Çalışma Süresi: Hizmet Puanı:

Harita :

Okul Kadrosu :

Hasan H.(Okul Müdürü)- Gülcan K.(MÜDÜR YARDIMCISI)- ARZU A.(MÜDÜR YARDIMCISI)- Pervin T.(Ana Okulu Müdür Yardımcısı)- SEYFİ K.(MÜDÜR YARDIMCISI)- MEDENİ U.(MÜDÜR YARDIMCISI)- Nasır T.(Rehber Öğretmen)- Kader İ.(Psikolojik Danışman)- FEYZA H.(PSİKOLOJİK DANIŞMAN)- Mehmet U.(Matematik Öğretmeni)- Müzeyyen A.(Matematik Öğretmeni)- Serkan Ö.(Matematik Öğretmeni)- Sabiha Ç.(Matematik Öğretmeni)- Senem B.(Matematik Öğretmeni)- Sabiha E.(Matematik Öğretmeni)- Ali C.(Matematik Öğretmeni)- Döne F.(Matematik Öğretmeni)- Hasibe Y.(Matematik Öğretmeni)- Şeymanur K.(Matematik Öğretmeni)- Mustafa A.(Matematik Öğretmeni)- Betül K.(Matematik Öğretmeni)- HÜSEYİN Ş.(MATEMATİK ÖĞRETMENİ)- Özgür S.(Fen ve Teknoloji Öğretmeni)- Ayşegül K.(Fen ve Teknoloji Öğretmeni)- Yadigar O.(Fen ve Teknoloji Öğretmeni)- Orhan B.(Fen ve Teknoloji Öğretmeni)- Meryem G.(Fen ve Teknoloji Öğretmeni)- Serpil Y.(Fen ve Teknoloji Öğretmeni)- Ebru Ş.(Fen ve Teknoloji Öğretmeni)- Leyla B.(Fen ve Teknoloji Öğretmeni)- Sümeyra T.(Fen ve Teknoloji Öğretmeni)- Abdulsamet Ş.(Fen ve Teknoloji Öğretmeni)- ŞİLAN E.(FEN VE TEKNOLOJİ ÖĞRETMENİ)- Murat T.(Türkçe Öğretmeni)- Murat Ç.(Türkçe Öğretmeni)- Mustafa K.(Türkçe Öğretmeni)- Gülşah A.(Türkçe Öğretmeni)- Ayşe P.(Türkçe Öğretmeni)- Veli T.(Türkçe Öğretmeni)- Fatih Ç.(Türkçe Öğretmeni)- Onur N.(Türkçe Öğretmeni)- Mustafa S.(Türkçe Öğretmeni)- Yeter Y.(Türkçe Öğretmeni)- Beyza N.(Türkçe Öğretmeni)- HURİ N.(TÜRKÇE ÖĞRETMENİ)- HARUN A.(TÜRKÇE ÖĞRETMENİ)- Turan D.(Sosyal Bilgiler Öğretmeni)- Veysel B.(Sosyal Bilgiler Öğretmeni)- Hakkı E.(Sosyal Bilgiler Öğretmeni)- Neşe Ç.(Sosyal Bilgiler Öğretmeni)- Yunus B.(Sosyal Bilgiler Öğretmeni)- Fatih Ç.(Sosyal Bilgiler Öğretmeni)- Asiye S.(Sosyal Bilgiler Öğretmeni)- Duygu A.(Sosyal Bilgiler Öğretmeni)- Ayşe S.(İngilizce Öğretmeni)- M. E.(İngilizce Öğretmeni)- Mustafa B.(İngilizce Öğretmeni)- Filiz Ö.(İngilizce Öğretmeni)- Esin S.(İngilizce Öğretmeni)- Ayşe Ç.(İngilizce Öğretmeni)- HACER A.(İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ)- SAADET A.(İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ)- Esra T.(Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni)- Selim Ç.(Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni)- Nihayet D.(Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni)- Rümeysa Ö.(Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni)- Sümeyye Ö.(Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni)- İrem D.(Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni)- HAZAL Ç.(DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİ)- Fethi K.(Beden Eğitim ve Spor Öğretmeni)- Hakan E.(Beden Eğitim ve Spor Öğretmeni)- Mustafa T.(Beden Eğitim ve Spor Öğretmeni)- Mustafa Ö.(Beden Eğitim ve Spor Öğretmeni)- Zeynep S.(Ana Sınıfı Öğretmeni)- Gönülay T.(Ana Sınıfı Öğretmeni)- Resmiye V.(Ana Sınıfı Öğretmeni)- Amine K.(Anasınıfı Öğretmeni)- Emine K.(Bilişim Teknolojileri Öğretmeni)- ERAY E.(Bilişim Teknolojileri Öğretmeni)- GÜLCAN K.(TEKNOLOJİ TASARIM ÖĞRETMENİ)- NURDAN E.(TEKNOLOJİ TASARIM ÖĞRETMENİ)- Suat Ö.(Müzik Öğretmeni)- CEYDA G.(MÜZİK ÖĞRETMENİ)-

Okuldan Haberler :

DEĞERLİ VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZDEĞERLİ VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

İYİ Kİ VARSINIZİYİ Kİ VARSINIZ

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERSEVGİLİ ÖĞRENCİLER

MEHMET AKİF ERSOYMEHMET AKİF ERSOY

SEMİNERİMİZ VARSEMİNERİMİZ VAR

ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUNÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

CUMHURİYET BAYRAMİ ÇOSKUSUCUMHURİYET BAYRAMİ ÇOSKUSU

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMİMİZ KUTLU OLSUN29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMİMİZ KUTLU OLSUN

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ ÇOCUK KÜTÜPHANESİNDEANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ ÇOCUK KÜTÜPHANESİNDE

ANAOKULUMUZDAN HAYVANLARİ KORUMA ETKİNLİĞİANAOKULUMUZDAN HAYVANLARİ KORUMA ETKİNLİĞİ

Başarılar :




Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :

Okul hakkında gönderilen yorumlar :


Güncelleme tarihi:

yeşilbağ adnan ötügen ortaokulu, Bagcilar, nerede, Otobüs, Metro veya Minibüs / Dolmuş ile nasıl gidilir?

Bagcilar şehrinde yeşilbağ adnan ötügen ortaokulu konumuna Toplu Taşıma

Bagcilar, Türkiye'deki yeşilbağ adnan ötügen ortaokulu adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile yeşilbağ adnan ötügen ortaokulu adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak yeşilbağ adnan ötügen ortaokulu adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

yeşilbağ adnan ötügen ortaokulu için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Papatya - Bagcilar Yönü; Yavuzselim Mahallesi - Bagcilar Yönü; Bağcilar Metro - Yeni Mahalle Yönü; Çeşme; Mehmet Akif Caddesi - Göztepe Yönü.

OtobüsŞ97GMetro:M1BMinibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: A

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca yeşilbağ adnan ötügen ortaokulu için yol tarifi alın.

yeşilbağ adnan ötügen ortaokulu adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Bagcilar konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

yeşilbağ adnan ötügen ortaokulu için Otobüs, Metro ve Minibüs / Dolmuş fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

yeşilbağ adnan ötügen ortaokulu adres: Bagcilar Yeşilbağ Sokağı

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir